Sekste doggy pozisyonunu seven erkekler baskın karakterli midir? Araştırmalara göre erkeklerin en beğendiği pozisyon doggy 🙄 En beğenilen seks pozisyonuna göre karakter analizi yapmak ne kadar doğru, tartışılır. Ama şöyle bir düşününce sizce doggy pozisyonunu seven erkekler baskın karakterli mi olur? Ya da farklı bir fikriniz varsa yazabilirsiniz...
Sekste doggy pozisyonunu seven erkekler baskın karakterli midir?
aslında her hareket bir karakterize özelliği temsil ettiği gibi seksteki pozisyonlar biraz bedenle alakalı olabiliyor her erkek her pozisyonda zevk veremez bunun için bazı fiziksel özelliklere sahip olması da gerekiyor bir kadın doggy vs pozisyon seçtiği zaman bir çok erkek sadece kadının hoşuna gitsin diye bende bayılırım severim der kadınlar sekste erkeklere pek bir şey kanıtlaması gerekmezken erkekler öyle değildir kendini kanıtlamak ister ve seni kadınını doyurduğunu görmek ve duymak ta ister bu erkeğin seks savaşıdır başarırsa arzulanır istenir başaramazsa sadece kadın için seks olsun diye yapılır
Doggy stilini bende çok severim. Fakat bunun baskınlıkla alakası yok bana göre. ya da kadına hükmetmek gibi. Sadece kadını o pozisyonda olması ve onu o şekilde izleme bana inanılmaz bir keyif veriyor. Ayrıca kadınlar pek fazla severler. Hem penisin işlevi, hem de partnerin aynı anda kalçalara dokunması onlara fazla keyif verir.
Yatakta yırtıcı bir partner olduktan sonra, doggy pozisyonu enfes oluyor. Tadına doyulamıyor ve sürekli bunu istiyorum. Gün geçtikçe uyuşturucu gibi sürekli yapmasını diliyorum. Partnerim beni doggy pozisyonunda istiyorsa, öncelikle harika bir oral yapıp beni her türlü sert sekse hazırlamalıdır. Bunu yapabiliyorsa onu asla bırakmam. <3 :) #SinirliBebek
Pozisyon zevkli, penisin üst tarafı yoğun temasta olduğu için boşalma süresi daha uzun, klasik pozisyonda penisin altı yoğun temasta olduğu için boşalma süresi daha kısa, hele kadın kıvrak ve eşlik ediyorsa.
Ancak doggy nin daha samimiyetsiz olduğunu, duygudan daha çok içgüdüsel dürtülerle seks, yüzyüze pozisyonlarda daha duygusal seks olduğunu düşünüyorum.
Ata binmek gibi bir his. Bu dda önündeki kadının at gibi diye tabir edilen mükemmel kalçalar sahip olduğunu gösterir ya da hissettirir. Eee tabi serde atabinmek de var kolektif bilinçaltı açısından bakacak olursan. Yani özetle son olarak şunu söylesek cuk oturur. At avrat silah. Hepsi doggyde mevcut 🤗🤘👏👍
Kısmen doğrudur çünkü doggy sevmenin en büyük sebebi erkege kadınina tam sahip olma hissi yaratmasidir. Yani sevilmesinin sebebi fiziksel değil daha cok ruhsaldir. Hele de buna bjr de an*l s*KS eklenirse tam anlamıyla bir sahibiyet duygusu yaratır. O yüzden erkekteki dominant karakteri ortaya çıkarması kısmen doğrudur. Tabi istisnalar muhakkak vardır.
O zaman doggy pozisyon seven kadınlarda baskın karakter öylemi? hayır ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum, sekste baskın karakter pasif karakter algısı yaratırsak bu seks değil 4000 metre bayrak yarışı olur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır dibini hissetmek isteyip ses duymak isteyendir 😂 birazda hard seviyordur 🤭
Doggy pozisyonunda erkeğin kontrolü ve boşalma süresi daha uzun sürmektedir. Bu sebep ile daha çok sever erkekler. Baskınlık ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. Baskınlık bana göre kadının erkeğin ağırlığını varlığını tüm bedeninde hissetmesidir.
Görüntü olarak hoş. Egemenliği hissettiriyor. Ama bu illa erkeğin baskın karakterli olduğu için sevdiğini göstermez, aynı zamanda erkek için oldukça rahat bir pozisyon.
Benim en beğendiğim pozisyon back cowgirl. Üzerimde git gel yaparken bir anda çıkıp vajinasını ağzıma vermesi bir süre 69 yaptıktan sonra da tekrar aynı pozisyona geri dönmesi çok ateşli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim beni her fırsatta domaltıyor. Çok sevdiği aşıkar. Her yeri görebiliyor her yere elleri ulaşıyor.
Genelde baskın erkek görüşü hakim olsa da doggy pozisyonu çok seven isteyen kadınlarda var. onların isteklerini yapmak onların baskın olduğunu da gösterir.
İddiaya girerim ki doggy pozisyonunu kadınlar erkeklerden daha çok seviyor. G noktasına daha fazla ve hızlı temas olması, erkeğin hakimiyetini had safhada hissetmek ve üstüne bir de hoyrat davranışlar.