Ben mesela evlenmeden olmasını asla istemem. Tabi kültürümüzün getirdiği bir şey bu.. ailemi düşündüğümden vs. Eskiden kendi fikrimde öyleydi. Şimdiyse ailem beni sevgilime vermiyor. Hatta kim çıkarsa çıksın beğenmiyor babam. Çünkü kafasında tek bir kişi var. O da kuzenim. Beni onunla evlendirmek istediği için talip kim olursa olsun kabul etmiyor. Annemde o kadar cahil ki ‘kal böyle evde kimseye gitme o zaman’ diyor. Sırf sorun çıkmasın diye. Ama beni isteklerimi önemseyen yok. Arkadaşlar yaşım 26 sevgilimse 34. 10 yıldır bu adamı seviyorum üç yıldır birlikteyiz. Ve birbirimizi deliler gibi arzulıyoruz. Üstelik uzak mesafe ilişkisi. Buluşunca çok şey oluyor artık ilişki hariç.. bazen ilişkiye de gireyim zaten beni evde tutacaklar ben umurlarında değilim diyorum nereye kdar böyle diyorum. Ama işte aslında istemiyorum. Evlenip adabıyla olsun her şey istiyorum ama yok.. siz olsanız me yapardınız? Bana artık her şey çok saçma geliyor.. birileri için sözde namusumuzu koruyoruz ama o birilerinin umurlarında bile olmuyoruz...
Güncellemeler
+1 yıl
Yani işin özeti beni kend kalıbımdan çıkarmaya itiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gnc
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem