Yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok özür dilerim saygısızlık yapmak istemem ama 8 cm en fazla, hadi okşasam etsem 10 cm vardır ama aşırı küçük geldi gözüme. Onu üzmedim özgüveni kırılmasın diye ama bilmiyorum yine de küçük be, sizce 8/10 cm aralığında bir penis boyutu iyi midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle araştırmalara göre 10 cm den büyük penisler normal penis , 10 cm altı penis küçük penis 7cm altı mikro penis olarak geçer.
Kadında döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadının vajinasının içine ulaşabilmesi için 8 cm ve üzerinde bir penis boyu yeterlidir. Öte yandan kadının cinsel uyarılması ve orgazm olmasında vajinanın üçte birlik giriş kısmı, G noktası ve klitoris önemlidir. yani vajinanın girişinde ki 3-4 cm lik kısım.
Ayrıca benim mesela 17 cm kalın ve koca kafalı bir penise sahibim. Ama hep izlediğim p*rno da kocaman damarlı penisler görmüştüm ve bu beni kötü etkiledi hep 20 cm falan bir penisim olsun istemiştim hep o zenciler ve jonny sinss yüzünden :D ama seks yaptıkça bunun üstesinden geldim çünkü kızlar gayet iyi bir penise sahip olduğumu söyledi.
Hiç unutmam bir arkadasımın sevgilisi ile seks yaparken söylediği bir cümle vardı '' Penisin bir boyu var evet , ama içine girince hepsi aynı '' :D :D10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani dalga geçmek istemiyorum ama çocuğa üzüldüm. O boyut ile ilişkiye girmeye çok zorlanır.. Karşındakini zaten tatmin edemez bile. Benimkinden 11 cm küçük. Tek bir konuda şanslı tahrik olduğu zaman olmayacak yerde penisi kalkarsa kimse fark etmez 😂😂
030 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu konuda özgüveni çok düşük, anlatıyordu işte arkadaşlarımla otururken böyle anlatırlar benimki şu kadar cm falan diye ben susar dinlerdim diyor hafif güldüm ama belli etmedim
- +1 yıl
Ne diyeyim şifa dinleyeceğim çok saçma olacak. 😂 Yani bunu atlatmanın bir yolu yokta sende sakın ilk ilişkini onla yapayım felan deme. Herhangi bir obje ondan daha yardımcı olur 😂😂
Soran+1 yılYani beni çok istiyor ahhahahah bende arada kaldım bunun erken olacağını söyledim. 2 ay oldu işte benim sözümü bekliyor
- +1 yıl
Kendine yazık edersin söyleyeyim, yani bu zamana kadar birlikte olduğum bir çok kadın hep aynı şeyi söyledi 😂 ya da illa yapıcam onunla diyosanda çocuğa bari şimdiden takviye makviye bir şey al 😂😂
Soran+1 yılNe söylediler peki, kırıcı şeyler mi söçsşwşsşs
- +1 yıl
Benim tanıdıklarım dan özellikle biri anlattığına göre kahkahaya tutulup Birini küfürlü bir şekilde kovmuş 😂😂 Onunla uğraşıcağıma serçe parmağım ile daha çok iş görürüm diyordu ahahahahahah 😂 bence haklıda 😂😂
Soran+1 yılAyyy ama çok kırıcıı haaahhah benimkide en fazla bir kere ilişkiye girmiştir gerçi geçmişini pek umursamıyorum ama bu cinsellik konusunda çok çekecek
- +1 yıl
Kadın olsam yok ben uğraşmam açık söyleyeyim gitsin sabun ile münasebet yaşasın. 😂 Çok kötü durum ya ilişkiye girecek kadına sabır diyorum sadece. Bir çok pozisyona giremeyecek çünkü boyu yetmeyecek penisinin ahhajsjsjsjaa. En favori pozisyonu misyoner olur onun 😂😂😂 Eğer sende yani onunla olacaksan şimdiden başarılar sana 😂😂😂
Soran+1 yılMisyoner pozisyonuna baktım da, ya yapma be bak soğutma beni haçaçsğaşs
- +1 yıl
Çok ciddiyim bak görürsün bu dediklerimi unutma aklına gelince gülersin fakat iş işten geçmiş olur 😂😂😂 Ben doğruları söylüyorum başka türlü hiç bir pozisyondan tatmin edemez o boyla. Hoş misyoner de bile vajinanın yarısına giremez ya 😂
Soran+1 yılYa bak işte aayasysysudıd şans yok ki bende
- +1 yıl
😂😂😂 şans var yok bilemem de ona göre hareket et sende boştan yere uğraşıp durma. Şans işi olduğuna inanmıyorum ayrıca sonuçta önden gördün şansını boşa kullanmamış oldun. şu an sahip olduğun şansı başka zaman iyi şekilde değerlendir 😂😂😂
Soran+1 yılÇok güzel konuştun her an ikna olabilirim susss ajkakaşdğdidğdğ
- +1 yıl
Ben sana güzel bir yol göstericiliği yapıyorum inan bana dediklerimi dinlersen doğru yoldasın demektir hahahahaha 😂😂😂 tabi ki git çocuğu bu konuda kır demiyorum ama yani cidden bir bildiğim olduğu için bu kadardır yazıyorum hâlâ ahahahahah 😂 gel sen beni dinleeeeee ahahagsgsga
Soran+1 yılNe yapayım peki bunun için ayrılayım mı, aramız öok iyiyken ayrılırsam işkillenir
- +1 yıl
Hayır orasına ben bir şey diyemem ayrıl et vs. Seviyorsan kusurları artık bir şekilde görmezden geleceksin. 😂😂😂😂 Ama yok ben sevmiyorum zaten diyorsan yavaş yavaş bir şekilde kademeli olarak ilişkiyi bitirme kıvamına getir. Yani dediğim gibi kaç yaşındasın daha önce ilişkiye girdin mi bilmiyorum ama bu boy ile cidden sana problem olur. Şimdi olmaz ileride kesin aldatırsın güven bana. Böyle olacağına tekrar ediyorum sevmiyorsan ayrıl gitsin. Ne büyükler var ne büyükler illa ki başka bir tane bulursun..
Soran+1 yıl20 yaşındayım daha çok gencim ama ondan hoşlandım ona zaman vereceğim şu an üniversiteye gitti zaten değişirse orada değişir ama eğer karakterli biriyse kızları görüpte ortam yapıpta değişmiyorsa bence bir şansı hak ediyor
- +1 yıl
Bunu bilemezsin. Akıllı olan adam bunu sana belli etmez de, işi zaten zor. Bir şansı hak ettiğini düşünüyor isen zaten bu sana problem olmamalı lakin dediğim gibi son pişmanlık olmaz umarım 😂
Soran+1 yılDeğişirse anlaşılır bi insan, buluştuğumuzda eskisi gibi davranmıyorsa anlarım
- +1 yıl
Akıllı ise o istemediği sürece hayatta anlayamazsın gözden uzak olan gönülden de ırak olur diye boşuna dememişler ha dediğim gibi öyle bir şey yaparsa da kendi kaybeder çünkü bu boy meselesi felan tam üniversitede böyle ağızdan ağıza yayılıp milleti rezil etme potansiyelinde onun riskini alırmı bilemem 😂
Soran+1 yılAlmaz ki uzakta değil ya aynı şehirdeyiz
- +1 yıl
E o zaman tamam sorun yok 😂😂 Kendi tercihin her şey için neyi nasıl diyorsan en doğrusu o diyelim 😂
Soran+1 yılAşırı arada kaldım biliyor musun aözçşdğispax
- +1 yıl
E ne desem bir tarafa yanaşmıyorsun sende 😂😂😂 senin istediğini tam anlayamadım ki ben ona göre kesin bir yön vereyim 😂 aşk meşk sevgi arıyorsan bu adamdan sıkıntı yok devam et, cinsel bir şey bekliyorsan bekleme diyorum aradığın bulamayacaksın çünkü 😂😂
Soran+1 yılYa ben aşk istiyorum aşkkk, hiç sevilmedim sevilmek istiyorum söçsğaşs
- +1 yıl
E tamam bu çocuk seni seviyor mu sence 😂 eğer seviyor diyorsan ve ben aşk istiyorum diyorsan problem neee agahahaha
Soran+1 yıl2 ayda aşık olması imkansız zaten de yani sevsin aga ya of ben onu kabullenmişim allahından ne istiyor ya
