Belli etmese bile başka kadınları ister mi
Yeni evli olsa bile
ya da evlilikten kaç yıl sonra bıkar
Yeni evli olsa bile
ya da evlilikten kaç yıl sonra bıkar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendine biraz güven ya. Çapkınlık varsa sana yakışmayacak bir hareketi olursa bitirmesini bilirsin. Böyle düşüncelerle kendini yıpratma
Kendime güvenim tam
Kendine güvendiğini iddia etmen bile korkaklığının göstergesi çünkü kendine güvensen bunu söyleme gereği duymazdın. Sen gerçekten özgüvensiz korkak bir insansın.
Bak dostum üslubundan anladım ki asıl korkak sensin
Biraz inanan içine çık iyi gelir
Konu ben değilim, o kadar özgüvensizsin ki bana sarıyorsun birde. Bu korkaklığınla ömür boyu yorganın içine saklansan yeridir. Biraz özgüven sahibi ol da benimle konuşmaya hak kazan, sana diyeceğim başka bir şey yok öz güvensiz hanım.
Yaw he he 😂😂😂
Gülerken ağlayacak kadar özgüvensizsiz işte. İnsanların ne düşündüğünü çok kafaya takıyorsun. Geçiştirme kelimen bile klişe herkesin kullandığı “yav he he” nedense bunu diyenler genellikle haksız taraf oluyor. Çünkü kendilerini ifade edemeyecek kadar özgüvensizler. Sen lamba yansa altına sıçarsın böyle korkaksın, düşünmeye bile korkuyorsun. Özgüvensizlikte Nirvanasın bi insan kendine dokunmaya bile korkar mı. Sıkıyorsa parmağını yala kulağına sok, yapabilir misin yapamazsın çünkü özgüvensizsin.
Nasıl bir elemansın sen
Hayatımda kızlarla bu kadar itişen bi erkek görmedim
Sanırım erkek kılığına girmiş pembesin
Bi erkek bunları diyecek kadar küçük düşemez çünkü 😂
Ben birisine ait olduğum zaman hiç bir şekilde bakmam dışarı. Ama kimse olmayınca ufak flörtleşmeler yapmak hoşuma gidiyor 😄
Cevap
14Cevap
İsteyemen erkekte yoktur kadın da.
Kimi bunu dini duyarlılıkları sebebiyle uygulamaz, kimi fırsatı olmadığı için, kimi de vicdanına sığdıramadığı için.
kişiden kişiye değişir ama 10 seneyi aşan evliliklerde kadın da aklında kurar bunu, erkekte.
Kadını pek sanmıyorum da erkek evet gibi geliyor
Mesela erkek evlendi sevdiği ile ama arkasından ağlayan eskisi hatırına gelip de pişman olur gibi geliyor keşke onla evlenseydim diye
Ne kadar bir süre bu
Ahahaha doğru
Yatar ve ölene kadar vardır o çapkınlık asla yok olmaz
İçinde hep eskileri taşır diyorsun yani
Eskiler bir süre sonra unutuluyor. Mesela kadınlar unutmaz ama erkelerin çoğu eski sevgililerini unutur zamanla. Erkek anlık olarak çapkınlık yapar. Tanıdık tanımadık farketmez. Bir yakınlık duyarsa ya da kendine ilgili biri olursa %80 yelkenleri indirir
Anladım ama bence erkek de unutmaz bi şeyler yaşadıysa aklına gelir
O ayrı
Nasıl
Mesela ben ilk sevişmemi asla unutamıyorum Ta lisededi
Her erkek aynı değildir. BAzıları doyumsuz bazıları kendi eşlerine bile yetmezler.
Hadi ya 2. Seçenek var mıdır
Evet türk erkeğinin genel hali. Evli olduğunun ilgi bekleyen bir karısının olduğunun farkında olmaz, kahvehanede , arkadaşlarıyla gezer, evde fosur fosur uyur falan :)
Bence her erkek çapkındır eski sevgilimle evliydi ama görünüşte hiç aldatan bi tıp değildi
Ellere var da bize yok mi:))
bırakacağını kim dedi sana
İrade ve karakter meselesi. Her insan bir değil
Her erkek başka kadın ister bence …
Nefis neler ister neler bunun evlisi bekarı yok
İsteyebilir yeni bir ten arayışı içine girebilir
adam olan adam aldatmaz, aldattı diyelim saklamaz.
Ya aldatma değil de
Yapamayacak olsa bile gönlünde keşke şunla evlenseydim filan der mi
sevdiği kadına aşık ise seviyorsa böyle bir düşüncede olmaz.
Aşık olsa bile bence diğer kadının da huylarını arar şevkatini filan
diğer kadın kim? eski sevgililerinden biri mi :) ya şunu söyleyeyim biz erkekler için evlilik öyle bunla evleneyim gitsin gibi bir durum değil. biz emin olduktan sonra evleniyoruz. yani boşuna kuruntu yapma vesvese ye tamah etme ;)
Hadi ya erkekler evlenirken neye bakar
her erkek için evililiğin ilk temeli neslinin devamı evlat sahibi olmak içindir aslında, ne kadar inkar etseler de bu bilinçle evlenirler. evlenecekleri kişi ile uyumları iyi mi, aşk tutku var mı , aile içinde ve aile dışı sosyal ortamlarda erilliğini bozacak davranışları olur mu , ve en önemlisi iyi bir anne olur mu?
erkekler buna bakar
Anladım
Bir de bir erkek mesela ben ona dedim ki bi haftasonu gezmeye gidelim mi o da tamam dedi. elimi cebine attırmadı
Sonra burger istiyorum dedim gitti aldı geldi yanlış anlama bir çıkarı yok
Neyse sonraki hafta yine ben dedim gezelim mi diye gezdik
Ama sonra o demedi
En son da iş yerinde selam veriyor ama ben yanından geçerken bakmıyorum ne anlamıştır
Evet istiyebilir ama ben yapman
Yaniii
Günaydın erkekleri öğrenmişsin
Bende sıfır
Sadece erkek değil çoğu insanın içinde vardır
Yüzde yüz evet
her zaman
Bikmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?