Cinsel Yaşam Sexting yaptığım adamdan hoşlanmaya başladım. Bu normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 120 Sexting yaptığım adamdan hoşlanmaya başladım. Bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olur öyle şeyşer 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama amaç sadece cinsellik Yorumla Minionica +1 yıl Olsun sen onu hayal ediyorsun erkeğin olarak yani bir erkeğin içine girmesi seni kollarına sarması koynuna alması duygusal his uyandırır sen bunları hayal ediyorsun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Minionica +1 yıl Yani bu durumlar yaşanıyor duygusal konuşup cinsellik de isteyen cinsel bağlanıp duygusal da bağlanan Yorumla Soran +1 yıl Evet ama 8 senelik sevgiliye yapılmaz Yorumla Minionica +1 yıl Bu iki olay da başıma geldi anlatabilirim istersen yani tam tersini duyunca senin olayının ne olduğunu anlaman da çok kolay Yorumla Soran +1 yıl Buyrun dinliyorum Yorumla Minionica +1 yıl Baya bir özel ama bunlar burdan anlatmam sakıncalı :) Yorumla Soran +1 yıl Gizlen Ben yorumu silerim Yorumla Minionica +1 yıl Sen yazsan daha garanti olur Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma Yorumla Minionica +1 yıl Peki Yorumla
greedthh Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl ranışma warmı 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla greedthh +1 yıl sexting kaç defa oldu Yorumla Soran +1 yıl 4-5 Yorumla greedthh +1 yıl burdan mıydı tanışmanızş Yorumla Soran +1 yıl Yok başka yerden Yorumla greedthh +1 yıl yaşlar kaçhanım efendi Yorumla Soran +1 yıl 28-32 Yorumla greedthh +1 yıl güselmişbekarsa tut bırakma Yorumla Soran +1 yıl İkimizinde ciddi ilişkisi var Yorumla greedthh +1 yıl farklıkişlerle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet tabi Yorumla greedthh +1 yıl cinsllik olduama sesmi Yorumla Soran +1 yıl Ya evet ya Yorumla greedthh +1 yıl uff deli Yorumla Soran +1 yıl Bırakayım mı Yorumla greedthh +1 yıl acelen nedir Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmadan çünkü kıskanmaya başladım Yorumla greedthh +1 yıl kaö dedabirliktelik wardı Yorumla Soran +1 yıl 5 falan Yorumla greedthh +1 yıl azozeIdnn yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok yazmam Yorumla greedthh +1 yıl no bıraktın ama Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal bir şey 9 1 Yorumla Melankolikdamlalarx +1 yıl Sizde yapar misiniz Yorumla
haymatlos_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Gayet normal. Zaten seks ile aşk aynı şey değil mi 1 0 Yorumla
__MaviBalık__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet 6 2 Yorumla emrecn34 +1 yıl Sekstıng severmısın Yorumla Borlu +1 yıl maxok seksisin mavi Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Normal 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle Yorumla _Outcastt +1 yıl Doğa böyle Yorumla Soran +1 yıl Ama amaç sadece cinsellik Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Normal bi şey 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hosuna gitmis iste 5 1 Yorumla Borlu +1 yıl oyle sey sizinde hosunuza gidermi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal 5 2 Yorumla emrecn34 +1 yıl Sekstıng severmısı Yorumla Borlu +1 yıl neden normal Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl hayırlı olsun 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacam Yorumla SKaragöz +1 yıl başka sextinglere artık :D Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Ne diyeceğim ona Yorumla SKaragöz +1 yıl başka birini buldum de Yorumla Soran +1 yıl Dürüst olmak istiyorum Yorumla SKaragöz +1 yıl burdan soyluyemiyorsan mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Yani hissimi söyleyeceğim Yorumla SKaragöz +1 yıl hee pardon , söyle ozaman acık acık Yorumla Soran +1 yıl Ne söyleyeceğim Yorumla SKaragöz +1 yıl dalga geçiyon yav Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
неустойчивый Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Normal 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama amaç sadece cinsellik Yorumla неустойчивый +1 yıl Evet bazen cinsel dürtüler duyguları etkiler. Yorumla Soran +1 yıl Değişik Yorumla неустойчивый +1 yıl Yaşadığım şeyler oldu burada anlatamayacağım Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla неустойчивый +1 yıl Teşekkürler Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Normal 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ama amaç sadece cinsellik Yorumla gsdiablo +1 yıl Siz kadınlar sadece kelimesine sadık kalamıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl O doğru Yorumla gsdiablo +1 yıl O yüzden oluyor öyle şeyler :D Yorumla Soran +1 yıl Erkekte olmuyor pek Yorumla gsdiablo +1 yıl Bende olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Duygusala dönmüyor mu Yorumla gsdiablo +1 yıl Benim için hayır.Ne f*ckb*ddy de ne s*xting yaptığım bir kadında Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla gsdiablo +1 yıl İyi geceler Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. değil 1 1 Yorumla Melankolikdamlalarx +1 yıl Sende yapar misin Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Normal, olabilir 1 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir zaman 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Deyil 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Çok normal 1 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal tabi 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kim bilir 1 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Olur öyle şeyşer
Ama amaç sadece cinsellik
Olsun sen onu hayal ediyorsun erkeğin olarak yani bir erkeğin içine girmesi seni kollarına sarması koynuna alması duygusal his uyandırır sen bunları hayal ediyorsun sonuçta
Evet
Yani bu durumlar yaşanıyor duygusal konuşup cinsellik de isteyen cinsel bağlanıp duygusal da bağlanan
Evet ama 8 senelik sevgiliye yapılmaz
Bu iki olay da başıma geldi anlatabilirim istersen yani tam tersini duyunca senin olayının ne olduğunu anlaman da çok kolay
Buyrun dinliyorum
Baya bir özel ama bunlar burdan anlatmam sakıncalı :)
Gizlen
Ben yorumu silerim
Sen yazsan daha garanti olur
Kusura bakma
Peki
ranışma warmı
Yok
sexting kaç defa oldu
4-5
burdan mıydı tanışmanızş
Yok başka yerden
yaşlar kaç
hanım efendi
28-32
güselmiş
bekarsa tut bırakma
İkimizinde ciddi ilişkisi var
farklıkişlerle mi
Evet tabi
cinsllik olduama sesmi
Ya evet ya
uff deli
Bırakayım mı
acelen nedir
Bağlanmadan çünkü kıskanmaya başladım
kaö dedabirliktelik wardı
5 falan
azozeIdnn yazar mısın
Yok yazmam
no bıraktın ama
Normal bir şey
Sizde yapar misiniz
reelde görüşüyor musunuz?
Hayır
Normal
Neyinden hoşlandın
Bilmiyorum
Kız milleti işte 2 dakkada hoşlanır hemde * sevilir :D
Hayırlı işler
Gayet normal. Zaten seks ile aşk aynı şey değil mi
Evet
Sekstıng severmısın
maxok seksisin mavi
Normal
Niye böyle
Doğa böyle
Normal
Sexting ne anasını satim nasıl yapılıyor😂
Normal tabii.
Olur öyle
Normal bi şey
Normal
Neden olmasın
Szin gibiler yok olsa keske mk
Hosuna gitmis iste
oyle sey sizinde hosunuza gidermi
Normal
Sekstıng severmısı
neden normal
hayırlı olsun
Ne yapacam
başka sextinglere artık :D
Tamam
Ne diyeceğim ona
başka birini buldum de
Dürüst olmak istiyorum
burdan soyluyemiyorsan mesaj at
Yani hissimi söyleyeceğim
hee pardon , söyle ozaman acık acık
Ne söyleyeceğim
dalga geçiyon yav
Yok
Normal
Evet bazen cinsel dürtüler duyguları etkiler.
Değişik
Yaşadığım şeyler oldu burada anlatamayacağım
Peki
Teşekkürler
Normal
Siz kadınlar sadece kelimesine sadık kalamıyorsunuz
O doğru
O yüzden oluyor öyle şeyler :D
Erkekte olmuyor pek
Bende olmuyor
Duygusala dönmüyor mu