Erkek arkadaşım denizin içinde vajinami ellerken saka amaçlı eline işedim ve güldüm , benden ayrıldı, sizce haketmis miyim? 5 buçuk senelik sevgilim bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGel bana işe yemin ederim 5 buçuk seneden daha değerliyim. Normal olabilir, şaka yapabilirdi yani gülmen için, yani b*ok olsa o da temizlenir 😏 yıkanır ölmüş mü yani, sevgilim, eşim, işeyecek ben ayrılacam, o kadar da titiz değilim ama ayrılmazdım ben, hatta şakalar komiklikler yapardım, yemin ederim gel işe 😏 ne kadar çok kötü insanlar var ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa kralsin sen 😄
- +1 yıl
Kaşınmış ama, ben insanı bakire değil diye yargılamam, yok elletmiş yok şöyle etmiş banane önemli olan benle ne yaptığı, sevgi bu mu? yeri gelir altındakini b*o*k*u temizlersin, yeri gelir üstüne işer sesin çıkmaz haz alırsın bundan, bize komik bir anı dersin geçersin, hastalıkta sağlıkta lafı boşuna mı söylenmiş? Söyleniyor, seni kraliçe, prenses yapmak her adamın harcı değil, yani bunlar sadece övgü terimi, insan kız olsun erkek olsun sevdiğinin sözünü tutar güzel bir çift olmak için tabi, insan anlayışlı olacak yok şunu giyme açık şu kapalı onu giy sanane sizene kadın ne giyerse giyer, ben hiç bir kadının erkeğe illa ki bunu giy dediğini görmedim hep kadınlara baskı şeklinde var bu durum, ben kadınımı omzumda taşırım isterse oraya da işesin, mükemmel olamayan insancıklar da beni eksiler, düşüncelerimle, fikirlerimle sizi eksiliyorum. İnsan adam olmalı, adamlıktan öte, insan olmalı. Gel çocuk gibi altını da temizlerim, insanda empati olacak sevgi olacak ya sevgi, ah sevgi ah, Çok teşekkür ediyorum hanımefendi.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5.5 senede bu tarz şeyleri aşmış olmanız gerekir bence. benim de eski sevgilim k*çım kaşınıyor kaşısana derdi, tam orayı kaşırken elime osururdu, güler geçerdik :D
22 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahaha cok tatlii bence bole iliskileri seviyorum cok samimi geliyor, ama benimki mal
- +1 yıl
Yani birazcık öyle gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
+1 yılBen gülerdim hatta kahkaha atardım bu ne namissiz diye. Ama bazı adamlar çok ciddiler. Karakterden karaktere değişiyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıln olacak canım mal mı bu çocuk. mcıı ellerken iyi mi
30 Yorumla
+1 yılLan bune bxjsbxjdbdjdkdndidbidbdisnsosbxidndsidbududjf
20 Yorumla
+1 yılBu yüzden ayrilinirmi yüzüme isese partnerim sesimi cikarmam biraz ileri seviye ama 😂
20 Yorumla
+1 yılbence o senden ayrılmak için bahane arıyormuş şu ana kadar duyduğum en ama en saçma ayrılık şekli bu
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ayrılarak abartmış sen de niye adamın elini çiş yapıyorsun
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 buçuk yıl olmuş o samimiyeti yakalayamamışsa defolsun gitsin zaten.
20 Yorumla
+1 yılEllemektn tiksinmiyirda sidikten mi yiksiniyor. Sende her yerse ellerme be kızım. İlerde Pişman olacağıniz seyler yapmayin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bahane yapmış. Böyle komik tatlı bir şaka yüzünden insan terkeder mi sevdiğini?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Komedisin ya. Bu kadar yakın ilişkiniz olduğu halde ayrılması garip. Sanki kendisi işemiyor. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılOlm bu ne hjshdkdfsmsgsjgs bahane bulmuş da olay müq 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEline işemek derken, üf üffff çok fena bir eylem bu
00 Yorumla
+1 yıltrol sorudur umarım ne dedi de ayrıldı onu da yazsana kızım tek taraflı yazmışın
00 YorumlaAhahahah lajnsjsjsjs lan abv sjsjs naptın naptın?
18 Yorumla
Soran+1 yıl😫😫
Soran+1 yılbarisirsak bir dahakine eline sicacam, ayrilmicakti skwlsksk 5 bucuk senelik sevgilisiyim nolmus isediysem olm msksksjsjsj
Soran+1 yılKnk valla benim kafadasin akskslsdjwowlsk
Soran+1 yılGotunden bok dustu diye ayrilirdim bende artik napim ee hersey karsilikli fkkdsjdkdjdj ha bide bunu sadece benim yapmis olmamam beni sevindirdi, olm seninki bisi demiyor ne guzel birbirinize olan samimiyetinize bayildimkee jskeekkss
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşiyecek başka bi yer bulamadın mı oda abartmış sanırım…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kskdkdkdkdkkdlsldldld lan bu nasıl şaka
20 Yorumla
+1 yılO yapinca bose yok sen yapinca ayrilik sicsaydin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBitirmek için bahane aramış bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYohahshshhd sabah Sabah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe içiyorsanız kafalar pırıl pırıl...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSicsaydin ammmk... saka saka ya ne olmus.. sanki beraber isemediniz mi
00 YorumlaBence ayrılmak için bahane yapmış.
00 Yorumla
+1 yılŞakadan mıçsaydın oldu olacak
00 Yorumla
+1 yılKucağına otursaydın daha iyi olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapmış benim de saygısızlığa tahammülüm yoktur
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 bucuk senelik sevgilim ama kizip bagirabilirdi ayrilmak yerine :(
Cevap sahibi+1 yıl@Master81 siz oranıza buranıza işetin o zaman banane
Gizli Üye(36-45)+1 yılEline iserken iliskininde icine sicmissin 😀
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe pis insanlarsınız ya
10 YorumlaOha be yüzüne ise dese olur derim😁😁😁
10 Yorumlasevgilisi sağ eli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSicsaydin böyle olmazdi bak😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle bişey dedin ki
00 Yorumla
+1 yılDua etsin başka bisey yapmadin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılutangaç birini bul
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok rahat olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhhahauahaha rezilll
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. saçmalamış bence
00 YorumlaAy yapım film sunar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTroll
10 Yorumla
+1 yılBence saçmalamış
10 Yorumlaşerefsiz hak etmiş
00 Yorumla
+1 yılSeni gözden çıkarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sonuna kadar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Denizde erkek arkadaşıma yaptığım şaka yüzünden benden ayrıldı. Sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat