Selam Benim için bitmiştir şükür yemek içmek iyi giyinmek barınmak her ne kadar bir ihtiyaçsa bu da bir ihtiyaç Ama arada fark var onlar temel ihtiyaç bu daha sonra gelen bir ihtiyaç olmasa da olur aslında çünkü sigara gibi bir şey diyor herkes aslında hiç tadına bakmazsın canım çekmiyor ama bir kere tadına bakınca bırakamıyorsun. Heleki bir de bunu sevip ilgi duyduğum insan ile olduğunu düşünürsek mükemmel. #perso
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre ihtiyaç. Çünkü gerçekten bazen istemediğim halde hormonel olarak bazı değişimlerde çok istek hissediyorum. O aralar anlıyorum ki vücudumun ihtiyaci var ve çok zorlaniyorum. Özellikle adet olmadan bir hafta öncesi ve adetim bittikten bir hafta sonra. Meşgul olacak bir şeyim yoksa çok zor geçiyor o zaman. Zevke gelince elbette ki zevk alırsın iyi bir birleşme yaşarsan. Veya zevki arttırmak için başka şeyler deneyebilirsin. Ama benim için ihtiyaç bilmiyorum belki de benim libidom yüksek.
11
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ediyorum da 😂 alttaki beyefendi neden benim yazdiklarimi direk kopyalamis😂 kendi fikri yok mu
Bana göre ihtiyaç. Çünkü gerçekten bazen istemediğim halde hormonel olarak bazı değişimlerde çok istek hissediyorum. O aralar anlıyorum ki vücudumun ihtiyaci var ve çok zorlaniyorum. Özellikle adet olmadan bir hafta öncesi ve adetim bittikten bir hafta sonra. Meşgul olacak bir şeyim yoksa çok zor geçiyor o zaman. Zevke gelince elbette ki zevk alırsın iyi bir birleşme yaşarsan. Veya zevki arttırmak için başka şeyler deneyebilirsin. Ama benim için ihtiyaç bilmiyorum belki de benim libidom yüksek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ahhh 💦 Cinsellik Demeyin ya Sonra Oluk oluk fena geliyor Beyazlar içinde 🤭 Cinsellik Benim için seksi Güzel kızla O an zevkini yaşamak demek Rahatlamak Demek Cinsellik öyle bir şey ki O anda bilinç Kapanıyor sanki Sadece seks düşünüyor insan boşalana kadar Kızı varya memelerini emmek çok istiyorum memeye karşı çok hassasım Dudaklar öpmek bacakları tutmak ahhh 💦 Ama nerde o şans Anca,31 ya Keşke artık veren kız olsa ama buradan bana yazan olursa konuşuruz 😉 Yazın bana Gizliden çıkarım
Merhaba Tutkunun, duygunun, ruh bütünlüğü ve ten uyumuyla harmanlaşmış, su misali tüm vücudu dolaşmasıdır.:-) İhtiyaç değil tutkudur. Tutku ve çekim gücünü severim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevdiğimle tutku fuckbuddy ile zevk veren bir ihtiyaç
Zevk ve birincil olmasa da ihtiyaç. ihtiyaç olduğunu kabul etmeyenler kendi fizyolojisini tanımıyor demektir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evliliğimin temel yapı taşlarından eğer olmasaydı ve ikimizde bunkadar sevip düşkün olup ten uyumumuz olmasaydı ayrılırdık heralde
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hem zevk hem ihtiyaç olamasa olmaz çok duskuniz eşimle hatta burda birr kaç yorum yaptım inanmayan bebeler var atıyorsun die ya biz eşimle sürekli yapıyoruz ya da gerçekten bunlar ot gibi yasiyor