Karşında var ben yaşadım ama su var uzun süreli olmayacak kuralım buna uyuyorlar sonra aşık olma durumu ya da benzeri oluyor 3 ay falan yeterli oluyor sonra partner değişikliği ben onu mutlu ediyprum oda beni
Benim bildiğim bir arkadaşım yaşıyordu. Adam kızı koluna takıp yanında gezdiriyordu ama bir kere bile yatağa girmemişlerdi. Onu lüks yerlere götürüyor, şık kıyafetler alıyordu.
O iş Türk kızıyla olmaz. Geçenlerde denk geldim. Kızlar birbirini sugar daddy konusunda gazlıyorlar. 100 küsür post atılmış. En alta kadar gittim. Konuyu evliliğe bağlamışlar 😂 Sugar daddy bizimle evlenir mi? Aşk olmadan olmaz ve daha aklına ne gelirse 😂😂😂
@adrenalin64 cesaretle alakası yok ki ne alaka smfmdmfm ilk seks için konuşuyorduk sonra buluştuk falan biraz bişeler oldu ama sonra karın var falan dedim özünde iyiydi o da kötü oldu ve öyle gitti işte
Evet insan bazen tuhaf olabiliyor, ben dul iş arkadaşıyla yazıştım, ilk o ekledi sonra muhabbetin arasına ufaktan cinsellikte girdi ama kendimi tuhaf hissetmeye başladım. Hatta ona dedim, kendimi tuhaf hissetmeye başladım yapmasak mı acaba dedim, o da biz yanlış bir şey yapmıyoruz ki dedi benden daha çok istekliydi. Normal adam yaşça büyük ve evli.
Yaşamayı isterdim ama imkanlar el vermiyor :) yş 39 😁
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet olgun bir turist vardı. Çok iyi bir kadındı. Bir erkeğe nasıl kıymet vereceğini iyi biliyor. Zaman ve mekân yüzünden uyumlu insana ulaşamamak çok acı bir şey.