Valla mola falan bilmem 24 saat aralıksız mola dahi verseniz erkek 2 ci 3 cü boşalmadan sonra pert olur ha kuduruk ise hemen pes eder ama akıllı ise sevişmeden ilk boşalmaya girmez cinsel ilişkili yaşamak istiyorsa bir erkek veya kadın sevişmeyi en az 45 dk sürdürmesi lazım
Sabırlı olsalar en azından zevk süresi uzar boşal bitsin ben ne anladım bu cinsel ilişkiden tabi ben bunu evlenince yapacam şimdi kafam rahat kimse yok
haklısın ben de zaten sana herhangi bir şöyle gölgesinde serinlersin, 9 ay sürüyor boşalmam gibi şeyler demedim, böyle bir ortamda yalan söylemeyecek kadar zekiyim. çünkü gereği yok. beni kimse yargılayamaz. ihtiyacım da yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha hiç yapmadım ne yazık ki
yaşın çok ilerlemiş yapmalıydın. kendin ve seveceğin kadın için yapmalısın?
Sabaha kadar araliksizca yapmak isterim.
Sen yapmak istersin de partnerin okadar dayanabilecek mi
Mola veririz canim ;)
Valla mola falan bilmem 24 saat aralıksız mola dahi verseniz erkek 2 ci 3 cü boşalmadan sonra pert olur ha kuduruk ise hemen pes eder ama akıllı ise sevişmeden ilk boşalmaya girmez cinsel ilişkili yaşamak istiyorsa bir erkek veya kadın sevişmeyi en az 45 dk sürdürmesi lazım
Mantıklı...
Yani insanlar yaptığı ilk şey 10 dk sevişmeden sonra saldırma pozisyonunu gerçekleştiriyor
Demek ki, sabirlari kalmıyor? 😂😂😂
Sabırlı olsalar en azından zevk süresi uzar boşal bitsin ben ne anladım bu cinsel ilişkiden tabi ben bunu evlenince yapacam şimdi kafam rahat kimse yok
Bunları yazan biri, ya deneyimlidir ya da teoriyi bilen biridir.
😂😂😂😂😂😂😂
ikinize de hayırlı işler :d
Niye la
@ÇapkınPrenss kötü bir şey mi dedim :)
Burda yorum yaptım sadece kadın bana yazmadı merak etme
@ÇapkınPrenss bana açıklama yapman gerekmiyor. sayfanın sahibi değilim kadının sahibi değilim. etkileşim olsun diye yorum yaptım. soru öne çıksın :)
Burası özgür bir ortam... Her türlü fikre ve tartışmaya açıktır 😂😂😂
aksini söylemedim :)
E sizin de fikrinizi almak isteriz soran 😄
bildiğin şeyi sorma :) kamuya mı açmak istiyorsun beni :d
Nick iniz zaten her şeyi belli ediyor da, maksat fikir zenginliği 😉
nickim önemli ipuçları veriyor onu aldın mı sonrası belirginleşiyor :d
Valla, sanal ortamda fakirler zengiiinn; tipsizler yakışıklı; çirkinler güzel hatta erkekler kadın ;kadınlar erkek oluyor 😄 mesele reel hayat...😉
haklısın ben de zaten sana herhangi bir şöyle gölgesinde serinlersin, 9 ay sürüyor boşalmam gibi şeyler demedim, böyle bir ortamda yalan söylemeyecek kadar zekiyim. çünkü gereği yok. beni kimse yargılayamaz. ihtiyacım da yok
Savaş mı çıktı
Güncelleme:
Partnere göre değişir.
1 ay sonra yeniden cevap güzel
Sorunun kaynağı da güzel...
sorunun kaynağı? :)
You...