Cinsel Yaşam Cinsel yaşamında usta mısın, çırak mı 😉 ? (Sayfa 2) SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Cinsel yaşamında usta mısın, çırak mı 😉 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Ne ustayim ne çırak garip bir köleyim. 1 0 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben işe başlamadım henüz😅 1 1 Yorumla Barbarok +1 yıl İşsizlik zor. Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Stajyerim her iliskime öyle bakıyorum 👹 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. çırağın asistanıyım :) 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sanırım kalfa düzeyindeyim. 1 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çırak gibi 1 0 Yorumla
bikebikeman Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Kadınına göre usta kadınına göre çırağım 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Ben kendimi övmeyi sevmem, başkası anlatır. 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Usta olsak nolur müşteri olmadıktan sonra 😅 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bakirim daha çırak bile değilim 😂 2 0 Yorumla
Anlayan_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Usta öğreticisiyim. 😏😏 1 1 Yorumla Anlayan_adam +1 yıl İsteyenlere öğretilir 🙂 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ulema 4 1 Yorumla yunus343434 +1 yıl Neee Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zaman zaman Öğretmenlik yaptığım doğru 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cirakligi atlattık usta deyim 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Ustanın hatunum olmasını isterim 1 0 Yorumla
34ysf47 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Çırak bile değilim siftah yok 😂😭 1 3 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Dini inancından dolayı mı paradan mı ya da gerçek aşkı mı bekliyorsun? 😀 Yorumla 34ysf47 +1 yıl Kendimi eşime sakliyorum Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Güzel hayırlı bir eş nasip olur İnşAllah Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kalfa knk görmüş geçirmiş biri 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Kalfa 😀😀😃 1 0 Yorumla
zevksiz_panda Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Herkess kendine usta der tecrübe başka bir şey 1 0 Yorumla
ÜNSALCEM Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 46% +1 yıl Kalfa 1 1 Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl Senin cinsel yaşamdaki fonksiyonun nedir Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ustaaa 1 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Prof 1 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Kalfayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Çırak daha çook yooll var
Yardımcı olacak kadar deneyimliyim😉
Ne ustayim ne çırak garip bir köleyim.
Ben işe başlamadım henüz😅
İşsizlik zor.
Çıraklarla işim olmaz
Stajyerim her iliskime öyle bakıyorum 👹
çırağın asistanıyım :)
ne olduğunu bilmiyorum
Usta olduk canım artık 😊
Sanırım kalfa düzeyindeyim.
Çırak gibi
Kadınına göre usta kadınına göre çırağım
Ben kendimi övmeyi sevmem, başkası anlatır.
Ustalık belgem var 😂😂😂
Yalan yok bakirim evlenmeden yapmam
Çırak.
Usta olsak nolur müşteri olmadıktan sonra 😅
Bakirim daha çırak bile değilim 😂
Usta sen ol bu sefer çiragim ben
usta olmaya çalışıyoruz
Ne usta ne çırak, ben süpervisor'üm 😏
Usta öğreticisiyim. 😏😏
İsteyenlere öğretilir 🙂
Ulema
Neee