Beni herkesle konuşuyor mu sanıyodur? Konuşmayan kızların mı üstüne düşüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kadar kolay bir şekilde seni cinsellige getirebildigi için muhtemelen herkesle bu işi yaptığını düşünüp basit görmüş seni. Bu soğukluk kolay geçmez, sana karşı fikri değişmiş. Konusmayi dene diyecegim ama yararı olmaz muhtemelen
21 Yorumla
Soran+1 yılReelde buluşacaktık daha fazlasını istemek korkutuyormuş onu öyle yazmış beni üzmek istemiyomuş ayrıldı arkadaş kalalım diyo
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYok alakasi yok. Bazi erkeklerin amaci o oluyo. Yani sevmek farkli bi kavram. Cinsellik farkli. Erkek her yukseldigi kadina asik olmaz. Asik oluyormus gibi yapar elde etmek ister tatmin olur sonra yol alir. Buda ayni mesele. Bu bosluga dustukce sana gelir. Simdi karar senin minik. Bu adami her boosluga dustugunde tatmin mi ediceksin seni boyle bi amac icin kullannan birini tatmin mi ediceksin? Bence bas tekmeyi gitsin.
125 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana çok yükseliyo, buluşunca şunu bunu yaparız diyodu ben galiba o konuda yüz vermeyince de uzaklaşmış olabilir mi? Yanımda söyleme bunları utanırım demiştim
- +1 yıl
Dedigim gibi. Erkekler bir kadina 2 sebebtwn ilgi duyar.
- +1 yıl
1. si gercekten severse. O zaman kolay kolay ilgisi kesilmez. Sevissenizde seks de yapsaniz daha cok duser.
2. Si cinsellik olarak etkilenip yukseldiginde ilgi gosterir. Buda aradigini bulamayinca ya da amacina ulastiginda. Ilgisi biter
Soran+1 yılAma reelde bişey yaşamadık ki amacına ulaşmış mı oldu
Soran+1 yılAradığı ne olabilir?
- +1 yıl
Yani reeelde bisey yasamak tek degil. Yani nude felan attin mi. Mesela
Soran+1 yılYok atmadım
- +1 yıl
Yani belki amaci sexti ulasamayinca ugrasilmaz dedi gitti. Ama unutma saglam biri degil o
Soran+1 yılyanıma gelince daha fazlasını istemek onu korkutuyormuş arkadaş kalalım diyo bana
- +1 yıl
Sen istiyomusun ki daha fazlasini
Soran+1 yılBilmiyorum ama o öyle deyince bende ben korkmuyodum yazdım kötü düşünür mü hakkımda?
- +1 yıl
Canim amaci zaten belli. Yani neden onun amacina hizmet ediyosun ki. Sen onunla korkmayip sevissende o yine cekip gider.
Soran+1 yılBiliyorum da amacı cinsellik değil galiba öyle olsa korkmaz. Ya ben cinsellik konuştum diye soğumuş olabilir mi?
- +1 yıl
Alakasi yok bence ya
Soran+1 yılNe o zaman amacı ya niye ayrılsın ki o zaman
- +1 yıl
Kullanilip atilan kizlari bilmiyormusun
Soran+1 yılBiliyorum ama öyle olsa sevgili kalırdı ve buluşurdu diyorum
- +1 yıl
Daha Yardimci olabilmek adina ses kaydettim musaitsindir umarim https://voca.ro/1gzo0dJvnFbG
Soran+1 yılMüsait değilim ama dinleyeceğim
Soran+1 yılDinlediğimde yazarım
Soran+1 yılTamam müsait olunca bakıcam
- +1 yıl
Okey bekliyorum 🙏
- +1 yıl
Dinlediniz mi?
Soran+1 yılDinledim haklısın çok güzel konuşmuşsun
- +1 yıl
Merhaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsevmemiştir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılO öğretecekti herhalde üzüldü , zaten öğrenmen gerekir yani geri çekilmesi saçma olmuş
141 Yorumla
Soran+1 yılNeye üzüldü?
Soran+1 yılZaten içime girdiğini anlatmıyo ki devamı süpriz diyo hep
- +1 yıl
Yani senin bişey bilmediğini tahmin edip öyle yaparım böyle yaparım diyecekti herhalde sen bildiğin için olmadı , ne sürpriziymiş ki bence baya bi saçmalamış
Soran+1 yılBildiğimi bilmiyo bence
- +1 yıl
O Anlamış olabilir gibi anladım ben
Soran+1 yılOlabilir ben gözlerinden anlarım gibi şeyler söyledi kim bilir neler gizliyosun demişti
- +1 yıl
Yani işte ondan dedim belli olur yani bilen bilmeyen
Soran+1 yılYaaa acaba ondan mı ayrıldı?
- +1 yıl
O da olabilir belki tatmin edemem diye düşündü ya da klasik bakire sever biri gibi geldi bana bakireysende birşeyler yaşamış olman belki de öyle olabilir , tam detay bilmediğim için yazdım
Soran+1 yılAma sormadı hiç. Peki bişey soracağım bana en son yazmış ki sana gecelik alıyım giyin bana resmini at. Ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Zaten kadına sorulmaz pat diye saçma olur , hatta hiç sorulmaz yani, nude istiyor işte ordan bile nasıl foto atacağını bilirsen zaten çözmek istiyor olabilir ya da seni görmek istiyor olabilir
Soran+1 yılÖyle de valla anlamadım seks yaşamak istiyo mu istemiyo mu
- +1 yıl
İstiyor aslında ama korkuyor gibi bence kendine güveni yok
Soran+1 yılHiç yaşamadım dedi doğru mu bilmiyorum
- +1 yıl
Belki de ondandır çekincesi
Soran+1 yılBilmiyorum yükseliyo çok arzuluyo ayrılıyo, sarılmak istiyomuş uzakmış falan..
- +1 yıl
Ne istediğini bilmiyor ki yani net değil çok arzuluyorsan peşinden gidersin yani ayrılmak falan saçma yani çocuk gibi
Soran+1 yılEvet ayrıldı arkadaş kalalım dedik sabah mesaj atmış seni rüyamda gördüm dudaklarını yiyodum resmen diye
- +1 yıl
Ne istiyor FB olmak mı böyle takılmak mı hep bi ima rüyalar falan
Soran+1 yılFb olmak diye bişey demedi, aynen bende anlamadım yazmıyor ama bu ara.
Soran+1 yılCuma resim attım gece konuşuruz diye yükseldi öyle uyuyakaldı telefon açık, sonra sabahta diyo ki sabah çekmişsin sabah niye atmadın 🤔 bide sana gecelik alayım resim çekil bana at diyo
- +1 yıl
Tam bir mal belirsizlik var bi sürü
Soran+1 yılKonuştuğu biri olabilr şüpheleniyorum da merak ettiğim şu cinsellik konuşmam mı iyi oldu, konuşmasam mı daha iyi olcaktı
- +1 yıl
Bence iyi olmuş boş ver konuşsan bi dert konuşmasan ama bu çocuk belirsiz , belirsizlik her konuda kötüdür bi öyle bi böyle saçma yani
Soran+1 yılDaha önce erkek bi kankim vardı kız cinsellik konuşmuyodu ona pırlanta gibi kız diyodu acaba bu da beni tam tersi mı gördü
- +1 yıl
Herkes değişik ki yani , cinselliği de başkasıyla yaşıyordu o zaman o çocuk
Soran+1 yılYa buluşunca niyetimi anlayacaksın güzel şeyler olsun istiyorum diyodu bana hep
- +1 yıl
Bence bi bok yiyemez o hep fake
Soran+1 yılAma istese kendi şehrinden bulana mı cinsellik yaşayacağı?
Soran+1 yılBulamaz mı
- +1 yıl
Bulabilir her türlü , Yani kız cinsellik konuşmayınca bence pırlanta olmuyor belki deli gibi cinselik yaşadı söylemiyor susuyor profesyonel demek ki çocuğu çözmüş bence böyle
Soran+1 yılBence cinsellik değildi amacı yoksa beni idare edebilirdi ama cinsellik konuştuğum için beni elemiş olabilir diye düşündüm
- +1 yıl
Olabilir de çok mu detay vardı neden bu kadar ayrılmaya kadar geldi onu anlamadım yani
Soran+1 yılYoo yoktu. Uzak mesafeyi böyle düşünmüyomuş sarılamıyomuş ben onu anlamıyomuşum düşüncelerimi söyleyemiyomuşum normalde de söylerim yani..
- +1 yıl
Uzak mesafeyse farklı şeyler vardır yaa ilginç
Soran+1 yılNe gibi farklı şeyler açık ol lütfen
- +1 yıl
Başka sevgilisi falan olabilir yani
Soran+1 yılAnladım bende şüphelendim
Soran+1 yılAma ayrılmadan ikimizi idare de edebilirdi bi düşün erkek milleti
- +1 yıl
Demek ki o yetenek yok onda
Soran+1 yılOlabilir işleri yoğun çünkü
+1 yılNe alakası var bunu konuşmak çok normal erkek arkadaşında iş yok bence
116 Yorumla
Soran+1 yılKendime bağlayabilir miyim peki bu konuları açsam?
- +1 yıl
Nasıl biri olduğuna bağlı, örnek ben cinselliği herzaman uçlarda yaşarım o yüzden beni kimse bağlayamaz ama onu bilmem
Soran+1 yılŞeyi anlayamadım benle konuşunca soğuyor mu o konuları
- +1 yıl
Neden soğusunki herkes cinselliğe önem veren kadın ister, ama uzaklaşıyosa bilki libidosu çok düşük ve zaten uyuşmazsınız ozman senin uzak durman gerekiyor bence
Soran+1 yılBence düşünüyorum ben erkek olsa herkesle konuşuyor mu acaba diye aklıma gelir soğuyabilirdim acaba öyle düşünür mü diye merak ettim
- +1 yıl
her şey herkezle konuluşabilir ama herkezle yaşanmaz,
Soran+1 yılBen arkadaş olmak istemiyorum yazdım yüzyüze gelip Konuşalim bi çok kapılıyorum sana böyle de yazdı 🤔
Soran+1 yılNe yazılır buna 🤔
- +1 yıl
Benden beklentin ne diye sor açık açık
Soran+1 yılSevgili olurken sordum hoş sohbet bilmem ne demişti
Soran+1 yılŞimdi ne soruyum
- +1 yıl
Bence bundan olmaz soru sormayı bırak cevap ver iatemiyorum de geç gitsin
Soran+1 yılİstemiyorum da değil ama
Soran+1 yılNasıl sorabilirim? Açık açık?
Soran+1 yılVe söyler mı gerçeği
- +1 yıl
Özgüvensiz biri söylemez
+1 yılBaşkalarıyla da bu tarz muhabbetler yapmış olabilirsin diye kendini geri çekmiş bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmem Bana diyo ki yanına gelince hep daha fazlasını istemek korkutuyor beni 🤔
- +1 yıl
Hep daha fazlasını istemek derken yani? O mu daha fazlasını istiyor sen mi?
Soran+1 yılO kendi adına konuşuyor diyor o yani.
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Sanmıyorum ondan olsun sonuçta bekar birisin konuşa bilirsin
151 Yorumla
Soran+1 yılBeni basit kızlar gibi görmüş olabilir mı?
Soran+1 yılBazen erkekler seks konuşmayan kızlara daha çok değer veriyolar
Soran+1 yılŞimdi konuşacak olursak her şey devam aynı içime girme hayali kurmuyo
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılYani bana çok yükseliyo bende gelince söyleme bunları utanırım yazmıştım acaba ondan mı?
Soran+1 yılAnladımm ondan yani
Soran+1 yılRamazan dan beri nisanın başıydı işte
Soran+1 yıl16 Nisan
Soran+1 yılBen 26 o 30
Soran+1 yılyanıma gelince daha fazlasını istemek onu korkutuyormuş arkadaş kalalım diyo bana
Soran+1 yılSence amacı cinsellikti yaşamaz diye mı ayrıldı yoksa beni denemek için mı dedi bende ben korkmuyodum yazdım
Soran+1 yılKapalıyım ama açık resimlerimi falan attım yani saçım açık. Bana da çok yükseliyo dünya bu arada
Soran+1 yılYa baya oldu o konuları konuşacağımız zaman kaçıyo gibi niye ki 🤔
Soran+1 yılKapalıyım sadece saçım açık attım bişey yoktu yani
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılİlk zaman o açtı konuşmayı devam ederken bi erken mı ya dedi. Sonra daha da pek açmadı bu aralar ben yani
Soran+1 yılCuma günü resim attım abdest liyim dedi konuşmadı ondan öncesi de... 6 Mayıs
Soran+1 yılBana en son dedi ki sana gecelik alayım giyin bana resmini at ne düşünüyorsun
Soran+1 yılCuma günü resim atmıştım yükseldi ama abdestliym dedi hastaydı konuşmadı. Kabul etmedim şansını fazla zorlama dedim niye sordun?
Soran+1 yılSence bu istediği bi cevap mıydı
Soran+1 yılGece attım sabah atar insan dedi hemen gündüz çekmişsin fotoğrafı çekince niye atmadın diyor
Soran+1 yılTelefon elinde açık uyudu sonra ilk zamanlar sevgili olduğumuzda ki gibi..
Soran+1 yılYok yollamadı istemedim, ben evdeki bi elbisemle çektim ona yolladığımı
Soran+1 yılGöğüs dekolteli bacak dekolteli
Soran+1 yılSabahta gusül almak istemedi galiba hastaydı cumaya gitti
Soran+1 yılya da benden mı kaçıyo anlamadım ki
Soran+1 yılYaa olabilir mı ki 🤔 fotoğraf attığımda ne zamandır tık yoktu çok yükseldim yazdı ama benle rahatlamadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen o gözle baktığın bir kız benimle bu konulara girerse ben soğurum
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince benden çekeceğin var falan diyodu, o konuları konuştuk neymiş yanıma gelince daha fazlasını istemekten korkuyomuş arkadaş kalalım dedi
Cevap sahibi+1 yılİlginç bir bakış açısı ondan cacık olmaz bence kurtulduğuna sevin
Soran+1 yılAmacı cinsellik değildi yaşamaktan mı korkuyor onu anlamadım
Soran+1 yılYoksa beni mı deniyor cinsellik yaşamayacaksa bırakıyım diye
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ya insan sevdiği ile konuşmayacak da bunu kimle konusacak bende onu anlamıyorum ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden soğumuş olabilir ki konuştuğun için değildir o kesinde
114 Yorumla
Soran+1 yılYani o gece ve sabahı iyiydi sonradan sonraya bi ilgisini yitirdi gibi oldu
Soran+1 yılBeni basit kızlar gibi görmüş olabilir mı?
- +1 yıl
Peki sonrasında bı kavga vs oldu mu ya da ters bişey mi söyledin
- +1 yıl
Bence o şekilde görmemiştir başka bı nedeni vardır
Soran+1 yılYoo hayırr
Soran+1 yılAma bi daha o konu konuşulacak olursa kaçıyo, uykum var falan diyo
Soran+1 yılYaa teşekkür ederim
- +1 yıl
O zaman o konu hakkında konuşmak istemiyor belki seninle konuştu diye pişmanlik hissediyor ilk kim başlattı konusmayi
Soran+1 yılO açmış bende devamını getirmişim aslında
- +1 yıl
Bunu hiç ona sordun mu çünkü biz anca tahmin yurutebiliriz kesin cevabı bulamayız
Soran+1 yılNasıl sorabilirim?
- +1 yıl
O geceki konuşmadan sonra neden benden uzaklastin tepkilerinden bunu anlıyorum vs diye sorabilirsin açıkça
Soran+1 yılAnladım sağol
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ ama fazlada takma kafana
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden mi? G.. erizekalı bir sığır olduğu için.
114 Yorumla
Soran+1 yılBelki cinsellik düşünmüyodu ama
- +1 yıl
Erkek arkadaş, sevgili, adı her neyse ilişkinizde sana cinsel bir anlam yükleyemiyorsa, "sevdiğim kadına dokunamam, ona cinselliği yakıştıramam" diye düşünüyorsa orada bir sorun vardır.
- +1 yıl
Doğru olan, erkeğin de, kadının da cinselliği sevgilisiyle düşünebilmesidir. Bunu bozan, cinselliğin evli olmayan bireyleri "kirlettiğine" dair yanlış kültürel ve toplumsal dayatmalardır.
- +1 yıl
Türk erkeği, cinselliği konuşabilen kadınlardan korkar, çekinir.
Soran+1 yılNeden konuşabilen kadınlardan korkar çekinir?
- +1 yıl
Cinselliği konuşmaya ve yaşamaya açık bir kadın hakkında erkeklere olumsuz düşünmeleri öğretilir de o yüzden...
- +1 yıl
Bu kadınlar ciddi ilişki yaşamaya veya evlenmeye uygun görülmezler (benim düşüncem böyle değil).
Soran+1 yılBenim için şimdi kötü mü düşünüyor?
Soran+1 yılKonuşmasam daha mı iyiydi
- +1 yıl
Hayır, sorun senin cinsellik hakkında konuşabilmen değil. Sorun, senin cinsellik hakkında konuşabilmenin üzerine bu erkeğin senden soğuması. Bu da senin değil, onun sorunu. İlişki yaşadığın erkekten cinsel beklentin olabilir, onu arzulayabilirsin, onunla sevişmek isteyebilirsin, bir ilişkiden cinsellik yönünden ne beklediğini paylaşabilirsin. Bundan dolayı sana soğuk yapan erkek beş para etmez.
- +1 yıl
Neden içinden geldiği gibi davranmak yerine, davranışlarına bir erkeğin beklentilerine göre yön veresin ki?
Soran+1 yılDüşünüyorum bende erkek olsam ciddi düşünsem herkesle mı konuşuyor diye düşünebilirim o yüzden bişey diyemiyorum
- +1 yıl
Bu dediğin de yine erkeklerin kadınlarla ilgili haksız önyargılarından biri. "Evlenmeden benimle seviştiyse bana sadık olamaz, başkasıyla da sevişebilir" diye düşünmekten farkı yok.
Soran+1 yılBilmem
istediğini aldı işte ilgi bitti
12 Yorumla
Soran+1 yılReelde bişey yaşamadık kı buluşacaktık bana diyo ki yanına geldiğimde daha fazlasını istemek Korkutuyor beni
+1 yılSadece konuşma olduğunu sanmıyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılReelde buluşacaktık işte ayrıldı arkadaş kalmak istediğini söyledi yanıma gelince daha fazlasını istemek korkutuyormuş
- +1 yıl
Alacağını almış
Soran+1 yılKonuşarak mı
- +1 yıl
Bilmiyorum artık sadece konuşma mı sen söyle
Soran+1 yılValla öyle ya. Neymiş yanıma gelince reelde daha fazlasını istemek korkutuyormuş beni üzmek istemiyomuş arkadaş kalalım yazmış bana
- +1 yıl
Saçma
Soran+1 yılAmacı seks yaşamaktı yaşamaz diye mı düşündü sence yoksa brni denemek için mı öyle diyor sence daha ilerisini yaşamaktan korkmak..
- +1 yıl
Yani amacına ulaşmış ki bırakmış
Soran+1 yılBana diyo ki sana gecelik alayım giyin bana resmini at
Soran+1 yılNoldu burdan söyle
+1 yılNe konustunuz? Konustugunuza bagli olarak bir seyden sogumus olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel seks hayali kurduk gecesi ve sabahı güzeldi her şey
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. orgazm oldu... hevesi kaçtı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenle yaşamadı ki ama
+1 yılbelki de onun istediğini veremedin
210 Yorumla
Soran+1 yılSabah dün gece ki performansına hayran kaldım dedi
- +1 yıl
Hmm iyi o zaman keyfini çıkarın
- +1 yıl
Sevgili değil misüniz
Soran+1 yılSevgiliydik arkadaş kalalım diyo uzaktan ilişki olmuyormuş
- +1 yıl
Hmm, siz bilirisnşz
Soran+1 yılCinsellik yaşayamayacağı için mı arkadaş kalmak istedi sence
- +1 yıl
Olanilir
Soran+1 yılNe diye sorsam ya. Yanıma gelince cinsellik yaşamaktan neden korkuyosun diye mı sorsam beni kötü görür mü
- +1 yıl
İçinden geldiği gibü sor
+1 yılDaha önce seks yaşadığını biliyormu
112 Yorumla
Soran+1 yılSormadı hiç
Soran+1 yılAma içime girdiğini anlatmıyo devamı süpriz diyo niye ki
- +1 yıl
Ne zaman tanıştınız ki
- +1 yıl
Belkide sormaya cekiniyor kızarsın diye
Soran+1 yılYoo ben sordum devamında ne yapacaksın diye devamı süpriz diyo
Soran+1 yıl1
- +1 yıl
Ve bunu biliyor mu o çocuk
Soran+1 yılEvet bilmiyo çünkü hiç sormadı
Soran+1 yılNeden sordun
Soran+1 yılBilse nolur
- +1 yıl
Merak ettim
Soran+1 yılSöyleyim mı yaa
+1 yılAyrıl gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılO ayrıldı yanıma gelince daha fazlasını istemek onu korkutuyormuş arkadaş kalalım diyo bana
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle sanmıştır
118 Yorumla
Soran+1 yılyanıma gelince daha fazlasını istemek onu korkutuyormuş arkadaş kalalım diyo bana.
- +1 yıl
Bi erkek bunu diyorsa seninle ciddi düşünmüyor ve yaparsak bişiler üstüme kalır korkusu vardır
Soran+1 yılseks konuştuğum için mı düşünmüuo acabaa hep evlilikten bahsediyoduu
- +1 yıl
seks konuşma sonrası mı evlilikten konuştu
Soran+1 yılYok öncesi
- +1 yıl
Sonra konuşmadı mı
Soran+1 yılYok, sonra uzaktan olmuyor sarılmak istiyorum sarılamıyorum buluşunca da daha ileri gitmekten korkuyorum falan dedi 🤔
- +1 yıl
Sen istiyormusun peki
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Yani onu arzulama hissi var mı yok mu
Soran+1 yılVar tabiiki
- +1 yıl
Öyle bişi yaşamaktan korkuyon mu peki
Soran+1 yılEvet biraz
- +1 yıl
Canın istiyorsa ileri gitmeden yap bişiler ya
Soran+1 yılİleri gitmeden yap bişeyler derken?
- +1 yıl
Öpüşme sevişme okşama falan olur biraz daha ileri gideyim dersen farklı şeyler olur
Soran+1 yılAnladım tamamdır sağol ❤
- +1 yıl
Rica ederim❤
Gizli Üye(25-29)+1 yılDatlu☺️🙈 sevgilin şanslı 🤭🙈🙈🙈
010 Yorumla
Soran+1 yılyanıma gelince daha fazlasını istemek onu korkutuyormuş arkadaş kalalım diyo bana beni üzmek istemiyomuş
Cevap sahibi+1 yılKıyamamis sana datlu ☺️🙈 evlensin senle 🙈🙈
Soran+1 yılYaa 😍
Cevap sahibi+1 yılBen olsam direk evlenirdim🤭🙈🙈
Soran+1 yılÖyle diyodu cinsellik konuştuk uzaktan yapamıyorum yanyana gelirsek de daha ileri gitmekten korkuyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın ☺️
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılNiye ileri gitmekten korkuyor genelde erkekler ister
Cevap sahibi+1 yılSana kiyamiyo demek 🙈 o da beni. gibi namuslu☺️🙈
Cevap sahibi+1 yılSenin canın istiyo mu 🤭🙈
+1 yılBen konuşanları cesur olanları. seviyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmıştır
10 Yorumla Galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni basit kızlar gibi mı gördü acaba
- +1 yıl
Neler dedin bilmiyorum ama basit görmüş
Soran+1 yılOndan dolayı ilgisini yitirdi diyosun yani
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım seks konuştuktan sonra bir geri çekildi gibi oldu, soğuk davranmaya başladı gibi geldi. Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat