Bana onun erkeği gibi hissettirmediğimi söyledi ve o yüzden özel bişey paylaşmak gerektiğini söyledi. Aradı beni nude attım mesaja bak dedi. Ben çok kızdım ağladım hatta çabuk sil bakmiycam dedim dinlemedi. Hemen sildim ve onu engelledim. Sonra küfür etmek icin engeli kaldırdım sayfalarca sövdüm. Yanımda olsa öldüresiye doverdim öyle bı sinirlendim. Ben onu çok farklı olduğu için sevmiştim hiç seks sohbeti bile yapmadığı için evlenmeyi kabul ettim farklı sandım. Herşeyi evliliğe saklıyor sandım. Çok kötüyüm hala ağlıyorum. Ve hata yaptığını kabul bile etmiyor dediği tek şey bizim için yaptım güçlü bir ilişki için yaptım. Sapik iğrenç yaratık. Evliliğe surda 6 ay kalmış neden böyle bir iğrençlik yaptı. Çok tiksindim çok ağlıyorum hiç iyi değilim bütün hayallerim yıkıldı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer bu konuda hassasiyetini biliyorsa ayrıl. Başkası yok evlenecekseniz tabi olur tarzı şeyler demiş. Fakat burada şöyle bir durum var ; bu yapılan şey sana yapılan saygısızlıktır. Senle evlendikten sonra bunu başkasına da yapabilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim nişanlım bana atmasa erkekliğinden şüphe ederim ya da hiç cinsellik açmasa. tercih meselesi sevdiğim insanı görmek hissetmek isterim ben yatalım dememiş oğlan herkesin ihtiyaçları var başkasında mı gidersin nişanlın sevdiğin adam bu kadar abartmanda ayrı bi saçmalık bence
72 Yorumla
Soran+1 yılNude abazalar atar o yüzden tepki verdim
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama öyle şey mi olur seni arzulamış nişanlısınız artık başkasına gitse daha mı hoşuna gider bak nişanlanana kadar hiç açmamış böyle konuyu abaza olsa o zaman belli ederdi kendini böyle şeyler için üzüp ağlama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evleneceksiniz, başkasına atsa daha mı iyi? Siz de bir tuhafsınız ya... Ne var evlenmeden attıysa? Evlenene kadar öpüşmeyin, sevişmeyin, göstermeyin, elletmeyin, sonra da evlenince "vay kocam beni tatmin edemiyor", "vay karım sevişmeyi bilmiyor" diye terapist terapist gezersiniz, aferin... Nişanlını, gerçekte bile değil, telefonda çıplak görsen ne olacak? Dünyanın sonu mu? Hiç cinsellik düşünmese asıl o zaman rahatsız olman lazım. Onun yerinde olsam "hasta mısın kızım sen, ne var bu kadar büyütecek" der, özür bile dilemezdim. Yok günlerce ağlamış da, adam pislikmiş de... Bundan dolayı nişanlına "pislik, sapık" diyorsan zaten sen evlenip de adamın başını yakma... Haftada bir sevişmek için yalvaracak sana, belli...
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce hiç ama hiç bir şey yaşamayın, hiç bir özelinizi görmeyin anlatmayın. iyi güzel bu sizin tercihiniz olabilir. ama evlendikten sonra da "kocamın şeyi küçücük, hiç zevk almıyorum, napıcam" demeyin. ya da kocanız "karım çok isteksiz, hiç bi fantezime olumlu bakmıyor" diyerek de göz dışarlarda olmasın. aman dikkat.
30 Yorumla Merhaba.
Yani bu dur seni rahatsız ediyorsa oda bunu bilip evlenmeden bunu senden istiyorsa evlilik öncesi hassasiyetine saygı duyması gerekirdi11 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında defalarca özür diledi ama ben daha affetmedim
+1 yılağlama sakin ol bakarmnsn
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda insan nasıl sakin olabilir. Hayatıma giren her erkek pislik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe 6 ay varsa atsın ne olcak
22 Yorumla
Soran+1 yılBekleyemiyor mu
Cevap sahibi+1 yılYa ağlanacak ne var burada attıysa attı sen atmadın sonuçta
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ağlaaa
00 Yorumla
+1 yılBas tekmeyı gtsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi