+1 yılEvet var tabiki de, kadının en çok uyarıldığı bölgedir. G noktasını bir erkek eli ile bulabilir. Detaylara girmeye gerek yok. Klitoris ve G noktası bir kadını organzm olmasına olanak sağlayan bölgedir. Hayatımı bu konuya adadım ben. Siz G noktasını keşfedebilen var mı diye soruyorsunuz. Ben size sadece 3 parmağımla vajinanın fotoğrafını gösteririm. Daha 7 yaşındayken köyümüzde bir çok meyve ağacı vardı ismini sayamadığım, daha o yaşta kendimden yaşça büyük genç kızlarla saklambaç oynardım amacım saklanırken 18, 20 yaşındaki kızın arkasına geçmek ve topladığım armutları kızın vajinasına sürer ve o armutlu afiyetle iştahla yerdim. Ve hala tıpkı eskisi gibiyim. Çok şeyler anlatmak gerçekten çok isterim. Sadece bir kaç kelime anlatayım. Özellikle kendimden büyük evlilik çağında genç kızlardı, daha 7. Ve 8 yaşlarındaydım, kızı üzüm ağacına çıkartırdım. Siyah üzüm bizim oralarda meşhurdur, kızın kiloduna bakmak için, bana üzüm getirirdi, ya şey derdim kilotun pembeymiş çok etkilendim. Bu yaşta yaramazlığamı başladın sen derlerdi, yalayabilirmiyim derdim. Bak bunu kimseye söylemezsen ever derlerdi. Saatlerce yaladığımı biliyorum. Bunu hiç bir yerden görmedim. Bu sadece insan ırkından dır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılben partnerimi tanıdığım için ezbere biliyorum artık yerini vajinanın içinde erojen bir yer g noktası boyun gibi penisin alt bölgesi gibi hassas
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu da erkeğim yoklaya yoklaya keşfetsin :P
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılOlum ülkede herkes mi ilişkiye girmiş arkadaş, girmeyen hiç mi yok ya da sadece ben mi şey kaldım anlamadım ki. Sorsan, herkes p. Yıldızı ama araştırmalara baksan ülkedeki erkekler boyundan, erken boşalmadan vs rahatsız. Kadınlar desen çoğu orgazm olamıyor. Ama herkes profesör.. Hayret doğrusu.😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılGrafenberg noktası. Kısa hali g
Yaşayarak anlatmıştım. İçeride tırtıklı bir nokta var. Orası ve birleşimi. Detayları yazdım.
Kadın Orgazmı Nedir, Nasıl Sağlanır? ↗00 Yorumla
+1 yılaha ben buldum. bir denedim iki denedim dilim dokundu bir ahhh sesi geldi devam ettim bir baktım patladı gitti...
00 YorumlaG noktası her yerde olabilir.. Her kadında farklı, bazısı kulağında, bazısı bacağının iç kısmı, bazısında ise omuz boyun vs. Alt kısımda klitoris yetiyor çoğuna. Ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAjan olarak sızdım içeri ama bu kör noktayı söylemem :D Etrafı labirentle çevrili ve bubi tuzakları var :D Geçene kadar iktidar sürekli düşüyor ya da zamanını dolduruyor :Dd d
Kestirmesi var :P :D00 Yorumla
+1 yılEvet ben yoklaya yoklaya kesfettim. Ama biraz uzun sürdü. Tam 8. Günde keşfettim.
1. Gün A noktasını,
sonra B, C, Ç, D, E, F derken
8. Gün G noktasını keßfediverdim offf ćok kolay be.
Isteyene kolayca ögretebilirim 😛😎🍃11 Yorumla- +1 yıl
Evet.
Klitorisi yalarken, parmaklar ile g noktasını okşamak kadına çok fazla zevk veriyor. Hiç bir kadın buna uzun süre dayanamaz.
O an partnerimin aldığı zevk ile çığlık çığlığa boşalmsını izlemek çok keyifli.20 Yorumla
+1 yılilişki sırasında farklı pozisyonlar deneyin partnerinizin nefes tonlarından doğru pozisyona geldiğinizde g noktasını keşfedebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılPasif köleyim. Deliğim ile küçük testislerimin arasında kalan kısım tabi strapon ile penetrasyon şart 👸👸👸👯👯👯
00 YorumlaMüsade etmiyorlarki o heyecan zevk veren noktayı bulalım, şimdiye kadar bulduğum sahte zevkleri gerçek sanan partnerlerin çığlığı göz yaşı
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oral seks ile keşfetmek erkeğin işidir. Ama kendini mutlu etmek için bodoslama saldırırsa kadın da zaten hic bir zaman anlayamaz.
00 YorumlaBu yaşta bu tür noktalara takılma; "yaşlı kadın" icatları bunlar, fittiri futtiri şeyler... tüm bedeninle giriş sekse...
00 Yorumla
+1 yılKarşımdakinin kuralları yoksa, ben ona daha zevkli ve daha fazla haz alabileceği yeni aksiyonlar da bulabilirim
00 Yorumla
+1 yılEvet. G noktası aslında bir nokta veya bir deri parcasi degil aslında vajinın derinliklerinde seni en çok orgazma zirveye ulastiran bölge nereyse orası g noktasıdır.
00 Yorumla
+1 yılEvet ben hatunumda boliyorum. Nasıl davranmam gerektiğini de biliyorum 😉😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşaret ve orta parmağını ikinci boğumuna kadar vajinaya soktuğunda üst tarafta kalıyor..
00 Yorumla
+1 yılKeşfedeyen var mı asıl g noktası zevkin haz noktasıdır
00 Yorumlag noktası bir çok insanda farklılık göstere bilir her insanda aynı olmaz mesela
00 Yorumla#OjeliKadın sayesinde öğrendim ki erkeklerinde G noktası varmış öğrenmiş olduk :)
00 Yorumla
+1 yılKafa dengi olmak siniri kaldirmak gerek
Boyle yapinca tum vucut ayni koca vucutta nokta aramaya gerek yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Yes... Çok basit yeri. Cinsel ilişkide ulaşamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet birlikte olduğum her kızın g noktasını keşfettim kolayca.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılben 1 kadında denk geldim. allahım o nasıl bir zevk almadır görmedim öylesini hiç
00 Yorumla
+1 yılBen keşfettim ımm tadi bile miss tatlı bir tadı vardı 😋
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim keşfettirdi ama yine de yaptırırken tuhaf hissediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hergün yeri değişir bu noktanın 🤭🤭
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAlfabeyı unuttum la G nerdeydı 😜
00 Yorumla Hiç bilmem öyle şeyler 😏
00 YorumlaKendi noktamı bulamıyorum kaldı G noktası 😀
00 YorumlaO parmak işi fenadir kudurtur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılE bu zamana kadae bulamayana yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunun için yol gösterici paylaşımlarım oldu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. A. G. D noktalarını bile.
00 Yorumla
+1 yılİdman yapa yapa keşfedilir
00 Yorumla
+1 yılBuldum ben sana da anlatırım
00 Yorumla
+1 yılSen hala edemedin mi?
00 Yorumla
+1 yılBiraz kibar olun artık
Yumuşak g onun ismi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılben bir ara keşfetmiştim :D
00 Yorumla
+1 yılOhooooooo onu keşfedeli yıllar oldu ya
01 Yorumla- +1 yıl
G noktası için roman yazacak o derece
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsınır uclarının toplandıgı yer ıste
00 Yorumla
+1 yılYerini biliyorum
00 YorumlaBuldum ama kalsn😂😂😂😂😂
00 YorumlaG noktası nedir?
11 Yorumla- +1 yıl
vajina girişine ortalama 4 cm uzaklıkta bulunan prostat torbasına benzeyen görünümlü zevk çemberi :*
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki ama solemwm
00 YorumlaDuymuştum 😅
00 Yorumla
+1 yılBuldum ama demem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen her seferinde buluyorum valla 😀
00 YorumlaVirgül peşindeyim
00 Yorumla18imde keşfettim
00 Yorumla
+1 yılYokk
20 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaBen varım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyokk :D
00 Yorumla
+1 yılEvet var.
00 Yorumla
+1 yılben ettim
00 Yorumla
+1 yılG noktası neki...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılyok kesfedemedım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1 defa
00 Yorumla
+1 yılBen keşfettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılDaha keşfedemedim
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar