Yemeyin artık bu numaraları her ciddiyim diyene veriyorsunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oğlum iyi misin hangi devirdeyiz yorumlara bak ! Bence çocuk ayak yapıyor ama neyse bellide olmaz tabi. O iş oral ile kalmaz ileriside var emin ol hayat senin...
Olabilir neden olmasın. Cinsellik yaşayan her erkek gönül eglendiriyor imajı çok saçma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tarih tekerrürden ibarettir sözü herkes tarafından bilinse de hiç hatırlanmaz; yahu yemeyin artık şu numaraları. Alacağını alacak, sonra da tereyağından kıl çeker gibi vınnn. Kullandırmayın kendinizi
Sevgilisini cinsel isteklerini uygulayacak biri olarak görenin niyeti belli. Baksana kafadan oral istemiş bile. Sonrada diğer herşeyi ister istediğini alincada yalnız başına kalırsın
O yuzden ciddi ilişkilerde istediğini alamadığın kişiyle evlenmelisin. Kadınlar kibar kibar, fazla bağırmadan inlemeden sevişmeli... Yoksa kocası hayat kadını der ona değil mi?
Bizim millet nedense cinselliği sadece erkeğin ihtiyacı olan , kadının ise kullanıldığı bir eylem zannediyor. Kadının da cinsel istekleri olabileceğini, hatta kadının da erkeği kullanabileceğini düşünen yok.
21. Yüzyılda insanların bu düşüncede olmalarına inanmıyorum, ne saçma bir coğrafya da ve toplumda yaşıyoruz :( :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Kendimi senin için tuttum demesini hiç uygun bulmadım...
Samimi gelmedi.
Yemeyin artık bu numaraları her ciddiyim diyene veriyorsunuz
Oğlum iyi misin hangi devirdeyiz yorumlara bak !
Bence çocuk ayak yapıyor ama neyse bellide olmaz tabi.
O iş oral ile kalmaz ileriside var emin ol hayat senin...
Ciddi olsa bile sen sonradan pişman olma ihtimalini unutma.
burada kesin kullanıyor ya da kullanmayacak seninle kesin ciddi düsünüyır yazan cevapların hepsi boş.. bunu sen hissedersin emin ol
Bence olamaz. Zaten evliliği tercih etmiş cinsellikle sonra da yüz üstü bırakıp gidecek.
%0 ciddi olma oranı net %0 fcvkbuddy kategorisine almış seni geçmiş olsun o iş daha dönmez
Ciddi düşünen bazı şeyleri nikahtan sonraya bırakmalı.
Uzak dur. Kandırıp, kullanmak istiyor. Bu kadar saf olmayın.
Olur tabi ki. Benim cinsellik yaşayıp evlenen arkadaşlarım oldu. Cinsellik yaşanıyorsa o ciddi olmaz diye bir şey yok.
Ya seks olmadan ilişkimi olur.. Nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsunuz siz.
Kusura bakma ama mert ve dürüst olsa ilk görüşmelerinizde senden oral yapmanı istemezdi. Erkeklere sakın inanma, güvenme
Ciddi olsa hevesi kaçar yani ciddi değildir arkadaşım
Sevgilisiyle cinsellik yaşayan her erkek ciddi değildir.
Kimisi var öyle kimisi var böyle
Eğer cinsellik yaşadıysam onunla evet evlenirim de kimsenin hayallerini asla yıkacak biri olamam
Mert, üzmeyecek biri olduğuna kanaat getirmek için önce çevresine bak derim, tanı derim! ;)
Olabilir neden olmasın. Cinsellik yaşayan her erkek gönül eglendiriyor imajı çok saçma.
Tarih tekerrürden ibarettir sözü herkes tarafından bilinse de hiç hatırlanmaz; yahu yemeyin artık şu numaraları. Alacağını alacak, sonra da tereyağından kıl çeker gibi vınnn. Kullandırmayın kendinizi
Bu saçmalıklar yüzunden doğru düzgün bir ilişkim olmadı
Yani ben etrafımda arkadaşların yedikleri nanelere bakınca net bu durumu görüyorum, mutlaka istisnalar vardır. Mesele ayırdedebilmek
Ayırt edebilmek diye yazarken çok akıllı klavye hataları işte
Olamaz hele KS ye takılan iriśpilardan evde kadını olmaz
İrispi dediğin para karşılığı yapanlar değil mi?
Neden hakaret ediyorsun?
Neden olmasın herkes yatıp bırakacak diye Bi kural mı var
seninle cinsellik yaşadıktan sonra herşeyin aynen devam edeceğini mi söylüyor
Oral yaparsam benim hakkımda fikri değişmemiş daha çok sahiplenir bagllanirmis
sadece oral mi? Sen mi ona yapacaksın? bakire misin değil misin
Bakireyim sadece orwl istedi bende seni mutlu ederim dedi
O seni nasıl mutlu edecek peki
Duygusal anlamda mutlu edecek
zaten mutlu etmiyor mu? yoksa o da seni mi öpüp okşayacak
O oluyor zaten
seni öpüp okşuyor mu?
Ya ne uzattın s. git
detaycıyım enaliz etmeyi severim. ayrıca da sohbet etmek istedim.
Sevgili olmak demek cinsellik yaşanıyor demektir. Ötekisi flört oluyor.
Sevgilisini cinsel isteklerini uygulayacak biri olarak görenin niyeti belli. Baksana kafadan oral istemiş bile. Sonrada diğer herşeyi ister istediğini alincada yalnız başına kalırsın
O yuzden ciddi ilişkilerde istediğini alamadığın kişiyle evlenmelisin.
Kadınlar kibar kibar, fazla bağırmadan inlemeden sevişmeli... Yoksa kocası hayat kadını der ona değil mi?
İlk buluşmada oral isteyen birisi mi sen bunla ciddi düşünme asıl
Tatli sözlere kanma tatlım ilk bulusmada senden bunu istiyen bir dahakinde neler ister
Daha isteyeceği ne kalmış ki aynı şey zaten diğeriyle
@feyziiihüsnü öpüsmüş ve oral la sevişme aynı şey değil
Adamın şeyi değiyor sonuçta yani
Yüzde sıfır knk ne merti gizli güzel kardeşim belli
Pezzzvenklerden
Ciddi birisi olsa ailenle tanışır helalin olunca ilişkiye girer
Yüzde kaç? Hmmm. Hesaplıyım bi saniye. Haahh tamam buldum. %38,785.
ya yaşama allah aşkina yaşama evlenin yaşayin nasl cesaret edebiliyorsunuz evlenmeden yaşamaya ayrica ilk buluşmayi nerde yaptin
Lan neden yaşamasin iyi misiniz siz ya cinsellik anormal bir şey degildir bi kabullenin sunu beyin yerine ne tasiyosunuz
Bizim millet nedense cinselliği sadece erkeğin ihtiyacı olan , kadının ise kullanıldığı bir eylem zannediyor. Kadının da cinsel istekleri olabileceğini, hatta kadının da erkeği kullanabileceğini düşünen yok.
21. Yüzyılda insanların bu düşüncede olmalarına inanmıyorum, ne saçma bir coğrafya da ve toplumda yaşıyoruz :( :(
A.. nı yalarım senin yalar super yorum
İhtimal yüzde sıfır eğer gerçekten seni istiyor arzuluyorsa dokunmaz zamanını bekler
Alana kadar canım cicim bebeğim aldıktan sonra bb
Güvenme ayrıl bak dinle beni kafanı duvarlara vurursun sonra. Seven erkek oral yaptırmaz uzak dur kanma bu şerefsizlere buluşma da
Yüzde eksi bir milyon🙃
Amaci seni becermek başka bir derdi yok. Bildiğin leş kargasından beter böyle insanlar tek derdi seninle birlikte olmak.
Erkek olmasına değil zihniyetine ve karakterine bağlı bir durumdur bu. Benim yapacağım bir şey değil yapmadım da bunu ama yapan düzünelerce insan var.
böyle birinin ciddi olasılığı nerdeyse yok. bu kadar kısa sürede böyle koz verirsen ciddi olmaz.
olabilir demeyin lan kız ciddi bişi sormuş zorla adamın kucağına atacaksınız belli işte değdirip bırakacak :D
yap zaten çoğunuz sevgilinizin altına yatın kocanıza nazlanın
lateks içermeyen maksimummm hhazz okey varsa sorun yok.
Güven veren bir davranış sergilememiş ki..
Ciddi bir düşüncede olduğunu sanmıyorum, üzgünüm.
Siz kizlar boyle olmalarina hemen guveniyorsunuz iki gun sonrada uzuluyorsunuz
Ben sevdiğim evleneceğim kızla evlenince ilişkiye girerim
Olabilir sonuçta bu bir ihtiyaç ve karşılıklı karşılanabilir.
Seven oral seks cektirmez tek cevabım bu ne yaparsan yap
Ciddi ve oralı yan yana koyamadım
Ciddi olabilir veya olmayabilir ama ilk buluşmada da oral istenmez ki yani
Bu bir sırtlan olabilir, yapma bence
Yaparsan ciddilik falan gider, öyle diyeyim sana.
Bence çok düşük ihtimal. Yapma pişman olursun.
neden olmasın cinsellik tabu olmamalı bence
Ciddi olsa oral moral muhabbeti hemen yapmazdı
Sıfır o seni kandırmış erkekler mantıksal sır 0
Çok düşük bir ihtimal. Yüzde 1 in altında
he ciddi olur evlenir hatta sen ne diyon hahah :D
Cokla arandaki yas farki kac
Daha önce oral yaptın mı?
Olabilir ama olmayadabilir
Ciddi bir ilerleme olmaz o ilişkide
Niye her seks yaptığımız kızla işimiz var evliliği bu kadar takmayın
Bu durumlara göre değişir 🤷♂️
Olabilir olmayabilir de fifty fifty