Ya G noktası kanıtlanmış fakat maalesef her kadında aynı etkiyi göstermeyen bir şey, araştırmaya katılan deneklerden bazı kadınlar çabuk orgazm olurken bazıları rahatsızlık ve acı duyduğunu belirtmiş. Kadın sırt üstü yatınca erkek veya kadın partnerin kimse 2_3 santim sonra parmağını birini çağırıyormuş pozisyonunda vajinanın üst duvarına baskı yapıp oynasın, zevk yerini bulunca ahanda orası dersin :D Ben sevgilime yapmak istedim de o parmaklanmayı sevmiyordu, ne yapyon a... q şeyini soksana dedi :D
Selam Kadınlarda G noktası genellikle şöyle bulunmuş bunu araştırmıştım hatta bunun ile ilgili uzun yazı yazmıştım orta parmağını içeri atıyorsun çok değil yaklaşık sadece dört ya da 5 cm üst kısma doğru arıyorsun ama parmak sanki kanca şeklini almak zorunda sonra eline ufak bir et 1 gibi bir yer gelmesi gerekiyor muş galiba orayı biraz uyarıyorsun orada kan toplanıyor sonra ince uyardıktan sonra orgazm gerçekleşiyor.
Bu erkeklerde daha iğrenç bir yerde bulunuyor yani iğrenç gelebilir belki size ama bana pek iğrenç gelmiyor çünkü insan bedeni bu Allah’ın yarattığı bir şey herneyse konu bu değil penis ile anüs deliği arasında dört ya da beş parmak ucu kadar bir alarm kur işte elinizi herhangi bir parmak fark etmez popoya koyuyorsunuz ondan sonra o alana doğru hafif baskı yapıyorsunuz erkek boşalırken bunu yaparsan var ya erkek uçar işte böyle bulunur g noktaları. #perso
G noktasını bulmanın en kolay yolu kadının sırtüstü yattığı pozisyondur. Avuç yukarıya gelecek şekilde 1 veya 2 parmak kullanılarak vajinanın ön duvarına dokunulursa G noktası kolaylıkla bulunabilir. Parmaklar ile "Buraya Gel" derken yaptığınız gibi bir parmak hareketi yaparsanız bu bölgeyi uyarabilirsiniz.
Kadında g noktası vajina girişinden itibaren otra parmağın ikinçi eklemine kadar olan mesafede, pubis kemiğinin arkasında yer alır. Erkekte ise anüs girişinden bir orta parmak boyu içeride, prostat bezinin olduğu noktadır.
G noktası her kadında bir bir aynı noktada olan bir yer değil ama vajinanın içinde 4-6 cm arası, parmak uzunluğuna göre yarıdan fazlasından sonra şöyle bir çevirerek bulunabilir. En basit anlatma yöntemi bu tabi ki. Ama yine her kadın oraya ulaşınca aynı tepkiyi vermez ya da orgazma o kadar çabuk ulaşmaz.
her kadında yeri farklıdır avucun yukarı bakacak şekilde işaret parmağını vajinadan sokunca parmağının ucuyla yukarı doğru bastırıyorsun orası G noktasıdır diye öğrenmiştik derslerde
Herkes atıp tutmuş şurada burada diye ama kadınlarda yeri farklılık gösterebiliyor. Bu burun değil ki yeri sabit olmuş. Bunu ancak partneri keşfederek bulabilir. Kadın vücudunu tanıyan bir erkeğin bu konuda işi daha kolay olabilir.
uyducularda bi alet var çanak anten kurarken sinyal bulmak için, onu kullanarak bulabiliriz. definecilerin kullandığı dedektörlerde işe yarar sonuçta o da bi hazine bizim için.
Vajinanın hemen girişinde bir orta parmak sokumu mesafede yer alır. Arama tarama ekibi parmakları görevlendirerek altın g noktası hazinesine erişim demek kadını zevkten uçurmak demektir. Hayırlı seksler ve g noktası uçuşu dilerim 😊