Arkadaşlar instagramdan 1 çocukla tanıştım aylarca takipli kaldık ama konusmadik sonra konuşmaya başladık ilk başlarda ben ona yürüdüm açıkçası beni başta reddetti yaş farkından dolayı sonra yine konuştuk 1 ay kadar ve konusmalarimiz iyiydi. Sonra konu nasıl olduysa özel konulara geldi evlilik falan işte daha önce ilişkin oldumu gibi konulara geldi. Neyse biz görüştüğümüzde yakinlasacagimizi biliyoduk bu kesindi. Görüştük öpüştük falan sonra o benden oral yapmamı istedi bende yapamayacagimi söyledim ısrar etmedi sonrasında konuşmaya devam ettik kendimi senin için tuttum falan dedi ama istiyorum dedi benim hakkımda fikirlerinin hiç degismeyecegini bunu yapsa bile hala ayni kalacağını söyledi ve sevdiğim diyo bana yani çocuk mert biri kandıracak üzecek biri değil gibi. Sizce benimle ciddi olma olasılığı yüzde kaç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBakalım sadece sanalda görüştünüz
Ve ilk buluşmada oral istedi 👏👏👏 adama ne kadar güveniyorsun? bence hiç
adamı ne kadar tanıyorsun ailesi çevresi arkadaşları geçmişi? Bence hiç
kafanız ne kadar uyuyor? Bence hiç
sana ısrar etmemiş ama eski bir tekniği kullanmış! Sana; kendimi senin için tuttum demiş👍 Sonra da senin duymak istediğin kelimeleri sıralamış. Nedne bir erkek senin için fikirlerim değişmeyecek desin durup dururken? Ben söyleyeyim; istediğini alınca gideceği için.
bir sonraki buluşmada öpüşme bile olmasın. Dışarda görüşün baş başa kalmayın! Başbaşa olmak istemediğini söyle. Öpüşme bile sonra izle tepkilerini. 3. Buluşma olmayacak inan bana…
Ciddi ilişkide konu sadece seksle bağdaştırılamaz. Evlilik falan 1 ayda hem de konuşulması lütfen yani mantıklı düşün biraz.
kelimelwrw değil davranışlara göre karar ver. Gün içinde mesajlar telefonlar sohbetler oluyor mu, birbirinize ne kadar dürüst samimisiniz sadıksınız saygılısınız. Aşk meşk diye acele edip hata yapma560 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım şimdi iyi hoş güzelde piyasada çok bunu söyleyen erkek var ve arkasında bıraktığı sadece gözü yaşlı bir kadın.
Bence belli bir aşamaya gelmeden önce bazı şeyleri yapma ya hadi sevdiniz hani böyle bayağı güvendin hadi ral yap Hadi daha da güvendi git anal yap anlatabiliyorum ama güvendin hani illa git yap demiyorum bak bana kalırsa hiç yapma ama bekaretini bozdurma olmaya çalış.
çünkü ileride bu sana daha da pahalıya patlar. Baksana en basitinden üstü kapalı bir şey anlatacağım
Benim bir tane arkadaşım vardı Sadece sosyal medyadan konuştuğum o söylüyordu 19 yaşında biriyle beraber olmuş bekaretini verme işin daha sonra çocuk tabii hop tüymüş daha sonra kız cinsel yönden daha da istekli hale gelmiş sonra başkasıyla çıkmış Daha sonra o da gelmiş anal yapmış O da kötüymüş Böyle böyle kız kız artık bakire olmadığı için normal bir hayatı olmuyor evlenemiyor falan kendini baskı altında hissediyor hiçbir erkek bunun elinden tutmuyor herkes seks amaçlı bunu görüyor hani her erkek ilişki yaşayıp bırakıyor Daha doğrusu kız bugün 26 yaşında ve hala hayatını doğru düzgün yolla koruyabilmiş değil sırf 19 yaşında yaşadığı Bu olaydan dolayı hani sadece ben söylemek istedim yol göstermek istedim tabi yine yapacağını en iyi sen karar verirsin sen bilirsin1115 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiyle hayatını kurar bir kadın. Karşına da o statüde erkekler çıkar. Eskiler bakire evlendi de ne oldu? Kiminin anası dayak yiyor kiminin teyzesi psikolojik şidder görüyor. E bunlar gözünü o erkekle açmadı mı? Bi arkadaşm vardo lisede kızın ifşası çıkmıştı. şu an evli. Mesleği de iyi. Yani bu olaylar şansa, kısmete bakar.
- +1 yıl
Ayrıca cinsellikten sonra her kadın istekli olmuyor. Her insanın cinsiyet farketmeksizin, libido seviyesi farklı.
- +1 yıl
Evet bu dediklerinize katılıyorum fakat , eğitim seviyesi ne durum da bilmiyorum , kız başka ülkede alım gücü zayıf olan bir ülke de bildiğim kadarıyla sadece kozmatik ürün satiyor. Dediğiniz gibi bazen şans lazım. Mesela bu durum da bir kadın Türkiye de olsa en kotu girer bir işe ayda 3000 TL kira fatura mutfak harçlık 2000 gider 1000 TL de cebine kalır. ya da textile gider ayda 4-5 bin alır , mis gibi. 5 yıl da evini falan herşeyin alirm ama dediğiniz gibi şans meselesi
- +1 yıl
@seevim boş ver , Muhattap olma
- +1 yıl
Bide çocuk bana iç açıcı gelmedi. Sevistiktem sonra fikirlerim değişmicek ne demek ben şunu derdim. İlerde tartışabiliriz, tam tersi daha da iyi ilişkimiz olabilir bunu zaman. Göstericek. şu an ten uyumumuz iyi der kapatırdım olayı. Kız oral yapmamaya devam ederse işinvrengi değişebilir
- +1 yıl
Emn baştanda yaş farkını sorun yapmış bu çocuk yataktaki uyum dehşet olsa bile kadın büyğkse ciddi düşünmez. Çğnkğ bu kafada erkek olsaydı en başta yaşı sorun etmezdi
- +1 yıl
@maviışıkk0 çocuk bana da iç açıcı gelmedi bu ne cesaret 😅 ama şu da var ki internetten konustuysa ordan bı cesaret olabilir. Sana seks yaparken çocuk azdiysa kendinde de böyle bir hak görmüştür. Bana sanal da yapan buluşunca da yapar gibi. Çocuğun kafa yapısı şu sevdi ya da sevmedi ama seks illa ki olacak. Gerçi ben de sanal seks yaptıktan sonra buluşunca hep olmuştur. Ama asıl mesele kızın sanaldan çocuğa neler gösterdiği 😈 şimdi şöyle bir şey var sen kaldirdin sen indir 😅 boğayı kizdirip sonra sakın beklemisini , bekleyemessin 👌😈. Ama diğer konu oral seks olmassa olmaz ❗ zaten kadınların en en uç nokta da olduğu yukseldigi bı an. 👅 🖐️ Diğerini de herkes bilir bu üçlü mutlak olmalı.
- +1 yıl
@maviışıkk0 yad muhabbetini bana mi yazdın? Ben virgul kullanmamisim 😅 virgulun onemi 👌 kız 19 yaşında iken biriyle seks yapıyor ve bekaretini kaybediyor. Daha sonra 30-40 kişiyle falan yapmış. Bı de şöyle ben 25 yaşındayım ama evlenirsem en fazla 26-27 ama 35 yaşında kadınla seks yaptığım oluyor ama tabi arada falan filan. Ciddi düşünüyorsan yaş farkı önemli düşünmüyosan orası mühim değil her yaş senin 😅
- +1 yıl
Evet size yazmıştım. Çoğu erkek geçmişe önem vermiyor bizim okulda ifşalanan, kız evlendi. Mahallede baya namı olan kız vardı, yasaklı maddeler kullanıyordu şans işte çok düzgün efendi çocuğu kaptı. Yani seven ya da etkilenen erkeğin gözü görmüyor. Ha bu bin tane erkekle fingirde demek değil ama dediğim gibi burada millet illa bakire kız olcak der ama çoğunun eşinin öyle olduğuna inanmıyorum. Kızın bahsettiği erkek Hakkında da aynı düşünüyoruz hislerini belli ederse kız çocuk buddy gözüyle bakıcak her türlü cepte görücek
- +1 yıl
- +1 yıl
@maviışıkk0 aynen bence de
+1 yılBir süre sevgili hayatı yaşamadan bunu bilemezsin. Şu an yaparsan, aldığın zevkle kalabilirsin, uzaklaşabilir ya da ilişkiyi ilerletebilir. Kısacası yaşayabilirsin ama emin olamazsın. Tanıdıkça emin olabilirsin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. İnsan işine gelene inanır ve işine geldiği gibi algılar diyorum. Ben kendi tanıştığım insanla bile ciddi düşünme ihtimalimi belli bir zamandan sonra tartıyorum. Bunun cevabı kimsede değil yani
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
122Cevap
+1 yılMerhaba ☺️
Sevgiliyle cinsellik yaşamak ne kadar doğru önce bunu belirleyelim. Sevgiliyle cinsellik yaşarken iyi düşünülmeli. Sizi elde etmek için uğraşıyor olabilir. Ve söylediği sözleri yazmışsınız. Bu tarz şeylere kanmayın. Siz onu sevdiğiniz için ona karşı asla kötü düşünceye kapılmazsınız zaten. ''İşte cinsellik yaşarsak sana daha çok bağlanırım.'' ''seni bırakmam'' vs tarzı şeyler sizi inandırmak için. Size bu sözleri söylemesinin bir manası olmamalı size bunu gerçekten göstermeli kanıtlamalı sizi kullanmadığını ve sizi kırmaktan sizi incitmekten size zarar vermekten korkmalı. Siz bu sözlere hemencecik kanarsanız zaten baştan aldatılmayı göze alın. Sevgiliyle cinsellik hemen olmamalı. İlk 1 ay boyunca ona bakın davranışlarına, hareketlerine. Sizi gerçekten seviyor mu, yoksa sizi elde etmek için mi uğraşıyor? Lütfen dikkatli olun sonrasında istediğini verdiğinizde ve size olan davranışları değiştiğinde üzülen pişman olan siz olabilirsiniz.
İyi günler, umarım doğru olanı yaparsınız.
Bayan Green 🍀00 Yorumla
+1 yılSelam
Bir kişinin ilişkide ciddi olup olmaması için gereken herhangi bir şey cinsellikten geçmez ki cinsellik bir ilişkinin bitmesi için sebep değildir ya da başlaması için bir neden değildir yani sadece ilişki sırasında eğer ilişkiye cinselliği de katarsan daha çok bağlılık sağlar ama mesela diyelim ki ilişkin var ve bu ilişkinin içerisine cinselliği de dahil ettiğin belli bir şeyden sonra bu erkeğin ciddi olmaması için bir sebep değil.
#perso70 Yorumla
+1 yılBana kalırsa tipik erkek yalanları onlar, yersen.. "Sen benimle ol, ben seni bırakmam" klişesi.. 😄 Açık fikrimi merak ediyorsan biriyle bir yola çıkarken amacının ciddi olduğunu yakınlaşmadan önce net şekilde belirtmen gerekir.. Sana yaklaştıktan ve seni elde ettikten sonra bunu sorgulasan bile geri dönüşün yoktur.. O zaman anı yaşa geç.. Ciddi bir şey olsun elbette isterim senin adına ama yaşamadan anlayamazsın.. Keyifli günler..
#smellsmoke60 Yorumla
+1 yılŞimdi uzun uzun izah edicem ben evlenmeden önce 2-3 tane çıktığım oldu ve hepsi de uzun sürdü 2 seneden aşağı sürmümemiştir fakat bana ilk görüşme de penisini yalatacak adamla bırak evlenmeyi aynı ortam da bulunmayı dahi düşünmek istemem , muhafazakar kapalı vs değilim tutucu da değilim ama beni basite indirgeyen rahatlama aracı olarak görecek biri ile de işim olmaz, aynı şey erkekler içinde geçerli beyler düşünsenize bir kadın sizi paranız veya mevkiniz için kullansın iğreti edici dimi , bir kadının da ilk görüşme de cinsel mana da rahatlatıcı bir meta gibi görülmesi aynı oranda iğreti edici , tabi cinsellik barındırmadan ilişki olmaz insan sevdiği birini arzular , fakatttt mecbur kılmadan zora sokmadan sponten gelişir seks yani o randevuya seks endeksli gelmiş belli yani, sen sen ol seni sevdiğini hissettiğin değer verdiğini hissettiğin birine canını ver ama içinde bunlardan birini dahi barındırmayana selam bile verme derim bir abla olarak hoşçakal masum kız🖐🏻
54 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
Katılıyorum
Her oyle söyleyen lafına sadık kalsaydı bunca kadın cinayetleri, intiharlar, tecavüzler olmazdı..
Sen kadınsın kendine saygı duy. Bedenin cinsel bir obje değil. Birinin seni sevmesi için bedenine ihtiyacın yok. Cinsellik önemli bir etken bunun bilincindeyim elbette ama ilk bulusmadan yakınlaşıp sana bir şeyler yaptırmak isteyen biri ne kadar güvenilir olabilir ki en fazla mantıkla düşünür müsün?
Kelimelere aldanma. İnsanlar cok iyi rol yapar yalan söyler. Konuşmayı kestiginde ya da baska bi durumda 180° değişir sen bile tanıyamazsın. Anne babana bile güvenmiceksin bu hayatta. Aklında bulunsun30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cinsellik sadece erkeklere özel bir şey değil ki iki taraflı zevk ve mutluluk veren bir şey. O ilişkinin sonu nasıl biter bu sadece buna değil başka bir çok faktöre bağlı. Bitebilir de devam edebilir de. Ama sorduğun adamın derdi ‘’ sadece ‘’ cinsellik mi diye. Onu sen anlarsın. Eğer ilişkinin en başında sadece cinsellik haklında konuşuyor ve şart koşuyorsa tek derdi bu gibi. O yüzden bence sen ne kadar istesen de biraz süre ver bunun için. Yani anlaman için. En azindan sen duygusal bir şeyler hissediyorsan üzülmezsin.
40 YorumlaAdamın amacı seks ise seks yapınca senden uzaklaşacktır, ya da bir süre daha keyfini senin çıkaracaktır.
Ama adam seni gerçekten seviyorsa ya da en azından çok hoşlanıyorsa seks yaptıkça sana daha çok bağlanabilir.
Cinsellik ilişkileri güçlü tutan bir harç gibidir, tabi ki ten uyumu olan iyi bir cinsellikten bahsediyorum.
İşin en kolay çözümü eğer çocukla seks yapmak istiyorsan yap, keyfini çıkar sende. Eğer seviyorsa gitmez, gidese de sevmiyordur en azından hem ne olduğunu anlamış olursun hem de güzel bir seks yapmış olursun.00 Yorumla
+1 yılBu kadar yeni bir tanışmanın ardından ilk buluşmada sevgilisinden böyle bir şey isteyen erkek ciddi falan olamaz. Fakat senin gibi cahil sal. aklar yüzünden, yok efendim hiç böyle biri değildi şiddet görüyorum, yok efendim bana zorla bunu yaptırdı kimseye anlatamadım yok efendim 15. kattan aşağı düştüm. Haketmez kimse bunları fakat aptllığınızın kurbanı oluyorsunuz, sen Instagram'dan millete yürümeye devam et, koca arayışında olduğun belli. Utanmadan bir de mert yiğit diyorsun. Böyle 'mert'! erkekler ararsan daha çok bulursun.
00 Yorumla
+1 yılÜzerler seni Hatça 😂 kız sevdiğim diyebilir çok ayıplı olacak ama birkaç harf değiştirip farklı şeyler de söyleyebilir. Aşk varsa sende kanarsin zaten. Hangimiz kanmadik ki 😁
Ciddi diyelim. Ki en ciddisi bendeydi. Neyse. Evlenince ne oluyor biliyor musun? Ulaştığı şeyin nankörü oluyorlar. Armutlar... Bosversene. Seninle cinsellik için tatmin olmak için birlikteyse defolsun. İnan bir sey kaybetmezsin.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 aylık tanıdğın birisi bu gerçekten yattığı kızı sahiplenecek de olabilir (tabi bunun için seni elde etmek için uzun bir süre çaba harcaması lazım) yattıktan sonra kaçan tiplerden de. Sen onu cinsellik olmadan tanımaya çalış en azından 6 ay. Olmadı yol verirsin. Kıxlarla yatıp video resim çekiyorlar cinsel hastalık bulaştırıyorlar hamile bırakıyorlar terk edip depresyona sokuyorlar. Cinsellik içni acele etme. Belki buluştuğu diğer kızlara da aynı şeyleri söylüyor. Senden başka biri var mı hayatında bunu araştır bundan emin ol. Cinsellik yaşayacaksan da korun ve cinsel hastalıkların hepsinin testini yaptırın. Hastaneye gidip. Gözünün önünde yaptırsın o testi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek seks istiyrem dedi ama evlenmem dedi, seksi vermedi kadin, adam hemen kezo dedi, bi sure sonra turk adet ve orfune gore evlendiler evde kalma olayindan dolayi, pisman oldular kadin bakireligini sakladi erkek hallaç pamugu gibi ordan oraya keyf etti gencligini yasadi, evlendi benim karim bakiregg diye ortada sevinerem gezdi bi sure somra gozu disaridaki kendi haklarini arayan istediginde opusen istedigini yapan kendi icin yasayan kadinlara kaydi, ama karisindan ayrilamadi sonucta orf adet ve bakireggdi ama her cinsl iliskiye girdiginde baskasini hayal etti, omur dedigimiz sey ortalama ne kadarki cok onemli soyları var sanki bunlara bakire olsam ne olmasam ne pırtttt... (bakire olmayin demiyorum tabiki herkesin beyni var herkes kendi gunah sevap terazini tasiyor)
10 Yorumla
+1 yılMillet ilk buluşmada oturur bir yerde kahve içer , siz oral 😁😁nasıl bı ciddiyet istiyorsun ki😁😁niyetini gayet açık istemiş zaten
100 Yorumlabu adama güvenme.. kısa ve net... adam köprüyü geçene kadar meselesinde şu an.. daha yeni bir mesele ve adam sana oral teklif ediyor... yapmayın lütfen bu kadar saf olmayın.. gerçekten saçımı başımı yolacağım artık ya... ve neymiş hisleri değişmeyecekmiş.. hı hım.. ben de pamuk prensesim zaten.. ne günlere kaldık.. böyle adamlar cirit atıyor piyasada ve kızlar da bunlara kanma potansiyelinde..
40 YorumlaYazık kafana ilk başta oral istemiş ve ciddi düşünecek tanrı beyin vermiş ya az kullanmayı dene arzuların dahilinde hareket ediyorsun şu an sen mert demişsin ya mert olacak adam ciddi düşünüyor ise kadını el üstünde tutar ilk buluşmada heleki bırak oral teklif etmeyi iki kelimeyi doğru dürüst bir araya getiremez baba gibi sever abi gibi kollar şu an senin yaptığın iş psikolojide dendiğini gibi koşullu bağlanma sadece yani ciddi düşünmüyor yaptığı her eylem söylediği her söz rolünün bir parçası sadece
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kişi aylarca sanaldan tanışıp sonrasında ilk buluşmasını evde yapabiliyor. Pandemide çiftlerin birbirini arzulayıp aşkı sevişetek araması normal bir durum. Arzuluyorsunuz birbirinizi sadakatte varsa sevgide neden rahatsız olacaksın? O güveni gözlerinde görürsün o güveni hissettiğin an evinde gibi olursun. Önemli olan güven ve sadakat. Oralmiş analmış bence bu karşılıklı istek ve arzuyla alakalı bir durum. Seni hiç bir şeye zorlamıyor sonuçta kendin de istiyorsun. Anal da olabilir bu birbirinizi tanırsınız. Bırakma asla ne kadar süre geçerse geçsin, illaki tartışmalar yaşanacaktır. Vazgeçersen kaybedersin. Bu ilişkide kullandırma, aklınu kullan hem seviş hem sahip çık.
00 YorumlaHep aynı hikaye.
Sen onu istiyormusun?
Onun seni isteyip istemediğini düşünmeden ciddiyetini sorgulamadan bunu bi düşün. Cinselligi Bi erkek seni istedigi için değil sen onu istediğin için yap. Eğer öyle yaparsan sonuç her ne olursa olsun için acımaz. Beni kullanıp attı cümlesi sana uğramaz. Sonuçlarını değerlendir. Onu istemenin vereceği sonuçlara katlanabileceksen de onu iste. Her şeyin bir bedeli var unutma.30 YorumlaBazı kişiler için ciddilik devam eder bazısıda yarı yolda bırakır olay karaktere göre değişir aile yapısını öğrenmeden ilişkiye girme çünkü otun kökü alttada olsa büyüten bellidir illa ailenin aözüne gelir
Ayrıca madem öyleymiş biz buluşmadan önce kendini tatmin et öyleyse çünkü evlenene kadar ilişki yok de tepkisini ölç onaylıyor mu yoksa ısrarla ilişki mi istiyor seni sıkıştırırssa söz sürekli cinselliğe gelirse yol ver20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliği sadece erkek mı yaşıyor ya çıkın bu cahillikten... O an yaşadığın şey karşılıklı bir şey eğer gerçekten sevgin yüzünden aşkın yüzünden evleniyorsan zaten evlenirsin ama sırf ilişkiye girdin diye evlenmek saçma sapan bir şey!! Napim huzursuz sevgisiz bir evi sonra niye aldatiyorlar niye eş cinayeti al Buldan pay biç!
