Cinsel Yaşam Cinsellik senin için ne ifade ediyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Cinsellik senin için ne ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan eksik kalırsınÇünkü acıkmak, eğlenmek, ağlamak, tuvalet ihtiyacı kadaar normal ve hormonel 4 2 Yorumla heygeorgegrg +1 yıl @Dokungaç Sonunda gerçekleri konuşan biri. Yorumla Onurrr007 +1 yıl Bravo nihayet birisi çıktı doğruları konuşan👏 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hiçbir şey ifade etmiyor cinsellik evliliğe ait ben bekarım hiç cinsellik yaşamadım zaten bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım bu yaştan sonra olmasa da olur 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. habersizce bi anda yaşnınca harika bişey, yaşam belirtisi, omuzlardaki yükü çekip almaya yarayan bi işlev. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tutku keşif yeni yeni haz lar yeni zevkler keşfetmeyi ifade ediyor 1 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl aşıksan eğer muhteşem bir şey aşık değilsen zevkli bir şey 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok şey. libidom yüksek olduğu için baya büyük bir alan kaplıyor hayatımda 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayvanlaştığımı hissettiğim anları anımsatıyor :)) 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Giderilince aşırı mutlu ve huzurlu bir moda sokan zaruri bir ihtiyaç 0 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Hiçbir şey anlık zevk ama sevdiğinle ise aşk ise bambaşka bir şey 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Yaşamak için peşinden koşmayacağım bir çift aktivitesi olarak görüyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İki tarafında haz duyduğu ve yeniden ihtiyaç olana kadar rafa kaldırdığı yüksek eforlu bir eylem :) 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. benim icin huzur mutluluk ciplaklik 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Doğanın kanunu. 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için sıcak kuyulara girmek gibi 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Doğal ihtiyaç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşık olduğun insanla güzel 3 1 Yorumla Naisseme +1 yıl Veya anlık gelişirse, akılda yokken Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğim, istediğim insanla efsaneeee 😅 2 4 Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Umarim bulursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim ben buldum problem yok 😅 Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Sevindim senin adina o halde, biz kendi derdimize yanalim ☺️☺️ Yorumla Board-Tennis +1 yıl Darısı başıma Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ödül mükafat 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yük atmak 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haz. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. zevk şehvet sıcaklık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cinsellik olmadan eksik kalırsın
Çünkü acıkmak, eğlenmek, ağlamak, tuvalet ihtiyacı kadaar normal ve hormonel
@Dokungaç Sonunda gerçekleri konuşan biri.
Bravo nihayet birisi çıktı doğruları konuşan👏
Hiçbir şey ifade etmiyor cinsellik evliliğe ait ben bekarım hiç cinsellik yaşamadım zaten bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım bu yaştan sonra olmasa da olur
habersizce bi anda yaşnınca harika bişey, yaşam belirtisi, omuzlardaki yükü çekip almaya yarayan bi işlev.
Tutku keşif yeni yeni haz lar yeni zevkler keşfetmeyi ifade ediyor
aşıksan eğer muhteşem bir şey aşık değilsen zevkli bir şey
çok şey. libidom yüksek olduğu için baya büyük bir alan kaplıyor hayatımda
Hayvanlaştığımı hissettiğim anları anımsatıyor :))
Giderilince aşırı mutlu ve huzurlu bir moda sokan zaruri bir ihtiyaç
Hiçbir şey anlık zevk ama sevdiğinle ise aşk ise bambaşka bir şey
Yaşamak için peşinden koşmayacağım bir çift aktivitesi olarak görüyorum.
İki tarafında haz duyduğu ve yeniden ihtiyaç olana kadar rafa kaldırdığı yüksek eforlu bir eylem :)
Sevdiğim kişiyle yapmayı sevdiğim bir aktivite dhdh
Karşılıklı zevk ve haz
benim icin huzur mutluluk ciplaklik
Doğanın kanunu.
Benim için sıcak kuyulara girmek gibi
Hayatın mutlu ve zevkli anları.
Tansiyon yüksekliği
Soğanlı melemen ve demli çay
İstek ve Arzu
Doğal ihtiyaç
Partnere bağlı onun cevabı
Aşık olduğun insanla güzel