Selam Aslında güzel bir fantezi ama sadece belli bir yere kadar çünkü sürekli kadının erkeğe hükmetmesi erkeğin ona sürekli olarak kölelik yapması belli bir yerden sonra gerçekten sıkar. Bu sürekli dönüşümlü olmalı bir yere kadar kadın bir yerden sonra erkek yani sürekli değişmeli sabit olan bir şey belli bir yerden sonra cinsel ilişkide zevk vermez. #perso
İtaat eden bir erkek bana çekici gelmiyor.. Yaşayan var biliyorum ve saygı duyuyorum ama bana hitap eden bir durum değil.. Erkekte kadın da ne istediğini bilmeli ve almayı bilmeli, yırtıcı olmalı.. Keyifli geceler..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hastasıyız bu kültürün. Biz ki toplumda saygın iş adamı kimseleriz. Özel hayatımızı modern cinsel fantezilerle renklendiririz. Fantezi oyuncaklarımız vardır bizim. Sıradan cinsellige olan inancımızı yitirmişiz, sıkıcılığından sıyrılmışız. Aşkın bir cinselliğin felsefesine bağlanmışız. Öyle varlıklı, öyle entelektuel sexualite, terapi bu.
Fantazi değil miydi bu ne ara kültür oldu? Sapkınlık bence ruh sağlığı yerinde bir erkek bundan keyif alamaz. Bunun kültür olarak nitelendirilmesi de saçmalık, yarın swinger kültürü diye de başlık görecek miyiz?
Cinsel objeler kullanmaya gerek yok. böyle bir. soruda gÜnümüz de hanimalr ne. derse o oluyor. Babam 60 senedir annemin emrinde düşünün siz artik kimin borusu ötüyor.
Kesinlikle çok severim ben femdom ilişki türünü ara sıra normal ilişkinin cinselliğin dışına çıkılmalı. Femdom ilişki türünde de en sevdiğim tür ballbustingtir çok severim ballbustingi 😊