Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seksiliğin minyonlukla bir ilgisi yoktur. Bazı kadın at gibidir boylu poslu eritir adamı bazısıda ufak tefektir ama çok çekicidir. Bu tamamen kişiye ve görünüşüne göre değişir. Ben uzun boylu gösterişli kadın severim ama an oluyor ufak tefek ama çok tatlı kadınlarıda seviyorum.
Ben uzun boylu bir erkeğim. 186 74 profile sahibim.
Benim için en seksi kadın minyon kadındır. Minyon kadınlarla çok ilişki yaşadım. Çok güzel bir deneyim. Ona tamamen hâkim oluyorsunuz, kucağıma alıp taşımam, ayaktayken onu kucağıma alıp içinden geçmek çok heyecan verici.
Minyon kadınlar da uzun erkeklerle ilişkiye girmeyi, onlara teslim olmayı özellikle istiyor. Bilinç altındaki korunma ve güven duygusu kendi libidolarını arttırdığı gibi beni de daha çok coşturuyor.
Çok doğru söylüyorsunuz 👍🏻👍🏻😌
Teşekkür ederim matmazel.
Cevap
54Cevap
lastikte pirelli kadinda 1.50
armudun iyisi kasada... seyin iyisi kisada 😂
her kadon çakicidir ama benim Arzum, bakıketli boylu basenli düz kadın..
1) fıstık yerde yetişir.
2) uzun kadın sokakta, kısa kadın yatakta :)
3) kilo olarakta minyonsa cok farklı pozisyonlar cok kolaylasıyor.
4) taşınabilir olmaları :)
Her şeyin istisnası olsa da minyonlarda yaşa göre olumsuz değişimler daha az oluyor. Karakteri cilveli, eğlenmeyi ve muhabbeti seven biri ise gayet de hoş olur.
Yarı seksi yarı tatlıyız :D
😍🥰🥰
Bence 165 170 arası uzun bacaklı 90 60 90 benzeyen kızlar daha çekici güzel alımlı ama bu kişiye göre değişir uzun bacaklı ama orantlılı
Amaç seks olduğunda, kabaca söylemek gerekirse her şekile sokulabilecek beden yapısı erkeğin hoşuna gider

bilmem :D
seksilik minyon olmakla alakalı değil ama minyon olup seksi olanlar var tıpkı minyon olmayıp seksi olmayanların olduğu gibi...
Belki canım ama anlamadığım şekilde minyon hafif balıketli kadınlar ilgimi çekiyor çok güzel etkileyici geliyorlar hanii her kadın güzeldir de minyonlar neden bilmiyorum çok etkileyici çekiciler ya hele bide bazısı giyimi tarzı duruşu ile ki kimi minyon kadınlar mini şeyler giiynce bazen kızıyorum kendime ama istemsizce görünce bakmaktan alamıyorum kendimi birde zayıf olanlarda dikkatimi çekiyor ben kötü biriyim sanırsam :=)
Evet Küçük Kadınlar yatakta çok güzel oluyor altım alıp ezmesi var ya Of harika oluyor
Minyon olması yetmez ama hem minyon hemde fiziği güzel biri ise doyum olmaz
sadece sekste çok iyiler. çok fazla seksi değiller.
yani bu da sorumu. şey gibi olmus. soguk su yazın iyimidir. serinletirmi tercih edermisiniz.
Hayır, çocuk gibi duruyorlar. Tatlı olabilir ama seksi hiç değil.
Evet çok şirin ve ateşli oluyorlar. Bide onları kucakta ziplatmak daha sevimli oluyor 😍🥰
Benim zevklerime göre seksilik yüze bağlı
Minyon ve dolgun bir vücuda sahipse bayılırımmm
Kadin dedigin minyon olacak yaaa altimda ezilecwk kucagidma rahat rahat ziplaticam
Ben Öyleyim galiba 160 boy ille
Yürüyen bomba.
Evet oyleyiz oyle olmak istiyoruz jdjdj
Minyonum ama değiliz bence ya
Milyonlukla alakası yok
Uzun olup seksi olan kadın da çok var
Beli ince kadınlar, ayrı bir çekici oluyor.
Minyonlar çok daha tahrik ediyor çok AZDIRIYOR
Evirip çevirmesi iyi oluyor😀
Minyon kızlar çok güzeller
En seksi onlar
Bana göre çok seksi
pozisyon zenginliğini beğeniyorum
Minyon, balık etli dolgun vücutlu
seksı olanlar var
Fiziği falan güzelse seksi olabilir
Evettt hemde cok seksidir
Yatakta çok iyi olur 😊
Fazlasıyla