9 aylık evliyim maco tarzında bi eşim var, yatakta o hakimiyetkurar bazende ben yönetirim daha çok o yönetir, yeni yeni poposuna dokunuyorum rimming yapıyorum deli oluyor beyler sizin hoşunuza bu gidiyor mu yoksa ben farklı mı düşüneyim yani ne bilim işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
hiç sevmem. deliğine dokunulması bir erkeğin hoşuna gidiyosa biseks olabilir. hem kadından hem erkekten hoşlanan. aktif olan da kocanmış yatakta. çok ilginç
Deliyeckadar inmiyorum ya
testisleri avuçlaman tamam, popoyu sıkman tamam. ama arasına asla olmaz :) deliğe inmesen bile o hissi beğeniyor. tehlike.
Muhteşem bir şey yaptırmak ta yapmakta ! Bir kız gay misin demişti:) hayır ben sadece ve sadecee kadınlardan hoşlanıyorum ve buna bayılıyorum
Strapon kullanmak istedigini soylr bakalim ne dicek
Kral ilk defa yapılabilen şeyler insanlara iyi gelebiliyor özellikle ilişki de tam rahatlama gelince ne bok olursan ol bu oluyor
Maç izler kahveye gider böyle sert tam macodur ama ne bilim elim poposundayken deli oluyo farklı düşğnmelimiyim
Maçoluk o şekilde değil tam da, oluyor ters düşündürecek bir durum değil sorun olmadığı sürece doktordan başkası dokunamamıştır muhtemel :D
Gider tabiki okşanmak hele testislerini avcuna alsan doyum yaşar
Tesislerini avucuma alıyorum şeyini de öyle poposunu avuçladıgkmda arasına parmağımı gexdirdiginde deli oluyo o an bana sana deli oluyorum dedi ama ne bilim ya
Evet
Şüphelenecek bir şey yok. Dokunulması hoşuna gider her erkeğin.
Seks yaparken sınır olmaz zorlayacaksin kendini en güzelini yapıyorsun eşin de seni mutlu etmek için uğraşır
farklı düşünecek bişi yok zevkli gerçekten o noktalar
Maç izler kahveye gider böyle sert tam macodur ama ne bilim elim poposundayken deli oluyo farklı düşğnmelimiyim
valla ben az önce hayır faklı düşünecek bir durum yok dedim ama sen ısrarla farklı düşünmek istiyorsan sen bilirsin yani
Erkeğin g noktası orada olunca tabi delirir
Farklı düşünecek bir şey yok, bizim en hassas yerimiz orası, her kadın bilmez, her kadın senin yaptığını yapmaz, her erkek de yaptırmaz o ayrı
Zevk aldığını görüyorum hoşuma gidiyo ama sonra düşünüyorum acaba yanlış mı yapıorum diye
Sen doğru yoldasın, o da kıymetini bilmeli, başkası orayı keşfedemeyebilir, yapmayabilir
Yani sen de gay veya bisexk değilsin dimi
Değilim çok şükür. Sağlıklı bir heteroseksüel erkeğim. Sadece kadınlardan hoşlanıyor, sadece onları tercih ediyorum. Bunları nereden biliyorsun dersen senden iyi olmasın tecrübeli bir hanımefendi ile çok sohbet ettik
Gay değilim benim de hoşuma gider şanslı bi eşe sahip yaşlar kaç
Evli bayanlar hep hoşuma gitmiştir benim de popoma dokunulsa keşke
bana çok itici geliyor ya hahaah
Ben yaparsam güzel ama yapılmasını sevmem
bana ters öyle şey :)
kız dur kafamızı karıştırma
her şey olabilir ama benim hoşuma gitmez
Yine maçı kisvesi altında gizli gay
Çok şsterim çok hoşuma gider
Sevmem öyle şeyleri
Bana ters. Ama eşime rimming v. s. yaparım
Aklına gelenı yap
güzel olur
hayır asla düşünme ordan zevk alması gayet normal
Tamamdır o zaman 😅
rahat ol oda sever zevk alır korkma
Yani senin hoşuna da gider ama sen bisexk veya hay değilsin dimi
asla değilim