Selam Tabii ki kabul ederim en çok yapmak istediğin fantazilerden birisidir bu elimi bağlaması isterse ayaklarımıza bağlayabilir ve beni o şekilde becermesini isterim yani tamamen kontrol her şeyi kendim de olsun her şey güzelce evirip çevirirsin ben dahil. Güzel bir düşünce bence yapma fikri bile çok güzel kesinlikle edilmemesi gerek herkes bir kez denemeli yani belki de seksin altın kuralı budur. #perso
Bi film izledim. Bir çiftin evliliği biraz çalkantılı, sorunlar var. İşte bir orman evine gidip başbaşa kalıp evliliklerini düzeltmek istiyorlar. Sevişme esnasında adam kadını kelepçeliyor. Tam o anda adam kalp krizi geçiriyor... Adam yerde... Kadın bağlı... Ev kuş uçmaz kervan geçmez yerde... Filmin adı Gerald's Game. Türkiyede Oyun adıyla yayımlanmış. Tam bir gerilim...
Bağlasın sorun değil ama bende bağlayabilmeliyim hatta bağlayıp boynunda dilimi gezdirmeliyim oral yapmalıyım bide tabi ki rimming yapıp kıvranmasını görmek harika olur. Sonra hep bağla diye teklif eder.
🙄 yani elbette kabul ederim gayet basit bir şey bizim için. Ama herkese göre değil, ellerimi bağla diyip sonra çöz diye yalvaran bir sürü sözde bondage seven var. Ağlayacaksanız oynamayın bacılar
Garip bulsamda hatta anormal davranıp cekinsem bile Hanım'ım benim hatunumdur isteğini emir ya da önyargılı değil severek elimden geldiğince yaparım bazen tatlı çılgınlıklar aile arasında kalır ve yapılır 😉😉
asla bağlayamaz beni katiyen ikna olmam öldürsün daha iyi ellerimi bağlayıp kelepçe tarzı şeyler yapacağına sebebi de bir film izlemiştim orda ki bi olaydan dolayı 😀 filmin adı da “geralds game”🥺
panik atak geçirip ölürdüm nekrofiliyse işine gelir değilse pamuk tıkar iki elham okur yollar beni sdnsjf şaka maka hareket edemezsem veya sadece ellerimi hareket ettiremezsem bile panik oluyorum nefes alamıyorum. yapmayın yazık asdnaskdb