Böyle bir arayışım yok. Ama merak ediyorum. Yani arkadaşla yapılmaz. Sevgiliyle hiç olmaz. Nasıl oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Arkadaşlarımızla yaptık gayet de oldu neden olmasın? Senin arkadaş dediğin adamlar fırsat bulsalar seni nefessiz götürürler emin ol buna. Arkadas markadas demezler. Kizlar hep burada yaniliyor zaten. O benim arkadasim, kankam, o benim için öyle şey düşünmez falan. Boş muhabbet. Karşısında soyun bakalim arkadaslik falan dinler mi. Hic affetmez. Biz üniversitede evimize gelen kiz arkadasimizla yillarca yaptik. Mezun olduk grup dagildi. Kısacası herkes razıysa ve kararlıysa bal gibi de oluyor. He sevgiliyle evet çok zor. Kıskançlık girebilir araya
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi adıma herhangi bir arkadaşımı hiç arzulamadım. Arzulayacak olsam niye arkadaş olarak yaklaşayım adama?
- +1 yıl
Kraaall
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizlilik bu tür bir sekste çok önemli. Ama bir çoğu bulmuyor önceden ayarlanmış bir tuzak gibi bir kaç arkadaş bir araya geliyor. İkisi sekse başlıyor diğeride sanki bunların olacağından habersiz gibi ortama ayak uydurmaya çalışıyor. Kadın habersiz ama içten içe biliyor olacakları. Azgınlığın da verdiği zevk ile tepki vermiyor
024 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılHeyecan verici değil mi
Soran+1 yılEvet ama bu dediğin için yine tek gecelik bir ilişki yaşıyor olmak lazım. Güven problemi yine var yani
Cevap sahibi+1 yılAslında tek gecelik olanı gizlilik açısından en güvenli olanı ama bazen tek gecelik olmayan ilişkilerde de olabiliyor. Birbirine sevgili diyen kişiler de özellikle erkek buluşacakları zaman evde bir arkadaşım var bu senin için sorun olurmu diyor. Kadın olmaz derse oda gurup sekse bir ışık yakmış sayılıyor
Soran+1 yılMantıklı
Cevap sahibi+1 yılAslında herkes ne olacağını biliyor her şey bitincede hepside biz ne yaptık diyor. Kapişş. Ama dediğim gibi en güvenli olan gecelik ilişkiler
Soran+1 yılBen tek gecelik ilişki yaşamaya da korkuyorum. Bi iki kez kıyısından döndüm
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılNe bileyim çocuk belki manyak, belki zarar verecek, istemediğim bir şey yapacak, görüntü alacak başıma bela olacak. Bir sürü ihtimal var
Cevap sahibi+1 yılSeni senin istediğin kadar tanıyan yaşadıklarını yaşadığı yerde bırakabileceğiniz bir arkadaşlık olmalı ve en güvenli yer otel. İyi bir şekilde tanıyıncaya kadar en mükemmel yer otel. Neden dersen kimse sana istemediğin bir şey yapamaz
Soran+1 yılEv kadar riskli olmasa da yine de rşskli bem biraz tırsağım
Cevap sahibi+1 yılOlur mu hiç en güvenlisi otel aksi bir şey olduğunda bi çığlık herkes orada
Soran+1 yılSonra haberlerdesin :D
Cevap sahibi+1 yılYok artık o kadar da değil sen umursarsın da erkek umrunda olmazmı
Soran+1 yılNe bileyim gelir benim aklıma
Cevap sahibi+1 yılSen özel ilgi alaka ile sekse hazırlanmalısın sanırım bu düşünceleri atman için
Soran+1 yılŞu zamana kadar hep öyle olduğu için belki de
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılŞu zamana kadar hiç cinsel ilişki için çaba sarf eden taraf olmadım. Hep sevgi bağı olan ilişkilerde yaşadım. Haliyle bu tarz çekincelerim olmadı
Cevap sahibi+1 yılSevgili işleri bana hep yalan gelir. Ama gecelik ilişkilerin en çok sevdiğim yönü yalansız dolansız yaşananları yaşandığı yerde kaldığı zararsız dedikodusuz oluşu
Soran+1 yılYalan kısmı doğru. Ama sevdiğin birine dokunma hissi çok güzel bence tarifsiz bi duygu
Cevap sahibi+1 yılSana dokunan dokunmasını yaklaşmasını bilirde seni azdırırsa hiç farketmez
Soran+1 yılZevk almaktam bahsetmiyorum. Zevk zaten alırsın da o daha farklı bi şey
Cevap sahibi+1 yılİllaki farklı olur ama çok özel dakikalar yaşanacaktır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkolün etkisiyle ya da fazla cesaret gösterip yapıyorlar erkek için sorun yok da kadın için güven ortamı oluşması lazım. Bunu yapan kadınlar genelde güvendiği kişilerle yapıyor en azından birisi güvendiği kişi oluyor. Uygun ortam sağlandığında gerçeğe dönüştürmek ister miydin?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de benim gibisin.. tek gecelik ilişki ve o riskler başına bela almak falan korkutuyor.. ama güveneceğin biri olsa heyecanlı geliyor gibi değil mi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
- +1 yıl
Yani anlıyorum ya.. m. anyak biri çıkar al başına belayı.. hadi m. anyak olmadı duygusal bir şey olacak tripler şeyler al başına yine bela.. 😂😂 bri şey bir şey işte 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
+1 yılBana partnerim ikinci bi kız arkadaşını çağırmak istediğini, kıza benden söz ettiğini ve bu fantazimizi yapmamıza yqrdımcı olurmusun diye sordu bende kabulettim, 3 lü yaptık.
00 Yorumla
+1 yılValla bir bayan bulursam isteyen 1 arkadaşımla yapcazda. Bazı bayanlar ya burda değil ya da bunu sevmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın nasıl güvenip iki erkeğin yanına gider?
- +1 yıl
Bilmem bana şuana kadar güvenmeyen olmadı güvenenidw pişman etmédim onlara sormak lazım! Ne diyebilirim ki. Biraz kibar olduğum içindir belkide ya da hwrşeyi açık açık söylediğimden
Soran+1 yılAnladım yine de zor
- +1 yıl
E tabi bazen uzun süre konuşuyoruz hatta biriyle 1 yıl konıştuk en son ben çağırmadım o çağırdı. Yani bşzden değil karşıdan geliyor talep ozamanda içi rahat oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltanımadıkları insanlarla yapıyor çoğu. cesaretli umursamaz olan çevresinden de bulup yapıyordur.
ama gece kulübüne giden bir kız 2 erkekle çıkar ve aynı yatağa girer örneğin
benimde aklımda olan bir soruydu açıkçası :)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArayan erkek arıyorsa zaten elini sallasa ellisi. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle de o olay nasıl ve nerede gelişiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Grup isteğin var ise akış seni gruba götürür , yeterli işte o ortamlar oluşuyor
00 Yorumlasevgilim getirmişti
bir de iki tane türbanlıyla olmuştu
diğeri de arkadaştı vs böyle00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle bi zamandayızki o işi yapan arkadaş sevgili karısı hiç farketmiyor yeterki fantezi olsun. Heyecan olsun. Kimin S. ki kimin G. tünde veya A. mında hiç farketmiyor duyumlarım böyle
00 Yorumlaaaa bunu genelde evliler yapıyor cok cakallar genelde evliler arkadasları ile yapıyor o onun karısnı o onun kocasını sonra ikisini aynı anda birini derken hop bi bakmışşın cikolata
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtamda alkol varsa her şey mümkün tecrübeyle sabit
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkollüyken yaptığım seksten hiçbir şey anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlasan ne olacak kiminle seks yaptığını bilmedikten sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güveniliri arkadaş ya da en azından tanıdık
105 Yorumla
Soran+1 yılGüven açısından haklısın
- +1 yıl
Arkadaş da sürekli ister yabanci olsa en azindan konuşmazsin bi daha
- +1 yıl
@manyag_man29 aynen bro
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal takıldığımız bir kız vardı bir arkadaşıda alıp grup yaptık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişiyor bazen internetten bazen de arkadaş çevresinden.
05 Yorumla
Soran+1 yılKadınların güven problemi olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılZaten belli bir güven olduktan sonra bu olur:)
Cevap sahibi+1 yılGerçeğe dökme konusunda çekincen ne peki:)
Soran+1 yılNe bileyim ortalık manyak dolu
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle iyice güvenmek gerekir, partnerinle yapmak mantıklı olabilir:)
Benim merakım var bir kez olsun denemek istiyorum. Bu tarz konuşmalarda beni tahrik ediyor. 2 kız ya da 2 erkek konusunda bişi diyemem ama bayaa baya aklımda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Tek kadın olarak eşlerin arasına girebilirsin.
Arayan çok var öyle00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İnan bana kiminle yapacağın belli olmaz... Hiç ummadığın biri hadi der kulağına
00 Yorumlagenellikle instagram veya buradan
02 Yorumla
Soran+1 yılGüven problemi olmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buldum abla kardeş ve ben oldum ama aşırı heyecanlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoru sahibi buralarda mı acaba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle birşeyde güven felan cok onemsemezsin
00 Yorumla
+1 yılHaplananlar yapar genelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oyle biriyle eslesiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen keyfim ve kahyasi olarak 3 kisiyiz
00 Yorumla
+1 yılTwitter
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşla da oluyor, sevgiliyle de. Neden olmasın?
010 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla yüz yüze geldiğinde aklına sürekli bu gelir insansın
Cevap sahibi+1 yılGelsin, yaşanan şeyler güzel olunca sorun olmuyor. Grup fantezin var mı?
Soran+1 yılDüşünce olarak var. Ama gerçeğe dönüştürmem
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluk erkek mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKadın olsun ister miydin?
Soran+1 yılHayır kadınlar ilgimi çekmiyor
Soran+1 yılDediğim gibi reele dökme düşüncem yok
Soran+1 yılBilim hakkında mı konuşucaz :D
Cevap sahibi+1 yılHer şey olabilir :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ortama düştüğünde kendiliğinden gelişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimalle o amaçlı sanal oluşumlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurdan bulmuştum 2 kız ve ben
00 Yorumla
+1 yılBunu bende merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaç kili bul
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBM buldum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılben mi 22 sn
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesi güzel geliyor mu?
00 Yorumla
+1 yılİçten içe grup mu istiyorsun
00 YorumlaBen hiç yapmadım ama merak ediyorum Grup seks
00 Yorumla
+1 yılTwitter üzerinden
06 Yorumla
Soran+1 yılGüven problemi olmuyor mudur
- +1 yıl
Her şeyi göze alıyorlar
Soran+1 yılSaçma
- +1 yıl
Öyle bir düşüncen mı var
Soran+1 yılGerçeğe dönüştürme düşüncem yok
- +1 yıl
Fikrin de var ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapıyorlar buluyorlarrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCahil cesareti
40 YorumlaBilmiyom
00 Yorumla
+1 yılArayan her zaman bulur
00 YorumlaCinselcsfe. Comdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zamandır partnerin ya da sevgilin yok?
00 Yorumla
+1 yılParalı askerler var
01 Yorumla
Soran+1 yılO başka bir şey
Internetten
00 Yorumla
+1 yılArayan bulur.
00 Yorumla₺ karşılığında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden soruon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında