Erkek arkadaşım bi kafenin üst katinda (boştu) beni eliyle boşalttı. Böyle bir şey yaşadık diye gözünde farklı bir imaj çizmek istemiyorum dedim hicbir cevap vermedi. Sonra ben aynı şeyi ona yaptım. Bir tık mesafeli davranmaya başladı. Seni seviyorum diyorum cevap vermiyor. Soğudu mu sizce benden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani erkeklerin çoğu istediklerini aldıkları zaman soğumaya başlarlar zaten , gerçi siz çok ileri gitmemişsiniz ama sonuç olarak bir şeyler yaşamışsınız. Cinsel anlamda yakınlaşan erkekler duygusal olarak uzaklaşabilirler zaten , hiç bir şey yaşamamış olsaydın sana karşı davranışları değişmezdi senden soğumazdı emin ol. Başka bir erkek arkadaşın olursa benden sana tavsiye çok fazla yakınlaşma , çünkü sen ne kadar yakınlaşırsan o kişi senden o kadar uzaklaşır ve soğur. Kadınlar öyle değiller ilişki anlamında yakınlaştığı erkeklerden soğumazlar , ama erkekler istediklerini aldıkları zaman farklı kadınlara yönelip yeni insanlarla takılmak isterler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tam olarak neden böyle bir tavır sergilediğini düşünmüyorum ama belki yeri ve zamanı değildi. Bir şekilde olduğu için, kendini şu an geri çekiyordur senden.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
+1 yılO cafenin üst katında gizli kamera olması ihtimali sence kaç ? ya da boş sandığınız yerde sizden başkası olması ve fark etmemeniz ihtimali? bir dahaki sefer daha dikkatli olunuz sevgiline gelince tavrını anlamadım onu takip et
20 YorumlaYapsan suc yapmasan suc o yüzden takma kafana o sana ulasmanin rahatliğini yasiyo su anda bunlari yapan birakmaz beni seviyo gibide düsünmüs olabilir senin normalde bunlari yapicak biri gibi düsünmediği için kendini özel hissetmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandir sevgilisiniz? Erkeklerin cogu boyledir benden oncede kimbilir kimleri bosaltti acaba diye sorgular. Eger soguksa sende soguk ol, umursamiyor gibi yap, ustune dusme sakin, her kizin yaptigi hatayi yapma. Bakalim tepkisi ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır sevgiliyiz ve ondan önce bu tarz şeyler yaşamadım ona da söyledim ilk olduğunu
Cevap sahibi+1 yılSonucu degistirmiyor ilk olmasi. Cinsellikten once peri kizi gibi olursun, ama yasandiktan sonra basitlesirsin erkegin gozunde. Geneli boyledor. Seks tilsimi bozar
insanların çoğunun istediğini aldıktan sonra duygularında azalma olur.. istediği sevgiye sevgi evlilikse evlilik cinsellikse cinsellik o kişi yaşlanmaksa yaşlanmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsenı fb goruyordur.
romantızm katmak ıstemıyor karsılıklı arz-talep dengesı karsılandıgı için .
pek takılma ısısn ıcıne romaztızmı katma .10 Yorumla
+1 yılulan bizde gidip o cafelerde cay içiyoruz ıyyy öğğğ
11 Yorumla
Soran+1 yılIcecegin çaya parmağımızı sokmuyoruz kardeşim rahat ol
Belki de kafasinda kurmuş olabilir sende uzak dur yazmazsa sevmiyor demekki
20 Yorumlabaşka bır sey vardır 3 altın kuralı uygula köpegin olsun sana sadık olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymis 3 altın kural :d
+1 yılHangi kafe olduğunu söylersen oraya gitmeyeyim kdldld
00 YorumlaAmacı cinsellik zaten başka bir sey bekleyemezsin senin bu kadar basit olman erkenden uzaklastirmis baslamadan
00 Yorumla
+1 yılSoğumak demeyelim buna, istediğine ulaşmış kendince,, yani zaten duygusal olarak pek hir bağ kurmamış seninle
00 Yorumlaahh aptal adam seninle tam kıvamını tutturmuş soğuk mu davranıyor yaa :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin mal galiba. Bu kadınlar ne yapsa yaranamıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yaranamıyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarkli bir imaj cizmesine gerek yok zaten, böyle eglenilecek kiz var bir de temiz ahlakl evlenilecek kiz var. Keske ülkemizde bu kadar cok qaltaq olmasaydi.
10 Yorumla
+1 yılne olacaktı sana aşık mı olmasını bekliyodun hahahaa
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok daha Fazla sever ilgi manyağı eder seni
10 Yorumla
+1 yıltamamen cinsellk odaklı yaklaşmış ve işi bitince brakmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kafasında ki bilemeyiz ama bu soğumak için gerekçe değil biraz zaman ver tekrar istediğinde yine isteyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklında ne var bilinmez o kadar şey yapar sonra sen kötü olursun o cok temiz demi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda kendine böyle bir şey yaptırman hoş olmamış bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılamacı zaten seksti duygusallık zaten yokrtu sadece köprüyü gecene kadar seviyorum numarası yaptı sonra normal haline döndü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde böyle işte, kullanmaya başladıktan sonra bir soğuma geliyor
00 Yorumla
+1 yılçok saçma bublarada ne yapsan bişey çıkıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
eee şimdi durum ne
+1 yılMal mı senin erkek arkadaşın?
10 Yorumla
+1 yıluzaklaş bi süre görüşme eğer yanıt yoksa ayrıl
10 Yorumla
+1 yılmuhtemelen.. alacağını aldı.
20 Yorumla
+1 yılNormal olarak soğuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz zaman ver. bazı erkekler salak olabiliyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla Yani kadınlar bu yüzden kaybediyor işte
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmasan da kaybedebiliyorsun. Önemli olan erkeğin evlilik niyetinde olması.
- +1 yıl
@gülbahcem_ evlilik niyetiyle yaklaşan kişi evlenmeden önce böyle tekliflerde bulunuyorsa ve sende kabul ediyorsan sonrası için beklentisi kalmayabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğini almış artık yavaş yavaş ayrılık başlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni hafif kadın olarak görmüş olay bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğini almış çünkü ayrılık yakın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılor*sbu olarak görmüş galiba artık seni
00 Yorumla
+1 yılSeni silkmeden soğumaz bebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine girmiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka performansını beğenmemiş olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de onu mu boşalttın?
00 YorumlaOsurdun mu
00 Yorumla
+1 yılOrtalık yerde
00 Yorumla
+1 yılSoğuduysa salaktır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım benimle cinsel anlamda yakınlaştıkça, duygusal olarak uzaklaşmaya başladı. Soğudu mu benden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat