Arkadaşım neden eşimle aramdaki cinsel ilişkiyi merak ediyor?

1 yildir evliyim. Son zamanlarda kiz arkadaslarim cinsellik konusmaya basladilar. Normalde boyle seyler pek konusmazdik eskiden. Bir arkadaş daha evli. Benden sonra evlendi daha yeni o. Diger bekar kizlarin yaninda sorular soruyor bana. Sen zevk aliyor musun, orgazm oluyor musun, iliski sirasinda aci duyuyor musun, iliskiniz kac dk sürüyor, yetiyor mu sana, hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz, kocan istemedigin seylere zorluyor mu seni vs vs 5 aylık evli ve bunlari soruyor bana.

Tabi diger bekar kızlarda cesaret alıp baska sorular soruyorlar. Ilk gece nasildi, gerginlik var miydi, ilk gece acıyor mu, kan geliyor mu, sızısı kac gun sürüyor gibi gibi sorular. Tamam yakin arkadaşız ama bu kadar da seffaflik olmaz. Boyle seyleri konusmayi sevmiyorum. Ne diyeyim bu konuyla ilgili? Performansi cok iyi deyip eşimi övüp agizlarini mi sulandirayim? Ya da tam tersi bir sorunu varsa bile bunu niye paylasayim? Yani bilmiyorum.

Belki kocasıyla bir uyum yakalayamamis, zevk alamıyor olabilir arkadaşım. Cunku sordugu sorular sanki kendinin yalniz olmadigini duymak istermişcesine sorulan sorular gibi geliyor bana. Yani tabi tavrimi koydum. Bu konulari konusmak istemiyorum diye ama neden sorulur ki boyle sorular? Yani bir sorunun varsa eşinle konuş olmuyorsa doktora gidin. Yani kendisi yasadigi cinsellikten memnun değil ondan soruyor ya da benim yatak hayatimi merak ediyor bilmiyorum.
Arkadaşım neden eşimle aramdaki cinsel ilişkiyi merak ediyor?