Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sizin yaşlarınızda her gün seks yapmak istemem normal. Ama, eşin her gün de istemeyebilir. Karşılıklı anlaşarak, bu işin okurunu bulabilirsiniz. Mesela gün aşırı yapmaya ikna et eşini. Bunu yapabilir sanıyorum. Bir de çok sık seks yapmak bir süre sonra sıkar sizi. Zamanla monotonlaşır. Bence sen de her gün yapmak yerine gün aşırı yapmakla yetinmelisin.
012 Yorumla
Soran+1 yılSıkılacak kadar yapamadık ki daha
Soran+1 yılDirek monotonlaştı diyorum
Soran+1 yılSorun olduğunu kabul etmiyor li çözelim
- +1 yıl
Eğer sen bunun bir sorun olduğunu iddia ediyorsan bunu ona bir şekilde kabul ettirmelisin. Bunun sorun olmadığını söylediğinde geri çekilir ya da susarsan, çok da önemsemez. "Bunu kabul etmesen de bu ciddi bir sorun ve ben bu durumdan hiç memnun değilim.." diyebilmek işin. Bunu sık sık dile getir. Eğer çözmemekte ısrar ederse sonuçlarından da sorumlu olacağını belirt. Muhtemelen sonuçlarının ne olacağını soracaktır. Ona bir çift terapistine gitmeyi öner. Yoksa bu durum, boşanmaya kadar bile gider. Tabi başka sonuçları da olabilir.
Soran+1 yılBen buralarda derdime çözüm arıyorum sence onun üzerine gitmiyor muyumdur. Daha da üsteleyince her şey seks mi detip çıkıyor
Soran+1 yılHayır tabi ki evliliğin önemli bir bölümünün olduğunu ve bazı mutlulukların burdan geçtiğini söylüyorum. Sonuçta sadece birbirimizi sevdiğimiz için değil bazı ihtiyaçlarımızı daja rahat karşılamak içinde evlendiğimizi söylüyorum. Her şeyin aşk ya da para olmadığını da söylüyorum madem her şey seks değilss
Soran+1 yılSorun olduğunu kabul etmiyor ki gitmez
- +1 yıl
Birilerinin eşini bilinçlendirmesi lazım. Bu durumun gidişi hiç iyi değil. Eşlerden birinin seks konusunda beklentilerinin karşılanması, telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir. Bu durum ya boşanmayla sonuçlanma ihtimali var. İkinci bir durum, bu durumu kabullenip, hep bir eksiklikle yaşaman. Başka bir durum da sen kabul etmesen de bu eksiklik seni farklı arayışlara itebilir. Asla olmaz deme. İnsanın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Umarım sorununu çözme konusunda başarılı olur, mutlu mesut yaşarsın.
En İyi Cevaplar
Bence 3 günde bir yap. Emin ol sende oda daha çok mutlu olucaksınız. Onun olmadığı yani işte oldupu zaman da kendini bir şekilde tatmin et. Hergün yapılan o iş cidden erkeğin soğumasına sebep olur. Yapacağınız günlerde de onun için hazırlan. Duşunu al. Parfümünü sık. Biraz anormal giyin 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün erkeğin soğumasın sebep olur diyosun ama her gün isteyen erkekte çok. Tatmin etmek yetmiyor. Ayrıca onun için tahmin ettiğinden daha çok hazırlanıp kendime özen gösteriyorum
+1 yılOrtadaki tek sorun cinsellik konusunda istek olarak uyumsuz olmanız. Ne sende ne de onda sorun var ama bu durum konuşulduysa ve karşı kişiye suç sende denilmeye başlandıysa evet bundan sonrası için sorunlar olmaya başlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda bana diyor suç sende sen çok isteklisin diye. Böyle bi durumu yaşamadıysan bilemezsin evlilikte çok önemli bi etken cinsellik
- +1 yıl
Gayet iyi biliyorum merak etme. Burada da sıkıntı eşinde zaten. Onun senin kadar istekli olmaması sorun değil senin istekli olmana laf etmesi sıkıntı.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan cinsel istksizliğini sene kusur varmış göbü göstererek kamufle etmeye çalışıyor. Senin istğin ve beklentin gayet normal, kocanda ciddi sorun var. Çok mu sigara ve alkol kullanıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimixde alkol tüketiriz ama çol değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında ikinizde de sıkıntı yok. Aradaki anlaşmamazlık sen çok istekli birisin eşin isteksiz bu olay çoğu evlilikte tam tersi de olabiliyor. Yani hafta da 1veya 2 defa da çok az yani 😊
Suçu kendinde araması gerektiğini anlaması için sende haftada bir kez yapmaya çalış o zaman sorunu akıllı biriyse kendinde olduğunu anlayacaktır06 Yorumla
Soran+1 yılBende duramıyorum dayanamıyorum haftada 1 kez napıyım
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi partneri olması için nice erkekler hayal ediyor sen isteksiz birine denk gelmişsin ve manyak suçu sende buluyor 😊
Soran+1 yılEvet başka erkek olsa delirir bu da kıymetimi bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılBulmuş senin gibi istekli birini belasını istiyor her halde
Soran+1 yılBencede öyle
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim benimde hayalim senin gibi istekli bir eşe sahip olmak.
Gönlünce olsun herşey 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar çeşit çeşit. İsteklisi de var isteksizide. İnanmazsin belki ama bizdede durum ters. Eşim ayda 2-3 anca yapma taraftarı sonra istemez. Ben buyum der. Bende ayrı yatarım. Böyle bekar hayatı gibi yaşıyorum. İnsanlar kavun değil ki koklayıp alasın. Bir özelliği iyi çıkıyor biri kötü. Hepsi bir arada vermiyorlar 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanırım çünkü kadının isteksiz olduğunu duyduğum çok oluyor ama erkeklerde pek olmuyor bende o pek olmayan kocayı bulmuşum
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben daha şanslıyım bu konuda diyorsun yani.. yok ya bence eşit. Bende bolca senin gibileri duyuyor ve okuyorum. İnsan aynı ya kızı erkeği yok.
Soran+1 yılİsteksiz erkek şok az duyuyoruz çevreden ama kadn çok
Cevap sahibi+1 yılAnladım şanssız bayan. 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorunu ben de eşimle yaşıyorum. Böyle istekli kadınları görğnce de neden denk insanlar birbirini bulmaz diyorum. Ne kadarlık evlisin? Nişanlıyke hiç ğzerine gelmşyo muydu? Erken boşalma ya da sertleşme sorunu mu var? Çok soracağım şey var ya bununla ilgili.
06 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin tabi ikimizde 24 yaşındayız daha genciz. Keşke herkes dengini bulsa. İstekli istekliyim isteksiz isteksizi. 2 yıllık evliyiz nilanlıyken ayrı şehirlerdeydik çol fazla yan yana gelmiyorduk. Erken boşalma ya da sertleşme sorunu yok isteyince harika şekilde yapıyor sorunu istememesi gerek duymaması
Cevap sahibi+1 yılGerek duymama. Aynen. Bizde de var. Ve tok acın halinden hiç anlamıyor. Senin isteğinden asla anlayamaz. Konuşsan da anlayamaz. Ben mast yapıyorum. 8 yıldır anlatıyorum olmıyor. Tabi kadınlarda mast pek yerini tutmuyor dimi
Soran+1 yılEvet yeterli olmuyor 8 yıl nasıl geçti
Cevap sahibi+1 yılBirünci yılın ilk aylarında daha alışamadı diyodum. Bi alışsa sevecek diyodum. İlk yılın sonunda acaba bende mi sorun var iyi yapamıyorum soruları. İlişki öncesi romantik akşamlar denemeleri. Hediyeler… ikinci yıl bittiğinde konuşmak ama çözüm bulamamak. Üçüncü yıl birtiğinde bu siteyi keşfetmek, istekli kadınlar tatafından ilgi görme ile başlayan sanal seks macerası, çok sık olmasa da… artık mast ilişkiden daha çok olmaya başlamıştı. Beşinci yılda terapiyw gidelim diye twklif ettim. Olmadı. Özetle böyle. 8 yıldır ne oral seks yaptım ne de o bana… hiç olmadı. Sizde nasıl
Soran+1 yıl5 yıldır buradasın sanırım. Oda mı hatasınıkabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yıl5 yıldır buradayım. hata olduğunu düşünmüyor. hani ondaki normal de bendeki istek fazla diye düşünüyor. herkesin bu kadar istekli olmadığını, herkesin zaten ayda 2-3 defa yaptığını söylüyor vs. yorgun olduğunu, kafasının dalgın olduğunu... yani içinde böyel bir içgüdü yoksa zaten seni harekete geçiren, görev gibi görürsün. ama senin ve benim içimizde içgüdü var. yorgun da olsan o seksi istiyorsun sen. ben de öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani yeni evliyseniz ilk sene hemen hemen her gun olur, yani oluyor diye biliyom cicim aylar gibi tadini cikariyorsunuz gibisinden falan ama eger uc bes sene olduysa evleneli her gun her gun insani yorar yani, enerji isteyen bir sey, bide isten falan geliyorsa adam zaten yorgun geliyor bide her gun onu yapmak ayri yorgunluk. He bide genelde hep erkekten bekleme durumu var, yani bide yatip bi onun durumu idare etmesini bekliyorsun tamam sen unut o isi...
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yollık evliyiz yeni sayılır bende çalışıp yoruluyorum ayrıca. Ben istediğimi söylüyorum ben bi şeyler yapıyorum ondan beklemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes bir degil iste, sen kaldiriyor olabilirsin ama o kaldiramiyordur yoruluyordur. Sizde hafta sonu is yokken yapin doyasaya kadar o gunu komple ona ayirirsiniz artik...
Soran+1 yılAnlamıuosun herslde yapmıyor diyorum yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılHic mi yapmiyor?
Soran+1 yılHaftada 1 2 en fazla osa olursa
Cevap sahibi+1 yılInshallah daha cok olur ya. Kendin yanasinca noluyor peki napiyor, isteklenmiyor mu
Soran+1 yılYok istemiyorum şimdi olamz dşyor
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah, acaba adam da yapma istegi mi yok, cani istemiyor demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün istemen normal değil. Sebeplere gelince, birincisi eşinin istememesi seni kamçılıyordur yani o hergün istese sen bıkar dur dersin zaten ama eşin istemeyince hevesli şekilde kalıyorsun. İkincisi tam manasıyla tatmin olamıyorsun büyük ihtimalle çünkü tam manasıyla tatmin olsan her gün istemezsin. İnsanın da bi doyum noktası var
01 Yorumla
Soran+1 yılO her gün istese bende isterdim bıkmazdım. İşte yapmayınca tam doyum noktasına varmıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama haftalık 1-2 genelde 20-30 yıllık evlilerde ya da arada uyum çekim olmayan kişilerde oluyor. 3 yıllık evliyim haftalık normalde 5-6 yaparız genelde bir aksilik çıkmaz yoğun bir hafta geçirmiyorsak yani.
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz aynen yaşlı insan hayatı yaşıyoruz
- +1 yıl
Bizden de gençsiniz yaş olarak da genç olmalısınız lakin cinsel hayatınız yaşlılar gibi gerçekten bu çok büyük sıkıntı. Kadın istediği sürece erkeğin hayır deme lüksü olamaz ki erkek de yaklaşmalı yoksa kadın bir süre sonra herşeyin farkına var adam da iş olmadığı anlamında.
Soran+1 yılBilemiyorum artık
- +1 yıl
Olacak olanları söylüyorum. Cinsel hayat bittikçe gerginlik kavga tartışma artacak.
+1 yılDevamlı istiyorsan kocanı baştan çıkarmalısın. Her zaman hazır olduğunu hissettir. Ve onu azgın hale getir. Hiç bir erkek yok demez. Şahsen eşim böyle bir şey yapsa yok demem ama bizim ki de pasif.
14 Yorumla
Soran+1 yılAhhh ahhh neker neler yapıyorum bi bilsen
- +1 yıl
neler yapıyorsun merak ettim. benimki ile de tanışsan da tüyo versen ona
Soran+1 yılÇok şey yapıyorum yani yapıyordum. Seninki ne yapıyor
- +1 yıl
özelden yazar mısınn?
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte bu yüzden cinsel uyum önemli bir taraf istekli olupta bir taraf isteksiz olursa olmuyor ne bir tarafı daha az isteyebiliyor ne de bir taraf daha çok
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte en büyük sorun
+1 yılAdam demesin bence kocan kendineBenim esim hergün isdiyecek onu aff etmem o hergün isdiyosa ben hersaniye isderim bukadar net
011 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle çok istekliyim ona ama değer bilmiyor. Çok duyuyorum çevremden arkadaşlarım diyor kocam her gün istiyor ben haftada sadece 1 kez yaparım diyen çok bizde tam tersi
- +1 yıl
Ya gercekden anlamiyorum ya senin gibi esim olsun 100milyon euro borcum olsun
Yanlis anlama ve kizma lütfen ama sen isdekli olunca kesin herseyi yaparsin iliski sirasinda
Soran+1 yılMesela nasıl hee şeyi
- +1 yıl
Bilmiyom anal yaparmisiniz ben mesela karsiyim anala
Ama oral yaparsiniz ve arkaya parmak felan kabul edersiniz sanirim
Hergün isdiyosaniz cok ateslisiniz demekki buda herseyi yaparsiniz anlama geliyor otomatikmen :)
Soran+1 yılBurdan yazamam bunları
- +1 yıl
Isderseniz özelde dertlese biliriz mahsuru yoksa sizin icin
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Bana takip atan sizmisiniz
Soran+1 yılHayır ben atmadım
- +1 yıl
Isderseniz ata bilirsiniz sohbet amacli
- +1 yıl
Özele bekledim ama gelmediniz bi kusurummu oldu
+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz bir yere kadar hergün olabilir ama belli bir noktadan sonra azalmaya başlar
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık bence azalması gereken zaman gelmedik daha
- +1 yıl
Belki dönemsel bir geçiş sürecinde olablir yorgunluk ve hayat stresi cinsel performansı etkiliyor ne iş yapıyor eşin
Soran+1 yılHep böyleydi
- +1 yıl
Hep böyle ise eşin isteksiz yani evliliğin ilk zamanları ne kadar oluyor hemen hemen her gün olması lazım
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evleneli ne kadar oldu?
Senin performansini, fiziğini beğenmiyor olabilir mi?
İşi ger gi çok mu yoruluyor?
Birçok neden olabilir.015 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu. Övünmek gibi olmasın ama fiziğim baya iyi performansım her erkeği çıldırtabilir. Çokta yorulmuyor kendş isteksizliği bende çalışıp yoruluyorum sonuçta.
Soran+1 yılOha bu duruma düşürmesine gerek mi var resmen kocası elinden gitmesin diye yapıyor
Soran+1 yıl24 sizin
Soran+1 yılÖyle bir kadın nasol böyle ni kadıma dönüştü
- +1 yıl
İki çocuk sonrasında.
İlk olarak kendini beğenmemeye başladı doğumlar sonrası (kilo aldı çok)
Çocuklar yoruyor vs bahanesi var ama çocuklarla bende xok ilgilenirim.
Birde doymusluk var.
Bir gün evli bir oartnerim şunu söylemisti.
Seninki doymuş ve o yüzden istemiyor.
Ben açım o yüzden istiyorum
Soran+1 yılPeki sen beğeniyor muydun yani ona böyle de güzel olduğunu söyledin mi. Ayrıca o doyarken sen neden doymadın
Soran+1 yılNeden o kadar tahriş oluyor kş anlayamadım
+1 yılBuradaki abazalara sorarsan günde 2 kez olmali. Ama işin dogrusu haftada 2 yeterlidir. Sen de bir sorun var gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSende kocm gibisin belli
- +1 yıl
Ben olmasi gerekeni yazdım. Kendi durumumu değil. Asıl esim kocan gibi ben senin gibiyim. Ama doğrusu her gün olmasi değil. Bu mevzu uzun. Kisaca böyle diyelim.
Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Umarım sevgilim de ilerde senin gibi olur min 😂
Yanlış anlama senin durumuna düşmeyi istemezdim bence seni yanlış anlıyor umarım hallolur02 Yorumla
Soran+1 yılAllah düşürmesin çok zor inşallah sana çok istekli biri gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki yıldır evliyim bende de tam tersi. Bir hafta her gün rahat rahat yaparım ona 3 olsun haftada yeterli. Tahrik edince falsn dayanamıyor Allah'tan da sürekli onu tahrik ediyorum, ya da etmeye çalışıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmazsa öyle bi avantajın var
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün fazla bence haftada 1-2 yeterli kocanın dediği gibi. Yorgun argın geldikten sonra ekstra efor sarf etmek kolay değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılSende onun gibisin belli
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik söz konusu olduğunda evlenmeden olmaz diyipte kutsal kadın olanlar iyi baksın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Cinsel uyum çok önemli. Sadece adam gibi sevsin diyipte duygusallıkla herşeyin çözülmediğini iyi bilmeli gerek kadın, gereksede erkek.
+1 yılDürüst güvenilir birini arıyorsan konuşabiliriz. Aynı sıkıntı bizde de var
01 Yorumla
Soran+1 yılAramıyorum
Aslinda size kalmis bir sey. Bir cok yolu var onu kendinize gore uapmanin
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. orta yolu bulunmalı haftada 3 ideal olanı bazen sizde 4 e cıkarın zaten yeter
011 Yorumla
Soran+1 yıl4 olsa da olur bana ama 4 olmuyor hiç
Soran+1 yılEvet 1 haftada 1 sen düşün
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum
Soran+1 yılÇok yıprandom hemde çok
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun gbi erkeklerin eşlerinin gözü hep dışarda. Yanıyolar alrv alev. Geçen komluyu badoda gördğm. Üye olup anlık biriyle yazışıp kapatıyor. Eşi burda yok işi bilmez. Aaah aaah aah az cesaret etsem neler yaşatırım ona aklın almaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım kimim gözü dışarda
Benim durumumda aynı, benimde eşimin libidosunu yükseltecek tavsiyelere ihtiyacım var.
03 Yorumla
Soran+1 yılAl işte tam tersiz sizde de
Soran+1 yılNeden
+1 yılbizdede bunun tam tersi durum var ben çok istekliyim eşim isteksiz malesef naısl olur bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılGenekde kadınlar isteksiz oluyor dşye duyuyorum ben öyle değilim keşke olsaydım
- +1 yıl
kadınlar isteksiz evet yorgun düşüyorlar
Soran+1 yılErkekte yoruluyor sonuçta
- +1 yıl
ben şahsen garip bir şekilde her sabah istekli uyanıyorum. Eşime ne zaman seks desem yorgun ve bitkin yatalak ne kadar pozisyon varsa hep onları seçiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. seninkide biraz fazla...
haftada 2-3 iyidir bence... bundan ötesi sana yedek lazım...02 Yorumla
Soran+1 yılBiz daja genciz 40 lı yaşlarda değil
Yorumların hepsi sacma. Hayallerde dolanıyor millet. Her gün iliski olmaz. İnsani biktirir. Haftada 2 yeterli. Zaten zamanla sende durulacaksij
06 Yorumla
+1 yılBenle evli olsaydın Şu an sen kaçıyor olurdun diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKaçmazdım tam tersi
- +1 yıl
Denemesi cok zor değil
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bir buluşmayla, once kim oes edecek göreceğiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bunu evlenmeden anlaamadinizmi bende senin gibi esim olsun isterdim yetmezsem tek partner getirirdim esini bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce pek yan yana gelemedik anladığım kadarıyla da istekliydi. Yanına bir erkek daha mı getirdin yani
Cevap sahibi+1 yılEvet getirirdim esimin mutlu olmasi benim hazzı mı 2 ye katlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam çalışıyor sen evde yan gelip yatıyorsan tabi her gün istersin
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya benim çalışmadığımı nerden biliyosun sen
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen haklısın bence istemen normal. Sana yetmemekten korkuyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYo iyi yapınca yettiğini biliyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Problem sende değil. Bu yaşta her gün cinsellik olur. Hem de bir kaç kez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay arkadaş yaaa ben böyle dünyanın...
Bizde istekli kadın arıyoruz. Ama ne yazıkki nerelerde kimler kıymetini bilmiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılKıymetim bilinmiyor
Cevap sahibi+1 yılAaahh ah. Bizde de tam tersi diyecem ama ne yaparsın. Sen başka ellerde ben başka ellerde. Yazık olup gidiyoruz
Soran+1 yılAynen harcanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılNapcaz peki böyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kimse kendine bakmaz, öncelikle karşı tarafı suçlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne açıdan kendime bakayım sen söyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende hergün 2 defa istiyorum eşime kalsa ayda 3 yetiyor bu konuda hep sorun yaşıyorum. Sonuçta ayda 4 anca oluyor maalesef..
05 Yorumla
Soran+1 yılAynıyız işte
Cevap sahibi+1 yılMast yaparak rahatlıyorsun dimi
Soran+1 yılRahatlayamıyorım
Cevap sahibi+1 yılMecbura kalınca işe yarıyor
Cevap sahibi+1 yılVücudum güzel diyorsun isteklisin her erkeğin hayalisin kıymetini bilmiyor senin yazık valla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisiniz? Ben de evliyim de eşin senden sıkılmış olabilir hep aynı kişiyle birlikte olduğu için
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır. Sıkılacak kadae yapamadık ki hiç ben ondan sıkıldım asıl
Cevap sahibi+1 yılBende de benzer durum oluyor sürekli haftada bir ya da iki defa eşimle birlikte oluyorum ama canım başka kızları istiyor açıkçası hep aynı kişiyle olunca dışardaki daha çekici geliyor
Soran+1 yılKaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık evliyim bazen eşimle beraber olunca başkasını hayal ediyorum altımda
+1 yılSenin benimle evli olman gerek günde iki olmalı en az of of
05 Yorumla
Soran+1 yılBende hep öyle derdim günde 2 3 kez 🙈
- +1 yıl
Sen gel konuşalım biraz
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Tanışmak istedim sadece
- +1 yıl
İstersen zaten takip atarsin
+1 yılneden size böyle söyledi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılaşırı isteklisin heralde ya da eşin yetemiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok istekliyim eşim yapsa yetecek
- +1 yıl
eşin isteksiz olabilir.
eşin istekli olup sen çok daha fazla istekli olabilirsin.
fizikten kaynaklı eşin istemiyor olabilir.
Eşin yetemiyorsa oyuncak kullanmanı öneririm
Soran+1 yılÖvünmek gibi olmasın ama fiziğim baya iyi performansım her erkeği çıldırtabilir. Sorunumuz bunlar değil
- +1 yıl
o zaman eşin isteksiz
Soran+1 yılEvet öyle maalesef
- +1 yıl
valla sorunu bir şekilde çözmelisin yoksa başka erkeklerle ilgilenirsin
+1 yılKeşke senin gibi eşim olsa...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sabah akşam sevişirdim ben de libidosu tavan biriyim doyamazdik birbirimize
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir trol baboo
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san
- +1 yıl
Sana ne dememi bekliyosun şimdi
+1 yılBen nerden bilim😝😝😝
02 Yorumla
Soran+1 yılBilme
- +1 yıl
Tamam
+1 yılBuyurun. Bence saçmalamış
05 Yorumla
Soran+1 yılBdn mi eşim mi
- +1 yıl
Eşiniz saçmalamış. Haftada bir iki mi biz onu yorgun olmaz isek günde yapıyoruz.
- +1 yıl
Senlik bir durum yok. Dm yazabilirsin ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olurum.
Soran+1 yılNe yapmam gerektiğini biliyor musun ki
- +1 yıl
Bilirkişi boşuna olmadık 😊
+1 yılO önce kendine baksın
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
takip dm gelir misin
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sohbet ederiz
Hayir yardim rt ona uyar onu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz olduğunu kabul etmek istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen etmiyor
- +1 yıl
Evliliği biter insanın bu yüzden
Soran+1 yılOfff bilmiyorum ya valla sen evli misin
- +1 yıl
Değilim de bu yüzden kocalarından nefret eden insanlar tanıyorum diyelim hani detay veremiyorum burdan ama boşanmaya kadar gider resmi olarakta dini olarakta boşanmak hak
+1 yılBence eşin isteksiz hatayı sende buluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen isteksiz
- +1 yıl
Keşke eşin ben olsaydım walla çok istekliyim ayrıca sınırsız bir cinsellik hayatı savunan bir erkeğim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste hep isteyene istemeyen gelir. Bi, de de tam tersi. Sans ammk
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen heo tam tersi
+1 yılGözleri var ve görüyorsa bakar
01 Yorumla
Soran+1 yılEe yani
Bakmaz, 5 vakit namaz kılıyor o adam
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bravo
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastcilarin arasına hoşgeldin dostum..
02 Yorumla
Soran+1 yılSarmıyor be abi oda
Cevap sahibi+1 yılMecbur kalıyorsun işte, yoksa her istediğinde tamam dese keşke.
Sorun sanırım baya derin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvdr ciddi bi şey
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz ve bencil bir eşin var
05 Yorumla- +1 yıl
Sende onun isteklerine karşılık verme
Soran+1 yılİstese de vermesem keşke
- +1 yıl
İşin zor gerçekten isteksiz bir eşle evli olmak zor kendimden biliyorum
Soran+1 yılSeninde mi ya herkesin öyle
- +1 yıl
Maalesef hayaller ve hayatlar dertleşelim istersen
+1 yılNiye evli olan
25 Yorumla- +1 yıl
Sen hala yatmadın mı kaç saattir 😀 hep sana denk geliyorum
- +1 yıl
Yatmadım bro sen kimsin 😂😂
- +1 yıl
Allahın bşr kulu sadece çok denk gelsim sana gece saatlerinde kimse kalmayınca dikkat çekiyor az kişiler
- +1 yıl
@BenBilgiVeKaos olabilir
- +1 yıl
Hı hımm
+1 yılEvli erkeğin bu saatte burada işi ne?
00 Yorumla
+1 yılmesleğin?
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlıkcı
Kendıne bır guvenılır sexbady bul
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Vay be ne kadınlar var
08 Yorumla
Soran+1 yılNe kadınlar
Soran+1 yılVe onu söndüren erkekler
Soran+1 yılYok işte
Soran+1 yılMast işte
+1 yılOzel yazarmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Neden olacak Konuyla ilgili konuşmak için
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
Sen bilirsin
Sorun nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye bak
+1 yılproblem nedir
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım eşin zırvalıyor. biz günlük düzenli yaşıyoruz. haftada bir ilişki mi olur.
yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik sağlık için günlük düzenli giderilmesi gereken 5 temel ihtiyaçtır.
kocan saçmalıyor.
Soran+1 yılBana göre de öyle anlayamıyorum onu
+1 yılneden evli erkek
02 Yorumla- +1 yıl
Evli erkek tecrübeli ondan
Soran+1 yıl@umutsuzum64 aynen tecrübeli diue fikir almak istedim
+1 yılNapacan evli erkeği?
05 Yorumla
Soran+1 yılBi şey danışcam onlara
- +1 yıl
Sor istersen bana.
Soran+1 yılGüncellemeyi oku
- +1 yıl
Her gün her gün sıkabilir. Seninde her gün hazır olma nedenin az yapıyor olmanız zaten. Bence 2-3 günde bir yapın. Onu ikna etmeye değil moda sokmaya çalış. Azdır mesela onu hemen cinsellik yapmayın ön sevişmeyi uzun tutun filan.
Soran+1 yılNeler neler yapıyorum bi görsen ama olmuyor ikna
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne