2 hafta sonra evleniyorum ve bakireyim nişanlım da öyle ve ilk gece hakkında fazlaca bilgim olmasına rağmen birazcık çekiniyorum bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilgin carsa ön sevişme ve ıslaklık kısmını geçiyorum?
Söyleyebileceğim şey eşinle bu konu hakkında konuşun düşüncelerini hatta carsa endişeni paylaş onunla. Bilsin ki ona göre davransın.
Ama bunun dışında şunu söyleyebilirim ki işk birliktelik çok önemli ve çok özeldir. Bir yere yetişmeye çalışır gibi acele etmeyin. Sadece eğlenmenize ve zevkinize bakın.04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılBir paragraf yazdım ve cevap haklısın mı?
Yazıklar olsun keşke uğraşmasaydım
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki teşekkür ederim deyip bi soru soracaktım
Cevap sahibi+1 yılSor soracaksan neyş bekliyon kız
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat olmaya çalış o günden bir iki gün öncesi bol bol uyu dinlen stres kesinlikle seni olayı adapte edemez yorgun da olursan yeterince verimli olamazsın öncesinde düğünden sonra yaşayacaksınız sanırım bu olayı girin önce bir duş alın üzerinize rahat bir şeyler giyin önce birbirinize romantik şekilde yaklaşın öpüşme Faslı yaşayın sonrasında yavaş yavaş o olaya doğru ilerler siniz stres kesinlikle dediğim gibi sizi etkiler ikinizde çünkü tecrübe sizsiniz sevişme kısmını uzun tutmaya dikkat edin yarım saat minimum sevişin ki sonrasında ilişki daha kolay olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılYarım saat sevişmemiz çok uzun olmuş olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHayır olmaz ilk gece. Bu acele etmek gereksiz
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim peki giyim konusunda ne önerebilirsin duştan sonra gecelik falan mı giyilir
Cevap sahibi+1 yılAynen saten gecelik tercih edebilirsin saten dokusu gereği vücudun okşandığı zaman seni çok daha güzel hissettirir
Soran+1 yılSana birkaç soru daha sormak istiyorum ama burasi uygun degil sanirim bunun için nerden ulasabilirim sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalmasın yeter
036 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatifin koruyuculuk sağlamama gibi bir ihtimali var mıdır acaba
Cevap sahibi+1 yılBoşaldıktan sonra içinde beklemesin, doğru kullanıldığında bir şey olmaz. Kayganlık olması gerek. Islanmakta zorluk çekersen kayganlaştırıcı kullanın. Aksi taktirde hem acı çekersin hem de prezervatif yırtılabilir.
Soran+1 yılKayganlaştırıcı nedir tam olarak ve nasıl kullanılır bir zararı var mıdır bana veya ona
Cevap sahibi+1 yılKadın bazen tahrik olmakta sıkıntı yaşayabilir, bu da vajinanın kuru kalmasını sağlar. Kuru vajina hem kadına hem de erkeğe acı verir. İlk deneyimin, stres ve endişe duyarsan ister istemez vajinan kuru kalabilir, ne olur ne olmaz diye yanınızda bulundurmakta fayda var. Zararlı bir şey değil, kadının tahrik olmasını sağladığı gibi vajinayı ıslak tutar. Zararlı değildir, büyük kısmı sudan oluşuyor zaten.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bir de başka sorum daha olacaktı acaba ne kadar sürer ve zevk almasam da almış gibi yapmalı mıyım sizce onu da bozmamak için
Cevap sahibi+1 yılPenise veya vajina kenarlarına sürülür. İkisine de sürebilirsiniz, bir şey olmaz. Prezervatif üstünden de sürülebilir.
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkide hap kullanmadığı sürece çok uzun sürmez. Bir dakika gibi kısa bir süre olur. İlerleyen zamanlarda bu süre uzar, ve sık pozisyon değişikliği olursa 30 dakika gibi bir süreye çıkabilir. Ama ilk ilişkisi kısa sürer, seni tedirgin etmesin bu konu. Zevk almıyorsan asla taklit yapmana gerek yok, bunu eşine söyleyebilirsin. Zevk alıp inlemek zorunda da değilsin, her kadın farklı şekilde zevk alır. Cinsel ilişkinin amacı iki tarafın da zevk alması, asla rol yapma.
Soran+1 yılAslında bakarsan herkesin dilinde olan penis boyutu meselesinden dolayı nişanlımınkinin de küçük çıkmasından korkuyorum yani daha önce birlikte olmadık ve görmedim ama ben biraz libidosu yüksek bi insan olarak öyle bir şey olursa nasıl çözeriz diye de düşünmeden edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet, boy önemli. Ama o boyla beraber kalınlık ve işlevi de önemli. 20 li yaşlarda 15 cm gibi bir uzunlukta olması gerek ideal olarak, tabii bu herkeste aynı değildir. Bazılarında daha uzun bazılarında daha kısadır. İlk hali seni yanıltmasın, ereksiyon halindeki penis daha uzun olur. Eğer kısa olmasından şikayetçi olursan doktora gidebilirsiniz. Ve bunu söylemekten çekinme, dediğim gibi cinsel ilişkide iki taraf da zevk almalıdır.
- +1 yıl
Ne güzel şeyler yazMissiniz ya
Soran+1 yılEvet haklısın umarım her şey sorunsuz ilerler ilk geceyi atlattıktan sonra daha rahat olabilirim diye düşünüyorum hem ilki kadar acımaz değil mi
Cevap sahibi+1 yılİlki acıyacak diye korkma, kasma kendini. Elbet bir acı hissedersin ama çok ciddi değil. Zaten hazır hissetmiyorsan bunu ona söyle, anlayışla karşılaması gerekir. Hazır hissettiğiniz zaman yapın. Aceleci davranmayın, yavaş yavaş yapın. Çok az bir acı hissedersin, birkaç saniye içinde bekleyebilir acının geçmesi için. Ardından zevk hissedersin. İstersen pozisyon değişikliği yaparsınız, sen üstte olursun bu sayede acısına göre yavaşlayıp hızlanabilirsin. Ama telaşlanırım diyorsan yönetimi ona ver, yavaş olmasını söyle, ön sevişmeyi de uzun tutun. Hissedeceğin zevkin artıp azalması da size ve fantezi dünyanıza kalmış.
- +1 yıl
Hocam süpersin
Soran+1 yılEvet gerçekten çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Zaliminoglu7221 Kendimi Beyaz Futbol da hissettim öyle deyince 😂
- +1 yıl
Ha ha ama çok iyi anlattın süpersin
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil🌸 Aklında çok fazla soru işareti olabilir, gayet normal. Sadece kasma kendini, rahat ol ve zevke bak yeter.
Soran+1 yılKeşke o an yanimizda olsan da söylesen anlık ne yapmamiz gerektigini 😂
- +1 yıl
Bende olayım mi
Cevap sahibi+1 yılKendimi oğluyla gelininin arasına yatan kaynana gibi hissederim😂 Cidden sorunsuz biterse neden bu kadar çok takmışım diye düşünürsün. Sorunsuz bitmesi için de acele etmeyin, ilk ilişkide öncelik kadınındır acı çekmemesi için, sana önem versin yeterli.
- +1 yıl
Bende olcam ya bana ne
Cevap sahibi+1 yıl@Zaliminoglu7221 Oğlum hepiniz de çıkarcı olmayın be.. Yavaş bir yavaş.
- +1 yıl
Birazcık oldum ya hocam
Soran+1 yıl😂 ama benim bi destek ekibine ihtiyacım olcakmış gibi geliyor diyorum ya anlayışsız davranırsa bu konuda ve bize o geceyi zehir ederse diye düşünüp duruyorum zaten çok az kaldı
- +1 yıl
Başka fikrim var yq benim
Soran+1 yılNeymiş fikrin @Zaliminoglu7221
- +1 yıl
Tecrubeliker yapsın siz izleyin canlı
Cevap sahibi+1 yılAnlayışsız davranırsa uyar. Bu konudaki düşüncelerini baştan söyle. İlkinden sonra her canını yakışında saçını çekip tırnaklarsın😂
Soran+1 yılÖff ne diyormuş diyorum ben de
- +1 yıl
Hocamm yakiyon beni
Cevap sahibi+1 yıl@Zaliminoglu7221 Sen bir evlen istersen? Sonra ne istiyorsan yaparsın.
Soran+1 yıl😂 tamamdir öyle yapıcam
- +1 yıl
Hocam biraz konuşalım
Cevap sahibi+1 yılİlkini atlat da sonraki kısımlarda eline düşer😂
Cevap sahibi+1 yıl@Zaliminoglu7221 Teşekkürler, iyiyim böyle
- +1 yıl
Ben degilim
+1 yılÖnsevişmeyi bol yapın. Kasma kendini kasarsan canın fena yanar. Kendini gevşet. İlk gece olduğu için bol sulanman lazım oyuzlen acele etmeyin. Önce önsevişmenize dikkat edin ve kayganlaştırıcı kullanın. Sonra yavaş yavaş yapın. Eşine aöyle o da acele etmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben bunları ona söylersem böyle böyle yapalım dersem benim tecrübeli olduğumdan falan şüphelenmez mi 😞
- +1 yıl
Yok canim de ki internetten araşyırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
+1 yılyardımcı olabilirim özele gel acemiliğini üstünden atabilirsin benimle 😉
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nişanlıyım ama inan bana hiç korkmuyorum çekinmiyorum eskiden hep korkardım bundan ama artık tam tersi sevdiğim insanla en özel anım böyle güzel bi andan neden korkayım sevdiğim insanın bana dokunması tenimizin bir olması neden kötü bişey olsun ki ben öyle düşünüyorum ve o özel anı sabırsızlıkla bekliyorum işin özü bu zaten sevdiğin insanla en özel ilk anınız bundan neden çekiniyosun tam tersi çok mutlu olman gerek kendini rahat bırakman o anı yaşaman gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet sakin ve yavaş olun eşin özellikle seni mutlaka dinlenmeli dur dediğin zaman mutlaka dursun canın yanar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sürekli durdurup zevk almasına engel olmam umarım :_
- +1 yıl
Mecburen durduracaksın o zevk alsın diye düşünürsen sen acıdan kıvranırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba şu altta Fatmanur isimli şahısa mesaj atma o fake haberin olsun. Umarım görürsün bu yorumu
03 Yorumla
Soran+1 yılTam mesaj atmaya gidiyordum erkek mi yoksa
Cevap sahibi+1 yılEvet profiline gir gelene geçene ulaş bana falan demiş
Cevap sahibi+1 yılSonrada kimle konsutuğumu göreyim diyor resim istiyor yani bir kız sence bunları ister mi? Anca abaza ister bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayirli olsun damadimiz ne is yapiyor evlenmeye karar verdigine gore iyi bir is sanirim
00 Yorumla
+1 yılKendini kasmaaa rahat ol duşunu alıp geçersiniz zaten hazırlarlar gerekli şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela neyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa benimde düğünüm 2 buçuk hafta sonra bana tavsiye verirmisin o gunn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayril bence ya cok acir :/
01 Yorumla
Soran+1 yılAciyacak diye nisani mi bozayim 😂
+1 yılUtanıyor musun
19 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi begenmezsek diye korkuyorum diyelim
- +1 yıl
Öneride bulunabilirim istersen
Soran+1 yılÇok isterim
- +1 yıl
Ulas canım
Soran+1 yılMesaj kutun kapali
- +1 yıl
Takip et ben yazayım
Soran+1 yılHayir takip etmeyeyim iki dakika ac mesaj kutunu ben sana yazarim
- +1 yıl
Açıyorum
- +1 yıl
Açtım
Akışına bırak
10 Yorumla
+1 yılkendini kasma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok canim
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yaa
010 Yorumla
Soran+1 yılNeymis cok iyi olan
- +1 yıl
Bakire olman ilkin olması günümüzde böylesi kalmadı malesef
Soran+1 yılTürümün son örneği miyim yoksa..
- +1 yıl
Umarım değilsindir😂
Soran+1 yılSen de onlardansin anlasilan..
- +1 yıl
Kimlerden
Soran+1 yılBakir olmayangillerden
- +1 yıl
Bakirim sahaöpüşmedim bile
Soran+1 yılNe güzel işte demek ki türümün son örneği değilmişim
- +1 yıl
Bizim gibi çok var ama böyle birini bulmak çok zor o yüzden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi