Yalnızca bu amaçta konuşmuyoruz. Tamamen farklı bir konu için tanışıp bu şekilde bir konuşmaya kaydı. İkimiz de seksting dışı da olsa birbirimizle konuşmayı seviyoruz ama ben sanırım ondan hoşlanmaya başladım. Kıskanıyorum ve belli ediyorum o da aynı şekilde ama ikimizinki bence aynı şeyi ifade etmiyor. Ne yapmam gerek, erkeklerin böyle bir durumda birinden etkilenebilmesi mümkün mü?
Güncellemeler
1 yıl
şansımı skeyim kavga ettik..
Seksting yaptığım insandan hoşlanmaya başladım, ne yapmalıyım?
Ona sor o zaman onun duygusu hissi önemli anlık mi böyle hep mi böyle yapıyor birde ona bak bazen sözler ve hareket değişebiliyor daha uzun süre kullanmak içinde yalan söylüyor olabilir
evet benden başka konuştuğu yok ama az önce hoşuma gitmiyor sinirim bozuluyor dedim diye bir iki kadın fotoğrafı attı sonra sadece şaka yaptığını söyledi ama bilemiyorum
ya bilmiyorum kadının yüzü hiçbir şeyi gözükmüyorken bana başka bir kadını mı attın cidden dediğimde öyle söyledi, sonrasında birkaç şey attı ama ben göremedim onları neden olduğunu da bilmiyorum muhtemelen yine kadındır diye düşündüm görüldü atım çıktım sadece ama hoşlandığım için de duramam muhtemelen
seksting yaptığım birçok insan oldu ki belki sen de dahilsindir, ama ilk defa kendisiyle de bu kadar güzel anlaştım böylesini bulur muyum bilmiyorum mantığım ne kadar doğru olur ya da ne kadar yanıltır emin değilim
Mantığın asla yaniltmaz benimle de sexting yapmış olabilirsin 🤣 sorun değil ama kişinin iyi davranmasini her zaman veya o an iyi geliyor diye düşünürsen kaybedersin uzun vadeli düşünüyorsan bu erkeği o şekilde incele
bu bana kadından bağımsız bir şeyi göstermek için bir fotoğraf attı, kadının yüzü dahil hiçbir yeri gözükmüyor ama ben çok takıntılı biriyim bana kadın mı attın cidden dedim. Sanırım hesaptaki yaşım farklı o yüzden onun attığı şeyleri göremiyordum o da bir şeyler atmaya devam etti işte yorum yapa yapa. Neyse işte ben buna cevap vermedim soğuk yaptım falan ki böyle biri olduğumu biliyor. Bana böyle davranma rahatsız olduysan söyle dedi ben de dedim işte bana ne diye kadın atarsın ki fslsn filan, o da zaten görmüyorsun attıklarımı bu kadar takılma seni bekleyen diğer insanlara git onlarla ilgilen dedi. Bahsediyordum işte şunlar yazıyor cart curt. Ben de sen bilirsin dedim o zamandsn beri konuşmuyoruz.
yok, ben benim için özel olmadıkça ya da uzun bir ilişkide olmayınca istemediğimi söyledim o da aynı şekilde o yüzden bu şekilde devam ediyoruz. Arada diyorum yani evlenmeden sanırım yaşamam, evlenelim beklentilerin ne konusu açıyor ama şakayla karışık olduğu için ne olduğunu anlamıyorum
Mümkün tabiki Bende severim değer veririm sadece seksting için konuşmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Zor erkekler amaç uğruna yaşar amactan kaçarsan olmaz yani
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
bizim amacımız seksting yapmak değildi ama bu anlamda birbirimize benzer olduğumuzu fark edince kaydı. O anlamda konuşmasak da yine konuşuruz aslında ama bilemiyorum öyle galiba.
Sabah konuşmaya başlıyoruz günlük bir şekilde devam ediyor arada şakalaşma falan oluyor, ben bu anlamda sadece gece müsait olduğumu söyleyince o zaman sendeyiz diyip o şekilde plan yapıyoruz
bu bana kadından bağımsız bir şeyi göstermek için bir fotoğraf attı, kadının yüzü dahil hiçbir yeri gözükmüyor ama ben çok takıntılı biriyim bana kadın mı attın cidden dedim. Sanırım hesaptaki yaşım farklı o yüzden onun attığı şeyleri göremiyordum o da bir şeyler atmaya devam etti işte yorum yapa yapa. Neyse işte ben buna cevap vermedim soğuk yaptım falan ki böyle biri olduğumu biliyor. Bana böyle davranma rahatsız olduysan söyle dedi ben de dedim işte bana ne diye kadın atarsın ki fslsn filan, o da zaten görmüyorsun attıklarımı bu kadar takılma seni bekleyen diğer insanlara git onlarla ilgilen dedi. Bahsediyordum işte şunlar yazıyor cart curt. Ben de sen bilirsin dedim o zamandsn beri konuşmuyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bir ara bu konuyu açıp onunla konuşmalısın. uzun zamandır dersen muhtemelen senden soğuyabilir.
kavga ettik konuşmuyoruz😢
Ya istersen çok kişiyle yaparsın benimde var bir postada 3 kere bosaldigıni söyledi evet iyi sevişenler hanımda var. sende iyimisin
Kişinin kendisi beğenip kafa yapima uyan biriyse olabilir
sürekli söylüyoruz birbirimize kafa dengimsin falan diye ama bilemiyorum onun açısından ne düşünüyor
Ona sor o zaman onun duygusu hissi önemli anlık mi böyle hep mi böyle yapıyor birde ona bak bazen sözler ve hareket değişebiliyor daha uzun süre kullanmak içinde yalan söylüyor olabilir
sorup kaybetmekten korkuyorum ki. Zaten birçok kişiyle iletişimimi aynı anda benden başkasıyla konuşuyor ya düşünüyor diye kestim
Sen güven kazanmak istemissin ama o aynısını yapıyor mu
evet benden başka konuştuğu yok ama az önce hoşuma gitmiyor sinirim bozuluyor dedim diye bir iki kadın fotoğrafı attı sonra sadece şaka yaptığını söyledi ama bilemiyorum
Ben hiç güvenme Derim erkek milleti ikili oynar işin ucunda cinsellik varsa özellikle
ya bilmiyorum kadının yüzü hiçbir şeyi gözükmüyorken bana başka bir kadını mı attın cidden dediğimde öyle söyledi, sonrasında birkaç şey attı ama ben göremedim onları neden olduğunu da bilmiyorum muhtemelen yine kadındır diye düşündüm görüldü atım çıktım sadece ama hoşlandığım için de duramam muhtemelen
Bazen duyguların değil mantığını kullanmalısın
seksting yaptığım birçok insan oldu ki belki sen de dahilsindir, ama ilk defa kendisiyle de bu kadar güzel anlaştım böylesini bulur muyum bilmiyorum mantığım ne kadar doğru olur ya da ne kadar yanıltır emin değilim
Mantığın asla yaniltmaz benimle de sexting yapmış olabilirsin 🤣 sorun değil ama kişinin iyi davranmasini her zaman veya o an iyi geliyor diye düşünürsen kaybedersin uzun vadeli düşünüyorsan bu erkeği o şekilde incele
Niye kavga ettiniz
Bitirmek isteyen erkek varsa zaten başka biri vardır yedekte boş ver gitmen daha iyi
bilemiyorum ya baya zevk de alıyordum daha önce kimseyle kuramadığım bir arkadaşlık da vardı 😢
Yeni birini de bulabilirsin ya sorun yok öyle düşünme hayatının merkezine alma
nasıl bulabilirim ki satıldığı yer mi var da alayım
Hayatına sadece o insan mı girdi bu zamana kadar küçüklüğünden beri bir çok insan geldi gitti yine aynısı olacak diye dedim
Bu bendede olmuştu ama yürümedi temeli sağlam olmadığı için
biz seksting öncesinde gayet düzgün bir şekilde konuşup iletişim kurduk ama bilemiyorum artık
Hım öncesi öyle ise daha şanslısınız olma ihtimali var
Umarım öyle olur
Aynı şehirde misin
hayır değiliz, ben uzaktan mesafe ilişkisi insanıyım zaten ama karşımdakini bilemiyorum
Himm anladım peki var mı pilanda buluşmak falan
yok, ben benim için özel olmadıkça ya da uzun bir ilişkide olmayınca istemediğimi söyledim o da aynı şekilde o yüzden bu şekilde devam ediyoruz. Arada diyorum yani evlenmeden sanırım yaşamam, evlenelim beklentilerin ne konusu açıyor ama şakayla karışık olduğu için ne olduğunu anlamıyorum
Mümkün tabiki
Bende severim değer veririm sadece seksting için konuşmam
Zor erkekler amaç uğruna yaşar amactan kaçarsan olmaz yani
bizim amacımız seksting yapmak değildi ama bu anlamda birbirimize benzer olduğumuzu fark edince kaydı. O anlamda konuşmasak da yine konuşuruz aslında ama bilemiyorum öyle galiba.
Ama ana konuşma sexting haksız mıyım geceleri daha çok ondan önce veya sonra genel geçer muhabbetler
Sabah konuşmaya başlıyoruz günlük bir şekilde devam ediyor arada şakalaşma falan oluyor, ben bu anlamda sadece gece müsait olduğumu söyleyince o zaman sendeyiz diyip o şekilde plan yapıyoruz
Sonrası belli ztn ama dediğim gibi seninle gelecek planlayan veya seven adam gece gündüz seks yapmaz yani
ben de onunla o amaçlı konuşuyorum yani sadece o istediği için değil de ben de istediğim için konuşuyoruz
Ee tamam işte arada sevgi saçma olur
Amac seks
Niye kavga ettiniz ki
Benimde başıma geldi buna benzer bi durum
Sonra ne oldu?
Karşımdaki çok hoşlandı benden
Yani sonuç olarak ne oldu
Sonuç olarak ben kendimi kaptırıyorum dedi iletilişimi kesti :)
Bak keyfine
bu şekilde bir keyif aldığımı söyleyemem
Manita olun
adam bana bir şey hissetmiyorsa ne olacak
Kiskaniyor diyorsun
E her kıskanan hoşlanmayabilir, belki sadece bana olan arzusundna kaynaklıdır
Bence hoslaniyor seksting yaparken oda ayni sen gibi
Umarım öyledir ya
Oyledir bence
Acil
?
Onunla k9jus