Sevgilime oral yapıyorum daha tam bir ilişkiye girmedik ama ağzıma alırken bile biraz küçük geliyor ilişkiye girdiğimizde daha fazlasını içime alabilirim biliyorum ve daha az zevk alacağımı da biliyorum o bana zevk aldın mı dediğinde biraz küçük desem ne tepki verir sizce ?
Cevabın nedir?
Yorumları okudum . Yorumlara olan yorumunu da okudum ve şunu anladım . Ya sen doğru cümleler seçemiyorsun yada gerçekten yalan söylüyorsun .
Sevgilimin penisi küçük diyorsun , daha fazlasını içime alabilirim diyorsun . Bu şunu gösteriyor . Daha önce içime 15-16 cmlik penis aldım da sevgilimin ki küçük gelir bana demek ile aynı kapıya çıkıyor . Sonra da diyorsun ki ben " Bakireyim " . Bu işin tezatlık kısmı tabiki de . Gelelim konunun asıl cevabına ;
- 1.si eğer bunun farkında değilse bırak kalbini , onuru kırılacaktır ve hayatı boyunca bu durumu hep kafaya takacaktır . Tüm ciddiyetimle söylüyorum " İntihar Sebebi " bile olabilir . Yani senin bir cümlen , bir insanın hayatını sonlandırmasına kadar gidebilir .
- 2.si Empati kurmakta fayda var . Sana vajinan çok geniş dediğinde ne olurdu ? Sen nasıl bir tepki verirdin . Kendini tabiri caizse Genel Ev Kadını gibi görebilirdin .
- 3.sü Sevgilinle mutlu bir beraberliğiniz varsa bu tür konuları kafaya takmaya bile değmez .70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılişi bildikten sonra , boy pek fark etmiyor.Siz yönlendirin , o yapsın..
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha önce ilişkiyaşadığın anlaşılıyo..ona oral yapıyosun ama ilişkiye girmiyosun nedense..enteresan..anlamadım neden girmediğini...
onu sevdiğini söylüyosun hem..erken boşalma sorunu tedavisi olan bi rahatsızlık sonuçta..onu seviyosan önemli olan bu..anlaşabiliyosanız,kafalarınız uyuyosa ve de...aradığın boy penisi buluncaya kadar devam mı ediceksin arayışına..büyük penisli birini bulduğunda sevebilecek misin bakalım onu?sen tersten yaşıyorsun hayatı...47 Yorumla- +1 yıl
Bakireyim, Ve yeterli geliyo sorumu ne biçim okudunuz siz ? ben sadece söylesem ne tepki verir diyorum.
- +1 yıl
Oral seks yapana bakire denmez... Sen kıztık zarına sahip bir kadinsin umarım bunun farkindasindir.
- +1 yıl
Farkındayım ama halkımız bakire olarak görüyo ve bu soruda ilişki yaşadığın derken o kast ediliyo ben kendimi farkındayım merak etme.
Cevap sahibi+1 yılsen de benim sorumu neden sorduğumu anlamadan niye tepki veriyosun öyle agrersifçe..sorun çok da anlaşılır değil.."daha fazla zevk alabileceğimi biliyorum" derken neye göre daha fazla olduğunu yazmamışsın.. daha önce vajinana bir penis girmiş mi onu anlamak istedim.mesele peniste değil sende bitiyor bence...eğer sende bir sorun yoksa 10 cm. ile de defalarca orgazm olabilirsin..klişe de olsa önemli olan işlevi diyorum...kendinizi biraz da erkeklerin yerine koyun ya..
Cevap sahibi+1 yılsenin yaklaşımındaki bu bayanlar naapmaya çalışıyosunuz anlamış değilim.siz yüzünüzdeki minicik sivilceyi bile bu kadar kafanıza takarken,erkeklerin ömrünün sonuna kadar kullanacağı ve de evlilikte önemli bir yeri olan o organı hakkında bu şekilde konuşup hor görmeye ne hakkınız var?sizleri akıllı ve saygılı olmaya davet ediyorum.benim cinsel bir sorunum yok ve kısa diye nitelendirdiğin o boyda sorun yaşamadım.mesele senin beyninle vajinanda bitiyo.
Cevap sahibi+1 yılbu konuda kafan hep böyle takılı kalacaksa,ona bu konuda hiçbişiy söylemeden ilişkini bitir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldıkkat ettımde asagıda kucuk pıpılılerın hepsı senı kotulemıs:) soruna gelınce deme bence morartırsın cocugu hayattn sogur,ıcıne ala ala buyur onunkı mrk etme
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha +1 Azmış falan diyorlar bide sanki yetmiyo demişim gibi :D Tamam canım sağol
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
54Cevap
prezervatif kullanabilirsiniz bu sayede kalınlığı biraz artırmış sayılırsınız.ayrıca tırtıklı olanları var bu daha fazla haz almana yardımcı olcaktır.bunun haricinde bu durumlarla karşılan kişiler için pozisyonlar ve yöntemler var onları araştırabilirsin.Bunlarla uğraşamam diyorsan ayrılıcaksın yada kaderine razı olıcaksın :)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
bunu onun yüzüne söylemen yanlış olur... yani şöyle söyliyim küfür et daha iyi, şimdi belli ki özel bazı şeyler yaşamışsınız, o sana tutup göğüslerin biraz küçük ne elime ne ağzıma geliyor, sanki fazla zevk alamıyorum dese ya da göğüslerinde biraz fazla büyük bana bi hayvanı çağrıştırıyor dese ne hissedersin ? :) kendini karşıdakinin yerine koy, bu örnekleri çoğaltabilirsin.
00 Yorumlapiskolojisi bozulur çocuğun depresyona girer sonra çareler arar sonra shoptan bi vakum pompa alır kullanır işe yarar mı bilmiorum orasını yararsa işin yaş senide terk eder ona emin ol işe yaramazsa eğer yine terk eder tatmin edilecek birini bulur :)) ama standarlar 13 cm miş öyle dio doktor amcalar :)
06 Yorumla- +1 yıl
Güldürdünüz :D
Muhtemelen beğenmiyorsan git bir zenciyle evlen diyecektir yada sana bu kadın azmış evlenilmez yada bu kadında hayır yok der yani benmki küçük olsaydı bir kadın bana küçük deseydi ben umudu keserdim penis hastası derdim yarın komşunuz büyük penisli olsa hemen gider onla aldatırsın kanımca
02 Yorumla- +1 yıl
öyle bir derdim olsa çoktan ayrılırdım yani
Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. 13-14 cm olup da bunu duyarsa bütün hevesi gider. Ölene kadar kafasından çıkaramaz sen ise adamın gözünde iri penis meraklısı kadın olursun.
Ama şöyle 10 cm den kısa falansa bence o da bilincindedir bunun ve başka şeylerle bunu kapamaya çalışmalı.. stamina, fazla ön sevişme, ve partnerini memnun edecek birçok şey...00 Yorumlasana göğüslerin çok küçük, tutamıyorum bile... kalçan çok büyük, kalçan çok küçük erkek poposu gibi dese ne hissedersen aynısını hisseder... "herşeyim yerli yerinde bunu düşünemiyorum" diyorsan eğer...
kendinİ aşağılanmış hisseder... bunu sakın yapma... ondan uzaklaşmak istiyorsan yapabilirsin...00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozulur bir sure boyunca sana oral yaptirmaz kizdigi icin surekli penisim kucuk mu kucuk mu itiraf et der sonra yalandan mi orgazm oluyordun bana dogruyu soyler yapar ve cinsel hayat biter bunun yaninda yan etkiler de gorulebilir.
10 Yorumla
+1 yılsevgilim söylese sex anında hoşuma giderdi hatta sertleşmeme sebep olurdu.. her sexde değil de bazen aşağılanmak hoşuma gidiyor.. ama daha sonra moralim bozullurdu. ciddi olup olmadığını sorar ciddiyse ayrılırdım
01 Yorumla
+1 yılbence cinsellik bi ilişkinin en önemli kısmı. hatta evliliğin %90 lık bi öneme sahip. eğer mutlu olamıyorsan aldatma ve huzursuzluk olur... o yüzden boy değilde doyuma bakmak lazım diye düşünüyorum...
29 Yorumla- +1 yıl
japaonların p*rno filimlerinde bakıyosun hep 5 cm 7 cm penisler japon kızları o penisle nasıl tatmin oluyor dimi
- +1 yıl
Yetmez diye bir şey yazdığımı göremiyorum bir tarafınızdan uydurup yazmayın seviyorum ve tatmin oluyorum boşalıyor muyum evet sıkıntı yok ama küçük yani olay bu
- +1 yıl
madgirl. eğer cinsel yönden mutlu olamıyosan sen o adamı aldatırsın. aynı şekilde erkek içinde geçerli. aldatılmaların çoğu bu yüzden oluyo.
