Selam Konseri eve getiririm neden olmasın değil mi ikimizde insanız ikimizinde sesi çıkıyor biz evde kendimiz Konser veririz.🤦♀️😂🥳 Ben rihana olurum oda drake work şarkısını söyleriz jsjjsj bundan daha güzel konser bence bulunmaz.😂😌 Hem bak şarkının içinde bile geçiyor diyor ki yavaş yavaş Becerilmen lazım. Sadece bu şarkı ile de kalmayız ben doja cat söylerim I just wanna fu*k all night😂 (Sadece bütün gece si*işmek istiyorum) Yani konsere gitmemize gerek yok oraya gitsek ayaküstü durucaz şarkı dinleyip geleceğiz belki de eşlik edeceğiz ama evde olursak ya da herhangi cinsel ilişkiye girilebilecek başka bir yerde istediğimiz şarkıyı söylicez ve ayakta durmayacağız öylece sürekli birbirimizi evirip çevirceğiz bundan daha güzel ne olabilir. #perso
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konsere gitmek seks yapmaya engel olmaz ki benim için. Çıkmadan hemen önce, konser alanına giderken, orada ilk tenha yerde ya da fantezimi de gerçekleştirebileceğim şekilde yüzlerce kişinin arasında yaşayabilirim bunu.
Konsere gitmeyelim ya da seks yapmayalım demem yani :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biletin birini gögüs arama diğerini bacak arama koyarım hak ederse gideriz belki