Sizce durum nedir? Aşık olduğunuz kişiyle mi daha kaliteli ilişki yaşarsınız yoksa arada duygu olmadan mı? Keyifli akşamlar.. 😎🔥
#smellsmoke

Duygusuz cinsellik hayvanların (da) yaşadığı bir şey .. İnsanın yaşadığı cinselliği kaliteli kılan tek şey Aşktır. Cinsellik aşkın beden bulmuş halidir. Aşksız (kalitesiz) bir cinselliğe kapım sonuna kadar kapalı.
Selam
Tabii ki cinsel ilişkinin en büyük etkisi aslında aşktır aşk cinsel ilişki kötü etkilemez mi erkek için ne de kadın için tam tersine çok daha güzel etkiler çünkü sevdiğin insanı arzulama şeklin başkadır mesela örnek veriyorum sadece cinsel ilişki yaşamak için cinsel ilişkiye girdiğim bir partner ile İstersen her şeyi dörtdörtlük yap yani oral olsun ön sevişme olsun her şey aklına gelebilecek bizim bu bencelerde yazdığımız her şeyi dörtdörtlük yap Ama hep bir şeyler eksik kalır işte o eksik kalan şeyi asla tutkudur tutku nedir peki yontulmamış sevgi saygı hayranlık bağlılık aşk duygusu dur yani aslında cinsel ilişkiye girmek için belirli duygular Şart aşk bunun içerisinde yer alıyor.
#perso
Selam...
Ben aşk ı masum bir duygu olarak görmüyorum. İçinde tutku da ihtirasta olan bir duygu... Belki de o nedenle, çekici... Salt saf bir aşk. Elbette köreltir insanı. Oysa insan aşk ile öpebildiği bir kadınla derinlerde kaybolabilmeli. Yoksa ne anlamı kalır ki o nedenle tutku ve de arzulamanın...
Ve elbette, ilişkinin kalitesi etkilenir. Eşsiz şekilde artar. Duygusuz seksler de bu tutkuya ve tensel uyuma bağlıdır. Konu cinsel kalite ise sadece, bu elbette bu şekilde de sağlanabilir...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Merhaba,
Bana göre cinsel ilişki sadece tenlerin birbiri ile olan birleşmesiyle olacak bir durum değil. O esnada hem gözler hem de ruhen tamamen karşılıklı bir akış olması gerekiyor. Aşık olmak bu leveli daha üst seviyeye çıkaracaktır.
Çünkü duygular hormonları ve beynimizi tetikler. Arzuları körükler. Fakat içerisinde herhangi bir duygu barındırmaya bir cinsel ilişki aynı etkiyi yaratma. Sadece karşılık tatmini getirir. Buda bana göre büyük bir soru işaretidir.
Saygılar.
Cevap
49Cevap
Ben aşk duygusuyla yapılan seksin kaliteyi yükselttiğine asla inanmıyorum..
Cinsellik farklı duyguların harekete geçmesiyle gerçekleşir.. Tutku ve şehvet mesela..
Çünkü aşkın tanımında seks yoktur. Yatakta kalp devre dışıdır. Hormonlar girer devreye..
Arzuladığımız, beraber olmak istediğimiz her insana aşık mıyız?
Bu kadın içinde geçerli mk papaz her gün pilav yemez... Evet aşk girince masum masum sevesin geliyor ama tanımadığın yabancı beğendiğin olunca daha tutkulu siveşin gelir... Bu cinsellik hep erkeklere mi güzel mk oldu aşk yok diye körelip başka karılara gitsin biz napalım mk
kesinlikle etkiler ama kendini bilen erkeği olumlu etkiler ben aşık olduğum kadını normal severken naif masumca ama seks yaparken de aynı oranda hırçın ve tutkuyla severim bence masum ve naif sevmek neden sekste kötü olmak demek olarak algılansın ki çok saçma
Kesinlikle etkiler. Çünkü sevişmek sevgiden gelir. Sevdiğin insana doyma çabasıdır sevişmek. Ve ne kadar seviyorsan sevsiğin insana dokunma isteği arzusu da o kadar yüksek ve kaliteli olur. Bencil değil sencil sevişirsin. Karşındakinin aldığı haz ve mutluluk senin daha zevk almana sebep olduğundan, onu düşünerek hareket edersin. Yani kesinlikle etkiler
Kim söylüyor bunu? Tamamen yanlış. Aşkın verdiği dolulukla gerçekleşen cinsel birleşmede yaşanan zevkin de, heyecanın da şiddeti başkadır. Onu diyenlerin yaşadığı aşk değil. Onlar başka türlü sevgiden bahsediyorlar. Aşk tutkuludur. Tutku doğurur.
Etkiler bence.. insan aşık olunca fanteziler devre dışı kalabilir
Etkisi olsun bir zahmet..
Araştırma çok saçmamış😀
1.5 seneye yakın ilişkim oldu aşık olduğum kadına bir defa cinsellik muhabbeti yapmadım.
Aşık oldugunda cok büyük çekim olur bu yüzden de normal seksten daha fazla zevk alirsin. Kesinlikle etkiler.
%100 etkiler ama bazı istisnai durumlarda aşkta yeterli olmayabilir.
Mesela cinsel arzunun iki tarafta eşit veya uyumlu olmaması gibi.
Aşkın içinde cinsellik vardır zaten. Ama sadece cinsellik yaşayıp duygu besleyenler olursa tabi ki bu olumlu yönde etkiler.
Zaten aşık olmadan yapılan şeyin adı başka birşey olur
Daha şehvetli olur insan bence ya da canı yanmasın diye daha soft
Etkilemez mi daha arzulu seks olur. Freud ne demiş aşk libidodur
Evet ben de aşık olduğum kadını masum duygularla severim
Duygu olmadan yaptığım bir ilişki en iyisiydi şimdiye kadar olanın.
Benim için etkilemez seks yapmam için illa aşık olmama gerek yok arzuladığım kadını olması yeterli
Bence evet sevdigim kisiye daha nazik sevmedigim kisiyi paramparca ederim
Tensel uyum cinselliğin kalitesini arttırır. Aşk falan fasa fiso
seviştiğim kadına aşıksam aldığım zevki ve haz çok daha fazla olur
Bir kişiyi arzulamak kaliteyi etkiler
Evet bu böyle tecrübe edilmiştir
Aşik oldugunla farklı, aşşk olmadgnla daha farklı ilişki yaşarsın. Bnce ıkısıde guzel 🤪😜🤪
Kesinlikle etkiliyor olmalı😇
Evet etkiler daha tutkulu olur.
Bence aşık olduğun kişiyle yapmak daha iyi
Evet, hemde haddinden fazla etkiliyor.
Kesinlikle etkiler benim fikrim bu yönde 🙄
etkiliyor ciddi etkiliyor hemde
Evet malesef oyle oldu
bilmem , etkiler mi sence?
Olumlu olarak etkiler bence.
Daha güzel daha zevkli olur
Etkileyen en önemli faktördür kendileri.
Fazlasıyla , her iki tarafta aşıksa tabi
Kötü etkiler bence
Kıyamama durumu 😒😁
Elbette etkiler aşık olmak güzeldir 😉
Bence gayet iyi etkiler
Kötü etkiler çünkü insan sevdiğine kıyamazmış 🤣
İyi yönde etkiler diye düşünüyorum.
Evet olumlu yönde etkiler bence
Yok etkilemez beyinleri orada çalışıyor çünkü
Tabiiki etkiler. Sonuna kadar
Daha çok sevişme isteği olabilir.
Aşk ile seks zirvedir ya…