Ben yaparım, dayanamam yani.
Üstüne atlarım valla 🔥🔥
O anda istiyorsam yapmamız lazım 😈🙈
Üstüne atlarım valla 🔥🔥
Ne güzel. Keşke her kadın senin gibi olsa. Önce ikna etmeye öslışırım, kuşağına fısıldar öper koklarım küçük küçük, sonra da biraz sertleşirim tabi ve belki kğfrederim. Biz erkeklerin devfantazşkerş vardır. Onları da sergiler son bir ümitle sucak sıfat yaklaşırım. Ama baktım olmuyor, dayanamam saldırıya geçerim, parçalarım üstünü başını. İstiyorsam yapmalıyım, başka kadına mı gideyim yani… Keyifli pazarların olsun. Seviliyorsun.
#06romeo 😎🔥
Ben yaparım, dayanamam yani.
Üstüne atlarım valla 🔥🔥
Walla keşke her kadın sizin gibi düşünse eminim dünyada mutlu çift oranları belirgin seviyede artar.
Cevap
57Cevap
O an çok sinirliyse tartıştıysak saygı gösteririm, zorlaman,önemsiz bir tartışmaysa yalandan istemiyorum derse arkasından belini sıkarım,üzerine yatarım, penisimi arkadan cinsel organına ve kalçalarına dokundurup onu azdırırım, tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlarım.
Siz kadınlar şanslısınız. Uyuyan erkeği saniyeler içinde sizi isteyen adam haline getirirsiniz. Biz ne kadar çabalasak da kadının morali bozuksa o gece seks olmaz :)
İstemediği halde birini sekse zorlamanıza tecavüz deniliyor yalnız ne kadar toxic insanlar varmış yazık
İstemezse olmaz yani zorlayacak değiliz
Ah senden beterim ben Bi keresinde suyum o kadar gelmişti ki mastürbasyon sonrası kilodu değiştim sonra baktım ıslaklık hala geçmemiş acaba nere ıslak derken baktım meğerse pijamama gecmis ordan da diz kapagima doğru bacaklarım ıslanmış Ve çamaşırım çok ıslanır hergun iki üç çamaşır gider hatta şuanda çamaşırlar bitti benim yüzümden 🙈
Kesinlikle bende senin gibiyim o an sevişmek lazım o ateşimizi söndürcez illa ki haa zorladık olmadı istemiyorsa mastürbasyon yapmak zorunda kalırım incitmektense onu tercih ederim
"beni hiç ugraştırma ne b*k yiyosa ye banane be" derim
mastürbasyon yapsın o zaman
beni istemediğini düşünür ve trip atar üzzülürüm. moralim bozulur. ben asla dayanamam yaparım her gün hemde
Aa şansa bak geçen okulda konuşurken görüp kıskandığın kız var ya, Ayşe, o arıyor. Açim de iki lafın belini kıralım 😈 derim
Aynen ya ama bende sürekli aşırı istek var yapalım dediği anda yapmazsa çok fena şekilde onu delirtip yalvartırım yap diye
İstetirim... Ayrıca senin gibi "hadi sevişelim" deyip başlatan, üstüme atlayan olmadı evliyken, o da içimde yaradır 😢
Onu Baştan Çıkartırım
Bana Kimse Dayanamaz Yeterki Kendini Rahat Hissetsin
İstemediğim tek bir an olmadı bilmiyorum :) karşımda ki partnerim istemiyorsa asla zorlamam ama bozulurum ve soğumaya başlarım
İşin özü senin düşündüğün gibi. Seks vaktinde yenmezse tadı kaçacak yemek gibidir. İmkan ölçüsünde ne yapıp edip o işi ele alıp uzuuuunca boylu boyuna yatağa yatırmak gerekir
yani istemiyorsa zorla ilişkiye giremem ama dudaktan buse olmadan bırakmam
Işte aranılan kadın ben asla vazgeçmem oda isteyene kadar öper yalarimmm
Aynen bende üstüne atlıyorum ama o andada yok diyince maalesef yapamıyorum
Bende de pek istememe gibi bir şey olmuyor hep istiyorum 😂😂
lafının istememesi tamam da erkek istemezse sıkıntı 🙂
Her zmn olcak değil bazen o bazen ben istemeye bilrz
Ne demek hayır yapacak tabiki de yapmadan bırakmam onu
Hatun istemezse zorlamam, ben istemezsem partnerim isterse, onu geri çevirmem yaparım.
Sonuçta eşimse zorla yabarım istemezse bu sefer aldatmaya yönlendirir beni
Önermeye gerek yoktur eşim severse yabar istediğimi yabmayacak sa aldatmaya yönlendirir beni her ilişkide böyle bir kadın eşini her konuda mutlu edemiyo ki aldatmalar olur ama eşinizin suyuna huyuna giderseniz karşı çıkarsanız tartışma çıkarırsanız adamın kalbinde güller açtırmassanız gülü başkası açtırır bayan için de öyle adam eşinin kalbinde çicek açtırmassa kadının kalbinde çicek açtırırlar
Her eve senden lazım. Bende istediğimi almayı bilirim bir şekilde ikna ederim
Zorla olmaz. Ama istememesi sorun olur bu da bir gerçek..
Her zaman olmuyor maalesef. Yapacak birşeyy yok, bekliyoruz 😟
Ben partnerime saygı gösteririm. O istediği zaman yaparım.
Evlilikte büyük sıkıntı bu durum, ben de yaşıyorum ara sıra. Dışarı atıyorum kendimi bir bara ya da diskoya one night stand oluyor mecburen
Durdurulamaz bir enerji görüyorum hayretle izliyorum seni
Canını acıtırım
hep oyle dıyorlarda sonra her gece bası agrıyor ah ah :D
İstiyorsam olur. Tutamam kendimi.
31 çeker üstüne attırırım
Azgınlık başa bela muhakkak yapılması gerekiyor
Baştan çıkarırım geriisi kolay 👍🏼😅
Sağolsun genelde öyle zatenn
Kelepçe takıp koluna bacağına devam🔥🔥
Kadın yapsada yapsada aldatır
Bi şekilde yaparım cazibem kuvvetlidir 🔥🔥🔥
Yaparım ya okşar eller bişey yaparım😳
Neymiş demek ki her kadın sen değilmiş.
Zorla güzellik olmaz. Kendi bilir.
Eskort çağırırım kendisi bilir 😂
Nefes alsın yeter binerim piskete
İstediği zaman yaparım..
Belli olmuyor valla o an önemli
Çok aksi bir durum yoksa tahrik edilir yapılır
Bayılıyorum senin gibi kadınlara
Seni biliyorum hiç bişey yapmazsın 😅
Helal olsun Fındık kurdu. Seni seven hapı yuttu.
Her şeyin bir yeri ve zamanı var
bu fındıkkurdu da tam bir haz canavarı
Harikasın
Kaçamaz😂😂
Zorla yaptığım oldu
Yaparım dayanamam
Saygı duymak gerek
Üstüne atlarım onun🙈
devamkeeee
aynı fikirdeyim
Mastürbasyon.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?