Seks sonrası enerjiniz tavan mı yapar yoksa bitap mı düşersiniz?
Daha enerjik olurum
Çok yorgun olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam
Ben yorulurdum galiba ya genelde beni bilen kesin şunu söyleyecektir sen kesin daha enerjik olurdun ama ben yorulurum ben zaten normal hayatta da öyle çok ani hareket eden hiperaktif bir yapıya sahip değilim o işi yaptıktan sonra o kadar efor sarf ettikten sonra ben zannetmiyorum yani hala hareketli olabileceğim en az birkaç saat uyku şart bana sonrasında güzelce karnıma bir şeylerin gitmesi lazım ki ben kendimi toparlayabilirim Ama yani benim kadar durgun birisi imkanı yok o kadar enerji harcadıktan sonra hareketli olamaz.😂
#perso
Seksi günün hangi zaman diliminde yaptığıma göre değişiyor erken saatlerde yaptığımda daha pozitif ve enerjik devam ediyorum güne. Uyku öncesi yaptığımda orgazmın verdiği rahatlamayla uykuya teslim oluyorum
Teşekkürler☺️
Bu durum seksin zamanına göre değişir. Bu süreç içerisinde eğer çok fazla pozisyon denemiş olursam elbette enerjim de düşüşler olacaktır ama bu çok aşırı bir düşüş olacağını göstermez. Çok arzulu bir seks enerjiyi tavana avize olarak asar. O yüzden istekli seks, partnerin arzusu, iştahı bu konuda oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. En iyisi ise bitap düşene kadar çatır çatır seks yapmak ve ardından sarılıp uyumak :)
Öküzüm ben
Ruh öküzüm benim 🤣🤣
Cevap
49Cevap
3-4 postadan sonra yorgun düşerim.
Ben azınlıkta değilim gadası. Çünkü ilk partiden sonra biraz ara vermem gerekiyor. Yoksa kendime gelemiyorum. İlk partide biraz fazla efor sarfediyorum. Sigara molası beni kendime getiriyor.
Seksin en güzel anları 2. ve 3. seansı.
Evet 3. den sonra ciddi anlamda yorgun düşerim Biraz mola iyi gelecektir. 😏
Kim ne derse desin erkeklerin çoğu 5 attım 7 attım 8 attım deselerde, hepimiz ilk boşalmada bile çok yorgun ve bitap düşebiliyoruz. Her seks arası mutlaka dinlenme zaman aralığı bırakılması lazım.
Bu birazda seks yapılan kişiye göre değişir bazı insanlar bütün enerjinizi alıp götürüyor bazı insanlar ise sizi sürekli hazır tutacak kadar sizi atesleyebiliyor
hiç bir zaman seksten sonraki enerjimde olamıyorum. çok farklı rahatlamış acayip enerjik oluyorum
Enerjik ve arzulu bir kadın varsa karşımda, eğlenceli ve dolu dizgin bir yapısı varsa sekste devam etmeyi seçmişimdir her zaman…
Ras gele seçtim ikiside değil
İlk bir iki defada iyi olurumda ilerleyen saatlerde elim ayağımda derman kalmaz😃
Tavan yapar. Heleki sabah seksi sonrası bir duş alırım. Hem daha pozitif hemde daha enerjik olurum...
Boşaldıktan sonra hatunun üstünde uyuyu verip kalıyorum. Lakin uyandıktan sonra iyim
Genelde enerjim dolu aktif biriyim ikinci partiyi yapabilirim ama partnerim bazen devam edemez
İlk orgazmımdan sonra daha istekli olurken birkaç kere olduktan sonra normal olarak yoruluyorum.
Başkasını bilmem ama ben yorgun düşüyorum. O anki mutluluk ve yorgunlukla yatıp uyumak süper
Partnere bağlı. Ayı gibi şişko kızsa evir çevir derken bitap düşer insan tabi
Anormalim yorlmayı Bırak bir saat dayanabilen çıkmadı 😏
götümü dönüp uyumak isteyenlerdenim. bazen sadece deliksiz bir uyku için yaparım.
İkinci bölüm için derken ikinci bölüm ise hiç yorulmam da beşinci bölüm dersen yatar uyurum
Enerjim tamamen tükenene kadar seks yaparım. Sonra da sarılır uyurum.
Merhaba
Seks sonrası iş varsa enerjik
Seks sonrası uyku varsa yorgun
🌹🌹🌹
Enerjisi kolay tükenen biri değilim ama 2 saatlik bir seksten sonra dinlenmeyi severim
Daha bi enerjik olurum orgazmın verdiği rahatlama ile
Bi dur sıgara ıcelım su ıcelım kan basıncımız dengelensin vırvıra gerek yok
bakir bir erkek olduğum için sabah sürprizlerimden yola çıkıyorum daha enerjik yenilenmiş oluyorum
sigaradan dolayı maalesef bitik düşüyorum.. acilen bırakmam gerekiyor
Fabrikadaki mesai durumuna göre değisiklik gösterir o durum🙏🙄
Benim enerji de siknti yok son raddine kadar giderim..
Sanırım durruma göre değişiyor. sonrsinda spora gittiğim bile olmuştur
Yaşamadım ama sanırım enerjisi tavan yapanlardan olurdum.
Ben hep enerjiğim de karşımdakiler ölü taklidi yapmaslar daha çok sevinirdim yani
Bitap düşmeye bile halim kalmaz..
Benim bünyem enerji olarak daha çabuk toparlıyor kendini.
Bazen enerjik bazen yorgun bu birazda kadınına bağlı
5 saat seks ten sonra bitik halde oluyirum ama en son vajina yalayarak uyuya kalıyorum
Genelde aksiyon halinde ben olduğum için ve uzun tutarım bundan dolayı da yorulma olur
Daha enerjik aktif olurum
O anki ruh halime göre değişiyor 😁😂
Bir posta daha diye enerjik
İşimiz biterr.. yorgunluk sigarasını yakayımm🤒
Daha istekli ve enerjim olur
Daha bakir olduğum için bilmiyorum
Sabaha kadar durmam saatlerce devam ederim 😉
hiç seks yapmadım yapsam keşkeee
Daha enerjik oluyorum
Enerjim düşmüyor tekrar yapmak geliyor derhal
Aksine daha enerjik oluyorum
Bı sigara molasından sonra iyi oluyo insan