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 yil once bu siteden biriyle tanismistim. O zamanlar 16 yasinda falandim. Benden 10 yas buyuk biriyle tanistim konustum vs ikimizde birbirimize cok yakinmisiz yeni farkettik. Bu basladi bulusunca elini tutucam opucem bilmem napcam diye. Bende yavaş yavas araya mesafe koydum birdenbire bitirdim muhabbeti. Bunu anlatma sebebim sakin sakina eli çukünde gezen adamlara kendini meze etme lütfen
53 Yorumla- +1 yıl
Varollbe varoll
Cevap sahibi+1 yıl@Kutay38382 ney
- +1 yıl
Açıklamalarına hayran kaldim
+1 yılKızlar bu konularda bencilsiniz sanki. Sizlerin daha önceki iliskilerinizi bekaretinizi sorun yapan erkekleri linç ediyorsunuz fakat erkekler bi kadınla yatınca almak evlenmek ciddi olmak zorundaymis gibi bir algı yaratiyosunuz. Yattığı kızı almak zorundamı bir erkek
13 Yorumla- +1 yıl
@xxilknurr ilk etapta ciddi düşünüyordu sonradan fikri değişti belki saygı duyunuz lütfen. Sizler bekarete önem veren erkeği topa tutarken hakliysaniz bizlerde her yattigimiz kızı almak evlenmek zorunda değiliz. Biraz adil olun
- +1 yıl
@xxilknurr valla hayat acımasız dir
Bu tarz konular olgunlaştıkça farklilasiyor
Ergen bir erkek cinsellik sayısına göre kendini kategorize ederken, yetiski bir erkek sevmediği ile seks yapmak dahi istemiyor. Yani, değişken bir durum.
İlk önceleri skor, ilerleyen zamanda ne istediğini bilen insan10 Yorumla2 dk önce 4 yıllık arkadaşım bana aynen şunu dedi fotoğraf atmayacaksan bir daha yazma. anlayacağın güvenmeni tavsiye etmem zorlayabildiğin kadar zorla cinsellik konusunda istemiyorum güvenmiyorum felan de eğer hala aynıysa tamam ama bu laflardan sonra genelde terk ediliyorum ben
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlarda evlilik konuşulması hiç samimi gelmiyor benim 8 aylık ilişkim var 1 2 kere anca konuşuldu ben sevgilimle ilişkiye de girdim ilk buluşmamız da da yakınlaşmıştık şu an çok şükür hala beraberiz sonu ne olur bilemem ama asla pişman değilim ben bile hala ciddi ya da kesin güvenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKüçük bir bilgi verelim; cinsel isteklerde ısrarcı olmamanın tek açıklaması asıl amacın cinsellik olmaması değildir. Bilakis, nice kereler bu davranışın altındaki asıl amaç karşıdakinin güvenini kazanmaktır. Güven kazanılınca inanç da beslenir, sonra rahatlama gelir ve ardından... Gerisi anlaşıldı sanırım.
00 Yorumla
+1 yıl%99 bence. Kadınlar duygusal varlıklar ve bende boyleyım sevıldıgımı hissetmeden bişey hıssetmek bana zor gelır. Ama kadın sevıyor sa bence ilişki yaşar. Yüzeysel İlişki yaşarsan dönüp arkasına gıtmez bence. tabı türlü türlü kişilik var. olayınızı tam bılmesıgım için kendimi örnek alarak cevapladım
00 YorumlaBenim düşünceme göre citti bir erkek kadından cinsellik le ilgili bir talepte bulunmaz. Fikrini öğrenmek istiyebilir ama bu da evliliğe hidrn bir ilişkide uygun bir dille öğrenmek ister. Kişiler karşılıklı olarak birbirlerine nesif gözüyle bakarlarsa o ilişkinin temeli sağlam değildir bana göre. Bir kez düşünen bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin kafa yapısı çok farklı düşünceleride genelde kızın geçmişine göre değişir mesela ben 18 yaşında evlendim ama 16 17 yaşlarımda çok hızlıyım bakireydim ama herkesle takılırdım bi sevgilim vardı mahalleden 7 çıktıktan sonra evlendik hemen nişan 1 ay sonra düğünle evlendik çocuğumuz oldu 3 senelik evliyiz şu an geçenlerde bana bişey itiraf etti ben seninle ilk çıkarken 1 hafta takılıp bırakıcaktım dedi bırakmamasının sebeplerini elbette anlattı ama baya şaşırmıştım
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kimseye inanma bunu gözlerinden anlarsın, bence seks yapan sevmiyodr lfları boş laf, bunu 40yaşındaykrn artık emin olarak söyleyebilirim çünkü 20lerimde senin için beklerim, seks için beklerim seni seviyorum diyenlerin ne kadar yalancı olduğunu gördükten sonra ! İlk konuşmada seks konuştuğm birinin de beni senelerdir deli gibi sevdiğini gördkten sonra artık basmakalıp kural cümlelerine inanmam😎 içinden ne geliyorsa yap tatlım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven erkek her zaman ciddi bir ilişki ve cinsel ilişki evresinde olur. Bu noktada olgunluk gösterip ciddiyetini korursa ilişki kusursuz sevişmeye ve sonsuz birlikteliğe yelken açar.
42 Yorumla- +1 yıl
Ya ben yorumunuzu hiçbir yerde olmayan derin anlamlar içeren doğrular olduğunu düşünüyorum, genelde erkekler istediğini alır biter gider bu doğru ama siz olayı içsel hale getirmişsiniz ve bu söylediklerinizi ben gördüm kısacası benim için anlamlı bir yorum olmuş teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Derin anlamlar derin duyguların yansımasıdır 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yalan söyleyeyim yüzde sıfır gibi duruyor. Sana karşı duygularım değişmeyecek, kendimi senin için tuttum. Sana yazdığı kadar instadan diğer kızlara da yazdı ve ilişkisi oldu. Kendini tutmadı. Mert biri değil, rol yapıyor. Seni kandırıyor.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSakın birlikte olma erkeklerin tek amacı kızları kullanmak aman seni de kullanır. Cinskilk isteyen erkekler asla ciddi bir ilişki düşünmezler demedi deme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ciddi değildir. seven insan sevdiğini kendinden çok düşünür. cinsellik yaşayınca ilerde ona gelebilecek zararları düşünmeli ayrılma olasılığıni göz önünde bulundurmali ve ona dokunmamali. sonuçta bundan zarar görecek olan Türkiye de her zaman kızlardır. ayrıca cinsellik yaşamak bir kenara yaşayınca da yafta yapıştırıp orada burada etiket ediyorlar adam (!) lar 😀
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı düşünecek durumda olmadığı için yüzde bir şans veriyorum.
Şu an aklıyla değil hormonları ile düşünüyor. Konu seninle ilgili değil. Sadece çocuğu yargılıyorum, ben kız olsam güvenir miydim?
H A Y I R10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Bu tarz söylemlerde bulunup sonrasında yarı yolda bırakan çok. Daha iyi anlamak için ilişkinizin daha da ilerlemesi lazım.
Cinsellik yaşayıp ciddi olanlar da var ama biraz gözlemlemek lazım.00 Yorumla
+1 yılBu adamın çok zor
Ama soruna gelirsek
Seks yaptı diye
"Bu evlenmelik kız değil " demeyen erkeklerde var
Tabi Yetistirilis tarzı
Hayata bakış açısını da detaylı analiz etmek gerekiyor00 YorumlaBizim Türk kültürü haklı yönden biraz eğitimsiz bu konuda. Evliliğin ilk gecesi bekaretin çok önemli olduğu içim biraz farklı bakılır evlilikten önceki cinsel ilişkiye girmiş konusunda. Ve hevesini alan erkek ciddi olacağını sanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Evlilik öncesi bekaret neden önemli?
Sadece doğumda bekareti bozulan kadınlar var. Diyelim ki bakire bu neyin ölçütü?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa yemin ederim böyle saftirik hemcinslerimi gördükçe deliriyorum bh kadar mı safsınız yoksa boşluktasınız? Ulan 1 aylık adsm sana sevdiğim nasıl der hadi o desin nasıl inanırsın valla müstehak diyecem olmayacak
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada pastanede oturulup keşkül yenir oral nedir? Sonra ciddiyet aransın. 😒
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kişinin ilişkiye bakışı cinsellikle değişmez.
Seviyorsa seviyordur sevmiyorsa en başından sevmiyordur.
Bu kalıplardan kurtulun bence.30 Yorumla
+1 yılSeni arzulaması doğal. Sana söylemesi güzel bir şey. Fakat her şeyin yeri zamanı var. Spontane gelişse daha doğru olur. Güven sınavından kaldı, dürüstlük sınavından geçti, abazalığı başarıyla bitirdi ve şayet senle yatarsa günün şanslı p"çi seçilcek. Karar senin. Hala adama güvenmeyi seçiyorsan dask sigortasının yapıldığından emin ol. Çünkü sonu belli olan bir film bu
10 Yorumla
+1 yılBas tekmeyi poposuna, oralmiş. Kiz kardeşinden istesinler bakalim, sinirden kudurur. istekli insan, tabi istememene saygi duyacak bunun tersi taciz. Sakin guvenme, mertmiş, kaç mert gorduk yari yolda birakan, zulum yapan. Ama kendilerine mert gibi bakan. Hani mertlerdi?
11 Yorumla- +1 yıl
Helal
Hahaa, daha ilk buluşmada oral yaptıran adama seviyor, ciddi diyor. neyle haplanıyorsunuz, kafalara gel
20 Yorumla
+1 yılBelli bir süre geçmeden asla yapma bence… niyetini tam olarak anlayamıyorsun bazı insanların, önce ondan emin ol sonra gerçekten dürüstlüğüne güvenirsen yap
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşanınca ciddi ilişki olamayacağı düşüncesi neden bu kadar yaygın çözemiyorum,, elbette ki cinsellik yasansada ciddi ilişki, evlilik olabilir
00 Yorumla
+1 yılne kadar süre geçtiğine ve aradaki samimiyete konuşulanlara bağlı ama bu kullanır gibi
30 YorumlaSosyal medya tanışması. İlk buluşma oral. Kafayı yemişsiniz. Başına iş alırsın
30 Yorumla
+1 yıl1 aylık ilişkiyse yapma belki tek derdi cinsel açlığını doyurmak da olabilir bunu bilemezsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlım ilk değildi öyle değil artık o işler kendini kullandırma meselesi başka birsey erkekler özel olmayı sever yatağa kolay atılan kadını değil özel hissettiren kadınları severler çok duyduk eskortluk yaptıktan sonra evlenen
10 Yorumla
+1 yıl% 0 çünkü her ikinizde tahsilsiz ve mesleksizsiniz muhtemelen ve ilerde çok fikirleriniz değişecektir.
10 Yorumla
+1 yıl30 gibi sözlere inanma bence istiyorsan yap ama bu ilişkinin sağlıklı olmadığını bir gün biteceğini aklından çıkarma
10 Yorumlaseks yapmak ya da yapmamak bir kişinin ciddi ya da ciddiyetsiz oldugunu göstermez... temkinli olmakta fayda vadır her zaman
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTüm ciddiliği bir oral a kadarmış, daha ne ciddiyettik bekliyorsun?
20 Yorumla Anlattığına göre ciddi olma olasılığı yüzde binde milyonda SIFIR
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst mert biri 😂sen yersin ama buradakiler o kişinin taktiklerini biliyor. Yamyam erkekler kendilerini nasıl da belli ediyor... Yatağa atmalık vurup kaçmalık kişi arıyor. Çok süper yorum gerçekten süper
00 Yorumlatatlım bunlara cidden inanacak mısın herkes seni seviyorum deyip 1 hafta sonra engelliyor bu zamanda kimseye güvenilmemeli kolay kolay
00 YorumlaHer cinsellik yaşamayan ciddi değildir diyemediğimiz gibi her cinsellik yaşayan da ciddidir diyemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak için evlilik şart değil. Seni kandırıp kandırmadığını zaman gösterir. Cinsellik için neden evliliği şart koşuyorsun ki kendine?
00 Yorumla
+1 yılYani cocuk seks istiyor ilişkiye giripte ayrılacak da degil bilemeyiz niyetini ama yaş farkı ne sizin o mu sen mi büyük
00 Yorumla1 ay cinsellik için çok erken. Bana güvenilir gelmedi uzak dur. Beyni bel altında olan adamdan ciddiyet beklememelisin.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal canlılardan fazla dürüstlük bekleme, bu hayatının her alanında geçerli olsun. Doktor olsa da fark etmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler