Cinsel Yaşam Kadınınızı teşhir etmeyi sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Öyle erkekleri tahrik etmesi hoşunuza gider mi? Mini etek, dekolte falan giymesine izin verir mısınız? Kadınınızı teşhir etmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl ben kadınıma değer verir kıskanırım. başkalarına ağzının sulanması salyasının akmasına ve mastürbasyon malzemesi sağlamasına izin vermem 1 0 Yorumla
enest001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl ne yalan söyleyeyim kimine dekolte çok güzel yakışıyor çok hoş duruyor ama birilerinin yanımdaki kadına bakması beni rahatsız eder 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. belli bi sınırlar dahilinde biraz olabilir. yani teşhir etmekten ziyade kadınlığını hissedeceği şekilde giyinmesi bi kere önce benim hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hemen sapik, peze.. nk derler ama evet beni cok heyecanlandirir bu. Seksi giyinsin ve ona bakanlari izleyim. Anlayan anlar bunu. 3 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 6 yıllık evliyim bugüne kadar hiç kısıtlamadım eşimi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne saçma bir soru bu böyle ya. İyice sapkınlaştınız. Yakında taş, sopa, şişe ne varsa üstüne oturacaksınız. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl oyle sordum diye oyle istedigimin anlamina gelmez. Basit bir soru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu soruyu sormak bile ciddi bir düzeyde yozlaşmayı gerektirir bence. Yorumla Soran +1 yıl konusurken oyle bisi duydum ve merak edip sorduk iste ne var bunda alla alla Yorumla
mutsuz_bayım Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Bana yapsın gerekeni ben yaparım başkasına gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende cuckold var mesela ilerde eşim olursa ona 2. erkeği teklif de edebilirim, sadece yatakta tabi, buna bakışın nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cuckold Fantazim var zaten ama hayatima. aldigim. kadinlar bunu kabul etmiyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl böyle bir ülkede tabiki hayır , avrupada bakıp geçerler ama burada fazlasını isterler 0 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl mini etek dekolte giyen kendini teşhir mi ediyor. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ben izin veririm. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. pek sevmiyorum ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ben kadınıma değer verir kıskanırım. başkalarına ağzının sulanması salyasının akmasına ve mastürbasyon malzemesi sağlamasına izin vermem
ne yalan söyleyeyim kimine dekolte çok güzel yakışıyor çok hoş duruyor ama birilerinin yanımdaki kadına bakması beni rahatsız eder
belli bi sınırlar dahilinde biraz olabilir. yani teşhir etmekten ziyade kadınlığını hissedeceği şekilde giyinmesi bi kere önce benim hoşuma gider.
Hemen sapik, peze.. nk derler ama evet beni cok heyecanlandirir bu. Seksi giyinsin ve ona bakanlari izleyim. Anlayan anlar bunu.
6 yıllık evliyim bugüne kadar hiç kısıtlamadım eşimi
Ne saçma bir soru bu böyle ya. İyice sapkınlaştınız. Yakında taş, sopa, şişe ne varsa üstüne oturacaksınız.
oyle sordum diye oyle istedigimin anlamina gelmez. Basit bir soru
Bu soruyu sormak bile ciddi bir düzeyde yozlaşmayı gerektirir bence.
konusurken oyle bisi duydum ve merak edip sorduk iste ne var bunda alla alla
Bana yapsın gerekeni ben yaparım başkasına gerek yok
bende cuckold var mesela ilerde eşim olursa ona 2. erkeği teklif de edebilirim, sadece yatakta tabi, buna bakışın nedir?
Cuckold Fantazim var zaten ama hayatima. aldigim. kadinlar bunu kabul etmiyorlar
Hepsi burada sikip duruyor ama çoğunun içinde neler var nelerr
böyle bir ülkede tabiki hayır , avrupada bakıp geçerler ama burada fazlasını isterler
Bunu seven çift sayfası açıyor zaten
mini etek dekolte giyen kendini teşhir mi ediyor.
Evet beni cok tahrik ediyor
Evet. Giyerler zaten.
Ben izin veririm.
Yok hyır izin vermem
kavatlık da sınır yok.
evde evet dışarıda hayır
Ortalık g-vat dolu..
pek sevmiyorum ben
Asla
Hayır istemem
Serefı olan yapmaz