Selam Neye bağımlı olup neye bağımlı olmayacağım biraz seçe biliyorum aslında yani şöyle bir detay vermişsin soruda arada aşk filan yok sadece ten uyumu var böyle bir şey imkansız yani aşk ile ten uyumu birbiri ile bağlantılı yani ilk önce arada aşk olması lazım cinsel ilişki yaşaması lazım öyle ten uyumunu keşfedebilirsin. Bir şeyler hissetmediğim biriyle ise ilişki yaşama ki zaten kalbimin avuçlarında atmadığı birine ben ten uyumu hissedemem. #perso
Zaten ten uyumu nadiren aşkla birleşerek bir bütün oluşturur. Tek başına ten uyumuysa çok inişli çıkışlı ilişkilere sebebiyet verir ve çoğunlukla ten uyumunu ne koşullarda kimde bulacağımızı belirleyemediğimizden birlikteliğin cinsellikten öte sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi mümkün değildir. Bireylerin hormonları konuşmadığı vakit ruhlarının ve anlayış kabiliyetlerinin konuşabilmesi gerekir. Ten uyumunun cinsel anlamda bağımlılık yaratabileceğiyse "f*ck buddy" teriminin mevcudiyetiyle kanıtlanabilir.
yaratır ama bu suni bir bağımlılık olur yani seks oldukça devam eder ve zaten motivasyon sadece cinsel ilişkidir. Ama gerçekten duygusal bir şeyler hissettiğin birine rastladığında o kimyasal bağımlılığın bir anlamı kalmaz.
Aşk yokken bir ten uyumu yakalanmışsa bu zaten aşka dönüşür. Akılda kalıcı bir şey oluşur ve sürekli arzularsın. Her iki tarafta da bu doz aşırı ise çok iyi bir birliktelik yakalarlar. Bazı seksler hayat verir sözünü söylemeden geçmeyeyim.
Yorumları okumak acayip keyifli özellikle de kadınların yorumları... seks yok ama felsefe havada birbirini mkiyor yurdumun kadını işte , bir de seks yapmayı bilse 😆😆😆
Bence yaratır ama bunu kafa olarak uyumda eşlik ederse güzel bir ilişki yaşanır diye düşünüyorum. Eğer olmazsa yavaş yavaş uzaklaşma olur veya sadece kişiler seks için biraraya gelebilir.
Zor ama imkansız değil. Olsa olsa takıntı olur. İşin tenle ilgisi olacağını sanmıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ten uyumu nedir ya arkadas giren belli girilen belli matematigi basit ten uyumu falan die bise yok sevgi ask desen anlarim tamam onunda zevkte degil duyguda bagimliligi olur
Gif çok güzelmiş bir de ten uyumu aşkla olur soruyu yapınca zirveye ulaşır ve tadı dağında kalırsa aşık olmadığın halde yapar mısın dersen evet yaparım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buranın sanırım en boş içerik üreten fenomeni sensin. Sürekli bir kopyala yapıştır sorular. Birde çok sevimliymiş gibi foto koymuş aynaya bakmadan :D :D