Cinsel Yaşam Simit bölgesi olan kadınlar seksi değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Simit bölgesi kadındaki seksiliği alıyormu? Simit bölgesi olan kadınlar seksi değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu genel vücut yapısına bağlı, kalça ve bel kısmıyla uyumlu ise simit bölgesi seksi görünümü etkilemez 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Simidin ölçüsü, memelerin, poponun, yüz görünümüne göre çekicilik değişir. Sonuçta simit var, simitçik var.. 0 1 Yorumla aerolite +1 yıl Ben yokken burada bişeyler olmuş sanırım :)) Sansasyonel bir yorum değildi halbuki. Yorumla
Semenderl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Hayır almıyor bence. Tabii aşırı dar giyinip o simitleri pantolondan fırtlatmadıkları sürece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonucta Bi durumda bütün kıyafetler çıkıyo Yorumla Semenderl +1 yıl Yani ona göre giyinmek lazım bence. Biraz çıkabilir tabii ama zayıf görünsün diye iyice bel bölgesini sıkan pantollar kötü gösteriyor Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Oha ya eğer böyleyse boşa ter akıtmayalım sporda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl deniz simidi olanlar seksi olmuyor elbette 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Diğer kısımlara da bağlı 0 0 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl . Ol değilse iyi ordan kavramak güzel oluyor 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl orası simit bölgesimi oluyormuş 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil mi Yorumla mode007 +1 yıl bilmiyorum ki bende sana soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet orası Yorumla mode007 +1 yıl anladım tanıştığıma memnun oldum simit bölgesi Yorumla Soran +1 yıl Bende memnun oldum beyfendi Yorumla mode007 +1 yıl peynir çay varsa canım çekti şimdi :D Yorumla Soran +1 yıl İğrenç Bi espri yapacaktım vazgeçtim sonra dedim yapım gitsin simit bölgesinde mi yicen dkldşdşs Yorumla mode007 +1 yıl pişmiş et seviyorum ama emin olamadım :D Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla mode007 +1 yıl hadi simit al gel :D Yorumla Soran +1 yıl Bide masraflı erkek ya düşünmem lazım Yorumla mode007 +1 yıl niye sen armut piş ağzıma düş mü istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değilde onu sen istiyorsun gibi Yorumla mode007 +1 yıl ya sadece bir simit çay yapalım dedik sanki mantı açta yiyelim dedim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu genel vücut yapısına bağlı, kalça ve bel kısmıyla uyumlu ise simit bölgesi seksi görünümü etkilemez
Simidin ölçüsü, memelerin, poponun, yüz görünümüne göre çekicilik değişir.
Sonuçta simit var, simitçik var..
Ben yokken burada bişeyler olmuş sanırım :)) Sansasyonel bir yorum değildi halbuki.
Hayır almıyor bence. Tabii aşırı dar giyinip o simitleri pantolondan fırtlatmadıkları sürece
Sonucta Bi durumda bütün kıyafetler çıkıyo
Yani ona göre giyinmek lazım bence. Biraz çıkabilir tabii ama zayıf görünsün diye iyice bel bölgesini sıkan pantollar kötü gösteriyor
Oha ya eğer böyleyse boşa ter akıtmayalım sporda
😂😂
Ankara simiti olmuş bu
deniz simidi olanlar seksi olmuyor elbette
Diğer kısımlara da bağlı
. Ol değilse iyi ordan kavramak güzel oluyor
orası simit bölgesimi oluyormuş
Öyle değil mi
bilmiyorum ki bende sana soruyorum
Evet orası
anladım tanıştığıma memnun oldum simit bölgesi
Bende memnun oldum beyfendi
peynir çay varsa canım çekti şimdi :D
İğrenç Bi espri yapacaktım vazgeçtim sonra dedim yapım gitsin simit bölgesinde mi yicen dkldşdşs
pişmiş et seviyorum ama emin olamadım :D
😂😂😂
hadi simit al gel :D
Bide masraflı erkek ya düşünmem lazım
niye sen armut piş ağzıma düş mü istiyorsun
O kadar da değilde onu sen istiyorsun gibi
ya sadece bir simit çay yapalım dedik sanki mantı açta yiyelim dedim :D
Seksi diyelim Seksi olsun
Kalça varsa Seksi tabiki😉
Bir de bel gamzesi olursa çok seksi
Seksiler
Heeee