Eşimin ereksiyon sorunu var. Evlendiğimizden beri doğru düzgün bir seks yapamadık 7 aylık evliyiz 7 ayda nerdeyse 10 kere ilişkiye girmişizdir o kadar az ne yazık ki sıklık ilişki sırasında tatmin de olmuyorum üste çıkmayan altta şişme bebek gibi yatan bir insan kendisi. İsteğimi belli edip adım atınca beni reddediyor ne kadar seksi de giyinsem napsam olmuyor doktora gitti doktor ilaç verdi ilacı da kafasına göre yarıda bıraktı. Birkaç kez bu yüzden patlayıp kavga ettim ben beni istemiyorsun beni arzulamıyosun ben çok üzülüyorum kendimi çok çirkin hissediyorum bunu hak etmiyorum dedim. Her seferinde benim sağlık sorunum var sen benim ne yaşadığımı içimde biliyo musun çok mutsuzum bu konuda tekrar doktora gitcem dedi beni susturdu o öyle diyince peki dedim kıyamadım. Benim sağlık sorunum yüzünden çocuk yapmak için acele etmemiz lazım bunu biliyor evlenirken daha önce yumurtalıktan ameliyat oldum dün doktora gidince doktor yeniden ameliyat olmam gerektiğini ama çocuk sahibi olmam zorlaşacağı için 3 ay çok ciddi çocuk deneyip sonra ameliyat düşünmemiz gerektiğini söyledi. Diyorum ki akşam böyle böyle her gün en fazla gün aşırı ilişkiye girmemiz lazımmış doktor öyle dedi bana karşılık olarak daha sık deneriz tamam diyor. Daha sık değil her gün diyor diyorum çünkü biliyorum onun sıklık anlayışı ayda birden ikiye üçe çıkarmak asla 2 günde bir falan değil. Bu sefer de diyor ki sen yorgun oluyorsun uyuyorsun vs yoksa yaparız da ondan yapmıyoruz. Ben o öyle diyince bir sinir krizine girdim ağlamaya başladım o arada beni aradı ağlama krizimi anlayınca bana kızmaya başladı eve gelince konuşalım şimdi sırası değil dedim eve geldi beş karış surat ben sana daha önce bunu 3 kere konuştum benim sorunum var dedim ama sen anlamıyorsun doktora da gittim ne gerekiyorsa yapcaz da dedim ama sen beni seni arzulamamakla sucluyorsun ben seni arzuluyorum ama hastayım bunu biliyorsun arzulamasam ben seninle neden evleniyim dedi. Sen neden benimle evlisin o zaman dedi boşan benden demişti daha önce de bir daha bu konuyu acacaksan. Sonra kus yattık akşam. Ben dayanamadım ona sarıldım arkasından ama benimle konuşmadı ben de onunla konuşmadım o uyuyana kadar öyle kaldım. Sabah uyandım ise gideceğim uyanmadı bile onu yine öptüm öyle çıktım ise gittin mi yazmış evet bana iyi davran ben seni istemekten başka bir şey yapmıyorum dedim cevap vermedi. Beni arzulamasindan geçtim doktor söylediği için bile benimle ilişkiye girmiyor olması beni gerçekten çok üzdü çok yaraladı. Her seferinde böyle oluyor suçlu ben oluyorum sizce ben gerçekten çok mu anlayışsız bir insanım? Beni istiyor olsa ama hormonal sorunu olduğu için sadece böyle olsa doğru düzgün ilacını kullanmaz mıydı bir an önce iyileşmek için? Şimdi ilacını tekrar alacakmış öyle dedi ama artık o kadar hevesim kaçtı ki çok üzgünüm nolur bana akıl verin çok uzun oldu biliyorum ama benim için çok önemli bir konu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamlar
Durumunuz gerçekten çok zor ve ruhen yorucu. Her ikiniz de kendinize göre haklısınız.
Sen haklısın çünkü bebek için kısa bir süre var önünüzde.
O da haklı, yaşadığı bir çok erkeği ciddi depresyona sokan bir durum.
Sen anlayışlı davranıyorsun evet ama empati yapamıyorsun.
Bu bir erkek için gurur meselesidir. Doktora gitmek, muayene olmak, belki bu konuda konuşmak ve ilaca başlamak bizim erkeklerin pek alışık olmadığı şeyler. Ona göre kendi kusurlu. Bu yüzden gurur yapıyor özgüveni yok ve seni tatmin edemediğini de biliyor. Bunu da çok kafaya takıyor.
İkinizin de sinirleri bozulmuş. İhtiyacınız olan sadece onun doktora gidip ilaç alması değil, psikolog desteği de evliliğinizin geleceği için öneöli çünkü basit ve sakin bir şekilde konuşamama durumuna gelmişsiniz.
Ona her seks yapalım dediğinde aklına durumu geliyor ve senin tatmin olmadığının da farkında. Bir an önce teraoi almaya başlayın ki çocuğunuz konuşamayan birbirine düşman bir anne baba ile büyümesin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Senin hiç bir suçun yok. Bilakis çok anlayışlısın. Eğer şişmansa, diyabetse yani şeker hastasıysa ya da şeker başlangıcı varsa, hiper tansiyonda, kalp sorunu varsa, psikolojik sorunları varsa bu sorunların tedavisinde kullandığı ilaçların yan etki olarak sertleşme sorunu yapar. O yüzden bu ilaçları kesmiş olabilir ama tehlikeli.
Doktoruna bu durumu cinsel isteksizliğini söyleyip, kullandığı ilaçların iktidarsızlık ya da sertleşme sorunu gibi yan etki yapmayan larla değiştirebilir.
Pisikoloğa ve terapiste gidilmesi gerekir.
Cinsel ilişkilerdeki düzensizlikler konusunda uzmanlığı olan özel cinsel terapiste, aile koçuna ikiniz birlikte gitmelisiniz.
Sonuçta hem ilinizin de morali psikolojisi düzelecek hem de eşinin varolan hastalıklarına zarar vermeyen cinsel performansı artırıcı, erken boşalmayı geciktirici ve sertleşme sağlayıcı zararı olmayan ilaçlar verecek, ilişkiden yarım saat önce aç karnına içerek mutlu bir cinsel birliktelik yaşayabileceksiniz.
Lütfen daha fazla gecikmeyin, utanmayın, dünyanın en güzel zevkinden, seksten, cinsel ilişkilerden, oynaşmalardan, fantezilerden ve birbirinizi anlayıp, sevip, değer verip, güvenip, sadaklarınızı zedelemeden, tatmin edebilmelisiniz.
Aksi takdirde boşanmanız kaçınılmaz olur. Bana her zaman yazarsanız, size destek olabilirim. Yalnız değilsiniz. Biz sizin arkadaşınız ve dostunuzun. Biz bir aileyiz. Pozitif olun, moralinizi bozmayın. KS bu konuda çok güzel bir platform. Sevgile kalın, mutlulukla kalın. Keyifli akşamlar.
#06romeo 😃🤗🌸😎00 Yorumla
+1 yılBöyle bir evlilikte hala kendinde suç buluyor olmanı anlayamıyorum, ilişkiyi sürdürmek ve evliliği ayakta tutmak adına herşeyi yapan sen, kendi isteklerini bir kenara birakarak onun durumu için çabalayan sen, sorumluluk alan, onu hastalığında yalnız bırakmayıp destek olan sen,, ama hastalığını bilmesine rağmen tedaviyi yarım bırakan, sana karşı sorumsuzca davranan, çaba göstermek yerine "ben böyleyim" diyerek senin bu durumu kabullenmeni bekleyen o,,, kendine zulmediyorsun ama, ne yazık ki bunun farkında bile değilsin!
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenmeden önce bu sorunun farkında değil miydiniz? Neden evlilik öncesinde bunun tedavisine başlanmadi?
Ayrıca sertleşme sorunu için birçok bilinen ilaç var. Renkleri genelde mavi olan. Sırf işler düzelene kadar bunları neden kullanmıyor?
7 ayda 10 demişsiniz en az 250-300 olmalıydı bu sayı. Gerçekten üzüldüm ikinizin adına da.011 Yorumla
Soran+1 yılDoktor ilaç verdi ama ilacı yarıda bıraktı. Gerçekten kendimi cinsel anlamda evli gibi hissetmiyorum üstüne beni suçluyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılOlmadı evlenmeden önce de cinsel hayatımız vardı bu sorun onda 1.5 yıldır var öncesinde yoktu sorun başlayınca isteksizlesti ama o zaman evli olmadığımız için bahanesi vardı hep yoğunuz yorgunuz yalnız kalmadık gibi ama evlenince iyice ortaya çıktı. Evlenmeden önce penisi hiç inmemisti ama evlendikten sonra inmeye başladı falan. Evlendikten sonra bile tedavi olmayı reddetti kavga kıyamet doktora gitti doktorun en az 6 ay kullan dediği ilacı 2 hafta kullanıp attı. Yaşı 32 bu arada benim de 27
- +1 yıl
Bak güzelim,
Evlenmeden önce inmezken şu ajda inmesinin tek sebebi olabilir. O dönemde performans ilaci kullanmış, sorunu tam olarak ortaya çıkmasın diye.
O dönem böyle bir sorun olduğunu bildiği halde tedavi olmaması bencillik. Yaşı da gayet iyi. 38 yaşındayım ama ben haftada 4-5 istiyorum. Yaşla alakası da yok
Soran+1 yılOnu ben bilemem tabi ben sadece yaşadığım süreci biliyorum belki gizliyordur öncesinde. Tedavi olmak için o zaman çok daha fazla sebebi vardı ama neden olmuyor tedavi anlamıyorum
Soran+1 yılTabi ki gösterir ama o göstermiyor
Soran+1 yılEvet ben de sağlık personeliyim. Çocuğu erteleme şansım kendi sağlığım açısından yok 3 ay içinde çocuğum olmazsa ameliyat olduktan sonra zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun daha anlayışlı olup tedavisine hızla devam etmesi gerekir. Madem öyle bir durumunuz var hergün deneme yapmaya açık bir kadın olarak sizi asla reddetmemesi elinden geldiğince yapmaya çalışması gerekir. Olmayacaksa da yaptık olmadı dersiniz en azından. Böyle size uzak durarak zaten birşeyi çözemez. Çok zor bir durum. Gerçekten üzüldüm.
16 Yorumla
Soran+1 yılTedaviyi yarıda bıraktı o kadar üzülüyorum ki şimdi tekrar alacakmış ilacını ama 3 aydır içmiyordu sadece 2 hafta kullandı bıraktı şimdi ne kadar kullanır bilmiyorum
Soran+1 yılHala beni suçluyor benimle konuşmuyor bile o kadar kötü davranıyor
Soran+1 yılEvet tek yapması gereken ilacı kullanmaktı
+1 yılAslında bu sorununuzun çözümü çok kolay, tamam ereksiyon sorunu olabilir ama en azından canı seni istese penisi kalkmasa bile yinede sana dokunur öper koklar ve illa o da tahrik olur. Bunun penisi değil canı seni istemiyor, seninde çok hataların var bu sorunu aşmak istiyosan napcağını detaylı anlatabilirim, eğer troll soru değilse gerçekten yardıma ihtiyacım varsa bu konuyu detaylıca konuşup yardımcı olabilirim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne hatam var ki soru gerçek tabi ki
- +1 yıl
Dilersen takip edin hem hatalarını söylim hem detaylı bi şekilde ilişkinizi analiz edip nasıl davrancağını bu konuda napcağını detaylı konuşalım
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 YorumlaÖncelikle esini bir psikiyatr'a götürmen daha iyi olur. Ereksiyon sorunlari genelde psikolojiktir bazi durumlarda fizyolojik olabilir elbette ama anladigim kadariyla esin genc oldugu icin bariz bir sorunu yoksa gereksiz ilac kullanimina gerek yok. Bunu cift olarak cözebilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl bir sorunu var ilacı aldığında sorun çözülüyor mu
Kendisi istekli ama ereksiyon sorunu mu var yoksa hiç istekli değil mi
Bunun için tek çözüm onun ilacını alıp bu sorunu çözmeye odaklanmalı
Sizin 7 ayda en az 200-250 kez birlikte olmanız gerekiyordu onu ne kadar sevsen de yavaş yavaş soğumaya başlarsın
Senin ne sorunun var014 Yorumla
Soran+1 yılİlacı en az 6 ay kullan dedi doktor ama o 2 hafta kullandı bıraktı hormon ilacı performans ilacı olmadığı için bir etkisi olmadı ilaç 6 hafta sonra etki etmeye başlayacaktı doktor bunu söylemişti yani etki etmedi bıraktı değil kendine yediremediği için bıraktı. Benim sorunum kist. Daha önce de ameliyat oldum iki yumurtalıktan kistlerim vardı şimdi yine ameliyat olmam gerekiyor ama çocuk şansı azalacağı için önce çocuk yap 3 ay içinde sonra ameliyat dedi doktor
Soran+1 yılNormalde su an ameliyat olmam lazim en fazla 3 ay gecikiyor onda da sürekli kontrole gideceğim
Soran+1 yılEvlenmeden önce de ufak tefek sorun başlamıştı isteksizlik vardı ama evlenince penisi inmeye başladı daha balayında sebebi hormonalmis
Soran+1 yılNe deneyebilirim ki
Soran+1 yılBilmiyorum doktora gitse böyle böyle dese performans ilacı verir düzelir diye düşünüyorum ama sorun istemiyo oluşu benim için
+1 yılSiz iki bir araya gelmemesi gereken çift nasıl buldunuz birbirinizi işiniz zor sabretmekten başka sansınız yok. Çocuk içinde tam yumurtlama tarihinde arka arkaya 4 gün yapmalısınız. Sen haklısın o çaresiz. Cinsel tattminsizliği yorum dahi yapmıyım
110 Yorumla
Soran+1 yılNesi çaresiz
- +1 yıl
Çaresiz çünkü hasta. İlaçlar yüzde yüz işe yarıyor mu ki? Bi sorun olmasa bırakmazdı heralde. Okadarda deli değil ya bu adam
Soran+1 yıl6 ay kullanacaksınız en az dedi doktor o 2 haftada bıraktı 2 haftada ne kadar iyileşecek ki çaresiz gerçekten değil tedaviyi reddetti kendine yediremedi ilaç kullanmayı
- +1 yıl
He ozaman kesinlikle haklısın bunun yediremiyorum diyecek bi tarafı yok
Soran+1 yılAma o kendini haklı görüyor beni suçluyor
- +1 yıl
Bunu şöyle düşünebilirsin. Bir kadına anne olamayacaksın demek gibi bir şey bu. okadar psikolojisi altüst olmuş. Kendini yarım sanıyor. Aslında seni suçlamıyor. Üzülüyor
Soran+1 yılAnne olamayacaksın demek gibi asla değil. Tedavisi var ilacı var kullanmıyor tedavisi olmayan bir şey değil ki
- +1 yıl
Psikolojik olarak verdiği çöküntüden bahsetmek istedim. Empati yapabilmen adına. Sorun şu ki bunun tedavi sonrası kalıcılığı nekadar. Bu kişiden çocuk yapıp sonrasında yine aynı problem olunca aldatmadan devam edebilecek misin. Çünkü cinsellikte büyük problem...
Soran+1 yılAnlamadığın sonra tekrar bu sorun olmayacak işte. Ben o çocuk için tedavi olsun demiyorum o tedavi olunca ömrünün sonuna kadar normal bir erkek gibi yasayacak
- +1 yıl
Bukadar basitse. Bu herifin derdi neeeee !!! Kafayı mı yedi bu tüm evliliğini baltalıyor... bu kendini kesmekle aynı.
Sürdürülebilir bir durum değil, belli ki eşini kafası karışık ve psikolojisi bozuk. Seni ve sağlığını da düşünen bencil olmayan bir yaklaşım benimserse sabretmenin ve anlayışlı olmanın bir anlamı olur. Bencilce, düşüncesizce ve arzularını görmezden gelmeye devam ederse B planına ihtiyacın olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan içim acıdı yemin ediyorum :(( arkadaş erkeğin görevi çalışıp para kazanmak olduğu gibi kadınını mutlu etmek aynı zamanda.. Çocuk sahibi olmak istiyorsun sırf bu yüzden uğraş vermeli! İşin vahim tarafı ameliyat vs 3 ay canını dişine takıp cinsel birliktelik için uğraşmalı. Mükemmel orgazm yaşat vs demiyorsun ki tek yapması gereken o yumurtaya bir adet sperm yollamak Allah yardımcın olsun diyorum. Allah gönlüne göre versin.
00 YorumlaYa anlattığına bakılırsa sen daha haklısın ama onun tarafındanda bakıyorum olaya bi erkek için böyle bişey kolay bişey değil yani ama tedavisinide yarım bırakmaması lazım Allah kolaylık versin ikinizede
00 YorumlaÇok uzun anlatmışsın ikinize de geçmiş olsun. Kocana olayları anlatma seklin demek ki biraz kırıcı olmuş. Biraz kafanı toparla sonra ona tekrar dan durumun ciddiyetini güzel bir sekil de anlat. Umarım oda ciddiyetin farkına varır. Yoksa böyle aldatmaya ve bosanmaya kadar bile gidebilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılO bana çok daha kırıcı davranıyor
- +1 yıl
Evlendikten sonra mı böyle oldu. Önce si yok mu. Diyelim ilaçları kullandı ya cock oldu ya sonrası yine cinsel iliskiniz ayni olucak ve yaş ilerledikçe daha da kotulesecek. Seviyorsan boyle kabul ediceksin ya da baska cozumler dusuneceksin. Zaten boyle dusundukce vu usteledikce cok kavga eder birbirinizi kirarsiniz.
Soran+1 yılEvlenince böyle oldu ve ilacı kullanırsa hormonu düzelecek çocuk için kullansın gibi bir şey yok ki hormonal sorunu var tedavi olması lazım hormonu düzelince niye tekrar kotulessin
Soran+1 yılEvet ona bunu söyleyince asla kabul etmiyor ona hakaret etmişim gibi davranıyor bana inanmıyorsun seni istemediğimi düşünüyorsun o zaman niye hala benimlesin diyo
Soran+1 yılÖyle yapıyordum ama şu an ameliyat konusu çıktı. Çocuk için ben sağlığımı zorlayıp ameliyat olmuyorum ama o kılını kipirdatmiyor
Soran+1 yılŞöyle oldu normalde hemen ameliyat olmam lazım ama ikinci ameliyat olduğu için çocuk sansım azalacak çocuk sahibi olabilmek için 3 ay süre verdi 3 ayda çocuğun olsun ki rahat rahat ameliyat edelim dedi
+1 yılÇok sıkıntı ya. Eşin biraz çaba göstermeli bence. Sonuçta yeni genç bir çift olarak bazı şeyler daha heyecanlı, istekli yaşanmak istenir bu gayet normal
03 Yorumla- +1 yıl
Sen gayet anlayışlı gibi geldin eşinin işine gelmiyor
Soran+1 yılElimden geldiğince onu kırmamaya çalışıyorum ama artık benim kalbim paramparça
- +1 yıl
Bence bu yolun sonunda en mantıklısı ayrılman. Hiç memnun değilsin tamam rahatsızlık yaşayabilir anlayışlı olunur olmuşsun da sanki gerekli gayreti vermiyor gibi geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAy okurken daraldım ya ne sabırlı insanmışsın. Sağlık problemi tamam ama adamın da bi çabası yok. Sorun sende değil emin ol
00 Yorumla anlayışsız diye bir şey yok bence sen durumunu anlatmıssın oda belli durumu bence sen gerekeni yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek tek okudum. Evli biri olarak beni de üzdü. Erkekler için bu durum çok kötü bir durum eğer gerçekten böyle bir sağlık sorunu varsa eğer. Sorun tıbbi olarak tam olarak ne peki?
