Cinsel Yaşam Kadınların cinsel ilişkide partnerinden beklentileri nelerdir? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kadınlar cinsel ilişkide en çok istedikleri şeyler nelerdir? Kadınların cinsel ilişkide partnerinden beklentileri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstekli biri olsun yeterli bana göre 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hijyen ve zorlamaması 3 9 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Hijyen tabiki olmalı yoksa oral seks yapılmaz asla ve bakım yoksa. Zorlamamasi derken de cevabım bence o anki zevkle sertlikler olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anala özellikle karşıyım Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Dar olduğu için mi yoksa dinen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkiside sağlık açısında riskli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral da sürekli olmaz bazen Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Oral seks bence olmalı süresi ne kadar olur bilinmez ama o anki zevkle ama olmalı bence. Anal ise bir kez bile olsa denenmeli bence partnerini mutlu etmen için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakmasın kim olacaksa bana karşı anlayışlı olmalı yoksa cinsellik yürümez Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Tabiki anlayışlı olmalı o konuda hemfikirim. Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bu arada x per puanın var mı 🤔 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Haz almak nirvana ulaşmak doruklara ulaşmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayak uydurması 6 15 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Tempoya mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hızlı olmamalı Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl O an ki zevkle çok hızlı ve sert olursa peki 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ama başlarda yavaş olmali Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Sen alışana dek mi yoksa baştan sona kadar mı yavaş olmalı tempo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışana dek Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ondan sonra istediği kadar sert vurabilir yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl X per puanın var mı 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Yoksa nasıl yaziyon 😂😂 en az 4 x per lazım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hııı 😂 boş ver Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl İyiki yalanını erken yakaladım iyi geceler 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırmamak için öyle dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak istemiyorum o yüzden Yorumla
Capt_Andrey Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bam gün hayvan gibi vurunca pamuk gibi oluyorlar 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saygı kardeşim... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstekli biri olsun yeterli bana göre
😊👍
Hijyen ve zorlamaması
Hijyen tabiki olmalı yoksa oral seks yapılmaz asla ve bakım yoksa. Zorlamamasi derken de cevabım bence o anki zevkle sertlikler olabilir
Anala özellikle karşıyım
Dar olduğu için mi yoksa dinen mi
İkiside sağlık açısında riskli
Oral da sürekli olmaz bazen
Oral seks bence olmalı süresi ne kadar olur bilinmez ama o anki zevkle ama olmalı bence. Anal ise bir kez bile olsa denenmeli bence partnerini mutlu etmen için
Kusura bakmasın kim olacaksa bana karşı anlayışlı olmalı yoksa cinsellik yürümez
Tabiki anlayışlı olmalı o konuda hemfikirim.
Bu arada x per puanın var mı 🤔
Haz almak nirvana ulaşmak doruklara ulaşmak
Ayak uydurması
Tempoya mi
Evet hızlı olmamalı
O an ki zevkle çok hızlı ve sert olursa peki 🤔
Olur ama başlarda yavaş olmali
Sen alışana dek mi yoksa baştan sona kadar mı yavaş olmalı tempo
Alışana dek
Ondan sonra istediği kadar sert vurabilir yani
Evet aynen
X per puanın var mı 🤔