#smellsmoke

Plato..:
her şeyin bir senfoninin en yüksek notaları gibi yükseldiği anlar yani kreşendo…zirveye varmak üzere olduğunu bilmek hissetmek eşinde de o işaretleri görmek. Orgazm anından daha zevkli hele uzatıp orgazmı ertelemek daha büyük bir haz
İlişkinin her evresi kendine has şekilde güzeldir. Her evre yeni bir boyut ve gzuellik katar insanın bedenine ve ruhuna bu da muhteşem hazlar yaşanmasına yola açar ve bu harikadır. İlk bakış, ilk öpüş, ilk dokunuş ve kavrayışlarla gelen diğer tüm her şey ilkler unutulmaz dedirtir ve hazzı coşturur. Nasıl başlarsan öyle bitirirsin. Başlangıcı güzel olmayan bir şeyin sonu da pek iyi olmama durumu söz konusudur. Ben her evrenin kutsal olduğunu düşünüyorum. O yüzden hepsi diyorum 😊
Tahrik edilme süresi daha etkili ve heyecanlı..
Mesela; çok acıkmışken yemek yemeye başlayıp, doyana kadar geçen süre gibi zevkli bir yoktur.
Doyma anı yani finali, o kadar mutlu edici olmaz..
Bu da böyle bir şey..
Teşekkürler ;)
Ricalar.. 😊
Başlangıcın tadı apayrıdır. Bu yüzden plato evresini nekadar uzatırsanız o kadar güzel olur tatlı sona ulaşmak👒
Ricalar 🤗🖤
Cevap
62Cevap
Selam
Uyarılma evresinde belirli bir kıvama gelirsin zaten ama asıl alacağın zevki işin finalinde yaşarsın.
#perso
Elbetteki başlangıç evresi daha harikadır ve tadı efsanedir
Şimdi evlilik de uyarılma olmadan direk cinsellik kadın için Yok oluş
Bir erkek hemen kadına sokulup boşalıp giderse kadın için hiç bir anlam ifade etmez
Bir kadın ile güzel gene sevişip ondan sonra seks kadına enerjini harca kadın zaten o mutluluğu erkeğe verir
İkisinin de tadı, hazzı başka. Ama uyarılma anları tabii ki daha büyük bir hazdır. Daha keyif vericidir. Orgazm ise hazzın doruğa ulaşmış final evresidir. Mutlu aon gbi ☺️
*mutlu son*
kesinlikle uyarilma benim icin soyunan elbiselerini tek tek yavaş yavaş gozumun onunde cikaran ve bu etkinliye bakarak penisimin errekte olmasi cok hazz verici bisey.
Uyarılma evresi daha güzeldir, düşünün dudakları vücudunuzun uyarılma noktalarını uyardığını inanın insanın ayaklarını yerden keser yoksa sevişmek kaç dakika.
Bence ilişkinin uyarılma anı hızlı bir kalp atıymış gibi vücudu hemencecik sarıp kaplıyor, bu evrede doğan zevk gittikçe artıyor taa ki ilişkinin sonundaki tatmin doruğuna ulaşana kadar
Uyarılma evresi ne kadar uzun sürerse haz o kadar yüksek olur
Düzenli ilişkilerde final her zaman fazla haz verir. Anlık ilişki de başlangıç evresi daha fazla tahrik edici olmaktadır
Ön sevişme ile uyaracaksın. Çıldırtma noktasına gelince ilişki kısmına geçeceksin. Kadın orgazma ulaştığı anda ılık ılık içine boşalacaksın.
Bence kesinlikle uyarılmadır çünkü o anki aldığın zevki birde boşalırken alır insan 🔥🔥evde yalnızım yine libido tavan yaptı
Bana göre ikisinin verdiği haz ayrı ve güzeldir. Birinde partnerinin nasıl senin için deliye döndüğünü görüyorsun, diğerinde ise kendinden geçtiğini.
Uyarılma evresi ne kadar uzun ve yoğun geçerse final o kadar zevk verir ve kıvranırsın. Uyarılma evresi diyorum ama finalin zevki bambaşka birşeydir
Bence ikiside ama final daha çok vurur ama uyarılma da atlancak bir detay deyil
İlişkinin kendisi bile hiç haz vermiyo valla bana artık, uğraşamam 😒
Kim uyarılma diyorsa seksten anladığı yok tabiki finali
Uyarılma evresi daha fazla haz verir final kisa süren bir rahatlama sadece
Final rahatlama dur uyarilmaysa yemeğin en tatlı anidir
Ikisininde yeri farklı ama.. sanırım uyarılma evresi daha güzel
İlk evresi şaşkınlık sonu ise asıl heyecanın doruğudur
Ben ön sevişmedir, bu şekilde zirveye çıkabilirsin…
Finalden sonra istek kalmıyor bide hemen bitsin istiyorsun en iyisi başları
Kadın hemen sönmez
Yeni başlarken birbirinden tahrik olduğun o anlarr
Onun için kadinlar ilişkiyi değilde sevişmeyin daha çok seviyor... ilginç
İlk başlangıç, o dudakların tendeki kur gezintileri çok haz veriyor
Uyarılma evresi en güzeli azdırıp azdırıp durmak harika
İlişkinize sokam varsa yiksa ilişki 😂 ilişki olunca kimse böyle değil
Uyarilma evresi daha zevkli bence
Uyarılma evresi heyacan orgazm aşaması zevk
iliski bastan sona zevk meselesidir
Önc3 uyarılması tabi sonra final
final daha fazla haz verir
Tartışmasız final. Orgazm olayın gülü çiçeği.
Duruma göre değişiyor
Her ikisinin hazzı farklı olur
Tabi finali hele de o boşalma zamanı
Uyarılma yaşamak güzel ama ille de final ister
Baştan sona haz verir
Hiç yaşamadım ama uyarılma evresi olabilir
@Muzurix34 aseksüelim ben
@Muzurix34 ilgi mi çekmiyor diyelim sekse de erkeklerde zerre ilgim yok
Evlenmeyi de düşünmüyorum çünkü evlilik seks üzerine kurulu
@Muzurix34 size göre öyle olabilir ama ben böyleyim
@Muzurix34 ahaaa evet seks her yer de serbest erkekler sağ olsun seks için evleniyorlar da ondan
İlişkinin kendisi haz veriyor.
Kesinlikle uyarılma evresi
tabiki final arkadaşım
Seçemedim 🙄 ikiside bir elmanın yarısı
Uyarilmadir diye düşünüyorum
Uyarilma ani daha keyifli
Komple hepsi..
Uyarılma daha heyecan verici.
Heyecanı uyarılmada,
Patlaması finalinde.
Bence uyarılma evresi daha fazla haz verir
Uyarılma sırası