Eski sevgilimle 2 yıl samimi olduk herşeyi yaşadık ayağıma eli bile değmemişti. Son görüşmede ayağımla ilgilenmesini istemiştim yaladı ayak parmağımı şok oldum. Ayağımla mast yaptım ama bokser üstünden hoşuna gitti. Şaşırdım baya çünkü eskiden o kdr şey yaşadık ama bırakın öpmeyi eli bile gitmiyordu. (hep temizdim bu arada hijyen 1. Sırada)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bu fetiş olduğu anlamına gelmez ki fantezi çoğu sever bence her şey normal
fetiş olsaydı en baştan hep ayak ister sadece onunla ilgilenirdi bırak soyunmayı çoraplarını çıkarsan boşalmasına yeterdi :D05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle sürekli ayağımı kullansam soğur mu
Soran+1 yılZevk almıyor yani sadece fantezi mi
Soran+1 yılHer yakınlaşma da ayağımı kullanmak istiyorum. Sürekli yaparsam ya soğursa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
+1 yılSürekli olarak ayağını kullanmadaki amacın ne elinle yapman hosunamı gitmiyor ya da ayakla dahamı mutlusun ayakların güzelmi peki ayrıca birde trample dene footjob dene bakalım ne olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılYazdığın kelimeleri anlamadım. Kafşı tarafın ayağı umrumda değil ayağımla yapmak öpülmesi duygusal geliyor
- +1 yıl
Tamam bende onu diyorum sürekli olarak ona ayakla bişey yapmak seni çok mutlu ediyor sanırım trample dene bence ona
Soran+1 yılTürkçe yazarsan kelimeyi anlıcam. Netten baktm çiğnemekmiş bu çok odun bişey ya
- +1 yıl
Odun bişey değil yalın ayak çiğneme olayını ben seviyorum ama güzel yani senin bu şekilde partnerine sürekli yapmak istemen keşke banada denk gelse böyle ayakların güzelmi peki bakım yapıomusun ilgilisin sanırm
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. hoşuna gidiyorsa ben de yalarım fetiş ile ne alakası var
01 Yorumla
Soran+1 yılArjadaşkarn fetiş bu deif
+1 yılBenim yok, güzel ayaklar görmek hoş tabi de. Ayakla işim yok ben en çok vajina ile ilgileniyorum, sonrasında dudaklar, göğüsler, boyun diye gidiyor.
00 YorumlaÇekici bulduğu için ayağını da katıyor, küçük ayakta dişilik unsurudur fetiş anlamına gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAyağım baya küçük
+1 yılBiraz vardir cunku bir kadin ayagi her erkegi azda olsa tahrik eder onemli olan bunun seviyesi
06 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarım haricinde başka ne var ayakla ilgili yani dozu yüksek olanı merak ettim
- +1 yıl
Insani sexe davet etmesi ozellikle topuk giyince
Soran+1 yılAnlamadm
- +1 yıl
Ayak kadindan bi parca oldugu icin ozellikle hal hal ve topuklu aksesuarlarla susleyince azdiriyor
Soran+1 yılHep ojeli hal hal o gün takmamıştım. Topuklu aksesuar ne ayakkabı mı 😂 şu an ki flörtğm diyor ki sürekli ayaktan bahsediyorsun ayak fetişi mi yapcan beni diyor 😂
- +1 yıl
Ya ben kendim icin diyorum bu benim fantazim :)
Ayakların güzel demek ki 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkekte yok
00 Yorumla Hayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılzevkler fena
00 Yorumla Kadin sicaksa olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur
00 Yorumla Çok hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılEvet var deli gibi
00 Yorumla
+1 yılHayalimi yasamis
00 Yorumla
+1 yılBende severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de var😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılImmm 👿