#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Dolgun
Zayıf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zayıf ama bakımlı dolgun olmak tercihim. Kilo alıp sarkık götümle ben dolgunum demek kendini kandırmak. Zayıf taş gibi olduğunda zaten dolgun oluyorsun.
kesinlikle oyle
Sendekide saglammmis
Öncelikle resimlerdeki kızların vücutları aşağı yukarı aynı, pozisyonlar görüntüde etkili olmuş sadece.
İlla bir tercih gerekirse çok da önemli olmayan ama belirgin sebeplerden dolayı fit kadınları tercih ederim.
Fark etmez bakımlı, temiz ve ateşli olsun önemli olan
İdeal kadın vücudu ektedir :)
Cevap
74Cevap
Zayıf dolgunu
Skjdjd
Ben kiloluyum mesela yarinn diyete basliyom
Korkiyrum
Zayıf ol kolayca evrilip çevril
Nirham'cığım abazalıkta nirvanasın anladık ta , sürekli aynı, benzer , başkalarının sorduğu soruları sormaktan bıkmadın mı :d
Valla kadinlarla da birlikte olduğum için ben tercih yapamıyorum ben zayıfım ama dolgun da zayıfta seviyorum ikiside ayrı zevk ama her iki resimde ki gibiyse hepsine okeyim🥰😂
Gay misin
Ben kadınım gay olmam için erkek olmam gerekli ve sadece hem cinsimden hoşlanmam gerekli ben panseksüelim her cinsiyet ve yönelimden hoşlanıyorum yank hayıt gay degilim
Pardon biseksuel oluyordu sanırım o özelden konuşalım mı birde hem kız hem erkek dedin ya üçlü denedin mi hic
Biseksüel iki cinsten hoşlanan demek sadece kadın ve erkek gay erkeklerin sadece erkekleri sevmesi kadınların da kadınları sevmesi lezbiyen panseksüller trnasseküel asksüle biseksüel vb. Her yönelime ilgi duyar özele gerk yok ben buradan açıkladım sorun varsa internette cevapları var
Normal vücut isterim. Çok şişmanda çok zayıfta tercihim değil
tabi ki dolgun ve olgun kadın. ne o öyle tahta gibi. bu arada 2. foto hiçde zayıf değil.
Zayıf ama o fotoğraftaki gibi... Bir deri bir kemik değil. 😂😂
bence ama olarak ikiside değil dolgun vücut aslıda dolgun ve fit ise ok ama ülkemizde dolgun vücut dediğinde hemen bir ayva göbeği beliriyor o yüzden zayıf diyorum @kubrammmmm
Tam olarak ben
@kubrammmmm tam olarak sen :)
Çok zayıf veya çok kilolu olmadığı sürece sorun yok
Ama favorim ne dersen dolgun kalça ve göğüs beli bir kısım ince çok ince olmasa da olur kalça ve göğüs hattını belli etmesi yeterli
Bence dolgun veya zayıf değil o an alınacak haz önemli karşınızdaki kişinin size ne verebildiği ve ne kadar doyurduğu önemli.
Çok zayıf en iyisi bence ben zayıf seviyorum memesi göğsü zayıf olanı
Benim zevkim o kendim evire çevire s. kebileyim tadınıda alabileyim.
Zayıf diye gosterdigin kızın bile kı. ci dolgun
😮😮😮😮😮😮😮🤔🤔🤔🤔🤔
Dolgun ama kilolu değil hafif kaslı anotomis şekli düzgün kalıplı 😉🙂
Işıklar sönünce bütün bedenler aynı partnerimin ne olduğu değil bana ne yaşattığı, ne hissettirdiği önemli
Kitle kontrol bakımından zayıf kadın erkek için daha iyi oluyor. Erkek çok güçlüyse istediğini tercih edebilir tabiki.
Zayıf olacakki kucakta bütün odalarda havada kucakta gezdireyim
çoğu pozisyonda dolgun ama dolgunlar cowgirl yapamıyor o ve benzeri pozisyonlarda zayıf olması iyi
Orta vucut severim ama bu aralar dolgun , ama kilolu olmayan kadınlar da ilgimi çekiyor
Bi kadın ne kadar kilolu ve dolgunsa benim için o kadar iyi
Dolgun vücut. Ama asla aşırıya kaçmış kilolu değil. Spor yapmak şart. Sıkı olmak şart.
Kesinlikle zayıf tek tercihim olur. Kadınsı, estetik ve zarif.
Zayıf dedim ama benim dolgun anlayışım zayiftaki gibi. Dolgun deyince çoğunun aklına 160 boyunda 65 70 kiloluk kadınlar geliyor
İkisininde verdiği haz o kadar farkli ki hangisini seçeceğimi bilemedim 😃 o vucutlarin hakkini verebilen i seçiyorum ^^
dolgunla zayıfın farkını algılayamadım, baktığım yer hep dolgun göründü bana :)))
Yer yer değişiyor bazen dolgun güzel oluyo bazen zayıf ama yine de hafif dolgun iyidir 😀
Bunun ikiside iyi ama ksciler siz ruyanizda bulursunuz
Cok dolgun olmayacakki böyle rahat rahat sekilden sekle sokabilesinn 😊 ama dolgunada hayır demem çunkü dolgun birine çakınca vücudun cıkardiği o carpisma sesleri dolgunda daha cok haz veriyor.
Senin şu soru resimlerin öyle tatlı ki, seçim yapmakta çok zorlanıyorum
Tabiki de dolgun. Elinle sıkacaksın kemik mi gelsin eline
üstteki dolgunluk degil bence o popoya çalışmış ama genel olarak balık etli hatun tercihimdir seviyorum yani ölçüsüz olması itici geliyor bana
Dolgun ve olgun bambaşka
Bulduğuna şükredecen.
Dolgun kadın bir adım onde her zaman.
dolgunuda ayrı zayıfıda ayrı güzel oluyor
ikisinin ortası her zaman iyidir
Agzinin tadini bilen tecrubeli her erkek dolgun tercih eder
Zayıf ama poposu dolgun
Senün gibi demi
Aynen canım
Çok dolgunda değil çok zayıfta değil ele avuca gelsin yeter 🙂
Dolgun ama zayıf
Tabikide dolgun vücutlu ve büyük göğüsler tercihimdir
Dolgun ama yağ tulumu olmamalı
Zayıf
Teen ince bel severim
Ne çok zayıf ne çok dolgun ortası
Zayıf hareketlilik açısından daha iyi gelir.
Balik etli kadin candir sekste😍😍
Dolgun 😍😍😍
Var mı? :)
Resimdeki iki fizikte iyi ideal
dolgun ve olgun vucit tercih ederim
Zayıf bedende iri memeler
Kesinlikle dolgun etli butlu mutlu 😃😍😘😋
Çok zayıf çok itici geliyor
Tabikide dolgun zatıf hiç tarzım değil
Zayıf ama fotoğrafta ki gibi
Tüm yorumlara baktım tam cevap da bu zayıf ama resimde ki gibi :)
Ne farkeder ki zevkin doruklarına çıktansonra 😏
Zayıf
İlk resimdekini alayim ben 🙈🙈
kalipli
Fit vücut daha sevilesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?