Selam Çok iyiydin tatlım deldin geçtin😂😂 Küçük aslancığına kurban😂 Olman gerektiği gibiydin eksik ne de fazla su gibi nötr😂 Çok iyi bir iş çıkarttınız tebrik ederiz😂 Yani bunun gibi dalga geçmek için bir çok şey söylenebilir ama yani ilişkiden sonra nasılım diye sormak ya da nasıldım diye sormak çok saçma ya sanki kendinden emin değilmiş gibi işte yapmışsın olmuş bitmiş karşı taraf sana iyi değildin bile dese eline ne geçecek neyi değiştirebileceksin olmuş bitmiş sonuçta. #perso
Bi fıkra geldi aklıma konuyla alakalı... doğuda 70 li yaşlarda bi dede genc bi kizla evlenmiş... ilişkiye girecekler dedeninki tam sertlesmiyor tabiii kızını dar... tam sokacak girmiyor katlanıyor.. bi daha deniyor yine katlanıyor... dede söylenmiş... bu niye ergen çocuğun ki gibi katlanıyor şimdi... hani ben beceremezsin kiz genc biriyle beni aldatmasın hesabı... kiz ne demiş peki... hih amcamın oğluyla yaptik onunki hic katlanamıyorum ki...
Partner mutlu olduysa hazzı yaşadıysa hal ve hareketlere zaten yansır. O sorunun sorulması saçma. Soru soran kişi kendine güvenmediği için yetersiz kaldığını hissettiği için soruyordur
Erkeğin kendi performansını kadına teyit ettirmesi özgüvensizlik, veya egosunun okşanmasını istiyor. Kendisi göremiyor mu, anlamıyor mu kadının halinden, iyi miydi kötü müydü?
Soru her ne kadar kötü gibi görünse de aslında çiftler veya sevgililer bu konuları konuşması gerekiyor. Bu ayıp bir şey değil veya ego kasma gibi bir şey de değil. En azından hataları veya yanlış bir şeyi öğrenmiş olur. Veya sevişirken ya da oral yaparken şöyle yapmanı daha çok isterdim. Şunu yapsan daha çok güzel olabilirdi gibi şeyler konuşabilir.
Kötü bir seks deneyimi de olabilir. Her insanın başına gelebilir. İlla onu kırmak gerekmiyor. Tatlı bir dille de ifade edilebilir.
Bence sorması güzel bir şey.. İyiyse eğer tüm mutluluğumu hoşnutluğumu dile getirir yaşattıkları için teşekkür ederim.. Bir eksiklik varsa da konuşulup çözülmesi gerekir.. Bende sorarım zaman zaman "nasılım" diye..