020 Yorumla
Soran+1 yılTestosteron hormonu olması gerekenden düşük prolaktin hormonu yüksek. Tedavisi olmayan bir şey değil ilaç kullansa biraz beslenmeye dikkat etse düzelecek bir şey ama ilacı yarıda bıraktı iyileşmek istemiyor demek ki diyorum o zaman sorun hastalık değil sorun benim. Sorun hastalık olsa insan elindeki ilacı kullanmaz mı
Cevap sahibi+1 yılBence bu defa kullanır sen de takip et bu işin şakası olmadığını anlamıştır değil mi artık
Soran+1 yılBeni suçluyor o. Kullanırsa bile çocuk için kullanacak karısını tatmin etmek için değil.
Cevap sahibi+1 yılSenin de ihtiyacın olabileceği aklına gelmiyor mu ya da bilmiyor mu bunu
Soran+1 yılBiliyor ama umursamiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin ihtiyacını karşılamadığında senin dışarıya gözün koyabileceğini biliyor mu böyle bişey olsa ne yapar
Soran+1 yılBen onu aldatmam ama dayanamaz hale gelirsem ayrılırım. O da bana sürekli bu konuyu açma acacaksan benden boşan diyor. Dün yine bana benimle niye evlisin o zaman dedi çok ağrıma gitti.
Cevap sahibi+1 yılBir öneride bulunacağım ama yorumdan yazmam doğru olur mu bilmiyorum
Soran+1 yılSöyle lütfen
Cevap sahibi+1 yılYoruma yazmayayım lütfen olur olmaz sebepten yorum siliniyor hatta hesabım gidiyor
Soran+1 yılArgo küfür yazmayınca neden silinsin ki
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden yaşadığım için söylüyorum bunu gıcıklık yapıyorlar belli ki. Gizliden çıksam ta ki p etsen tekrar gizlensem olur mu yazabilirim böylelikle
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın
Cevap sahibi+1 yılSorun çözüldü mü
Soran+1 yılHayır çözülmedi ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılDün gece neden olmadı sorun neydi
Soran+1 yılAramız kötü onunla nerdeyse hiç konuşmuyorum ama zaten aramız iyi olsa da bir şey değişmezdi
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman birlikte oldunuz
Soran+1 yılOldu baya 2 3 hafta olmuştur
Cevap sahibi+1 yılBişey yazacaktım gizliden çıksam t K p etsen olmaz mı
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha önce seni arzuladığını düşünüyordum ama bu yaşananlardan sonra artık seni arzuamıyor gibi geliyor bana
06 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldiği için evde iki gündür kıyamet koptu şimdi ilacı kullanmaya başlayacak bakalım ama ben de ilaca başladım istemiyorum çocuk falan ilaç denicem
Cevap sahibi+1 yılSeni arzulamayan erkekle ömğr geçirme. Çocuğu yapma şu an. Sana çok ciddi söylüyorum
Soran+1 yılKaç gündür ona hiç olmadığı kadar kötü davranıyorum galiba ayrilmamdan da korktu telefonda bana biraz önce çocuk olmazsa olmaz umrumda değil çocuk olmazsa dünyanın sonu değil ama sen olmazsan benim için dünyanın sonu artık barışalım böyle olmaya dayanamıyorum ne gerekiyorsa yapcam söz dedi ama inanmıyorum hala. Yapmayacak artık umudum da hevesim de kalmadı ayrılmak istemiyorum ama yakın olmak da istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu kaçıncı sözü dimi şimdiye kadar. Çok haklısın. Peki yatak dışında nasılsınız
Soran+1 yılŞu an kötüyüz normalde iyiydim ama kaç gündür konuşmuyorum onunla. Ne yemek yapıyorum ne temizliyorum evi kaç gündür evle ilgili hiçbir şeye de dokunmuyorum. Ben çok sabrettim ama olmuyor artık
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor. Uzak dur. Tamam hemen ayrılma ama bi kadın için arzulanmama eziyetini bilirim. Hasta da olsa insan, karısını öper eller dokunur okşar boşaltır. Sana eziyet ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cok zor bi durum ya bide evlendigin kisiyle boyle sorunlar var
00 Yorumla
+1 yılAktardan gingseng içerikli dogal macun alin bide onu deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan doktora gidip tedavi olsa 6 ay minimum zaten 😂😂 ikinizde de sorun var, sen rest çekmelisin, o gurur yapmamalı.
00 Yorumla
+1 yılYanı zor bir durum ama çözümsüz değil anladığım kadarıyla
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama çözümü olması için tedavi olması gerekiyordu
- +1 yıl
Niye olmuyor peki
- +1 yıl
Evlenmeden bilmiyormuydun durumunu
Soran+1 yılEvlilik öncesi böyle ciddi sorunu yoktu
- +1 yıl
Yanı çözümü tedaviden geçiyor ve süren kısıtlı tüp bebek önerdiler mı peki
Soran+1 yılŞu an değil normal yoldan hamile kalmama su an engel yok
- +1 yıl
Anladım istersen buradan uzun olur anlatmak istersen detaylı beklerim
+1 yılCinsel yaşam evliligin temeli o eksik kalinca mutsuzluk basliyor ve aldatmalar basliyor üzuldum senin adina cunku en dolu anlarin Şu an senin
00 YorumlaSen bu durumu evlenmeden bilmiyorduysan hata yapmis bencillik.
Bosanma davasini tazminatla kazanirsin.
Boyle evlilik olmaz
Uzuldum00 Yorumla
+1 yılÇok detaylı konuşalım bu konuyu baştan sona hiç bir şey atlamadan. Bu durumu kurtarabiliriz. Özel yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzdırıcı içir …
Hormonları hareket ettiren şeyler yedir içir04 Yorumla
Soran+1 yılObkadar basit değil ne yazık ki neler yedirmedim ki her gün günde 2 kez aktardan alınan macun yedirdim bal keçiboynuzu pekmezi fındık fıstık vs yedirdim ama yok olmuyo artık yemek de istemiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHadi ya üzüldüm geçmiş olsun biraz üstüne gitme az daha zaman ver mesela 2-3 hafta hiç bir şey deme yapma ona bırak
Soran+1 yılAylardır öyle yapıyorum 3 aydır öyle yapıyordum ama benim ameliyat olmam lazım 3 ay vaktim var çocuk var şu an. Ben sağlığımı bozmayı göze alıp ameliyat olmuyorum çocuk için ama o bir ilacı kullanmak istemiyor. Beni tatmin etmeyi geç çocuk için bile ilişkiye isteksiz bu beni artık çok kırıyor kaldıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın mesela ben bekarım ama çocuğum olmayacakmış doktor öyle dedi yani sizin elinizde var öyle bir şey değerlendirin ben çok üzülüyorum aşırı istek var ama çocuk olmazsa ne yapiyim
+1 yılDert büyük gerçekten yapcak bisi yok şeftali zamanla alışacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranizda bir ten kopuklugu olmus. Istiyorken istemez duruma dusmesi. Hakkinda bazi deyleri degistirmesinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor işini aceleye almanız lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor ki o zaman gitti tahliller yapıldı bir sürü mr falan sonunda sorun belli oldu ilaç verildi ilacını yarıda bıraktı kullanmayı kendine yediremediği için. Şimdi ilacı tekrar alcam diyo bırakalı olmuş 3 ay. 3 ayda belki iyileşecekti bile ama o iyileşmek istemiyor çok fazla sorunu yok sorunu beni istememek diye düşündüğüm için de beni suçluyor. İyileşmek istese hasta olduğuna inansa sorun ben olmasam niye ilacı bıraksındı ki? Artık utanacak bir şey de kalmamış doktora gitmek vs evinde ilacı kullanıyosun sadece
- +1 yıl
çocuk mu istemiyor acaba
Soran+1 yılHayır istiyor ayda bir ilişkiye giriyor ya sadece çocuk için giriyor çocuk istemese 7 aydır bir kere bile dokunmadı bana.
- +1 yıl
lan nasıl karışık bir durum bu
Soran+1 yılGerçekten çok karışık çok zor
Bu kadar uzun detay mi yazılır ya
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok onemli bir konu
Soran+1 yılO bunu umursamıyor. Tatmin olmamı bırak sağlığımı bile umursamıyor. Bunun böyle olacağı belliydi bana o yüzden hemen çocuk yap dediler doktor şimdi diyo ki sen ayda bir kez ilişkiye girmeyi denedik nasıl kabul ediyorsun ki asla denemiş sayılmazsın neden böyle bir hata yaptın. Sanıyor ki ben ayda bir olunca hamile kalacağımı düşünecek kadar cahilim kendimi çok kötü hissettim tekrar ameliyat olmak da istemiyorum üstüne eşim destek olmak yerine böyle kavga ediyor benimle
Soran+1 yılYazidk soruda yumurtalık ameliyatı. Kistim var benim 6 cmlik. Daha önce de ameliyat oldum 2 yumurtalıktan da o yüzden tekrar ameliyat olunca çocuk şansım çok azalacak. Şimdi 3 ay bekle çocuk çok dene diyo doktor o yüzden
Soran+1 yılBiliyor ama dalga geçer gibi daha sık deneriz diyor çocuk için uygun pozisyonda ben boşalamıyorum diyor ben ama ayda bir yapıyoruz her gün yapalım diyince yine dalga geçer gibi uyuyosun diyo sanki ben 7 24 uyuyomusum gibi.
Soran+1 yılDeğil ayda bir istiyor işte onu da çocuk için
Soran+1 yılSevdiğim için evlendim ama dün kendisi de bana onu sordu niye benimlesin o zaman diye çok ağrıma gitti
Sonra kadınlar neden aldatıyor oluyor
00 Yorumla
+1 yılKadın olarak ilişkiye girmek hakkın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kolaylık versin yavrum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen mi hataliyim
Cevap sahibi+1 yılSenlik bir şey yok. Eşinde sorun var. Belki cinsel tercihleri farklı olabilir. Bir arkadaşım vardı ayda bir defa falan yapıyormuş kocası. Sonra öğrenmiş ki kocası eskiden pasif ilişki çok yaşamış. O yüzden kalkmıyormus
aldatmak ıcın bır bır sebepler
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak da istemiyorum onu seviyorum ama çok üzülüyorum. Kendi isteğimi bırak doktor söyledi dediğimde bile tavrı o kadar isteksiz ki kendimi dünyanın en çirkini gibi hissediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin ağzına bir tane yapıştırasım geldi okurken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce bunları konuşmadınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun haal devam ediyomu ya duzelmistir umarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doktora gidip çaresine bakmıyorsa bencil olan o..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu tamamen okuyamadım da ilac falan verin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil ve anlayışsız bir eş maalesef işin çok zor
00 Yorumla Bence boyle bir insandan cocuk yapma🙏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılGidip seni mutlu edecek bul değmez
00 Yorumla Uzuldum senin adina
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi burda
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin ereksiyon problemi yüzünden 7 aydır doğru düzgün seks yapamadık, ben mi bencillik yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat