Ki adam rahatça yatağa bağlayabileyim.🙈😈😈
Görüşleriniz için teşekkürler Soruyu da beğenebilir misiniz?

Eveeet, sevgili #perso kişisinden yine libido yükselten soru gelmiş. Bu, bu kızın seks yapmamış hali, bir de yapsa siteyi TİB kapatacak 😂. Yatağın mobilyası çelik somya değil de baza olursa gıcırdamaz. Yatağın kendisi ne çok sert ne de çok yumuşak olmalı, veee büyük olmalı, pozisyon zenginliği sağlar. Kadının yatağın kenarında, dizleri yatakta öne eğildiği, erkeğin de arkada olduğu pozisyonda erkeğin ayakta durarak girebilmesi için uygun yükseklikte olmalı. Yatak başında parmaklık, güzel bir ayrıntı, yoksa adamı nereye bağlayacaksın?
Bu soruya cevap vermesem olmazdı.
Küfürbaz haydoya selam olsun 😂😂
Aayy🙊sjsjjsj😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yastık kılıfından çarşafına, demirlerinden başlığına kadar yatağın her şeyi hatta tüm yatak odası mümkünse beyaz olsun. Yastık kumaşı, çarşaf vs yatağın üzerindeki tüm kumaşlar ipek olsun. Ve tabii ki gıcırdama ve kırılma gibi şeyler olmasın ncjfkf
Bir de salonu balkona kattık mı oh mis 😂
Ben yataşdan başkasinda sevişmem😄😄
Asla tahta olmamalı bence jsjjs çok gıcırdıyor
Sesimizi bastırmamalı bencede hassg
Aynen ya dün yatakta ettiğim her harekete uyandım gıcırtıdan dedim yani bu yatakta hayatta seks yapılmaz benim onun hırıltılarını duymam gerek 🤦♀️yalnız gece düşündüğüm şeye gel jsjsj😂😂🙈
Aşkım zaten sen başka bir şey düşünsen 112'yi ararım bu kızın neyi var diye 😂
Zaten bu sabahta uçuyordum şu enerji bardan yedim tam 3 tane ay bir sıcak oldu bir sıcak oldu sanırsın cehennem hep o barlar yüzünden ama suçlu ben değildimdii😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙈utanıyorum
Ah ah gençlik işte kan deli akıyor ))
Sende gençsin daha öyle deme 🙃🙃ayrıca yaşla ne alakası var dıı🤪kii bazı şeyler yaşla değil bakılma alakalı çiçekim🌺🌺
İnsanları yaşa boya kiloya bu saçma kriterlere göre ayıranların kafasına
SA-NA-NE RİTMİ ile pekmez akıtana kadar vurasım geliyor duu normalde ben şiddete karşıyım düşün😝jsjsj
Sen yaş muhabbetini sevmiyorsun biliyorum 😄 ama dediğim şey o değil enerji bambaşka oluyor kan deli akıyor çiçeğim ama yaş ilerledikçe de artan bilinç ile keşif daha keyifli hale geliyor
tabi✌️
Yataktan nerelere geldik sjsj
Senle birleşince ortaya değişik şeyler çıkıyor sjjsjsj 🤪🤪
Git burdan perso 😂
Cevap
103Cevap
Yüksek olmasını istemem. Görsel deki gibi olması güzel. Ortopedik ve ses çıkarmayan tipten olması lazım.
Konsantremi bozabilir. 😅
😂😌
Geniş ve manzaralı olmalı. Sadece siyah ve kırmızı eşyalardan oluşmalı. Seks oyuncakları ve aynalarla dolu bir oda olmalı. Bir de mutlaka ses yalıtımı olmalı.
Görseldeki gibi olabilir.. Lakin bir ayrinti var yatak basliginn biraz daha alcak olup, iki-üc tane çelik parmaklik olmasi ve ayak uçlarının köşelerinde birer tane celik çubuk olabilirdi.
Sebebini sorarsan yaşanması gereken posizyonlarin ve Fantazilerin daha rahat yaşanabilmesi için;
Yatak kelepçeleri için özellikle...👍🙃
Zeks için değil ama uyumak için enteresan bir yatak önerisi

Bu filmi seyreden hangi yatağı kastetdiğimi anlayacaklar.
Komik güzel bir filmdir ayrıca tavsiye ederim.
Geniş olmalı, tek bile çift kişilik yatak kullanıyorum iki kişi ne kadar geniş o kadar iyi olur, tabi ses çıkarmayan olmalı
Ucunda seks varsa yatağın önemi yok yerde de olur yeterki değecek biri olsun.
Yerden yere vura vura...
bu yatak geniş ama çok alçak daha yukarda olmalı benceyumuşak olsun yeter gıcırdamasın
2*2. Bence doggyye uygun olmalı. Erkek eğilip bükülmemeli kadının vajinasına girmek için. Aşırı sert ve aşırı yumuşak olmamalı. Demir parmaklıklar olsa daha hoş olur. Yeni nesil baza başlıkları güzel değil.
Azdigim zaman yatak filan düşünmem..
Yatağın konforunu düşünüyorsam yeterince azmamisimdir 😏
Abi🤦♀️😂
Haklısın 😂
Söz ettiğin yatakta çok klasik sadece bir seks olur, hiç tarzım değil.
Şu anki yatağım baza fakat büyük kare yer yatak alıp yere koymayı düşünüyorum.
genis ve yumusaga yakin olmali bir de yuksek olmamali. ve simsiyah olursa tadindan yenmez odayi da ona gore dekore ederiz. fantezi olarak da tavandan sarkitilan sallanan yataklarda sevismek isterim
Çok büyük ve geniş olmalı dar küçük yatakları hiç beğenmiyorum
Görselde ki gibi yuvarlak yatakta denedin mi denemediysen şiddetle tavsiye ediyorum @aybükebrck 🙏😊
Kaz tüyünden olan yatak olsun..
Rahatlık önemli)) fazla sallayamacağım.
Bi kere büyük olmalı rahat olmalı temiz olmalı. Gıcırdama olmamalı. Lastik top gibi zıplatmamalı
Öncelikle helalinden evlilik yapacak bir cinsel ilişki yaşayacak bir kadın olmadığı için bunu hiçbir zaman düşünmedim malzeme mı olmadan yemeği düşünmek tarzım değildir 😂😂😂
Yatak olmasa da olur kim o an yatağın kalitesini düşünüyor ki
Yatakta sabit bir yer de durmadigim için cok bir önemi yok ilk etap için gerekli zaten gerisinde ful aksiyon olacağı için taş olsa altimizda fark etmez🤪
samanlıkta bile yaparım :D bi tarafta otlar dikenler batar bir tarafta inlemeler :D
sen kimin yatağında yatıyon :D
Yatagın nasil oldugu önemli deyil önemli olan nasil seks yaptıgin, bazen seks yaparken yatak gicirdisi bile insanin hoşuna gidiyor
Gıcırdıyorsa o yatakta yapmam yerde yaparım Holde yaparım Mutfakta yaparım Banyoda da yaparım Balkonda yapa. Yok Orda yapmam ;))
Yatağım mekanın bi önemi yok yeterki karşılıklı zevkin doruklarına çıkılsın
Yatakta kontrolü elinde tutan ve dominant karaktere sahip olan kadın olsun o yeterli😄
Benim mutfak fantezim var ama geniş orta sertlikte yatak tercih ederim.
Valla rahat olması yeterli bence yatakdan ziyade yataktaki istekli arzulu olsun yeterrr
Milletteki bolluğa bak seksi bulmuşlar yatak beğenmiyorlar, derdinizi s... :D
ust katımda bır yatak var kım kullanıyor bılmıyorum ınaılmaz gıcırdıyor butun ses benım yatak odamdaoluyor gıcırdayan yakaklara lanet olsun seks yapacagım yatak yumusak sessız ve yuksek olsun
Hafif sert olucak geniş olucak ve ses çıkarmamalı yatak yüksekliği üst bacak seviyesinde olmalı
Yumuşak olmalı bide tahtadan olmamalı ki dayanabilsin
iş yatağa kalsın :)
gerekırse ayaktada olur.
Olabildiğince geniş olmalö. Ayrıca çok gıcırdamamalı komşuları sabaha kadar uykusuz bırakmayalım
yumuşak olmasın içine gömülüyorum :) sert olması ve ideal yükseklikte olmalı :)
Double yatak olsun şeklinin yumuşaklığının pek bir önemi yok açıkçası
en güzel yatak kadının tenidir. kadın teni olsun bana her uyar
illa yatakta mı yapçaz ya değişik bişiler deneyelim, hele şu tezgaha doğru gel hele
ya ulan seks yaptıkta yatak mı seçemedik ya bu mu derdimiz harbiden
İsmini söylersem reklam olur şimdi ya 😂
Mısır buldunda püsküllüsünü mü istiyorsun? 😂 😂 💦 😂 💦
Yatakta konfor önemli olduğu kadar sekste de önemli.
Nasıl bir fantezi.. Yatağa bağlama.. Seninle evlenen hayatı yaşadı.. seks sırasında yatak hikaye, girdiğin yer rahat olsun yeter..
Yataktan seks çıkarsa seksi bırakırım o derece uyuz eden bir durum. şu an ki yatağım o açıdan çok iyi. Ses çıkarmaz
İstikbal yaylı yataklarında güzel oluyor ileri geri hareket ettiriyor.
Görseldeki fena değil
Ama İnan bana
benim yatak odam çok daha güzel
Yatak önemli degil bayan batner sevgili olsun kümeste ahır bile olur
Yatak mı? O da ne? Seks olsunda taşın ustunde bile yaparım😀😀😀
Enerji bar yedin mi bugunde😅
Yimedim
Dün baya enerji doluydun bugun sıfırladın o zaman
3 tane yemekte cesarer ister 😅
😜
Cidden uyuyabildinmi dün kolaylıkla😅kacta uyudun
Uyumadım daha
Dünden beri hiç mi uyumadin😶
Uyumadım
Bi daha yemezsin umarim o kadar. Cidden bu nasil bi enerji ya. Senin cucut sıcaklığı dün 40 dereceyi görmüştür kesin o zaman😛😛
Uyudun mu sen yoksa.
seks her yerde hertur ortamda yapilla billen bir durumken yatak gereksiz bişey bence
Rahat yumuşacık olmalı ve odada ferahncok hafif rüzgar..
Ne sert ne yumuşak ikisinin ortası olsun yeter, zaten sürekli yatak kullanmam..
Rahat ve ses çıkarmayan olsun yeter🙈
Yayları sağlam olmalı
Rahat olmalı ses çıkarmayan geniş
Normal, yaylı ve gıcırdamayan bir yatak. Benim gıcırdamaz zaten. Tamir ederim.
Rahat olsun benimki perso.♥️
Başlık demir parmaklıklı olmalı ayak ucuyla
Öyle bir şeyim yok fark etmez
geniş, rahat ve ses çıkarmasın
Yatağa gerek yok kucaklayıp ayakta 😂
Gıcırdamasın yeter 🤣
Geniş olsun yatak odanın dışarıya manzarası olsun
Yumuşak olmali zaten sert olan benim yatakta 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?