- +1 yıl
Kerime hanıma katılıyorum :)
adama o cevabı vereceğine tut kopar orasını daha iyi
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkeğe söylenebilecek en kötü şey bu . söylersen hayatının hatasını yapmış olursun
30 Yorumla Bence sen şimdi sana gelcek arkadaşlık tekliflerine ve özel mesajlarını napcagını düşünmelisin
deme öyle bir şey ayrıca. Ayrıca zevk aldın mı diye sorulur mu lan00 YorumlaKüçük şeylerden de mutlu olmasını bileceksin :)
47 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı :D
- +1 yıl
dimi
- +1 yıl
zaten penisler ortalama 10 cm burdakilere bakmayın
- +1 yıl
denemden bilemezsin bi dene bakalim ayrica sevgiln kullanmasini biliyrsa her turlu zevk aldirtir sana cem yilmazin dedigi gibi boyun ne onemi var ,onemli olan islevi bu yondende bakabiliriz:)
Bu soruya bu yakışır.
https://www.youtube.com/watch?v=wrlxvO4YxSE00 Yorumla
+1 yılZuhaha hayatımda bu kadar küfrü bi arada yemedim diyorsan de , adam dönüp sana belediye çukuru gibi kaç amele kazdı burayıda diyebilir :p
10 YorumlaBozulur be ne diyecek ama sen bu soruyu gizli sormadın ya arkadaşlık istekleri rekor kıracak herkes istek gönderecek sana şimdiden sabır diliyorum..!
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli gizli iş yapmaktansa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle soyliyim 187 boyunda biriyle ilişkiye girdim. Gördüğüm en küçük penisti. Bence ters orantı var. Boy kısaldıkça uzunluk artıyo. bacım mu diyeceksiniz umrumda değil ama gözlemlediğim bu. Ama soylenmemeli yüzüne karşı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Palestra eh deneyimlerim oldu diyelim.
+1 yılSakın söyleme sana olan davranışı degişir seninle şirket arabası kullanır gibi sevişir zararlı çıkarsın :)
32 Yorumla
+1 yılufak mufak idare etcen artık şükürki benimki 17 cm;) ama ufak olanlarla kimse evlenmicekmi bu çok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu pekis boyunu fazla abartıyosun benim penisimde baya küçük ama sevgilimle neredeyse hergün ilişkiye giriyorum ve zevkin her türünü yaşıyoruz. Sen penisi önce bir içine al ondan sonra büyükmü küçükmü karar verirsin
00 Yorumlaonu diyeceğine direk ayrıl daha iyi. başka bir sebep bul ayrıl onunla tatmin olamayacaksan
06 Yorumla- +1 yıl
Yetmiyo demedim zaten ayrılmakta istemiyorum ama söylersem ne tepki verir aklıma takıldı o kadar
- +1 yıl
Hayır
+1 yılüzülür heralde sorun yapar belki.söyleme bence.hoşuna gitmiyorsa ayrıl bir şekilde başkasını bul.yani düzelebilecek birşey olsa söyle ama çok zor.ha aklıma birşey geldi tutup çekiver uzar belki :)
00 Yorumladesen ne fayda ıkı kelıme yettıyor senı seven kalbı kırmaya sonra roman yazsan ne faydaa !
10 YorumlaKüçük deyince ne değişecek, büyüyecek mi sanki, büyüyecekse habire söyle, yoksa adamın canını sıktığın yanınıza kar kalır
20 YorumlaCinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Daha ilişkiye girmeden nereden biliyorsun yeterli olamayacağını?
Söyleyeceksen de yumuşatarak söyle ayrıca.00 Yorumla
+1 yılOnu demek yerine mutfağa git bir bıçak al adama sapla daha iyi bu durumu hiç bir erkek kolay kolay kaldıramaz
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıldeme bence seni tatmin etmiyo olabilir senin yapman gereken seviyosan devam he yok ben eğleniyorum diyosan arayış içine gir.
00 Yorumla
+1 yılbüyügü kücügü ayırt edecek kadar tecrübeliysen partnerinde bunu bilosa pek sorun olmaz güler herhalde sadece
00 Yorumla
+1 yılyaa aklıma geldi diyeyim dedim sevgilin sana vajinan çok fazla geniş derse ne cevap vereceksin mrk ettim
05 Yorumla- +1 yıl
Güler geçerim açıkçası sonuçta zevk alıyo ve yapıyo
- +1 yıl
başkasıyla daha önce beraber oldunmu demiştim _?
- +1 yıl
Hayır olmadım bakireyim ilk bu şeyleri yaptığım sevgilimde bu kişi
- +1 yıl
o zaman sorun yok onlada evlenirsen tamam
- +1 yıl
Evlenince tamamen yapmayı düşünüyorum, teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence söyleme ben bi erkek olsam çok utanırım sorduğunda iyiydi filan de ama belki içine girmediği için fazla büyümüyodur sakin ol bence :D
00 Yorumlakadınlar küçük şeylerden hep mutlu olur olayı yalan oldu şimdi :D
13 Yorumla- +1 yıl
hahahahaha
bir de ... sonra sonucu güncelleme yap soran merak içinde kaldık ...
00 Yorumlao da senin bir kusurunu söylerse hazmetmeye hazırsan söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbıçakla kes kökten, daha kalın ve uzun cıkar...
söylesen uzayacak mı sanki10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyle benimkide çok ufak yani ben gerçekleri söylemesini isterdim . Ayrıca ben gösteremem kendiminkini bir kıza sevgilindekide iyi cesaretmiş
00 Yorumla
+1 yılÜzülür sende onunla yetin. Hem başı girse bile seni zevke getirir
00 Yorumlasakın deme emin ol ciddi boyutlara ulaşır eğer beğenmiyorsan usulen ayrılmaya bak ...
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntım yok ya seviyorum sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurduk yere çocuğun psikolojisini bozmaya ne gerek var. kimse dört dörtlük değil. küçük olduğu gerçeği değişmeyeceğine göre rahat bırak çocuğu.
10 YorumlaSakın deme söliyim bana sevgilim dese içimde baya bi sıkıntı olur. Söylesende zaten uzamıcak
00 Yorumlaönemli olan boyu değil, işlevi.
110 Yorumla- +1 yıl
Penisi küçük olanlar için söylenmiş bir yalan daha
- +1 yıl
evet kardeşim penisimiz küçük 13 cm ne yapalım yani gidin büyük penis arayın
- +1 yıl
Evet diyorum, Ya ben büyük penis istemiyorum aramıyorumda sorunun bununla da alakası yok yanlış yargılamayın
- +1 yıl
Dert etmiyorum zaten ilk olucağı için zevk alırım diye düşünüyorum
- +1 yıl
İstediğim anlamına mı geliyo ?
Söylemekteki güdülen amaç nedir?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçine girince düşün onu. yetmezse sorun sende benceeeeeee
00 Yorumlaaşşalanmıs hisseder kenedeni
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar vardır ki ereksiyon hali.Boy ve çapı?
06 Yorumla- +1 yıl
Belirttim aşağıda
- +1 yıl
Doldurmuyorsa ağzını küçük sanıırm.Çapı peki 5 cm var mıdır?
- +1 yıl
Ağzıma alırken fazla kalın gelmiyor açıkçası vardır heralde
- +1 yıl
Bence 10 cmse incedir 3 cm filandır.10 cm de 5 cm en olmaz.
- +1 yıl
Dikkat etmedim dediğin gibidir muhtemelen
- +1 yıl
içine alırkende hissetmezsen kötü ama söylemek de iyi olmaz
+1 yılsende garibimi idare et be güzelim :)
17 Yorumla- +1 yıl
Acıdın resmen :)
- +1 yıl
idare et ne diyim cokmu ufak ya
- +1 yıl
10 cm en fazla
- +1 yıl
harbidende cok ufakmış senin adınamı üzülsem onun adınamı bilemedim inan
- +1 yıl
kalkıncamı 10 santım
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
10 bişi ne işe yarar be şimdi ölcüyomda cok ufak beya dikkat etde kaybolmasın sonra ararsınız
+1 yılKavgada bile söylenmez bu laf :D
11 Yorumlao sinirle gaza gelip sana saldırmasın:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilaçları var. büyüttür
00 YorumlaAdamın amina koyarsın bitirin
00 Yorumlaseni vurur sonra kendini vurur :D :D .D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ilişkiniz biter sakın deme.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar büyüğü seviyor mu ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Kadına göre değişir canım
- +1 yıl
İstemiyorlar diye biliyorum.
yetmedigi yerde protez kullandir:)
00 Yorumlaay hiç güleceğim yoktu ya :D
00 Yorumla
+1 yıldenemeden bilemzsin bunu..bence deme
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsöylemek istersen bekleme söyle
00 Yorumla
+1 yılAdamın kafasından aşağı kaynar su mu dökçen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kötü hisseder. Söyleme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel hayatı biter :D
00 Yorumla
+1 yılne kadarki _?
09 Yorumla- +1 yıl
Ölçmedim :D
- +1 yıl
biliyorum ölçmediğini tahminen ne kadar
- +1 yıl
en fazla 10
- +1 yıl
hımmm haksız sayılmazsın ama kalınsa idare edebilir
- +1 yıl
Elime aldığımda parmaklarımı açıp 1 2 cm çıkıyo en fazlaa
- +1 yıl
yaa sen bence penis e kafanı takma onun erken boşalma sorunu falan yoksa mutlu olursun... bunu ona dersen yıkılır bence... hem gerçektende içinde onu hissetmek ister ve sevgiline odaklanırsan işini görür senin
- +1 yıl
Erken boşalıyo bide ama seviyorum yaa katlanırız :)
- +1 yıl
erken boşalma sorununu sen çözeceksin bu 1 ve seviyosan herşeyiyle seveceksin.. daha önce başkasıyla yattınmı sen _?
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem