3aylık evliyiz. Eşim seksten sıkılmış. Hep aynı oluyormuş. Halbu ki ben de aktif oluyorum oral falan yapıyorum. Ne olacak böyle? Çok erken değil mi daha?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBak. Bilmeyen adam için seks çok zordur.
Eşin zevk almayı bilmiyor.
Neden cinsellik yaşanır onuda bilmiyor.
Bilse böyle olmazdı.
Senden neden uzaklaştı.
Seni hiç adam akıllı tatmin edemediğini boşaltamadığı biliyor.
Erkekler acemiliklerinde seks süresini uzun tutarak kadını doyurmaya çalışır.
Doydum yeter dedinmi. (hayır).
Sonuç olarak. Eşinde artık kendini zorlamıyor
İlişkiye girince zevke geldiği ilk anda boşalıyor.
Tabi ilişkiye girmek isterse. Bekle baboş bekle.
Eşinin ne yapması lazım. Pozisyon denemesi ve her zevk aldığında o anı ağır ağır yaşaması lazım boşalmadan. Ve başka pozisyonla devam etmeli.
Seks yapmanın zevkini anlayacaktır. Tabi çok zeka onda varsa.01 Yorumla
Soran+1 yılTam anlattığınız gibi pozisyon deniyoruz ama işte bıktığını söyleyince ben de şaşırdım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ay yoğun şekilde seks yapmak sıkabilir. Ayrıca artık istediğiniz zaman yaparsınız, aynı evdesiniz ve bu rahatlatıp seks yapma isteğini azaltıyor. Farklı evlerde yaşasanız çok daha fazla seks yaparsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl oluyor o bunuda gördüm ya pesss valla seks yapmaktan da sıkılabiliyormuş insan, ya bundan güzel bir şey mi var evlilikte hakikaten ilginç bir yaşıma daha girdim ve sana büyük saygısızlık bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgisiz bitmiş demek ki bana öyle geliyor
- +1 yıl
Onun başka sorunları var yoksa kadından yataktan soğumaz psikolojik sorunu var eşinin ve aynı şeyleri yapıyoruz demesinden ben şunu anladım yanlış anlama lütfen çöl görüyorum böyle sorunları olanları fantezileri geniş aslında ve eşini paylaşmak isteyen dile getiremeyen yatak ilişkisine heyecan katmak isteyen erkekler oluyor inan söylerken bile miğdem bulanıyor ama gördüklerim öyle sezdim
Soran+1 yılGerçekten mi? Başta konuştuk bunu ama? Kıyafetime bile karışan biri
- +1 yıl
Kıyafetine karışması kıskançlık yapması düşünmeyeceği anlamına gelmez ki umarım öyle değil öyle düşünmemesini diliyorum
Soran+1 yılİnşallah
Zaman zaman insanlar da isteksizlik olabilir ama bu durum eşlerin birbirinden kopmasına neden olmalı. Birlikte vakti geçirin, birbirinize sarılıp, öpmeyi unutmayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
129Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onun başka dertleri var
Bir suru sebep olabilir
Libidosu düşüktür
Senden hoşlanmiyordur
Aktif olmanı sevmiyordur
Kadınlardan hoşlanmiyordur
Yani detay vermen gerek gorduklerin hissettiklerin düşündüklerin47 Yorumla
Soran+1 yılBeni beğeniyor ama bir kaç kere penisi tam kalkmamıştı
Soran+1 yıl184-85kilo. 26-30 yaşlarımız ben 160-42
- +1 yıl
Tsk @Delikız_38 ve @gezginsss
Soran+1 yılAksine dışardakilere bakıp benim karım manken gibi diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
3 ayda seksten bıkılmazBeklediği gibi olmuyor olabilirEşinle konuş nelerden hoşlanır ne yaparsan daha fazla zevk alır senin neleri yapmanı istiyor. Yatakta nasıl bir kadın istiyor. Daha çok yeni biraz zaman verin birbirinize.81 Yorumla
Soran+1 yılArtık her istediğin de yapmayacağım
Aktif olmak dediğin oral yapmaksa maalesef ki bu aktiflik değil. Bu seninle ilgili eleştirim. Eşine gelirsek; sana teklif ettiği, böyle böyle yapalım diyip değişik fikirler sunduğu oluyor mu yoksa hiçbir öneride bulunmadan sıkıldım mı diyor? Eğer hiçbir şey demeden sıkıldım diyorsa sorun sende değil onda. Çünkü muhtemelen aldatıyor, seni sevmiyor veya kadınlardan hoşlanmıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlternatlf sunmadi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet cok erken ayrıca sorun buyuk bunu dıkkate al ıhanet oalbılır baska kadın olabılır gay olabılır eşin cunku bunları gordum boyle sorun olanlarda heycan ya da aksıyon ıstıyor oalbılır bır cok sey var sebebı bence heycan ıstıyor mısal grup swıng yapabılrısınız p*rno ızleyın bolca ne bıleyım dısarda arabada heycan yaratın bırde boyle dene
03 Yorumla
Soran+1 yılYapsak da gene eski haline dönüyor
- +1 yıl
o zman biri olabılır mı hayatında?
Soran+1 yılBilmiyorum olursa da durmam ki biliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senin tekdüzeligin. Çuval gibi yatarsan bıkar tabi.
917 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çoğunda seks sevdası ve fantezi derinliği yok. Tek dertleri domaltip boşalmak. Bilen yok ki seks hahshaha
Cevap sahibi+1 yılEe niye bıkmış o zaman
- +1 yıl
Bıkma nedeni bilmemesi kadın daha napacak?
Cevap sahibi+1 yılO nasıl saçmalık ya neden erkek kontrol ediyomus
- +1 yıl
Bu abi p*rno kültüründen yetişmiş belli ;)
Cevap sahibi+1 yılEvet hayatında yaşamamış belli
- +1 yıl
Hiçbir zaman erkekte olmaz sekste kontrol sen öyle san :) kadın vermezse sana otur elinle mutlu et kendini :)
- +1 yıl
Sen de haklısın abi...
Cevap sahibi+1 yılHahahhahahajajahaj kekolukta son nokta
- +1 yıl
Yorum yapamam ben daha fazla hahahahaha delirmemek zor burada
Soran+1 yılYo üstüne çıkma olsun , oral seks olsun çoğu şeyi yapıyorum
- +1 yıl
Sana başkası lazım şekerim
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf, hep mi böyleydi, yani nişanlıykende mi böyleydi..
Çok erken, halbuki en güzel zamanlarınız, çocuk yok, yalnızsınız, hep istekli olması gerekir..
Doktora gidin bence11 Yorumla
Soran+1 yılYo başta böyle değildi. Doktora gitsek ne diyecek ki? Psikolojik bence
+1 yılBikmak nedir ya, bı insan nasil bıkar acaba. Evliliginiz zor gider böyle ben sana söyleyim
41 Yorumla
Soran+1 yılGiderse çileye gerek yok biter gider
+1 yılHergun yaparsanız herkes sıkılır. Aralıklarla yapın. Farklı alanlarlarda deneyin. Öyle dümdüz yatma.
45 Yorumla
Soran+1 yılYatmıyorum ben de yapıyorum oral seks vs
Soran+1 yıl@Atlas_du fark etmiyor ki yine aynı
+1 yılNe diyeyim ki, keşke evlenmeden önce yapaydın adamla da göreydin ne olduğunu. Bilerek yapmıyor bence.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce böyle değildi.
- +1 yıl
Anal vs istiyor olmasın?
Soran+1 yılİçince istiyor. Ama bunu söyleyince içkiyi bıraktı
Soran+1 yılBi de içkiliyken daha istekli oluyor
- +1 yıl
Çekiniyor veya sakladığı & endişe ettiği bir problem var. Onunla motive edici şekilde konuş. Güzel kocam de, neyin var çekinme anlat biz bizeyiz de. Yani seks için alkol arada alınır ama devamlı alırsa bağımlı olur. 😄
Soran+1 yılEvet bıraktı ama deneyeceğim 🙏🏻
- +1 yıl
Dene bakalım, sonucu yazarsın. 😇
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim, bol şans. 😇
+1 yılRomantikdir sevgilin belki daha cok, romantik takilabilirsiniz.
21 Yorumla
Soran+1 yılPek değil
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet çok erken
.. bakalım bu işin altından ne çıkacak...
senden ne gibi bir talepte bulunacak...02 Yorumla
Soran+1 yılTalepte mi bulunması gerek?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergün bal yesen baldan bıkarsın bırak az nefes alsın adam
53 Yorumla
Soran+1 yıl@Atlas_du ne güzel
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. oral yapıyorsun ve sıkılmış? tam dayaklık bence seks bu yahu ne yapacak götunu havaya dikip amuda mı kalkacan yapacagını yapıyorsun zaten
08 Yorumla
Soran+1 yıl😁dimi ama bütün pozisyonları da deniyoruz
Soran+1 yılİstekliydim benim libidomu da düşürdü
Soran+1 yılEvet eskiden daha cilveliydim o da bunu söylemeye başladı. Evliliğin başların da beni üzdü ağlattı, bir de yatak problemi olunca ben de saldım çayıra boşanırsa boşanırız diyorum. Çünkü iyi olsam da memnun edemiyorum sürekli eleştiri var.
Soran+1 yılAynen benim için öyle şu an
Nerede bir ruh hastasi angut var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
Sonra da dert siciyorsunuz...08 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
Soran+1 yılEşim zaten yapıyor
Soran+1 yılSert
Soran+1 yılYok
+1 yılbeklentiler çok yüksekti sanırım, ya da bıkmadı da kendisini sana yetermiyor hissediyor olabiir, ya da başka fanteizler denemek te istiyor olabiir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Açıkça konuşabiliyor musunuz? Kendinizxe ahlaki bulmadığınız ilişki fantezileriniz bile olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olmasını bekliyordu ki bence kocan çok fazla p*rno izliyor ve seni oradakilerle kıyaslıyor.
53 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olabilir her izlediğimiz de bak nasıl yapıyor diyor kıyaslıyor
Cevap sahibi+1 yılp*rno izleyen erkek olsun kadın olsun birçoğunda bu sorun var kıyaslama sorunu
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle renk katsın o zaman. seks sadece kadının çabalayıp uğraşıp kendini beğendirip yarandıracağı bir olay değil ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte. Hiç beklediğim gibi biri değil Bi de beni çok beğenerek evlenmişti
- +1 yıl
beğenmek başka aşk başka yetenek başka.
senin şu an yapabileceğin 2 taktik var.
1.) ya verme maddemki sıradan yapmayalım olsun bitsin de.
2.) ya da 1-2 hafta tak takıştır sür sürüştür danslar manslar et gönlünü iyice hoş tut bildiğin bütün işve cilveyi kullan. snra çat diye geri çekil hadi bakalım birde senin yeteneklerini görelim de.
Soran+1 yılTamam haklısın
+1 yılöncesinde daha güzel bir tecrübe yaşamış. şimdi gelip sana seni beğenmedim de diyemiyor ya da ten uyumumuz yok falan. bence başka çiftlerle grup yapıp heyecanı yükseltmeye bakın yoksa sonunuz belli
00 YorumlaBahane bence onun başka bir derdi varda soylemiyor. Belki de gay dir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence konuş bir sorunun mu var diye sor belki aklına takılan başka şeyler vardiri sorunu vardır konuş eğer dediğin gibi ise eğer evlilik danışmanına gidin
20 YorumlaKocan kafayı yemiş. 15 yıllık evliyim halen deli gibi istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel eşinizi seviyorsunuz işte. Eşiniz çok mu şehvetli? Yani istemeniz için bir şey yapıyor mu?
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(18-24)+1 yılooo bizim 2 yıl oldu ilk ayar gibi nerdeyse hala. eşimin penisi baya uzun ve çok sert. yanlış anlamayın küçükmü. isteksiz bu erkek problemi var ereksiyonla ilgili bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYo kalın ve uzun aslında. Maşallah size 🙏🏻
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha 3 aylıktan bıkılır mı ya. Ben 16 yıllık evliyim eşim izin verse hala hergün yapmak isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel şanslısınız. Peki bu istek nerden geliyor? Eşiniz mi hissettiriyor?
O da çok erken bitmiş kardeşim şarja takılır mı Biz 9 senedir uğraşıyorsa hala devam isteklere hitap ettiğini söylüyorsun
00 YorumlaErken elbette panikleme çünkü onca zaman hayalleri gerçek gerçekler basit oldu haklı
Darılma sende haklısın biraz zaman ve fantaziyle güzelleşecek00 Yorumla
+1 yılDaha çok erken 14 yıl oldu doymadım doyamadım
fantezi istiyor senin kocan galiba ağzını yokla bak bakalım nasıl fanteziler seviyor00 YorumlaHevesini almis, yeni macera istiyor. Senle sadece seks icinmi evlenmis? anlasilan öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılHahahaha ne bekliyormuş seksten yapacaksın habire durmayacaksın eşin slak öyle
Bırakırsa iki gün Sonra başkası girer00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Camım sıkıldı trol soru sormak geldi içimden dersen evlenecek olan gençler de yanılmış olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYo gercek
+1 yılBir şeylerin ters gittiği kesin. Dikkatle gözlemle, kan testi yaptırmanızda da fayda var.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işe yarayacak
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAh bu insanlar buldukça bunuyor senin gibi eşi olmasını isteyen o kadar çok erkek vardır ki
012 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
şu an ilişki yaşamıyor mu senle uzak mı duruyor
Soran+1 yılYo yaşadık ama 3gün oldu yine yapmayalı
- +1 yıl
Yeni evlilik için çok az o kadar zaman olmaması gerekiyor
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Bişiler yanlış oluyor bence ya seni beğenmiyor ya da erken boşalma seni tatmin edememe korkusu var
Soran+1 yılBeğenmese söyler de diğerleri olabir
- +1 yıl
Erken boşalma var mı
Soran+1 yılYo fena değil süresi arada oluyor tabi
- +1 yıl
Neyinden sıkılmış ya sen güzel bakımlı biriysen vücudunda sorun yoksa
Soran+1 yılBeğeniyor ama işte sebebini bilmiyorum
- +1 yıl
Değişik bir durum bence
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksten bıkmakta nedir ya.
Birde her istediğimde veren bir kadınsa.
Tapmam için bir sebep olur o kadına.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. :) millet bulmuş belasını arıyor ba ba ba ba adamdaki lükse bak sıkılmış :D
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet maaalesef çok da çürürüm zayıfım minyonum 26yaşındayım 18gösteriyorum ama bıkmış işte bi de kendim Kegel egzersizi uyguluyordum sekste de yapmayı öğrenmiştim yeni yeni. Bende uzak duracağım artık
Soran+1 yıl*çıtırım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılp*rno izlerim canım tak ederse de boşanırım
Soran+1 yılElimden başka bişey gelmez
+1 yılYatak odası bittiyse sıkıntı evlilikte bende evliyim aksine benim karım odun gibi ben aktifim
03 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz Musun? Sıkıldın mı?
- +1 yıl
Çok hemde 3 ay oluyor 4 e giricek bana çok uzak yanaşmıyor tabi sıkıldım ve mutsuzum dayanamıyorum
Soran+1 yılBen de bana yanaşsın istiyorum. Ne kadar kötü bir durum
bence eşin çok farklı bir yapısı var arkadaşım bende evliyim yani aklıma tek bir şey geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe geliyor?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birbirinizi daha iyi tanımak için bu konuyu yüz yüze konuşun. İkinizinde evlilik öncesi hayalleriniz vardı ve bunları birbirinizle paylaşın.
00 YorumlaNe en korktuğuö şey
Evlenince bitiyor mu heyecan gerçekten
Sen de her gün vermez kız
Azsın Bırakta512 Yorumla
Soran+1 yılVermicem artık
- +1 yıl
Ya farklılık arıyor insan bi yerden sonra onları üretmek önemli bnce
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim daha erken ama ya ben sekse bile alışamadım. seks öncesi hala nasıl girecek diye telaşlanıyorum
- +1 yıl
Öncesinde yazmıştır bseyler eşin bnce şimdi de hemen monoton gelmeye başladı ben bseyler ürettim yolunda da gidiyor yani sorunsuz
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim öncesinde de yapmıştır derken
- +1 yıl
Seninle yapmadan önce cinsel olarak bi hatunla yda bi kaç hatunla birlikte olmuştur hiç olmazsa eğer fahi şe ile kalır
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim lisedeyken olmuş 1kere ilişkimizin başında anlatmıştı
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim o yüzden yetmiyor değil mi?
- +1 yıl
Sadece lise değildir bnce knka farklı farklı kişilerle olmuştur hele bide hayat kadınlarıysa çoğunlukta onlar her türlü şeyi yapıyorlar yani
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim açık sözlü biri olsa söylerdi pat pat
- +1 yıl
Bana ulaşma imkanın var mı knka
- +1 yıl
Ahaaa😆
E sonuc nasil var mı yeni guzel seyleer
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılMekan değiştirin...
Farklı mekanlar ayrı bir hava katabilir...00 Yorumla
+1 yılİlk baslarda çok yapıldığı için 2.3. Ayda erkek sıkılır ve biraz gevşer yapma sıklığı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani kocan da sıkıntı var. 3 ayda bıkmış ne demek. Arayışı neymiş acaba.
00 Yorumla Herşeyi Bazen zamana Bırakmak Gerekir O Herşeyin İlacıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce bişeyler yaşadıysanız, kimi zaman böyle şeyler oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çok erken. eşinin senden önce ilişkisi olmuş mu? ben de eevliyim ve sıkılmak için 3 ay çok erken
017 Yorumla
Soran+1 yılOlmuş lisedeyken 1kere öyle diyor en azından
Cevap sahibi+1 yılpeki 3 aydır nasıldınız. seyrek mi sık mı
Soran+1 yılSon 3haftadır sıklık yok
Cevap sahibi+1 yılonun öncesinde seks seks diye ölüp bitiyo muydu yoksa senin zorlamanla mı oluyodu
Soran+1 yılEvet her gün dibimdeydi gece yarısı bile
Cevap sahibi+1 yılnormal değil. peki hep o mu isteğini belli eden taraftı. sen böyle ona işve cilve yapıp yatağa atmak istedin mi hiç
Soran+1 yılEvet üstüne atlıyordum sonra bıraktım ben devam etmeyince o da bıraktı. zaten ben adım atmasam o zor gerisini getiriyor
Cevap sahibi+1 yılşimdi anladım. hep senin zorlamanla olmuş. zor iş. bende de aynı problem var. hadi demesem olmuyor. kocanın da durumu bu. libido düşüklüğü. ve bir kadın arzulanmadıkça problemi kendinde arar. sen kendinde problem arama
Soran+1 yılAma iş üstündeyken çok istekli oluyor
Cevap sahibi+1 yıliş üstündeyken sıcacık vajinaya kim hayır der. mesele, o ana kadar seni arzulaması. işten eve zor gelmesi. işteyken seni arzuluyorum demesi. ama bunlar yok seninkinde. sen de benim gibi prno ya talim gibi görünüyor
Soran+1 yılİşteyken özlüyorum diyor ama eve gelince tık Yok erken de geliyor
Cevap sahibi+1 yılpeki erken boşalır mı? acaba senden o yüzden mi kaçıyor? seni doyuramadığı için?
Soran+1 yılArada erken arada geç
Soran+1 yılAma genelde erken
Cevap sahibi+1 yılbazı erkekler erken boşalıp karısına yetersiz görünmeyi gurur meselesi sayarlar. kaçarlar eşlerinden. erken boaşldığı zaman oral ile seni tatmin eder mi peki
Soran+1 yılHayır etmez
Cevap sahibi+1 yılpeki prno izliyo musun eşin işteyken. nasıl dayanıyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi söylemiş adam söylemeyebilirdi demek ki seni sevmiyor sevse asla bıkmazdı
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmekle mi alakalı ki?
+1 yılSen bıkmadınmı? Belke Sen onu tatmin edemiyorsundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen her gün yapsak yapardım ama böyle söyleyince zoruma gitti artık ben de istemiyorum
- +1 yıl
Kıyamam sana yaaa
- +1 yıl
Bana yaz. Yardımcı OlmAğa çaləşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni şeyler deneyin yeniliklere açık olun ki sıkılmasın sıkılmış olabilir onu şaşırtmayı dene :)) Çok erken çünkü
53 Yorumla- +1 yıl
İyide evli çift debeyecegi şey sınırlı
- +1 yıl
Sana katiliyorum heyecan katmaya calis onu ummadi anlarda sasirt. Televizyon izlerken onunla oyna
Soran+1 yıl@İskenderun-adana yapıyorum da tık Yık adım atmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D vallahi seks yapmadım hiç, evli de değilim
inan 1 saat sadece oral yapmassam şerefsizim seks e girmiyoruz daha00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBnce skkıntı büyük
başka biri olabilir
Fizik olarak nasılsın09 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 42 kilo. Güzel bir kızım
Cevap sahibi+1 yılHım kusura bakma belki fizikle alakalı olabilir diye düşündüm
Ters ilişki seviyormu
Soran+1 yılEstafurullah. Evet seviyor ama evlenediğimizden beri yapmıyoz
Cevap sahibi+1 yılEvlilik öncesi ilişki yaşadınızmu
Soran+1 yılYaşadık da vajinal değil
Cevap sahibi+1 yılHım güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılHemen sıkılması normal değil ama fiziğinde güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılEminim yataktada her istediğini yaparsın
Soran+1 yılYapmaya çalışıyorum ama daha alışamadım.26yıl sonra insanlar tabularını kolay kolay yıkamıyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ne zaman yapmış ne zaman sıkılmış 3 ay dediğin nedir ki evlilikte
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte
Soran+1 yılHep aynı şeyler olduğu için bıkmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere bak tüü kıbınıza tükürim normal sorularda bi taneniz yok, aklınız fikriniz bel altı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhergün mü yaptınız ve bu konuşmayı ilişkiden sonra mı yaptı
04 Yorumla
Soran+1 yılGünlük zaman için de yaptı
- +1 yıl
anlamadım
Soran+1 yılYolda yürürken yaptı bu itirafı
- +1 yıl
peki nedenini sordun mu ya da konuştunuz mu?
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkenle alaksı yok insan ölene kadar seksten bıkmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılBıktığını söylüyor
Soran+1 yılBir ara penisi tam kalkmıyordu.
Soran+1 yılBilmem ki bir kaç kere oldu bu ben de içindeyken fark ettim
Soran+1 yılBilmem ki
3 ayda nasıl sıkılmış 20 sene oldu daha hala devam:)
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte. anlamadım ki
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok erken bıkmış farklı pozisyonlar deneyebilirsinz
00 Yorumla
+1 yılSıkıntısı mı var, sordun mu sebebini?
32 Yorumla- +1 yıl
Hicran sikinti var gibi hatta sikinti bayagi büyuk duruyor. Adam 3 ayda pasiflesmis 🙃
Soran+1 yılHep aynı şeyler yapıyormuşuz.
3 ay değil 30 yıl yine bıkmam insanın karısıyla seks yapması kadar güzel bişe var mı 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemkki tam anlamıyla doyuramiyorsun hemen ikinci kadın bul
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl aktif oluyosun? Arkasına mı geçiyosun?
55 Yorumla
Soran+1 yılHayır oral yapıyorum üstüne çıkıyorum vs
Cevap sahibi+1 yılExtraya giriyosun yani. Ne kadar da aktifsin...
Soran+1 yılEkstra mı bilmem ama üşenmiyorum işte
Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. miyminti bir tipsen bende bikardim
11 Yorumla
Soran+1 yılMıymıntı derken?
+1 yılÇok ilginç
91 Yorumla- Devamını Gör (94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri