Seksin hangi mekânda yapılması gerektiği konusunda, yatak odası dışında bir yer de uygun olabilir mi? Yoksa özel bir atmosfer için mutlaka yatak odasında mı olmalı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seksin hangi mekânda yapılması gerektiği konusunda, yatak odası dışında bir yer de uygun olabilir mi? Yoksa özel bir atmosfer için mutlaka yatak odasında mı olmalı?

Seks mutlaka yatak odasında mı olmalı? sorusu, cinselliğin sadece özel bir alana sıkıştırılıp sıkıştırılmayacağı konusunda sıkça tartışılan bir konudur. Net bir evrensel cevap vermek yerine, bu soruyu farklı açılardan değerlendirmek daha doğru olacaktır. Yatak odası, genellikle evdeki en özel ve kişisel alan olduğu için cinsel ilişki için tercih edilir. Bu sayede çiftler kendilerini daha güvende ve rahat hissederler. Yatak odaları, genellikle loş ışıklar, yumuşak dokular ve romantik bir atmosferle düzenlenir. Bu da cinsel deneyimi daha keyifli hale getirebilir. Yatak, cinsel ilişki için en uygun ve rahat ortamlardan biridir. Aslında bu soruya net bir evet veya hayır cevabı vermek doğru olmaz. Seks, çiftlerin kendi tercihlerine ve sınırlarına göre şekillenen bir deneyimdir. Yatak odası dışında seks yapmak, bazı çiftler için heyecan verici ve ilişkiyi güçlendirici bir deneyim olabilirken, bazı çiftler için ise rahatsız edici veya uygunsuz olabilir.
Hayır seks mutlaka yatak odasında yapılmalı gibi bir gereklilik yok. Seks yapılabilecek her yer de yapılabilir.
Hatta sadece yatak odası ile sınırlanırsa çok tatsız tuzsuz bir şey olarak kalma ihtimali var. Bu yüzden olabildiğince farklı yerde yapmak her zaman için daha iyidir.
Spontane yerlerde aniden yapılması adrenalini arttırır Redacım
Hayir ormanda bahcede banyoda masada olmali😂😂😂
Cevap
75Cevap
Mahremiyetin korunduğu her yerde her şartta seks yaparım. O güzel zevki bir odanın dört duvarı arasına hapsetmem.
Bilimum mekanda olabilir. Ben sadece başkasının görme olasılığının olduğu dış mekana karşıyım
Ayak üstü yapılan ve kısa süren seksleri asla sevmiyorum, hiç başlamam öyle olacağını hissettiysem. Yatak odası olmasa da rahat bir salon kanepesinde olmalı.
Dünyanın en seksi en güzel kadınıyla bar tuvaletinde asla yapmam mesela, arabada da yapmam ama raha ve büyük koltukları olan yüksek bir araçta ve doğanın ortasında belki yapabilirim.
Seks bir resital benim için, yemek yemek gibi belki de.
Mesela çok güzel bir kaç çeşit yemeği, arabanın içinde mi yemek istersiniz yoksa yemek masasında mı? Çok güzel bir pastayı bar tuvaletinde mi yemek istersiniz yoksa yemek masasında mı?
Yo hayır, aksine farklı mekanların cinselliği daha heyecan verici hale getirdiğini düşünüyorum. Özellikle mutfak hoşuma gitmeye başladı, son zamanlarda.. doyum ve açlık hissini daha çok tetikleyen bir yer olduğunu düşünüyorum. Özellikle tezgah üstü oral seks favorim.
Yatak daha rahat evet, her pozisyonu rahatlıkla yapabiliyorsun ama seks sadece yatakta olmaz bence. Seks yapma ihtiyacının geldiği her yerde olabilir. Hatta bazen public daha zevkli be heyecanlı oluyor. Tadı başka oluyor.
Bu tamamen kişisel tercihlere ve zevklere bağlı. Ben yatakta yapmak isterim rahatığı seviyorum.
Kadın ve erkeğin kendi aralarında belirleyecekleri mahrem konular bunlar, başkaları bilmese de olur🍎💎
Mutfak dolaplarının mermerle mesafesi, tezgagın sağlamlığı boyu, masanın ayaklarının sağlamlığı, koltuğun konforu, arabanın konforu, banyonun genişliği vb bunlar neye göre belirleniyor zannediyorsun.
Evet illaki yatak odası şart değil iki tarafında coştuğu her yerde yapilir yapılmalıdır demir tadında dökülürse iyi şekil wlir ama yatak odalarına bu iş icin en uygun yer ordada zevkli olur
Hayır, seks "Mutlaka yatak odasında yapılmalı" demek yanlış olur. Farklı yerler, mekanlarda da yapılabilir
Nerde şey olduysa bence yapuşturmak lazım 😂
Evin her tarafında olabilir illa yatak odası diye sınırlandırmamak lazım
Seks yapmayı sadece yatak odasında yapmayı düşünenlerin sadece gir çıktan ibaret düşündüğünden başka bir şey olmaz
En rahat ve en uygun yer yatak odası ama benim için mekan çok farketmiyor, değişik yerlerdeki fantastik heyecan çok etkileyici olabiliyor
arabada seyir halinde oral yaptırma fantezimden asla vazgeçemiyorum. yol nasıl bitiyor anlamıyorum bile😂
Ara ara ansızın seks yapmak güzel olur kendini sartlarsan heyecan olmuyor. Bazen ansızın duygularını dışa vuracaksın. Partnerini heyecanlandiracaksin
Konforlu ve gizli bir yer olmalı kesinlikle...
Sağda solda yaşanacak bir şey değil, özeldir...
İnsanlar içinde veya onların görebileceği bir yerde olmaz.
Onun haricinde çakkıdı çakkıdı 😄
Hijyenik ve güvenli olan her ortam, zaman, mekan farketmeksizin uygundur.
bence evet yatak odasında olmalı. daha güvenli ve rahat olur.
Bence uygun olan heryer heyecan veren her mekan kacamak yapip asiri zevk alacagin her dort duvar :)
Yer zaman farketmez. Ama fiziksel rahatlık açısından yatak en rahatı sanki
Yooo sadece yatak odasında değil dogdada daha iyi olur 🔥
bir tek klozetin üstünde sevişmedim ölmeden onu da deniycem de önce 1 sevgili bulmam gerek
Hayır herkesin önünde olmasın her yerde arabada denizde havada karada bağda bahçede
Cinsellik bana nedense iğrenç geliyor böyle şeyler görünce tahammül edemiyorum
Aynı ben😁😁
Seks, plansız şekilde her yerde yapılabilir. Müsait olan her yerde tabiki
Herkesin kendi özel zevki. Kimisi klâsik takılmak ister kimisi de heyecan ve aksiyon arar. 💅🏻
Bir defa yazın denizin ortasında teknede cinsellik yaşamıştım, mükemmel zevkliydi.
Yatakta her zaman daha keyifli olur ama mutfakta küçük azdırmalar bastan cıkartmalarda atesi yakar
Yatak odası dışında her yerde de olabilir cövmcclvk
Araba en büyük hayalim de bakalım
en iyisi yatak diğer yerler pek rahat değil 😂
Koltuk kapane çimen de bile sevişen gördüm
İstekli olduğun ve müsait olduğun her ortamda olabilir.
Yatakta en kolay ve zevkli olsada bazen değişikliği iyi gelir
Suyun içinde süper oluyor biraz zor oluyor ama muazzam bir şey
Başka pek çok mekanda olabilir
O an hangi mekan uygunsa 😃😃😃🤭🤭🤭
Farketmiyor. O an istiyorsam müsait bi yer bulurum
Orası daha rahat jsjss
Evet rahat ve huzurlu olduğum her yer
Evin her köşesi mutfak haric olsun ama yaa🙄🤧
Aşağıda gizli pembe görünüşün altında iletişim yorumum var alırsın şikayet ettim sjjsjd
🌸🌸
Yaaa bebeimm çiçeğimm inciiimm aşkımmm sevgi patlaması şeysi yaşıyom sjdjd
Hihihi😀🌸ama çok sevindirik oldum öpim mi seni
Öp öp gel bende seni öpeyim muah zjxjd
😘oh bee jsjsshs
fotodaki erkek kimmm dövmeli kişilere aşığım
😂😂😂
Sen burada mıs
en kotusı yatakta olur
Mahremiyet önemli benim için
En uygunu yatak yumuşak hiç olmasa 😂
Sert seks için yumuşak yataklar öneriyor doktorlar🤣🤣
Doktorlar biliyor bak
Ama ben de duydum ki bu seks içinde en sapik ve düşkün olanlar doktorlarmış
İstenilen her yerde olmalı
Elbette yatak odası daha zevkli keyifli
Apartman boşluğunda
Yatağın etrafında olabilir 🤓
Yatak rahat ama farkı yerler dahs zevkli
Evin her köşesi gayet uygun.
Yatak odası olursa sadece çekim gücü azalır.
Ağacın tepesinde de olmalı
Yarın yer bulursak gündüz arabada yapmayı denicez
Balıkcı teknesi daha iyi
Yapılabilen her yerde
Bunun bir yeri ve adresi yok hatta tarifi bile yok
Evet mahremiyet şart
Her yerde olabilir yeterki toplum içinde olmasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?