- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaflığı korumak önemli o zaman düşüncede olanı dile kelimelere seninle iken sana dökmez. Utangaçlık modunu aşmasına izin verme hep çocuksu kalsın en azından senle iken sana karşı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKontrol edilebilir ama herseyin bir siniri var kontrolun de bir sınırı var kontrol sınırını aşan etkenler çok fazla anladın mı etrafta erkekleri tetikleyici unsur çok fazla olduğu için artık kontrol montrol bizde değil abi
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasın insanların iradeleri vardır
- +1 yıl
Var yok demiyorum ama bir sınırı var şimdi sana bir örnek verim mesela sana çikolatayı ayda 1 defa yiyeceksin deseler ne dersin tamam yapabilirim dersin (çikolatayı normal her insan gibi sevdiğini var sayıyorum) fakat telefonunda her yerde karşına farkli farkli çikolatalar gorunuyor reklamlar cikiyor her uygulamada çeşit çeşit desen desen renk renk çikolatalar sonra sokağa çıkıyorsun heryerdeler dolmuşta otobüste yani gözünü nereye cevirsen çikolata var nasıl dayanabilirsin?
Soran+1 yılO çikolata benim değilse dayanırım
- +1 yıl
Sana ikram etseler
Soran+1 yılBen ondan bahsetmiyorum. Kuku uğruna it gibi koşturanlardan bahsediyorum
- +1 yıl
Bende kendini kontrol etmenin zorluğuna örnek verdim okadar zor yani
Soran+1 yılİnsanın gururu olmalı nolursa olsun
- +1 yıl
Var oda yok değil işte duyguları anlamıyorsunuz biz nasıl hamilelik duygusunu hissini anlamıyoruz sizde bunu anlayamazsınız ben örnek vererek bir nebze sana anlatmaya çalıştım benden bu kadar daha da anlamıyorsan benden pes yani 🤷♂️
Soran+1 yılKabullenemiyorum diyelim neyse. Teşekkürler
- +1 yıl
Haklısın fark ediliyor zaten her kadın senin gibi kabullenemiyor haklısınız da bende memnun değilim bu durumdan ama içimizde bir aslanla yaşıyoruz resmen onu tutmak gercekten çok zor
Cevaplarda kendilerini efenim napalım ihtiyaç vb kelimelerle savunanlar olmuş burada mesele seks değil seks için fino köpeğine dönmek yani karakterden onurdan taviz verme meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılAnaları görse utanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kontrol edebiliyoruz aslında ama kontrol etmek istiyor muyuz önemli olan soru bu. 😂 Bir memeye takla atmam şahsen
04 Yorumla
Soran+1 yılBen genel konuşuyorum. Diyebilir misin benim etrafımdaki erkekler yapmaz diye?
Soran+1 yılYahu meme orada sadece bir örnek. Sen oraya cinsellikle ilgili herhangi bi kavramı koyabilirsin
Görünmeyen bir memeye nasil bakacak 🤔 ayrica cinsel dürtüler durup dururken ortaya çıkmaz.. Senin seçimlerinle ilgili olabilir mi? Ayrica dişiliğin kullanarak yaklasirsaniz nihai sonuc hep aynidir Amerikaya gitsende ayni.
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece kendimden örnekleyerek gitmedim. Kimseye de meme açtığım yok. Her açana giden erkekler. Açmasak da bakacak bir şey bulan yine erkekler
Soran+1 yılBakmaktan kastım gözün takılması değil. Peşinden afedersin g. t ata ata gitmek.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
:)) 00 Yorumla Cinsellik hayvani (içgüdüsel) bir duygudur. Hayvanlığını törpüleyememiş, insana evrilememiş demek ki.
00 Yorumla
+1 yılYa bu soruya neden bu kadar güldüm ben 😂😂 çok haklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doluyum Seda Sayan modunu açtım. Erol Köse gibi dövecek adam arıyorum 😂
Öncelik meselesi. Bazen ihtiyacımız cinsellik oluyor, ona takıyoruz ordan yürüyoruz. Bazen başka bir şey. Abazaysa hep cinsellik ama biraz da ortam şekillendiriyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konuyu cinselliğe getirme sende o adamlarında kalıbına tüküreyim bişey zannediyorlar kaldırıyorlar bazı kızların biyerlerini sonra hepsi kendini bişey zannediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMilletin bir yerini kaldıran da erkekler zaten. Normalde suratına bakmayacağı kadının g. tünde dönüyo belki bir umut diye
+1 yılEdiyorum. Çokta fifi ihriyacım yok sadece farklı kişileri tanımak hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılYokluğun gözü kör olsun zeminin esiri olmuş olanlar onlar yazık çok yazık 🤣🤣
00 Yorumlabazılarını aklı o anda pe. nisine düşüyor
ordan konuşmaya başlıyor
ondan00 Yorumla:D Hayat menfaat üzerine kurulu malesef
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kepazelik
nasıll tawrı değişiyor
01 YorumlaErkeklerin tek ikna olduğu yer yataktir 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılZavallıca buluyorum bunu
Soran+1 yılBen olmaz demiyorum bir erkek kendine bunu yakıştırıyorsa sorun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkeklerden bıkmışım modumuz bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkiye cinsel açlığın Afrikasıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanki açlık var işte
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir insanın gururu olur biraz
- +1 yıl
Kanki kızlarda fena , erkekler de bulduğu fırsatı kaçırmamaya çalışıyor.. ben ciddi konuştuğum kızlarda biraz sonra bakıyorum a. zmaya başlıyor.. konuşma şeklinden tahrik olanlar var 😃
Soran+1 yılBenim bahsettiğim tam olarka bu değil
- +1 yıl
Kanki demek istediğini anlıyorum.. aklı başında işinde kariyerinde adamlar kendini nasıl bu kadar düşürebiliyorlar diyorsun.. anlıyorum ok 😂👍
Soran+1 yılEvet aç köpek gibi koşturuyolar 😒
- +1 yıl
Kanka yorma kafanı.. eğer ciddi ilişki istiyorsan başka şekillerde tanış.. bu senin düşünmenle değişecek şey değil 😃
Fıtrat
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kelimeye de ayrıca sinir oluyorum
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum herkesin cinsel dürtüleri var
+1 yılCinsel dürtüler.
01 Yorumla
Soran+1 yılHepimizde var cinsel dürtüler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEdemeyenler çok var
00 Yorumla
+1 yılabazalık diyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaratılış
00 YorumlaDaha çözememişsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyin de bileyim. Cidden sinir oluyorum çünkü
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem