Eşimin ereksiyon problemi yüzünden 7 aydır doğru düzgün seks yapamadık, ben mi bencillik yapıyorum?

Eşimin ereksiyon sorunu var. Evlendiğimizden beri doğru düzgün bir seks yapamadık 7 aylık evliyiz 7 ayda nerdeyse 10 kere ilişkiye girmişizdir o kadar az ne yazık ki sıklık ilişki sırasında tatmin de olmuyorum üste çıkmayan altta şişme bebek gibi yatan bir insan kendisi. İsteğimi belli edip adım atınca beni reddediyor ne kadar seksi de giyinsem napsam olmuyor doktora gitti doktor ilaç verdi ilacı da kafasına göre yarıda bıraktı. Birkaç kez bu yüzden patlayıp kavga ettim ben beni istemiyorsun beni arzulamıyosun ben çok üzülüyorum kendimi çok çirkin hissediyorum bunu hak etmiyorum dedim. Her seferinde benim sağlık sorunum var sen benim ne yaşadığımı içimde biliyo musun çok mutsuzum bu konuda tekrar doktora gitcem dedi beni susturdu o öyle diyince peki dedim kıyamadım. Benim sağlık sorunum yüzünden çocuk yapmak için acele etmemiz lazım bunu biliyor evlenirken daha önce yumurtalıktan ameliyat oldum dün doktora gidince doktor yeniden ameliyat olmam gerektiğini ama çocuk sahibi olmam zorlaşacağı için 3 ay çok ciddi çocuk deneyip sonra ameliyat düşünmemiz gerektiğini söyledi. Diyorum ki akşam böyle böyle her gün en fazla gün aşırı ilişkiye girmemiz lazımmış doktor öyle dedi bana karşılık olarak daha sık deneriz tamam diyor. Daha sık değil her gün diyor diyorum çünkü biliyorum onun sıklık anlayışı ayda birden ikiye üçe çıkarmak asla 2 günde bir falan değil. Bu sefer de diyor ki sen yorgun oluyorsun uyuyorsun vs yoksa yaparız da ondan yapmıyoruz. Ben o öyle diyince bir sinir krizine girdim ağlamaya başladım o arada beni aradı ağlama krizimi anlayınca bana kızmaya başladı eve gelince konuşalım şimdi sırası değil dedim eve geldi beş karış surat ben sana daha önce bunu 3 kere konuştum benim sorunum var dedim ama sen anlamıyorsun doktora da gittim ne gerekiyorsa yapcaz da dedim ama sen beni seni arzulamamakla sucluyorsun ben seni arzuluyorum ama hastayım bunu biliyorsun arzulamasam ben seninle neden evleniyim dedi. Sen neden benimle evlisin o zaman dedi boşan benden demişti daha önce de bir daha bu konuyu acacaksan. Sonra kus yattık akşam. Ben dayanamadım ona sarıldım arkasından ama benimle konuşmadı ben de onunla konuşmadım o uyuyana kadar öyle kaldım. Sabah uyandım ise gideceğim uyanmadı bile onu yine öptüm öyle çıktım ise gittin mi yazmış evet bana iyi davran ben seni istemekten başka bir şey yapmıyorum dedim cevap vermedi. Beni arzulamasindan geçtim doktor söylediği için bile benimle ilişkiye girmiyor olması beni gerçekten çok üzdü çok yaraladı. Her seferinde böyle oluyor suçlu ben oluyorum sizce ben gerçekten çok mu anlayışsız bir insanım? Beni istiyor olsa ama hormonal sorunu olduğu için sadece böyle olsa doğru düzgün ilacını kullanmaz mıydı bir an önce iyileşmek için? Şimdi ilacını tekrar alacakmış öyle dedi ama artık o kadar hevesim kaçtı ki çok üzgünüm nolur bana akıl verin çok uzun oldu biliyorum ama benim için çok önemli bir konu
Eşimin ereksiyon problemi yüzünden 7 aydır doğru düzgün seks yapamadık, ben mi bencillik yapıyorum?