- +1 yıl
😂 ohooo iki ayda hemen böyle olduysan dur hele biraz daha zaman geçsin bu acelen ne
Soran+1 yılBenim acelem yok ama ahöaşsiaşs
- +1 yıl
Biraz var gibi sanki ya ahshshhshs bir kaç aya iyice belli olur zaten durum ona göre davranısın sende 😂😂
ereksiyon öncesi küçük olması normal. biraz oksa zaten göz kararı 8le belli eder. seni tatmin ediyor ise abartma. 20 cm mı de içine alabilen bayan sayısı az.
01 Yorumla- +1 yıl
Kötü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
+1 yılYazık ya ilk seks yaptığında kısa olduğunu öğrendiyse çok fena utanmıştır :D Ben ilk sevişirken kız 20cm i avuçlayıp korkmuştu :D
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda özgüveni yerlerde
- +1 yıl
Ne yapacaksın peki onu bu şekilde kabul etmeyi düşünüyor musun? ciddi planlar falan
Soran+1 yılİnan bilmiyorum
- +1 yıl
İleride sen de içini doldurup sıcaklığını hissettirecek bir penis arzularsın. bence yol yakınken vazgeç
Soran+1 yılHerkes vazgeç diyor 😅
- +1 yıl
Acı ama gerçek bu ayrılman en iyisi. Onunla seks yapmaktansa mastürbasyon daha keyifli olacak. Çünkü o zaten parmak kadar ama senin parmağın kadar işleve sahip değil. Parmağın bükülebiliyor, hiç inmiyor, zevk noktalarını bilerek tam oralara dokunabiliyorsun
Soran+1 yılSen mesela bi kadının neresinden hoşlanmayıp ayrılırsın
- +1 yıl
Fiziğini beğenmiyorsam zaten sevgili olmam ama benim için önemli kriterleri soruyorsan zeki ve merhametli olmasını isterim. Fiziksel olarakta kalkık bir popo, küçük göğüs, ince bel severim
Soran+1 yılYani peki ilk buluşmada öpüşmek normal mi sence
- +1 yıl
Bence normal değil. Hemen ahtapot gibi yapışılmamalı :D Biraz beklerse böyle şeyler daha heycanlı olmaz mı
Soran+1 yılBende her şeyin yavaşça ilerlemesini istiyorum ama o uzun bi ara sevgilisiz kaldı galiba bu yüzden bu kadar istekli
- +1 yıl
ne zamandır sevgilisiniz
Soran+1 yılDaha yeniyiz 2 ay oldu
- +1 yıl
2 ayda açıp gösterdi mi? abazaymışta bıraksan çok koymaz ona başkalarına koşmaya devam eder
Soran+1 yılYani onu benim gibi kabul edecek biri varsa koşsun o zaman benden bir şey eksilmez
- +1 yıl
Onu kabul edersen seni bırakmaz bence ama etmezsen son sürat yeni birini arar. Ama bak onunla evlenirsen seni aldatamayacağını bilirsin en azından :D
Gizli Üye(25-29)6 ayKan penisi inikken kısa, ince durur,12-16 cm olabilir o, yumuşakken bir elimle çek, bir elimle penisin üst kökünden cetvelle kemiğe bastır ölç, eline alıp, kaldırıp bakabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSönük haldeyse normal ama ereksiyon haliyse işiniz zor kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılKliyorisin fay hattı gibi 10 km derinde değilse ve sertliği de iyiyse neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yıl6 cmnin altı Micro penis oluyor, bazı doktorlar 7 cm nin altına Micro penis diyorlar, ilişki için vücuttan görünen kısım 9 cm ise ilişki için normal kabul ediyorlar bu ölçü kemikten ölçülünce 11 cm çıkıyor, sevgilinin penisi kalınsa sana haz verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli değil, seni tatmin edebilir, vajina derinliği 9 cm civarı zaten, önemli olan iyi bilmesi cinselliği
00 Yorumla
+1 yılBence çok küçük bi de zaten önce gözünü doyurmalı sonra başka yerlerini bu ilerde aldatmaya kadar gidebilir
00 Yorumla
+1 yılSana yeterse kimse için sorun yok bi tadına bak baktın olmadı ayrılırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük evet hemde baya ama seni tatmin ediyor mu yaptığınız zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal senin vajinan 10 cm zaten kalınlık ve işlev önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılİnce onunki
Cevap sahibi+1 yılDenemek lazım işte çokta küçük değil ama 15-16 olsaydı beleşse kalın normaldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenı tatmın edeıkmesı onemlı
Doyurabılir belkı
Yasamadan bılmen ımkansız ama00 Yorumla
+1 yılfikrini almak isterim gisteremek
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
dmbakarmsn
içinde iken tahrik ediyor mu seni
010 Yorumla
Soran+1 yılİçime girmedi hiç
Soran+1 yıl2 aylık sevgiliyiz daha erken olduğunu söyledim
Soran+1 yılBence çok erken daha
Soran+1 yılBakireyim
Soran+1 yılHayır yapmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yıl8-10 cm iş görebilir boyut canım
10 Yorumla
+1 yılOnunla ömür geçmez beee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. içine aldıgın da zevk aldın mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazık sana ayrıl bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.
Yazık lan çocuğa.00 Yorumla
+1 yılIşe yaramaz kaldır at
00 YorumlaGirince zevkten ucarsin ama hiç girdimi daha önce
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır girmedi
Soran+1 yılKüçüğüm, 1.58 boy 50 kilo
İyid degıl tatmın olamazsın sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İçine aldığında ne hissettiğin önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrta parmağım zaten o boyda çok küçükmüş
017 Yorumla
Soran+1 yılYa of sjajall
Cevap sahibi+1 yılhenüz bağlanmadıysan bence ayrıl ya. Cinsel ilişkide 10 oluyormuş bana gel demiyorum tabi ki de benimki o duruda 20 oluyor :D adamada yazık ya
Soran+1 yılZaten kendisi bu durumdan çok şikayetçi, penisiyle barışık değil beğenmiyor
Cevap sahibi+1 yılOnun şansı yok o kadara mahkum. Bence şansını uzak doğu ülkelerinde denesin :D
Soran+1 yılGri eşofman giyinmişti, dümdüzdü bak aklıma geldi…
Cevap sahibi+1 yılkalkmadan kaç cm oluyor merak ettim
Soran+1 yılDedim ya en fazla 8 cm dir, kalkınca bile ufak bir nokta olarak gözüküyor eşofmanda
Cevap sahibi+1 yılKalkmadan ki halini sormuştum iki hali arasında fark yok mu? şimdi baktım benimki inikken 12ymiş 8 cm fark oluyor ereksiyonda
Soran+1 yılHayır cidden fark yok sacede çok az büyüyor
Cevap sahibi+1 yılHımmm ben de hep merak edyordum 10 cm olanlar kalkmadan ne adar oluyor diye. 2-3 cm oluyor diye düşünüyordum 😅
Cevap sahibi+1 yılsana bir de 15 diye yalan söylemiş bırakmak için güzel bahanen de var
Soran+1 yılCidden bir fark yok onda bende şaşırdım büyür zannettim bide bana 15 cm dedi konuşurken, kandırıldım söçwşsşs
Soran+1 yılYani nasıl ölçtü bilmiyorum ama yani ben zannetmiyorum 15 cm in öyle gözükeceğine
Cevap sahibi+1 yılboylamasından dik şekilde önünden arkasına doğru ölçmüştür :D o zaman yalan sayılmaz :D
Soran+1 yılUtandı bide bana gösterirken daha çok küçüldü vbkjvcjj
Cevap sahibi+1 yılYazık ya kim bilir ilk ilişkisinde aldığı tepkiden nasıl utanmıştır
Soran+1 yılZaten onu düşünüp iyice üzülüyorum sjajwjwjj kıyamam be
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ufak ya benimkinin yarisi
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Cevap sahibi+1 yılİspatlarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kız seni çok daha iyi tatmn edeblr
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDusnrmsun bunu
- +1 yıl
Hajajaa :D
Soran+1 yılHayır kızlarla ilgilenmiyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen degil o sennle ilglncek. Sen kndnı bırkcksın
- +1 yıl
Zevk vermiyo mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç santim verelim ablama
00 YorumlaElindekilerle yetin napalım
00 YorumlaUyanık mı uykuda mı
08 Yorumla
Soran+1 yılUykudayken 7/8 cm vardır görünmüyor yani eşofmanda, uyanıkken 10 cm vardır
Soran+1 yılYa beni kandırdı, tanıştıktan 1 ay önce bunun konusu açılmıştı bana 15 cm demişti söaömsma kendimi kandırılmış hissediyorum söösşsşs
Soran+1 yılYa pek önemli değil gerçi, seviyorum yeterli değil mi dicem de umarım * yapmaz bana söçsşsşsls o zaman koyar bana
Soran+1 yılEyşanlık dedim
+1 yılİlişkide zevk aldın mı
06 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girmedik
- +1 yıl
Senin vücudun güzel mi
Soran+1 yılİnce belim, kalın bacaklarım var. Spor yapıyorum
- +1 yıl
Kesin öylesindir 90-60-90
Soran+1 yılÖyleyim ispatlamak için çabalamama gerek yok, göğüslerim küçük ama onu tutturamadın
- +1 yıl
Aynen ok
Sana sormali iyimiydi
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır, ama onu üzmedim.
Soran+1 yılSeviyorum be, onu her şeyiyle kabullenmem lazım ama varya aldatılırsam büyük koyar söçsşsşsş
Soran+1 yılLan görmedim ki bu ilk sevgilim 20 yaşındayım ajkqlsşwkqkoalala ilk gördüğüm bu oldu
Soran+1 yılAhhhahah o kadar görmeye meraklı değilim ama dediğim gibi görür görmez şaşırdım
+1 yılKısa.
01 Yorumla
Soran+1 yılİsmin çok iyi söösşsşs
Adam napsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. aynen kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bakiremisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Biraz küçük evet
00 YorumlaAma seni tatmin etmiyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana buyuk gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnce mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
parmağın gibi filan mı?
Soran+1 yılYok ama yani çokta kalın değil
- +1 yıl
içine aldığında hissetmezisn bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBamya
02 Yorumla
Soran+1 yılUlan dalga geçmeyin laöslçsşs
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama yani o ne öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutup cekeydın😁
00 YorumlaDeğildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. iş görüyomu
00 Yorumla
+1 yılSanal dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok küçükmüş güldüm
05 Yorumla
Soran+1 yılGülme ya sjsjsjj
Cevap sahibi+1 yılAhahahha komik ama ahhaha
Soran+1 yılÜzülmesin diye ben gülmedim ama küçüktü ya hayal kırıklığına uğradım akakakak
Soran+1 yılBen gizliyim nasıl dm ye bakayım
Cevap sahibi+1 yılGizlilikten çıkayım yaz
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026