Romantik bir ön sevişme , oral , öpücüklerin bol oluşu , he yere dokunup öpmek , dilin teması , göz teması kurarak oral , sürekli ilgili olması yani işi bitince bile devam etmeli , mutlu son 😉
sanırım beklenti zamana, yere , ilişkinin durumuna , ciddiyetine göre değişen bir şey. ilk başta ne ister ki bir kadın erkekten? sevsin ister , yanımda olsun , sarılsın , ilgilensin ister. sonra zaman geçer ailesi iyi olsun , iyi bir eş olsun , iyi eviyle ilgilensin.
iyi baba olsun... ister. işte böyledir beklenti sabit durmaz değişir hep. bu da çok yadırganacak bir şey değildir , insanızdır hepimiz.
ama...
önemli olan beklerken bile sevebilmektir , en en en temele bunu koyabilmektir
sevgi varsa hic bir beklentisi olmamasi gerekendir zira sevmek beklenti istemez yalniz su varki erkek ince bir davranis sergiler güzel bir hitap eder bu kadini elbette mutlu eder ve hayat daha renkli gecer ama bunu yapmadigi icin küsen veya darilan kadinda abartici bir durum sergilemis olur , olmasi gerekenler ile beklentilerde farklidir ayrica , cicek alinsa ince bir davranis olur ama alinmadigi icin sevgide süphe duymak gereksiz bir huzursuzluk olusturur kadinin ic dünyasinda , koruyup kollamak deniyorsa mesela erkek zaten sana güven verdigi icin yanindadir vs. , zaten karsilikli sevgi tüm beklentileri eritir
Ohhh Sormayin şöyle sorular sonra taş gibi oluyor boşalıyorum 😅 İnsaf be yav Yani Kadınların Beklentileri istedikleri Zevk veren şekilde seks yapmak İstenilen yere boşalmak çok zevk verir ahhh vajina hiç girmedim ama girmek çok istiyorum Bu yaşıma geldim hiç yatmadım nerde bulayım ki hayır bedavadan veren kız çıksa karşıma düşünmeden duzerim artık son sınıra geldim Hergun Dikil sertles boşal Nasıl bulacam kız yapacağım
Sahiplenmeli, şefkatli davranmalı ve benim isteklerimi göz ardı etmemeli.. tâbi bu iki taraf içinde geçerli.. nasıl davranıyorsam öyle davranılmasını beklerim.. Keyifli vakitler ☺️