Arkadaşlar biraz dertliyim, kusura bakmayın. Biz eşimle tatile gideceğiz yarın, ben telaş içindeyim, evi toplarken, akşama ne yiyelim düşünürken, eşimin aklı iki şeye çalışmakta: 1. cinsellik 2. kös kös oturup telefonla uğraşma 3. uyumak. Ya ikimizde evdeysek, ikimizinde hazırlık halinde olması gerekmiyor mu? Gidiyor yatıyor mesela gerçekten içten içe çıldırıyorum. Bu ne sorumsuzluk bu ne rahatlık? Sanki ev benim evim. Tatile gitmeden bir gün önce kavga çıkarmak biraz aptalca mı ne diyorsunuz ne yapmalıyım, acil help.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu ne güzel tatile çıkacaksınız sinirli küs bir şekilde niye çıkasınız ki haksızmıyım? sen boşver ona sen hazırlığını yap ne güzel işte elinin ayağının altında dolasmıyor kalablaı kyapmıyor. şimdi şunları bunları yap diyecen oda yanlış yere koyacak malzemeleri bu sefer ayrı sinirlenecen. Takıl işte kafana göre hemde vakit geçer. Sence bu yönden bakmak daha mantıklı değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında bir yandan haklısın. Bazen bir şey yapmayı kabul edip herşeyi yanlış yere koyuyor veya yanlış yapıyor. Ama şöyle bir şey de var: Biz birlikte yaşıyoruz. Yani bir ömürü geçirmek üzere evlendik. “Bilmiyor” diyip her işi yüklenmek mi yoksa “bilecek, öğrenecek” diyip geleceğe yatırım yapmak mı daha mantıklı? Ben onu öğrenmeye itmek istiyorum. Kadınların evin her dip köşesini bilirken, erkeklerin bilgisi sadece yatak odasındaki yatağın varlığı. Bukadarda olmamalı.
Cevap sahibi+1 yıloda öyle işte napacan. Bazı insanları değiştiremezsin. Diyelim ki bi insan ıspanağı yemeği sevmiyosa sen istersen dünyanın en lezzetli ıspanak yemeğini yap yinede o insan yemediremezsin. Tamam belki kocan iyi biri olabilir seni seviyor olabilir ama işin ucunda tutması gerek. Anladığım kadarıyla kocan biraz rahatına düşkün birisi. Buda doğal olarak seni sinir ediyor. Ama onunda huyu bu. Boşver sal gitsin. Bu şekilde hergün düşünüp kendini sinir edip hasta edeceğini sal gitsin. Takılırsın evde kafana göre. Bak benim kuzenim evl igeçenlerde teyzemlere anneme filan dert yanmış :D kocası evde herşeye karısıyomus. Mutfakda yemek yapıyormuş kocasıda söz yardım etmeye çalısıyomuş şunu böyle yap şunu şöyle kes falan filan başının etini yiyomuş kuzenin :D annem anlatmıstı ne gülmüştüm ya :D o yüzden boşver sen onu kendi düzenini kendin kur :D ne annene nede kayınvaldenin nede kocanın evinin içinde kendi kurduğun düzenini bozmasına izin verme
Soran+1 yılAnladım ne demek istediğini. Diğer türlüsüde çok sinir bozucudur elbette. Eşi aşırı titiz bir arkadaşım var mesela. Ben ona tahammül edemezdim. Korkunç geliyor bana anlattıkları. Bende rahatım. Ama yine de bütün evin idaresinden ve organizasyonundan kadının sorumlu olması bide üstüne eş eklenmesi beni yoruyor. Teşekkür ederim yorumlar için.
Cevap sahibi+1 yılsende haklısın güzel insan. Rica ederim
+1 yılabla 2 şey diyip 3 şey saymışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu fark eden elbette bir pembeli olacaktı, bak maviler hiç takılmadı detaya. Alnından öpüldün.
- +1 yıl
tişkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Tatil öncesi hiçte hoş olmaz gerginlik olursa tatilin keyfi çıkmaz tatil dönüşü alırsın artık ifadesini...
12 Yorumla
Soran+1 yılÇakallık devamke
Yani tatili zehir etmesen iyi ama kavga cıkarıp tüm tatilde cinsellik yok sana dersende yola gelir 😂
00 Yorumlaarkadaşım bende evliyim dertleşmek istersen beklerim
01 Yorumla
Soran+1 yıleşinizle dertleşin efenim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerşeye yardım edip gece de 3 defa yapmak isterdim onun yerinde olsam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıltatilden sonra düşün bunu
00 Yorumla
+1 yılSen de öbür koltuğa otur
00 YorumlaÜzdun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye bu modda kocan
00 YorumlaHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşan gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı