#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Zayıf bacak
Balık etli
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sekste zayıf ya da balık etli bacak arasında bir tercih hakkım olsa sporcu bir bacak tercihim olurdu. Daha diri, iri, taş gibi bir kütleye bakıyor olmak bile penisimin dikit olmasını sağlayacaktır. Tercihim daha seksi bacak. Balık etliyi de görmezden gelemem tabii ki öyle bir bacakta oldukça tercih edilesi bir görüntü çiziyor.
Tercihim zayıf bacak. Daha doğrusu fit bacak diyebilirim.
İdeal bacak bana göre şu şekil olmalı aga;
Bakımlı, mis gibi temiz ve ateşli bir hatun olsun bacaklarının kıymeti yok seks yaparken..
Zayıf ele avuca gelmeli
Cevap
60Cevap
Merhaba gadası 🙃
Ben kendi adıma olursam kalın bacağı daha çok tercih ederim. Ama partnerimin bacakları ince olsa bunu sorun etmezdim. Önemli olan karşılıklı ten uyumunun olmasıdır. Eğer ki ten uyuma varsa bu tür şeyler kafaya takılmaz.
Bence belli bi kıvrım daha cezbedici.. Kadını erkek bedeninden ayıran da budur zaten.. Yumuşak ve kıvrımlı oluşu.. Keyifli günler..
dediğin o kadar dogru kiiii hafif kıvrımlı olması çok daha cezbedici görmek bile insanın içini bir hoş ediyor. sorulan soruya bu cevabı nasıl verdiğini ögrenebilir miyim nerden biliyorsun böyle oldugunu

Benimki buna benzer popo 88cm ama sevgilim memnun daha büyük mü olsa dedi 1 kere ama genel olarak mutlu
sevgilin çok şanslı bu bacaklara sahipsen eger sevgilin çok şanslı
p*rno filminden alınma bu görüntü izliyin ellam 🔥
Kalın bacak iyi bence cılız nereye tutacaksın kuvvetli olması iyidir
Tabiki kuvettli olcakki iyii zıplasıj
Ben karşı cins için söyledim kendi adıma evet zıplayacak yeri geldimi ters dönecek erkeğin bacaklarına tutup destek alacak ronaldo bacağı olması iyi olurdu.
Bende o bacak var
Kızlar niye oylamaya katılmış onu anlamadım. Bacak, seks esnasında kızlar için çok stratejik bir bölge değil aslında. Daha çok döş ve boyun bölgesine temas ediyorlar.
Ben balık etli bacağı severim. Direkt omzuma alırım.
sekste bacak çok da önemli değil. seksten öncesi için bacak önemli :)) çekicilik dekolte ince bilek, pürüssüz ten, kıl tüy kıl kökü olmayan bacak tercih edilir. kaslar hafiften belli olsun. bıngıl bıngıl yumuşak olmasın
Kadın dediğin zayıf olmucak. Ama kiloluda olmucak. Arada. Hafif balık etli olsun. Dadından yenmez
Çok secme lüksleri varmiş gibi bi de şöyle olsun böyle olsun demişler dişi her varlığa okeysiniz ya
ben ince tercih ederim fakat bu durum ince kalın mevzusu değildir kasların kuvveti önemlidir ne kadar kuvvetli bacak o kadar kaliteli seks...
Kalın bacak her zaman idolümdür. Zayıf bacaklar dikkat çekici gelmiyor.
daha sıkı biraz tombul amma fit purussuz olmali dokundugunda tuy gibi kaymali parmaklar.
kalın bacak iyidir.Çok yorulmaz ya da seks esnasında fazla acımaz D:
İsrail bile Golan tepelerinde kalın bacağı savunuyor. O yüzden cevabımız belli
Bacagin bilinen guzel bir sekli var. Herkes o kalinligi bilir.
Şişman düt et düt, zayıf düt a. m düt diye bir laf var da yorumum değiştirilmez veya kaldırılmaz inşallah 😃😃😃
Bu güne kadar baliketli tercih ediyordum ama bi kadın bütün algımı değiştirdi
zayıf mınyon ıyıdır eğip bukme evırıp cevırme durumu ıcın elastıkıyetı daha ıyı.
Zayıf sevmiyorum, balık etlide hoş olmuyor. Kalın bacak iyi
Her türlü aşırı kilopupar candır.😊Balık ette kesmez beni.
Fiziğiyle uyumlu olsun öncelikle, ama çok sıska bacak yerine, balık etli olmasını tercih ederim
Ne incecik zayıf, ne löp et şeklinde olsun. Spor yapan bir kadın bacağı gibi hafif dolgun ve sıkı...
Bacak dediğin kalın olur aşırı olmasada balık etli harika tutunca rahat hissedeceksin 😍😍😍
Senin ki etli biliyorum ama zayıftan yana kullanacağım oyumu😉🤣
Balık etli veya zayıf balık et arası bacak her zaman daha çok etkili olur bence.
Erkek olsam kalın derdim
O zaman kalın diyorum
sevgi tutku varsa çok fark etmez kalınlığı normal olsa kalınlığı yeterli
kalın ve dolgun bacak beni benden alıyor her zaman böyle olmalı
Offf balık eti dedin beni benden aldın...
Benim zayıf uzun bacaklarım güzel duruyor
Çokmu düzgün ve uzun
Kalına can kurban 😃🤣
balık etli olgun ve dolgun tercih ederim
Zaif bacak daha zevkli
Zayıf olmasını tercih ederim
Zayif pozisyonda daha iyidir
Ortası olursa sevinirim
Zayıf ölmüş gömeni yok
Bacak arası önemli gerisi hikaye
Dolgun olsun, ele gelsin
Hafif balık etli bacak süper olur
Vücut ile uyumlu olan bacağı tercih ederim
Ne kalın ne zayıf ortası
Bacakları omuzda olan güzeldir
Şöyle bi Ronaldo bacağı olsa hiç vena olmaz 😃
Zayıf
Zayıf, sıkı olacak dilimi gezdireceğim üstünde.
Zayıf bacak erkek bacağı gibi oluyor.
Ele avuca gelen dolgun bacak tercih ederim.
Elee gelecekkk
balık etli
Zayıf bacak iyi kavramak lazım çünkü
bacak arası dolu o lsun
Her vurmada ses duyucam çünkü
Balıketli kalın bacak tabiki
balıketli
%54 Balık etli demiş anlayamadım
Zayıf olan
Balık etli tabiki
Balık etli candır
Balık etli 😍