Cinsel Yaşam Bazen libidom çok yükseliyor, bu sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Günde 2 kez mastürbasyon yapsamda bazen hala istekli oluyorum sizce mastürbasyon yapmayı mı beceremiyorum? Bazen libidom çok yükseliyor, bu sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Hayır sadece bağımlısı olmuşsun. Aldığın haz artık sana yeterli gelmiyor. 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. alakası yok, tamamen libidonun yüksekliği ile alakalı. 4-5 yapan bile var :) 0 0 Yorumla
Kreight Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Becerememekle alakasi yok, bazi donemler bana da oyle oluyor. Nasil yapiyorsun ayrica? 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Sürekli mastürbasyon yapmak cinsel hayatını olumsuz etkiler ileride dikkatli ol. 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bu bekar olduğun için önceden hiç ilişki ye girdin mi peki birşeyler yaşadın mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Çakırrrrr +1 yıl O zman çok isteklisin ve bunu durdurman biraz zor takı birşeyler yaşayana kadar yoksa böyle gider. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sen de benim gibisin işte libidon yüksek.sorun değil güzel bir şey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır artık mastürbasyon sana yetmiyor cinsel ilişkiye girmen şart 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Orgazm olamıyorsan haliyle doyuma ulaşmıyorsun ondan 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. saglıklı genc muhtemlende bakıre bı kızsın vucudunun tepkısı bu nıe zarar olsunkı 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Bu dönemlerde libidonuzun yavan yapması normal. 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Günde max kaç defa yapıyorsun. ? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 4 Yorumla MoNeRa +1 yıl Ciddi olamazsın 😳 Yorumla Soran +1 yıl Max ama yani nadiren zaten Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doymadığın için istek bitmiyor yanlış yapıyorsun 0 0 Yorumla
Siradan1isiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yapma knk ilerdr zevk alamazsin iliskiden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan ben günde iki kere yapinca penisim kuruyor sizin vajinanız nasil bir şey ya akskdjdjjdkdk 0 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Hayıy mastla ilgisi yoktur sadece çok isteklisin 0 0 Yorumla
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl bende de var aynı durum mevsimden sanırım 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bence swn reele gec elşndemi yorulmuo😊 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sana sıkıntı çıkarıyor mu 0 0 Yorumla
isyanediyorumisyan Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Becerememekle alakası yok 0 2 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Bardağın içindekiler ne acaba merak ettimde 🙈 Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Neyle alakalı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sexting denedin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sextingle orgazm seviyeni katlayabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ne farkı var Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj ya da takp Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır sadece bağımlısı olmuşsun. Aldığın haz artık sana yeterli gelmiyor.
alakası yok, tamamen libidonun yüksekliği ile alakalı. 4-5 yapan bile var :)
Becerememekle alakasi yok, bazi donemler bana da oyle oluyor. Nasil yapiyorsun ayrica?
Sürekli mastürbasyon yapmak cinsel hayatını olumsuz etkiler ileride dikkatli ol.
Bu bekar olduğun için önceden hiç ilişki ye girdin mi peki birşeyler yaşadın mı?
Hayır
O zman çok isteklisin ve bunu durdurman biraz zor takı birşeyler yaşayana kadar yoksa böyle gider.
sen de benim gibisin işte libidon yüksek.
sorun değil güzel bir şey.
Hayır artık mastürbasyon sana yetmiyor cinsel ilişkiye girmen şart
Orgazm olamıyorsan haliyle doyuma ulaşmıyorsun ondan
saglıklı genc muhtemlende bakıre bı kızsın vucudunun tepkısı bu nıe zarar olsunkı
Sende bendensin desene
Bu dönemlerde libidonuzun yavan yapması normal.
Günde max kaç defa yapıyorsun. ?
4
Ciddi olamazsın 😳
Max ama yani nadiren zaten
Doymadığın için istek bitmiyor yanlış yapıyorsun
Yapma knk ilerdr zevk alamazsin iliskiden
Ulan ben günde iki kere yapinca penisim kuruyor sizin vajinanız nasil bir şey ya akskdjdjjdkdk
Hayıy mastla ilgisi yoktur sadece çok isteklisin
bende de var aynı durum mevsimden sanırım
tam tatmin olamıyorsundur
Bence swn reele gec elşndemi yorulmuo😊
sadece isteklisin hepsi bu
Yok beveryosunda azgn bir kisiligin vr bnce
Ergenlik çagından çıkamamışssın sanırım
sana sıkıntı çıkarıyor mu
iyinin iyisi
Becerememekle alakası yok
Bardağın içindekiler ne acaba merak ettimde 🙈
Neyle alakalı