Ama ağzıma boşalmasını isterdim merak ediyorum çünkü tadını merak ediyorum dokusunu o kokusunu o tadını merak ettiğim bir tatlı olur kendileri sjsjsj
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın jsjsj

Her santimim ona ait nereye isterse oraya boşalabilir. Ancak finali ağzımda yapması en çok hoşuma giden durum, ben bir yandan ona bakıp gülerken bir yandan da keyifle yutmamı izlemeyi ayrıca seviyor kendisi….
Aslında birçok kadın için aşağılayıcı gelse de yüze boşalmak her erkek gibi bana da zevk verir. İmza atmak, attığın imzayı seyretmek gibidir. Onun dışında tabi ki ağız. Özellikle yutan kadın candır. Göğüsler ve tabi ki vajina. İlişkinin finalini kadının içine ılık ılık akıtacağın spermlerle yapmak harika bir his verir hem erkeğe hem de kadına
Cevap
101Cevap
Biraz uzağıma yapması daha iyi olur
Hiç denemedim ama yüz olabilir. Çünkü sperm cildi yenileme etkisi varmış. Kim yenilenmesini istemez ki!
Prezervatifine boşalsın onu da bana göstermeden gitsin çöpe atsın 😂
😂😂😂 kudurmuslar begenemedi skskks
İlişki anı içime ama oral yapıyor isem ağzıma.
Yüzüme yapacak ise baştan söylesin gözlerimi kapatayım sonra gözlerim kızdırıyor hxjdjxj
Vay Arkadaş nekadar geri kalmışsınız
Vayki vay neyin kafası bu yahuu.
Yok orama yok burama Alooo
Her İnsanın seks Hayatı farklı Kadın Erkek ayırmadan.
Kaldıki seks Plansız anlık gelişen İstek ve Arzularla alakalı.
Anlık Karar verin yahuuu.
Şelalemi bu yahuu haha
Tadı güzeldir😊😋🤤
Agıza boşalmak göyüslere sırta veya vajina ve arka d*liye çok hoşuma gider, şöylede güzel olur bence, ilişki esnasında iki tarafta tam boşalmaya yakın birbirine haber verip iki tarafta birbirinin agzına boşalabilir ve zevkli oluyor, çok kezde yapmışımdır ♥️🔥
Ben genelde içine boşalmak isterim ama agzada çok bosaldigim oldu biri vardı sadece cinsellik için görüşüyorduk kazakistanli idi çoğu zaman ağzıma boşal diyordu sigara alkol icmedigin için çok güzel diyordu tadı biride vardı yüzüne boşalmamı istiyordu yüzü çukurlu idi onun için kullanıyordu ağzına bosaldigim vakum gibi içine çekiyordu yutuyordu ama ben vajinanın içine boşalmayı tercih ederim
Öncelik tabii ki de içine, düşünsene tam nirvanaya ulaşmışsın orda, "dur bi dk burası olmaz" diyip deşarj olacak yer bulana kadar bekletiyorsun. Olacak iş değil. Ama partnerin özel istekleri olursa ona göre ayarlarsın. Göbek olur, göğüslerin arası üzerleri olur, gözlük takıyosa gözlüklere olur.
Memelerime ya da klitorist başta olmak üzere içime
Spermin tadı çok kötü... Yüz ağız hariç heryer olabilir
Pek bir bilgim yok bu konuda, olabilir.
Tadına baktın o zaman
Bak seksten once partnerin bol su icerse tadi cok guzel olur ama izmezse o spermin tadi cokkotudur emin ol
Selülitlerime cilde iyiymiş krem niyetine dermişim😄
Az şurama az burama birazda şuraya😂😂😂
😂😂 Alternatif tıp işte buuu
İçimizde yatıyor bir doktor😂
Ağzıma içime göğüslerime 😅
Ben yüzüm hariç her yerimde severim
Neden yuz olmaz
Gözüme kacar kör olurum falan 😅
Bilmem iğreniyorum
Gözlerini kpaat sende 😊
İğrenme veli nimet o 😊
Çoğu kız ağıza boşalmayı sevdiğini söylemiş ama nerede bunlar böyle 😄
Sorunun cevabına gelirsek tabi ki en iyisi içine akıtmak zevkin doruklarına çıkmak iyi olur
doggydeyken sırta
Bacak omuzda iken karnına
Oral yapıyorsa yüzüne ya da ağzına
Gögüslerinin arasıda hoş olur
görecelıdır .
göze kacmasın yakar partner ıle kavga edersınız
saca gelıp kurudumu sıkıntı yıne .
ıcıne olupta hamıle falan rıskıde var.
bu hayrat çeşmesi degıl kı bellı bır nokta belırlersın bosalırsın :)
Bana oral yapıyorsa ağzına, ilişkiye giriyorsak içine boşalmak isterim.
Ama özellikle bana oral yaparken geliyorum dediğimde tıpkı elektrik süpürgesi gücünde vakumlayıp emmesi o kadına tapmam için bir sebep olabilir.
Sanırım cinsel deneyimin yok. Spermin tadı değişkendir. Dolayısıyla kadınların sevdiği şey tadı değildir. Kadınlar erkeğine ait o şeyi her türlü içlerine almak, vücutlarına katmak isterler.
Diğer taraftan tartışmasız en zevklisi içine boşalmaktır. Ama bu zevki alabilmek için güvemde olduğundan emin olması ve kendini olaya verebilmesi lazım.
Bunun tadına varmış kadınların içine boşalmayı tarif etme şekillerini dinlemeni isterdim.
Abooo potansiyel evladını yiyen anne dolu ortalık canilerrr🤣🤣🤣
gögüslerim veya sırtıma gelebilir ama isterse ağzına boşalabilir ama tek bir yer istemiyorum her yerime gelebilir ya
Ben oral yaparken boşalsa güzel olur.
Ben de boşalırken ağzına, göğüslerine, karnına ya da içine boşalabilirim. En güzeli ağzına ya da içine olur
Birlikte olduğum kadının yapacağı final onu elimle okşarken olabilir, oral yaparken olabilir vs. Benim ise ağız, yüz, göğüs, kalça ve karın kısmı olurdu sanırım.
Genelde içine yaparım yadaa vajina dudaklarına boşalırim arada ağzına yüzüne felan final güzel olmalı dimi 😊
Onun sıvısını içme içerim ben 😋🤤.
Ben ise ağzına. Ordan göğüslerine damladığını düşün 😋🤤 öff.
Aman neyse coştum ben 🤭🤭
Eksileyenler kudurunnnn 😂
buna benzer soruyu ben sormuştum aşırı cinsellik diye kaldırıldı?
vajinanın tam ortasına vajinanın dudaklarına veya tombul kısımlarına. ben normalde içine boşalmayı çok severim. .
Erkek döllemek kadın döllenmek ister, rızası varsa ilk postayı içine boşalırım yüz göğüs ve sırta boşalmak da tahrik edici
Oy oy yorumlara gel herkes indirmiş bayrakları 😂😂
Erkek olarak sıvılarımın adına bakmak isteyecek partner, beni exra mutlu eder.
Nereye denk gelirse 😂 taktik maktik yok bam bam bam
Şimdi bunu nasil söyleyeyim ben setbet içmek istiyorum🙈🙈🙈🤗☺☺
yüzlerce yorum almış sorun toplum olarak ne kadar azgın oldumuzun kanıtı gibi
Göbeğine ya da göğüslerine boşalmayı seviyorum 😂
Oral yapıyorsam ağzıma boşalsın isterim. Bende surata, ağza ve mümkünse içine boşalmayı seviyorum.
Sınır yok ama en çok partnerinin ağzına boşalınca daha haz veriyor bana
Bazen agza boşalmak vajinaya bosalmaktan bile keyif verici oluyor
Göğüslerinin arasına ve iç çamaşırı üzerindeyken kalçalarına.
Hayırlı olsun fenomenlsizk, nereye isterse artık, dere tepe.
Girdiğim yere boşalma olur , peki ağza seviyorum demişsin sıvının tadı nasıl geliyor ağzına
Hele birde başını kaldırıp o esnada göz göze gelmek daha bir güzel oluyor
Ağıza boşalma hep istediğim ama yaşayamadığım bir fantezi olarak kaldı içimde
Şahsen ben vajina içine boşalmayı tercih ederim sıcacık kavuşuruz iyice
Bu soru gerçekten çok özel olmuş :D.
Kişiye göre değişir tabi isteklere göre.
Ağza, göğüslere, kalçaya, karnına, 4 posta yeter zaten
benim partnerim olan kişilierin bu özellği olmadığı için hep kendi içlerinde yaşıyorlar bu boşalmatı :)) asdfghjklşiwertyu
Ağıza boşalmayı severim ikinci olarak ise göğüslere boşalmak hoşuna gidiyor 😉
Partnerimin ağzına verip hızlı ve sert git gellerle ağzına boşalmak harika oluyor 😉
Bence hiç bir kadın bazı istisna hariç içinden başka bir yerine boşanılsın istemez
Vajinasına akıtmayı seviyorum, bazen karnına boşalıyorum.
İçini tercih ederim ama tercihen ağız da olabilir. :D Neresinde gidip geldiğime bağlı.
Boldur ağızdan göğüslere geçebilir. İkizler tatmin edilebilir ☺️
Partneri bilmem de ben boyun ve
göğüsleri tercih ederdim
Ben goguslere seviyorum oral yaparak bitirecek elleriyle üstüne akitacak
Sınırım yok istediği yere boşalabilir
Ağzıma anala vajinama
Agizma yuzume goguslerime
Ben o sıcacık yanan vajinanın içine patlamayı seviyorum. Partnerim ağız derse onu kırmam tabiki
Ağza yüze fışkırtmaya izin verse dünyanın en mutlu insanı olurum
Goguslerme veya sırtıma
Ağzıma veya karnıma.
Hayat seninle güzel
Ağıza boşalmak en güzeli vakumlaması felan efsane olur
Nereye isterse. Onun isteği önemli olan😻😻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?